עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by כריש 3,

גדולים?..הבנתי שיש הבדל בכמה אחוזים בודדים האם זה נכון?...

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by yarindav,

שלום לכולם :] רכשתי מסך חדש בו יש יציאת חיבור לכבל HD כמו כן לכרטיס המסך שרכשתי, 9800gtx+ 1gb, קיבלתי מתאם בין יציאת DVI ליציאת HD, מכיוון שלכרטיס עצמו אין יציאה של HD. השאלה שלי היא אם כדאי לשים כבל HD במקום ה DVI. והאם זה משנה שבכרטיס מסך שלי אין חיבור לHD, רק מתאם. האם זה ישאיר את זה באיכות DVI? תודה רבה =]

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by Interl-Conore,

איך זה ש כל הכרטיסים המובנים הם חלשים גם בקונסולות יש כרטיסים מובנים אז איך זה שהם חזקים יותר?

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by zeropaid,

בהתחשב שרוב העבודה שלי היא עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו , ובנוסף עם תקציב מוגבל מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by chinchi,

שלום. זה התחיל בכך שעל המסך במשחקים כמו under ground ו civ 4 ריצדו מן קווים מוזרים וקטיעות במשחק, שרק הפכו להיות גרועים יותר כאשר מכבידים ברזולוציות גבוהות על הכרטיס. כל פעם שעל המשתמש להפעיל את המחשב, ברוב הפעמים, הוא נכנס ללוף של ריסטרטים עד שהוא עולה. ראשית הופיעה הודעה בתוך המערכת המודיעה על קובץ פגום שמעיד על דריבר דפוק או שהכרטיס הלך, הפעם הנוספת שזה ארע הייתה כשאחי(המחשב שלו) ניסה להפעיל את המחשב וקפץ לו מסך pc dead ושם נאמרה ההודעה הנ"ל באזהרה שהמחשב לא נדלק על מנת למנוע נזק מיותר. הכרטיס האלטרנטיבי במחיר 500-600 שקלים על מנת להפעיל משחקים אלו - תודה! * הותקן הדריבר מחדש לפי כל הכללים ובשימוש driver cleanr.

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by avieln,

אשמח לקבל עזרה לגבי קניית כרטיסי מסך כיוון ואני כבר לא כל כך בעניינים. אני קונה כרגע מחשב חדש עם מעבד חזק יחסיתq9550, כאשר רוב השימוש שאני עושה איתו זה עבודה גרפית, עיצוב בתלת מימד וכו'. כיוון שאני לא מריץ המון משחקים (אם בכלל) העדפתי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא "זבל" אלא שיהיה סביר אם יום אחד יתחשק לי להפעיל איזה משחק ובכל זאת להנות ממנו. על איזה כיוון וטווח מחירים אני צריך ללכת? האם כרטיסים של סביבות ה300-400 שקל יספקו אותי? יש למישהו המלתה ספציפית על כרטיס? חשבתי ללכת על gf9500GT של point of view או על sapphire radeon 4650 אשמח לקבל המלצות. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by doryeshua,

זה המפרט שברשותי E6600 2GB OCZ 800MHZ MSI-P6N EZCOOL350W MSI NX 8800 GTS 320MB קירורי סטוק עשיתי אוברקלוק למעבד ל 3 עכשיו אני מנסה לעשות לכרטיס מסך באמצעות Nvidia System tools זה עובד והכל אבל שאני עושה ריסטרט למחשב הוא עולה לדקה ואז נתקע כאילו מוקפא וחייבים ריסטרט מזה יכול להיות זה קורה בכל העלאת מהירות קטנה בתדרים יכול להיות בגלל הספק ?

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  8. אני מחפש את הכרטיס מסך הכי מומלץ במחירים האלו מבחינת חוזק (הוא לא עושה אוברקלוק הוא רק גיימר) תודה על העזרה !

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by Sting,

היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והסתבכתי עם כול הדברים החדשים. מכיוון שאני מתכון לקנות כרטיס מסך חזק וחדיש השאלה שלי היא כזו, מהוא כרטיס הדגל של הדור החדש? והאם הוא הגיע כבר ואם לא אז מה הצפי? תודה

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by TomerX8,

שלום, יש לי כבר שנה את ה 7600GT מבית nVidia ואני לא מרוצה לרגע זה ! בהתחלה הוא הריץ יפה מאוד משחקים שבאותו זמן היו חדשים וצורכי מחשבים חזקים כגון: CoD2, Doom 3, S.T.A.L.K.E.R., FEAR וכו' אבל לפני כמה ימים הרצתי לבדיקה בלבד את Serious Sam 2 והוא לא פעל חלק בכלל ועוד משחקים הנחשבים לחדשים ! הדרישות שאני מצפה מכרטיס מסך: שיפעיל על כל הפילטרים והאפשרויות הכי גבוהות שיש עם הרזולוציה 1600X1200x32bit עם כל משחק עד ל-Crysis עם DX10. ושיהיה רק כרטיס מבית nVidia ! לא סומך על ATI Radeon ודרך אגב אני בטוח שכל המפרט שלי גם יתמוך בכל משחק עד לCRYSIS יש לי 2GB DDR2 מבית CORSAIR ומעבד של AMD Processor 4200+ 64Bit אז מה אתם אומרים איזה כרטיס יענה לדרישות שלי ? ושיהיה כמה שיותר נמוך אני מנ…

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  11. שלום, הבנתי ששומר מסך זה כדי שהתמונה לא "תקפא" על המסך ולא ישארו ממנה חלקים (במידה והיא מוצגת על המסך זמן רב), אז השומר מסך בעצם זה משהו שזז וכך המסך לא יכול להיהרס מזה שמוצגת בו תמונה עומדת. אני מקווה שהבנתי נכון, אם לא, תקנו אותי בבקשה, בשביל מה יש שומר מסך... והשאלה העיקרית שלי היא, האם בימינו עדיין יכול להיות מצב שחלק מהתמונה "יתקע" על המסך ויהרוס אותו עקב אי שימוש בשומר מסך? יש לי Flatron795FT Plus וקורה שאני משאיר אותו דלוק כמה שעות בלי שומר מסך, אני לא רואה שום תקלות (חוץ מזה שבפינה הימנית העליונה נהיה לי צבע אחר, אבל זה נראה לי בגלל שהוא ישן...) תודה

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  12. שלום חברה שלי צריכה להתחיל לעבוד מהבית בגרפיקה עם התוכנות: פוטושופ, SKETCHUP, AutoCAD ובפורום מפרטי מחשב עוזרים לי להרכיב מחשב וביקשו ממני להתייעץ איתם פה איזה כרטיס מסך הכי מתאים? התקציב למחשב עצמו הוא 2500 ש"ח ככה שאין יותר מדי להשקיע בכרטיס. אשמח אם תעיינו בהודעה שפתחתי שם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357019.0 ואם נראה לכם אפילו שכדי להוריד במשהו כדי להוסיף לכרטיס או שיש כרטיס שמתאים ונכנס בתקציב אשמח לעזרה. זה די דחוף היא רוצה להזמין את זה היום. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by narlat1,

חבר'ה אני צריך לקנות מסך LCD 15'' למחשב שבחדר של אחותי (כיתה ב') אז לא צריך להיות רציני...תמליצו לי על אחד אמין וטוב אבל לא יקר מדי אין למה להוציא יותר מדי

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  14. לגבי X1800XT 512

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by Swed,

יש לי כרטיס 6600 רגיל עכשיו במחשב סוס ! (מפרט בצד) הייתי אמור לקבל 8800GT עם OC אבל יש כל מיני בעיות עכשיו ואני לא יוכל לקנות אותו או לקבל אותו ! ויש לי במחשב הישן ! לוח אם שתומך PCI-E ואני צריך לשם עכשיו כרטיס מסך מעפן ! לא משהו רציני... עכשיו כנראה שהשבוע יקנו למחשב הישן את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~28542~8~0.htm 7200GS עכשיו איזה כדי לי לשים במחשב שיש לי עכשיו (מפרט בצד) את ה6600 שיש עכשיו או 7200GS שאני קונה השבוע ?!

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by gtx980sli,

שלום יש לי כרטיס מסך R9 290 יש לי גם כרטיס ישן 9600GT של נוידיה האם אני יוכל לשלב את שניהם אחרי שDIRCTX 12 יצא? ואז הPHYSX ירוץ בצורה נורמלית ( אם הנוידיה יריץ רק PHYSX ולא את הגרפיקה אז הוא יוכל להתמודד איתו יופי) מה נראה לכם יקרה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by kovar2,

שלום לכולם, אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i5 3470 לוח אם: GA-B75-D3H ספק כוח: seasonic x650 gold מארז define r4 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx970? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.

18. Started by yuvalfr,

אני מעוניין להשקיע במסך LCD איכותי מאוד. אני לא סגור על הגודל, (17-18-19 אינץ') לכן אשמח לשמוע הצעות שונות. אני מעוניין במסך שיהיה כמה שיותר ביצועיסט, וללא חסרונות נפוצים של מסכי LCD. אני מוכן להשקיע כמה שצריך, עם תקציב מוגבל של נניח 3000 ש"ח. אני מקוה (תתקנו אותי אם אני טועה) שבתקציב כזה ניתן לקנות מסך שיתרונות הנוחות והיופי לא יבואו בו על חשבון הביצועים שלו במשחקים וסרטים. תודה !

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  19. עוזר כאן לחבר... הוא מעוניין לקנות כרטיס שיריץ תוכנות כמו : Unigraphics\Solid Works\Soid Edge ויוכל להתמודד עם שרטוטים קלים. כמו כן מעוניין שהכרטיס יריץ סרטי FULL HD ומעט משחקים - בשל דרישה זו, הוא איננו מעוניין בכרטיסים מקצועיים. הכרטיס ירוץ על מעבד i7 870 . זיכרון 4GB וספק סיסוניק 620 התקציב הוא עד 1200 כאשר ההתלבטות קיימת בנתיים בין 5770 ובין GTX460 1. האם ישנה העדפה לשימוש בNV או ATI במקרה זה בשל התאימות לתוכנות אלו ? 2. למה משתווה כל אחד מהכרטיסים, לכרטיסים המקצועיים כיום ? 3. האם נפח זיכרון הכרטיס מהותי לתוכנות אלו ? 4. האם יש כרטיס אחר בתקציב העדיף על השניים הנ"ל ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נפל לידי כרטיס רדאון 9500 של SAPPHIRE, עוד לא יצא לי לבדוק אם הוא פרו או לא, אבל נראה לי שלא. אם הוא לא פרו אז אני רוצה לפתוח בו את הצינורות עיבוד וזכור לי שעושים את זה עם ביוס פרוץ ולא פיזית. מישהו יכול להביא עוד פרטים?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by Vatos-Locos,

אוקי אז ככה בכרטיס יש לי 2 סוגי TV OUT אחד צהוב כזה כמו של ה DVD והשני זה עיגול שחור עם משהו כמו 5 חורים.. בטלויזיה יש לי רק 2 חיבורים מאחורה 21 פינים חיבור של כבלים אנולוגיים העיגול המוזר הזה.. ה21 פינים מחובר לממיר של YES שיש בממיר עצמו מאחורה חיבורים אדום לבן - לאודיו צהוב - לוידאו חיברתי את הצהוב לצהוב בכרטיס מסך עשיתי איתור תצוגות.. או משהו כזה שיש ב nView והוא לא מצא כלום.. ניתקתי מה עושים ?

22. Started by oded15,

אני צריך עזרה אני בונה לי מחשב חדש מישהו יכול לתת לי קישור למסך טוב אבל לא יקר מתחת ל 700 שקל תודה רבה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by arkadi_s,

אהלן , אני הולך לקנות היום את הכ.מסך Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 ורציתי רק לוודא מולכם שהוא יהיה תתואם למפרט של המחשב שלי שהוא : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU מבחינת ספק כוח ולוח אם וכו' , זה לא יצור שום בעיה שהכ.מסך יחסית חדש והחלקים יחסית ישנים? ושאלה נוספת יש את אותו הכרטיס רק עם ג'יגה זיכרון ולא 2 שהוא ועלה קצת פחות , יש הבדל משמעותי שמורגש בין הכרטיסים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by lirancoh85,

לפי מה שבדקתי ה X800GTO עם הנתונים הכי טובים, השאלה איך הוא באוברקלוק...? אם אתם חושבים משהו אחר אני ישמח לשמוע את דעתכם תודה

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  25. מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את הכרטיס הטוב ביותר בכמה שפחות כסף. אני אביא לכם כמה מהדברים שאני יכול לרכוש ברוסייה: AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4200 128M DDR VIVO, DVI = 178$ AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4400 128M DDR w/TV, DVI = 233$ AGP Sparkle GEFORCE 4 TI 4600 128M DDR w/TV, DVI =324$ לא מעניין אותי O/C אז אני לא מביא את המחירים של ה Golden Sample AGP Gainward GF4 Ti4200 Ultra/650 TV/DVI 64Mb DDR =176$ AGP Gainward GF4 Ti4400 Ultra/700XP 128Mb VIVO = 286$ AGP Gainward GF4 Ti4600 Ultra/750XP 128Mb =374$ האם שווה לי לקנות משהו בכלל? הריי אין אחריות ובקרוב יוצאות הליבות החדשות של ATI. מה אתם אומרים? אם כן אז איזה כרטיס הכי שווה לי לקחת? האמת לא איכפת לי בגרוש מO/C.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.