כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני משתגע כבר קניתי 6800GT ועכשיו שאני סם לראות בטלויזיה סרט אני רואה עם מין קפיצות קטנות כאלה מין הפרעות כאלה וזה רק שאני רואה סרטים עם תוכנות עם מדיה פליאר רגיל זה עובד טוב מה יכול להיות הבעיה ?????
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איזה כרטיס נחשב לחזק יותר מבין שניהם? ???
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce FTX 260. לכרטיס שתי יציאות DVI ויציאת S-video. חיברתי את הטלוויזיה (CRT) לS-video והצלחתי לראות תמונה מהמחשב. אבל אז גליתי שאין בדרייברים של nvidia אפשרות להעביר וידאו באופן אוטומטי לטלוויזיה במסך מלא. זה ממש מתסכל כי ככה בשביל לראות סרט צריך כל פעם להעביר אותו למסך המשני ולעשות שם מסך מלא. זה גם לא מאפשר להקרין וידאו מהאינטרנט במסך מלא על הטלוויזיה. וזה ממש חבל. יש איזשהו פתרון לזה? דרייברים מיוחדים שמאפשרים את זה או איזושהי תוכנה צד שלישי? נסיתי את הTVTOOL הישן וזה לא עזר... אולי מישהו הצליח לפרוץ את החסימה של NVIDIA?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
אני משתמש כרגע במחשב ישן עם ווינדוס XP וכרטיס מסך RADEON 3650. בקונפיגורציה זאת אין כל בעיה, והמשחקים עולים אוטומטית עם קצב רענון של 75 HZ, שזה מתקבל על הדעת בשביל CRT(לא מתכוון כרגע לעבור לLCD) הבעיה היא, שאני מתכוון לקנות מחשב חדש עם ווינדוס 7, ואני יודע שמשום מה חברות כרטיסי המסך הזניחו את נושא קצב הרענון בדרייברים החדשים שלהם(זה נכון מהניסיון שלי לפחות לגבי RADEON, לא יודע NVIDIA). לפני שאני מוציא כאלף שקלים על מערכת הפעלה+כרטיס מסך, אני רוצה לוודא שלא תהיה שום בעיה לשנות את קצב הרענון. מה ידוע לכם בנושא לגבי NVIDIA למשל?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חשבתי לקחת סביב ה1000 שח את ה 1800GTO2 של נעה. יש אפשרות עדיפה על זה בתחום המחיר הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איך אני מחבר אותם ביחד שאני אוכל לראות שני שולחנות עבודה ? איך אני עושה שולחן עבודה אחד רצוף ?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אי אפשר לשמוע מוזיקה בצורה נורמלית מאז. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש כעת, ובהמשך מסך חדש (כנראה dell2007wfp). הייתי מעוניין לחבר את המחשב לכבלים ולראות דרכו טלויזיה. השאלה היא למעשה מה אני צריך לעשות בשביל זה? אני חייב לרכוש כרטיס טלויזיה, או שקיימת גם אפשרות לחיבור נוסף של המסך ישירות לממיר הדיגיטלי? ואם אני חייב, איזה כרטיס לא יקר מומלץ לשם כך?
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין כרטיסי RETAIL ללייט RETAIL אצל כרטיסי המסך של SAPPHIRE. דוד שלי קונה כרטיס 9600 XT 128MB שלהם: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_4_290&products_id=1483 ואני גם רוצה לדעת אם זה כרטיס RETAIL או לייט RETAIL... פשוט המוכר בחנות לא יודע מה זה לייט RETAIL וגם לא כתוב על האריזה (הוא אומר לי שהוא מכיר רק OEM ו-RETAIL בכרטיסי מסך). אני רוצה להיות בטוח שמה שדוד שלי קונה זה RETAIL. תודה.
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי, רכשתי כרטיס מסך חדש מתוצרת ASUS דגם:EAH5770. את הכרטיס התקין טכנאי מחשבים של רשת מחשבים ידועה וגדולה בארץ. לאחר התקנתו בוצע פירמוט מלא והתקנה נקיה של מערכת ההפעלה - ללא כל שגיאות ו/או תקלות כלשהן,והותקן הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך זה. לאחר התקנתו הופיעו שיבושים בתצוגה כמו: לפעמים הפירסומות באתרי האינטרנט מופיעות כמלבנים/ריבועים שחורים,התמונות באתרי האינטרנט מופיעות לפעמים כריבוע לבן ריק,כשבתוכו X אדום,סרגלי הכלים (סרגל גוגל וסרגל רדיו ישראל) מופיעים תמיד בצורה משובשת,לא תקינה וחסרה.לפעמים החלק השמאלי של שורת המשימות מוצג בצורה חסרה בפרטים ולא תקינה.לפעמים קורה שהתצוגה כולה מופיעה כחסרה בפרטים ומשובשת לגמרי. זה קורה לא רק בתצוגת דפי אינטרנט,אלא גם בתצוגה לא תקי…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
:-\ :-\ קניתי לפני שבוע מחשב ואני מרגיש שהכרטיס מסך שלי יחסית חלש(Battlefield 2) בכל אופן יש לי אפשרות להחליף אותו בעלות של 200 שקלים אז ככה הכרטיס שיש לי עכשיו זה ATI POWERCOLER X700XT 256MB ויש לי אפשרות להחליף ל.. innovision 6600gt 128DDR3 דרך אגב המפרט של המחשב שלי מעבד -775 INTAL P-4 3.0GH לוח-P5GDLD2VM ASUS HD- HITACHI 160GB SATA 533MH 512MB DDR2 מסך-1750SQ LG LCD תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור לי בתודה צחי
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי, מכיוון וה-GF6800 פשוט לא מצליח לסחוב מספיק טוב משחקים היום [דוגמא קלאסית לכך היא BIOSHOCK, שפשוט חונק את הכרטיס מסך שלי]...אני מחפש כרטיס מסך שיהיה במחיר נורמאלי ויריץ משחקים נורמאלי, ויחזיק עוד פרק זמן של שנה ואולי יותר. כל הכ. מסך הם מנעה מחשבים: 1) Geforce 7600GS 512MB AGP מחיר: 950 ש"ח 2) Leadtek winfast A7600GS TDH 256MB AGP מחיר: 565 ש"ח 3) Sapphire ATI Radeon X1950GT 256MB AGP מחיר: 850 ש"ח 4) BFG Geforce 7600GS OC 512MB AGP מחיר: 840 ש"ח 5) Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512MB AGP מחיר: 1000 ש"ח. חוץ מזה- אם למישהו יש הצעות יותר טובות מחנויות אחרות שהוא מכיר- מוזמן לפרסם פה. ודברו חופשי - אם אתם חושבים שאני טמבל שאני מסתכל …
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי יש לי כיום מחשב בעל המפרט הבא: לוח אמ: asus p53 מעבד: core 2 quad q6600 2.4ghz 8mb ספק: thermaltake toughpower 600W זכרון: crosair DHX 2X2GB twin DDR II 800 mhz CL5 כיום יש לי כרטיס מסך Gigabyte 9600GT 512MB http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2774#sp אני מעוניין להחליף לכרטיס הבא: Gigabyte GeForce GTX460 OverClocked 1GB GDDR5 PCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#ov השימוש הוא למשחקים סרטים ופה ושם תוכנות לעריכת סרטים (בכל זאת ילדה בת חודש ושבוע ) האם הכרטיס מסך מתאים למפרט? האם הוא מיותר ועלי להשאר עם ה9600? אשמח לכל הערה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
קניתי Leadtek PX7800 GT Extreme (מגיע לי מזל טוב ) כמובן שהוא בא עם מתקן הקירור של ה-reference, רק עם כיתוב שונה (כמו כל הכרטיסים האלה). עכשיו, יש לי כבר את הקירור של Zalman: VF700-AlCu שהוא דיי טוב לדעתי. רציתי לדעת אם כדאי לי לשים אותו במקום גוף הקירור הרגיל (שנראה מבטיח גם הוא) מבחינת ביצועים\קירור, ולא מבחינת רעש (ברור שהזלמן שקט יותר). כרגע הכרטיס על 48 מעלות ב-Idle. (לילה קריר)
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם יש טעם לשדרג לכרטיס חדש מהסדרה הבאה (5850-5870) של ATI או שהמפרט כבר ישן מדי ולא ינצל אותו.לוח האם מבוסס צ'יפסט 975 והוא בעצם PCIX16 גרסה ראשונה עד כמה שאני יודע.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה התגלה בפני תופעה מוכרת, הכרטיס מסך מגיע ל60 מעלות בזמן מנוחה. כשקניתי את הכרטיס הטמפרטורות היו יותר נמוכות משהו בסביבות ה 40+. הוצאתי את הכרטיס מסך מהסלוט , וראיתי שמאוורר נקי לחלוטין מאבק , אבל הקצוות של הHEATSINK מלאות באבק, ניסיתי בעזרת ספריי אוויר להוריד את האבק אך לשווא. הכיסוי פלסטיק שקוף של הFAN מפריע לי להסיר את האבק, לכן ניסיתי להסיר את ההברגות שמחזיקות את הפלסטיק הזה לכל המאוורר אבל פשוט לא הצלחתי , הברגים חזקים מידי ואין לי מושג איך להסיר אותם. מה לעשות? מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המון מחשבים ניידים מהסוג הסטנדרטי משתמשים בכרטיס גרפי מובנה כזה, איך הוא לעומת כרטיסים מובנים אחרים? יש לי dual core e2180 וכרטיס המוסנה שלו נוראי, לכן הוספתי לו מהר nvidia 9600gt והוא מצויין לטעמי. אני מעוניין לקנות לפטופ I5 עם הhd 3000... כמה זה יהיה ירידה ברמה? מסוגל להריץ cod4 ? crysis ? crysis 2? סימס ? gta 4 ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה. לפי מה שקראתי פה בת'רדים שונים אני מבין ששתיהן חברות איכותיות מאוד ונחשבות לטובות בעולם. השאלה היא מה עדיף - ti 4400 של לידטק או של גיינוורד. נדמה לי שהgainward ultra 700 XP מציע VIVO שאין ל-leadtek. האם הפילטרים שלהם שווים באיכותם? האם יש יתרון כלשהו של לידטק ביחס לגיינווד? שימו לב כי הלידטק עולה 1600 בערך, אולי פחות, ואילו הגיינווד עולה הכי זול 1700 ש"ח. איזה מהם לדעתכם עדיף ומדוע? תודה מראש על התגובות, MB
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך, בתקציב של עד 200 ש"ח, למערכת ישנה (PCI-E, מעבד כפול ליבה 2180.) עם כרטיס מסך מובנה, שלא מתפקד כל כך טוב . מערכת ההפעלה מתוכננת -WIN 7 (עם כל האפקטים!) ישמש לגלישה, HD. וגם משחקים פשוטים לילדים קטנים (אולי משחקי 3D?!?) אבקש את עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ראו שאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי חברה, אני הולך להרכיב מחשב מבוסס i3 6100, רוצה גם לשחק מידי פעם, אם צריך, אני אצרף מפרט מלא. הבעיה שאני לא יודע אם גרסת 4GB בכלל שווה את התוספת, האם הכרטיס בכלל יכול לנצל את הנפח הזה בצורה מלאה, בגלל רוחב פס של 128, ולמרות האופטימיזציה של maxwell. אני לא אשחק מעבר ל1080p, זאת הרזולוציה של המסך הנוכחי שלי. ואין מצב שאני משקיע ב970. הרעיון שלי, הוא לא להגזים אם התקציב, ומשחקים לא יהיה השימוש העיקרי שלי. חשבתי בכלל לקחת 950 ולחסוך עוד טיפה, אבל מפריע לי העניין של כמות הvram. מישהו היה במצב הזה?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב, אני חייב לבחור באחד מבין שני כרטיסי המסך הבאים: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a6200_td_2.html או http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp יש למישהו דעות לכאן או לכאן? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
בוקר טוב. קיבלתי מחשב בן שנתיים פחות או יותר, ואני רוצה לקנות לו כרטיס מסך,אני לא יודע איזה לוח אם יש לו. איך אני בודק את זה.? ואיזה כרטיס כדי לי לקנות.? ( גרפיקה תלת מימדית + דו מימדיד ). תודה רבה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אמאזון מציעה כרטיס מסך נאה מבית EVGA המחיר קורץ במיוחד, עבור מהירי ההחלטה שביניכם לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-