כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום. כנראה שהכרטיס מסך הישן (FX 5200) נהרס או משהו כזה o_O. אני מחפש משהו ברמה שלו או אפילו קצת יותר טוב , כמובן AGP , במחיר של עד 200 ש"ח. אשמח לשמוע תגובות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חבר שלי יש 1000 וודו 3 וזיכרון פנימי 128 מגה, והוא רוצה לשדרג כרטיס מסך או זיכרון פנימי , הוא מתכוון לקנות TI4200 מKSP... אז הוא שואל האם הזיכרון הפנימי חשוב במשחקים? או שהמעבד והכרטיס סמך יעשו את העבודה? זה די חשוב כי הוא משדרג עוד יומיים... תודה. נ.ב קיבלתי את הכרטיס מסך TI4200 מפנדה של MSI ואני אומר לכם הוא כרטיס פצצה! שווה... :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התחילה להיות לי בעיה קלה בריבוי מסכים אצלי. לכרטיס מסך מחוברים שני מסכים, LCD של מחשב דרך DVI וטלויזיה דרך DVI-HDMI. הטלויזיה נמצאת משמאל למסך ולכן הוגדרה בדרייברים כמשמאלו. הכל עבד טוב ויפה עד שהיתה הפסקת חשמל. אחרי ההפסקת חשמל, כל פעם שאני מדליק את הטלויזיה ומעביר לHDMI המסך מהבהב והטלויזיה מוגדרת מימין למסך אבל שאר ההגדרות נשמרות. לפני ההפסקת חשמל לא היה שום הבהוב של המסך כשהדלקתי את הטלויזיה והיא נשמרה כמשמאל למסך. למישהו יש מושג אם יש פתרון לזה? זה לא סוף העולם, אבל זה מציק ממש. עדכון: ניסיתי למחוק את הדרייברים עם Driver Sweeper ולהתקין מחדש. אין שינוי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש הבדל עצום אני מוכן לעלות ל600 אבל זה הטופ של הטופ למשחקים כבדים בעקרון, אני לא גיימר כבד פשוט מדי פעם יוצא שאני משחק איזה משחק בנוסח קרייסיס
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עשיתי בנצמרק עם HD5770 720P ויצא 1623 נקודות ו 27 FPS עם מעבד I3 7100 ועשיתי אותה בדיקה עם GT 640 720P ויצא 997 נקודות ו 17 FPS עם מעבד I3 530 השאלה אם למעבד יש גם תרומה לניקוד ? או שהתוכנה היא נטו על ה GPU ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש את ה- מפרט בסיסי לגיימינג בינוני-כבד למשרד, אך לעשות שימוש ב- 4850 שיש לי בבית, ולרכוש למחשב הביתי כרטיס מסך טוב/חדש יותר. התקציב לכרטיס עצמו הוא כ- 800/900 ש"ח עם אפשרות להגיע עד 1,000 אם ישנו צורך. מפרט המחשב הביתי שיארח את הכרטיס החדש: E8400 2GB לוח אם: EP43-DS3L הצעות יתקבלו בברכה, תודה. נ.ב. המשחקים משוחקים ע"ג ASUS 17 שמחזיק בכבוד כבר כמה שנים.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשה עם GEFORCE MX 128 אמרו לי שמומלץ במקום זה radeaon 9200pro או RADEAON 9600 מה בכלל ההבדל בין שניהם?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
זיגזאג מפתיעה אותנו עם מחיר של 2600- ל 8800GTX של Point of View. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=5037 מי שרוצה לקנות, שיקנה עכשיו הכרטיס נמצא במלאי.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את המחשב החדש שלי עוד שבוע ויש לי זמן לעשות שינוים הזמנתי ב 1300 שקל 275 geforce tintech overclocked אני די חסיד של אנווידיה ופחות אוהב את הרדיאונים... אני משתמש במסך 22 אני משחק מדי פעם לא איזה גיימר מטורף... אבל עדין רוצה להשקיע בכרטיס ל שנתיים 3 מכוון שזה מתנה ואני רוצה לסיים עם זה... רוצה לשחק סטארקראפט 2 דיאבלו 3 ומודרן וורפיר כל השטויות האלו... רזולוציה - נראה לי שהמסך תומך עד 16xx האם כדאי להחליף ל 5850 זה עוד 200 שקל האם משתלם והאם אני צריך את זה בכלל? הבנתי שהוא תומך ב dx 11 ואם אני מתככון להשאר עם הכרטיס הזה לשנתיים הקרובות חשוב שזה יהיה כי לא נראה לי שיש משחקים שעובדים עם זה עכשיו למרות שאני מאוד אוהב את הכרטיסים של אנוידיה... אולי בכלל חשבתי ש…
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
הי לכולם. הכרטיס מסך שלי שהוא Sapphire HD 6970 מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה LCD 37 אינץ' , עד לא מזמן הכל עבד בסדר , כאשר הייתי רוצה לראות סרט כלשהו , הייתי מפעיל את הטלויזיה , מפעיל את הסרט , מעביר אותו למסך הטלויזיה , מגדיל את הגודל תמונה של הנגן למסך מלא ובכיף רואה את הסרט שבחרתי , הוידיאו והקול עבדו שניהם בלי בעיות , רק לא מזמן נוצרה בעיה , אני לא יודע למה אבל הסאונד הפסיק פתאום לעבוד , וידיאו עצמו עובד בסדר אבל אין קול , ניסיתי לשחק עם Playback Devices (ששם דרך אגב תמיד הייתי מחליף את ברירת המחדל של הקול מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלויזיה) שליד השעון בסרגל כלים למטה ולא עוזר כלום , ניסיתי לנתק ולחבר בחזרה את הכבל כמה פעמים וגם ללא הצלחה , הקול פשוט הפסיק לעבוד. מה…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס ואני לא יודע איך לחבר ולהגדיר בשביל שאני יוכל ל ראות סרטים מהמחשב בטלויזייה? קיבלתי את כל הכבלים והחיבורים! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס מסך משומש שיעלה סביב ה200 שקל לא יותר אין לי עוד תקציב גם בגלל המחשב החדש הלוח הוא I-NV3 ערכת שבבים של NV צי'פסט 610 כרגע יש לי תמובנה 7050 שלא עושה תעבודה גם לא ציפיתי ממנו לכלום בקיצור כמו שרשום בכותרת מה אני צריך לברר לפני שאני קונה מהבן אדם את הכרטיס? בדיקות מאמץ לכרטיס משהו שיאמץ אותו? איך אפשר לדעת אם יש ארכיפקטים נגיד? ובטוח יש עוד דברים שלא עולים לי בראש (הספק יחזיק כמו כלום יש לי כרגע E5200 בשילוב HD אחד עם ספק CM420 הפשוט שנותנים בפוקס כבאנדל עם המארז 334)
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה? תקשיבו אני רוצה לעשות vmod לכרטיס שלי בלי לעשות הלחמה... אז אני צריך למצוא smb grabbers שיחזיקו את החוטים במקום מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלה בארץ? ואני חייב בארץ...
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
התקנתי תדרייבר האחרון 10.10 ששוחרר אתמול 22.10 והוא עשה לי בעיית גרפיקה במשחק דארקסיידרס בהתחלה לא הבנתי מה קורה לא רואים טוב בכלל כאילו דפקה רואים אפור עשן וזה ואז מחקתי תדרייבר והתקנתי חזרה את ה אחד לפני האחרון 10.9 וזה באמת היתה הבעיה והבעיה נפתרה למה זה ככה? ממתי עידכון דרייבר גורם לבעיה במשחק? יש לי hd4870 ווינדוס 7
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום האם משהו יודע מתי יהיה בעולם אפשרות לקנות כרטיס HD 2600 ? האם יהיה ויש כרטיס HD2600 AGP ? איפה ניתן לקנות בעולם כרטיס זה ?
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
ה-Titan X המפלצתי של NVIDIA הושק באופן רשמי עם כמות מינימלית של ביקורות בלתי תלויות לכתבה
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם! האתר http://www.hardwareanalysis.com הביא ביקורת של שניים מהכרטיסים המהירים ביותר שבסדרת ה- R520 או כפי ששמם יהיה בשוק X1800XT וה- X1800Pro... האתר הזה מביא משהו שאתרים אחרים בחו"ל עדיין לא יכולים לפרסם בגלל שהוא לא חתום עם ATI ב- NDA: Non Disclosure Agreement - בגדול הם לא חתומים איתם בחוזה לא-לפרסום וכו' ושמו את ידם על כרטיסים אלו. ** הדרייורים שהשתמשו בהשוואת הכרטיסים ב- ATI הם Release Candiate - לא סופיים אבל קרובים מאוד. ** מהירויות השעון של הסיליקון שבידם גם לא סופיות כיוון ש- ATI עוד מדברים על האפשרות לשינויים של הרגע האחרון. שווה להסתכל לראות את עתיד הדור של ה- R520 כבר עכשיו. // דעתי בנושא: אין חדש תחת השמש - ATI בירידה ב- High End כבר מה- X800XT/XTP…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
Sapphire ATI X800GTO FIREBLADE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express או Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express אני לא מתכנן O.C . או שבכלל מומלץ לחכות לדגמים החדשים 1xxx שאמורים להגיע והבנתי שה 1600xt שווה לביצועים של ה GTO ?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
מה אתם מעדיפים לעשות כדי לשפר את האיכות של המשחק שלכם? לשחק ברזולוציות גבוהות?(כמוני)או להפעיל את אפקט ההחלקה?(Antialiasing) לדעתי עדיף להעלות את הרזולוציה משום שמאבדים פחות פריימים והאיכות שמתקבלת יותר גבוהה מאשר משחק ברזולוצייה יותר נמוכה עם אפקט ההחלקה. יש כאלו שמשחקים עם שניהם אבל אלו רק אנשים עם כרטיס מסך סוס(כמוני)שיכולים להרשות לעצמם לאבד ביצועים אבל עדיין המשחק ירוץ חלק. ואגב מה הרזולוצייה בה אתם משחקים?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה nvida 9500 1024mb למסך של "22 ? המחשב הוא כעקרון מחשב למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מאוד (משחקים די בינונים)?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום חברים, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.. קניתי היום לוח חדש ga-h87-d3h ומעבד i5-4670.. הכרטיס הישן שלי נשאר איתי, לאחר התקנה נקייה של 8.1 כאשר אני מתקין את הדרייבר של כרטיס המסך( ניסיתי קודם את גרסת הבטא ועכשיו גם את הקודמת של הדרייבר מהאתר של NVIDIA) או כאשר המערכת מורידה ומתקינה את הדרייבר והרזולוצייה משתנה אוטומטית המסך הופך שחור גם אחרי הפעלה מחדש, ורק כאשר מזיזים את העכבר רואים אותו.. וחלק מסרגל הכלים.. משהו מוזר.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של המערכת אבל זה לא עזר וכל פעם חזר לאותו המצב ברגע שהכרטיס זוהה.. עכשיו שלפתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המןבנה בלוח ואכן עובד מצויין. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם הכרטיס שלי הלך לעולמו? יש לציין שעד כה עבדתי עם 8…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב ואני צריך לבחור כרטיס בסביבות 500-600 ש"ח ל PCI-E . מה כדאי?
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הציעו לי החנות מסך, כפי שציינתי שמו מצויין בכותרת. האם החברה טובה???
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1)קודם כול רציתי לדעת מי יותר טוב. יש נעוץ על זה באתר שברוב המקרים ה 7600 GT לוקח. אבל הרבה אמרו לי שזה לא נכון. קיצר אז 2)רציתי לשאול מה יותר טוב 7600GT EXTREME או X 1800GTO? 3)אז מה אתם אומרים עדיף את ה 200 שקל יותר האלה מה 7600 ו מה EXTREME GT? 4)עוד משהו שאומרים תציאו לי כרטיס באיכות סבירה שיריץ משחקים על MED אז מביאים את ה 7600 וכשאומרים תביאו לי כרטיס טוב שיריץ על HIGH זה ה X1800GTO. אז זה קצת מעצבן כי אומרים שהם בערך שווים . 5)עכשיו רציתי לשאול שאני עושה אובר +פתיחת צינורות(עם יש) ב X1800GTO2 לאיזה רמות הוא יכול להגיע? בקיצור עם נגיד אני רוצה עכשיו כרטיס מסך שיריץ לי משחקים חדשים על HIGH + כל התוספות של ה AA וכו.. על 1024*768. 6)האם הX1800GTO יריץ טוב ? אני יכול ל…
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-