כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
מה קורה ? אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך (או מערך של כרטסיי מסך ) שישמשו כמחשב מרכזי שלו יחוברו 10 מסכים, דרוש גם כוח איבוד סביר (כמובן שאני לא מתכנן להריץ על מסך באטלפילד אבל עדיין) יש מישהו כאן שמבין בתצורות כאלה? אולי מקור מידע כלשהו שאתם מכירים ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך SAPPHIREHD-4850 512MB מהדגם הראשון שיצא רציתי לדעת האים כדאי לי להליף את כרטיס המסך הנ"ל לכרטיב חזק יותר אני משחק במישחקים כבדים כגון CRYSIS+WARHEAD COD4+5 FARCRY-2 ועוד רבים טובים על מסך 22"ברזולןציה של1680X1050 ואים כן איזה כרטיס ממולץ לרזולוציה זו בתקציב של עד 1000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ההבדל ביניהם זה איזה 600 שקל אבל האם ההבדל בביצועים כל כך גדול?
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך הכריטיס מסך Geforce pcx 7300LE 512MB DDR TV DVI?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס של POWERCOLOR. איך אני יודע אם זה SE או NP? המהירויות של הליבה והזכרונות הם 378 ו-337 בהתאמה (אם אני לא טועה). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסמית רייאן: http://www.anandtech.com/show/10035/vulkan-10-released מומלץ כדי להכנס קצת לנושא... תקציר מויקיפדיה: https://en.wikipedia.org/wiki/Vulkan_(API) דוגמא למקרה שבו עברו לשימוש ב- API המדובר, ומהי האופטימיזציה שמתקבלת באחוזים כאשר עובדים עם החומרה ב- low level. *מדובר בסדר גודל של כ- 50% ייעול (ומכאן שיפור) בביצועים: http://www.hardwareunboxed.com/doom-vulkan-vs-opengl-benchmark-the-tide-turning-in-amds-favour/ ועד סקירה (שחובה לקריאה לדעתי) שעשו על ה- API הזה בכותר DOOM ובו מדדו גם Min Frame Rate ותגובתיות המערכת. היות וה- API מוריד משמעותית מהעומס על ה- CPU , כתוצאה מהקלת עומס של הד…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חבר אמר לי שלכרטיסי ATI Radeon צריך מסך HDMI ... זה נכון.? אני לא יודע אם יש לי מסך כזה HDMI יש לי שטוח 19 אינץ LG והוא שמן יענו CRT כל המסכים כיום מיוצרים ככה? מחכה לתשובות תודה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המסך הבא.... יש תגובות? כמו כן כנראה שאני יכול להביא אותו בפחות מ2000 ש"ח. (סביבות 1850 ש"ח) יש לו חסרונות? הנה הנתונים: SPECIFICATIONS: Panel type: a-si TFT/TN Viewable Area: 19" Pixel Pitch: 0.294 mm Brightness: 270 cd/m² Contrast Ratio: 700:1 Viewing Angle (H/V): 160÷/ 160÷ (CR > 5) Response Time: 4 ms (Grey to Grey) Interface: Analog / Digital Frequency - Horizontal: 30~81 kHz - Vertical: 56~75 Hz - Banwidth: 140 MHz Maximum Resolution: 1280x1024 Colour Supported: 16.2 Mil. Signal Inout: - Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital link - Video Level: Analog : 0.7VP-P, Digital : TMDSTM - Sync. Type: Separate H/V, Composite H/V, SOG…
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה לפני יומיים את הכרטיס 6850 (עם המערכת E8400 \ Corsair 450VX), הבנתי שהספק שלי יצליח להתמודד עם הכרטיס הזה ולכן לקחתי סיכון. עכשיו קיבלתי אותו והתקנתי, הרצתי כמה משחקים ובנתיים הוא עובד מעולה, אבל יש בעיה אחת, כשאני נכנס למשחק, מתחילים קולות חורקים כאלה מוזרים בסאונד וחשוב לציין שזה לצד הסאונד הרגיל של המשחק. זה קורה כאשר אני משחק או מזיז את העכבר, במידה והמסך נשאר מקובע ולא זז לא שומעים אותם, אבל אפילו בתפריט הראשי שומעים אותם. זה קורה לי בכמה משחקים.. חשוב לציין עוד פרט קטן שכרגע אני שומע מהמסך ( ) זמנית, ככה שאם אני מוציא את הכבל האודיו מהמסך, הרעשים פוחתים, אבל כאשר מתקרבים לכרטיס, שומעים אותם בחלש. בATITOOL זה ממשיך לעשות את הרעשים.. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש ואני מקווה שיענו לי פה על השאלה יש לי כרטיס מסך שקיימת בו יציאת S-VIDEO. קניתי את כל הכבלים הדרושים כדי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה, ובאמת וידאתי שהכל מחובר היטב והכל מוגדר טוב אבל עדיין לא מופיע לי כלום על הטלוויזיה. לאחר שוידאתי שבאמת הכל מוגדר טוב, לקחתי את המחשב לטלוויזיה אחרת, מתקדמת יותר, וחיברתי אותו אליה ושם זה עובד! והכל פועל מצויין. אבל למה בטלוויזיה שבחדר שלי זה לא עובד? בטלוויזיה שבחדר שלי יש רק ערוץ AV אחד. לעומת הטלוויזיה שבסלון יש 3 ערוצי AV. וכבר הצלחתי להפעיל הרבה דברים על הטלוויזיה שיש לי בחדר כמו דיוידי וכד' והכל עבד מצויין. עכשיו ברור שהבעיה היא לא בכרטיס כי זה עובד בטלוויזיה אחרת, מישהו יודע אולי מה הבעיה ולמה זה לא עוב…
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
בידי הכרטיס שנמכר בפאנדה בעבר elsa 9800se עם זיכרונות 2.5ns שנפתח בוודאות ל9800pro רציתי לדעת איזו גרסאת ביוס תתאים לכרטיס- ואיך בדיוק אני צורב ביוס? שימו לב- אלו זיכרונות נדירים בכרטיסי מסך כאלה- 2.5ns תוצרת היניקס
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם מחירי כרטיסי מסך שבארהב לעומת ישראל יותר מוזלים? יותר משתלמים? או לא בגלל אחריות? אודה לכם אם תעשו גם על אחד הכרטיסים שמומלצים מהתארד הנעוץ למעלה בפורום.
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה זוג כרטיסי המסך הישנים שלי החלו להראות סימנים של פרישה ולכן אני מחפש בימים אליו מחליף ראוי העיסוק הרציני שלי במחשב מתמקד בעיקר במשחקים בעלי איכות גובה וסרטים באיכות HD, לאחר מספר התיעציות החלטתי ללכת על GTX780 של חברת MSI גרסת הLightning רגע לפי הקניה נתקלתי בגרסת הgaming שעל פניו נראת בעלת נתונים דומים... הייתי שמח עם משהו היה יכול לעמוד על ההבדל בניהם ואולי גם להמליץ על כרטיס נוסף המפרט שלי הוא: לוח אם : ASUS P6T SE http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/ ספק כוח : coolermaster 1000W מעבד : core i7 950 זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone התקציב שלי 2500 -3000 ש"ח תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חשבתי לרכוש את המסך 17" LCD תוצרת פיליפס. האם מישהו התנסה איתו והאם אתם חושבים שהמסך הזה הוא טוב מספיק להרצה גם של משחקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-HD4870 ל-9800 GTX+. ברור שהראשון הרבה יותר מהיר, אבל ניתן להשיג את השני במחיר משמעותית יותר זול. מה שמדאיג אותי בנוגע לשני הוא חוסר התמיכה ב-DX-10.1. האם זה משנה? האם זה ישנה בעתיד? האם זה ישתנה בעתיד?
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Ati Sapphire 1950X pro לאחר לא קצת שעות משחק הגיע מצב שבו אחרי כמה דקות משחק המסך נכבה, ואז מופיע הודעה מעצבנת "No Signal" ורק לאחר כיבוי והדלקה המסך שוב מראה משהו ניסיתי להוריד רזולוציה, מה לא ניסיתי ואין....אחרי כמה זמן משחק (לא פרק זמן קבוע) שוב פעם זה קורה קרה לי בכל משחק שאני משחק עכשיו גם על רזולוציה 640X640 וזה קורה גם אם הכרטיס מרגיש חם ביד ומראה בערך 70 מעלות במחשב( שלפי החברה זה מצב תקין(?) ) או אם הכרטיס קר ממש. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וגם לא הלך. השאלה היא כזאת, בדוק שהכרטיס מסך שלי מת? או שיכול להיות שהבעיה דווקא נובעת מהמסך? המסך הוא דיי פשוט 19 אינץ של AOC זה קרה לעוד מישהו פה? ואם הוא פתר את זה, איך הוא עשה את זה?!?! תודה.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם הטכלנולוגייה תחול אם אני אחבר 2 כרטיסי מסך של ATI? (בpci-E כמובן) נראה לי הגיוני שכן, אבל אולי זה מוגבל רק לשבב מיוחד בכרטיסים של Nvidia?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
איך כדאי לי לחבר ??? יש לי כרטיס מסך POWERCOLOR X800GT 256MB
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי לכבוד דיאבלו 3. האתר canyourunit אמר שהכרטיס מסך שלי בקושי עובר את הדרישות המינימליות, ואני מעוניין לשחק בהגדרות הכי גבוהות.אלה הדרישות הרשמיות: [table][tr][td]NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better[/td][/tr][/table] והבנתי שהספק כוח שלי הוא ג'נרי, זה יהווה בעיה? האם יש צורך לשדרג גם אותו? תקציב: 600 שקל מפרט נוכחי: מעבד Intel E8400 לוח אם GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT 512MB זכרון 4G KIT DDR2 800 MHZ MUSHKIN ספק EZCOOL 12CMF500W REAL תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיכלול בתוכו GTX680 (לא נתון חשוב) אבל רציתי לדעת אם הלוח שלי הוא עם מעבד מהסדרה השנייה, אבל עם לוח עם PCIE 3.0 הוא יעבוד? בידיעה שהלוח יעבוד על PCIE3.0 בתנאי שיש מעבד מהסדרה החדשה (Ivy Bridge)
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל עובד משחקים תוכות שולחן עבודה רק שאני מפעיל סרטים לא רואים בכלל רק שומעים למה זה? הכרטיס מסך שלי זה ati radeon 9800pro
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח msi neo combo p35 http://www.msi.com/product/mb/P35-Neo-Combo.html#/?div=Detail ואני רוצה להחליף כרטיס ל HD 6770... http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3861#sp השאלה אם אפשרי להרכיב זה על זה... עד כמה שאני מבין ה pci שלי הוא 1 וכרטיס המסך הוא 2 (?) יש המלצה לכרטיס אחר אולי, בעיקרון שיריץ סרטים באבחנה גבוהה אבל שתהיה לו גם יכולת להריץ משחקים מדי פעם. תודה
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס RADEON 8500LE ןלאחר התקנתצ הדרייבר החדש הציון ירד מ 6050 נק' ל 5900 נק' מדוע? האם הדרייבר לא אמור להעלות את הציון? לא שיניתי כלום בהגדרות הכל אותו דבר והשוויתי גרסא מול גרסא ואלו הם הציונים.
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי החברות מה אתם אומרים ומה אתם אומרים גם לגבי הכרטיס עצמו?
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-