כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
המשחק רץ על 8500GT, זיכרון 1GB, רזולוציה של 600\800, 61 HERTZ, לפי המסך. (CRT) הגדרות של הכ.מסך נמצאות על V-Sync On, שאר ההגדרות על ברירת מחדל. דריבר מעודכן. המשחק עצמו עובד בסה"כ טוב, רץ בסדר גמור, אבל בזמן האחרון לעיתים במהלך המשחק יש לפעמים כמו איזה "גליצ'ים באנימציה" או FPS שפתאום קופץ, כך זה נראה, כלומר, אם המשחק עובד על מהירות מסויימת ונורמלית, פתאום במהלך תנועה של שחקן לכיוון נגדי או ממצב עמידה למצב מהיר של ריצה, לאיזה שניה\שתי שניות המשחק ניהיה מאוד מאוד מהיר, ברמה שלא צריכה להיות, ואז המשחק חוזר למהירות רגילה, משהו מוזר. השאלה לאיזה כיוון יכולה להיות הבעיה הזאת? אני לא משחק עוד משחקים אז ככה שאני לא יודע אם זה רק ב-PES, מה אתם אומרים? הייתי בהתחלה בטוח שזה אולי א…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך להוציא על הכרטיס: NVIDIA GeForce FX 5900-Asus V9950 TD 2000 ש"ח הכרטיס נותן את התמורה הבאה: All-new CineFX 2.0 engine DDR memory with 256-bit bus and AGP 8X interface ASUS proprietary online GameFace technology DirectX 9.0 & OpenGL 1.4 nView multi-display technology High valued software bundle Memory Clock 850MHz Engine Clock 400MHz Max.Resolution 2048x1536x85Hz שווה את הכסף??
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אתם לא תאמינו איזה מבואס אני קנו לי כרטיס מסך אתמול הכול טוב היום בבוקר אמא שלי מחליטה לנקות את המסך שלי ומה אני רואה מתי שיש במשחקים מסך שהמחשב לא משתמש בו או שהוא שחור מופיעות נקודות אדומות כאלו למישהוא יש פתרון? ועם לא לדעתכם אחריות תקפה על זה?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי כרטיס מסך חדש כאמור של XFX 7600GT ,מאז התקנתו יש לי כל הזמן בעיות. הבעיה עכשיו לאחר פירמוט והתקנת הדרייברים הכי חדשים היא שיש הבזקים כשאני גורר חלון בווינדוס.. יש כאלה ריצודים בצד של החלון - דבר שלא היה לי עם הATI העלוב הקודם שלי X550... יש גם מריחות כאלה שאני גורר חלון... אלה תופעות שלא היו לי יכול להיות שזה בגלל המסך שלי? LG 1750SQ? יכול להיות שזה בגלל שאני מחבר את הכרטיס מסך עם מתאם לVGA מDVI??? אולי יש בעיה בהגדרות??? הדברים האלה די מרגיזים....יש פתרון? אשמח לעזרה....
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההבדלים בין כל החברות שמייצרות כרטיסי מסך למעבדים גרפיים מסוימים כמו כמו 4850HD או נניח לדוגמא 9800GT וכו' נניח, ה4850 של גאיינוורד מול ה4850 של סאפיר, אם המעבד הגרפי הוא בדיוק אותו מעבד, על מה אני משלם יותר (בהנחה שהקירור הוא אותו קירור והחיבורים נשארים סטנדרטיים 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO) ? האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף (לפעמים 100-150 שקלים יותר) ולרכוש כרטיס של חברה יותר "נחשבת" כמו אסוס ? אני לא מדבר על ביצועים אגב כי זה ברור שכולם זהים (תקנו אותי אם לא) אלא אני מדבר על איכות הכרטיס והסיכוי לתקלות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
GigaByte ATi Radeon 9550 128mb 128bit או G-force 4 Ti4800se 128mb 64bit תודה ענקית לעוזרים,
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
128MEGA 128BIT כיום ברשותי כרטיס GFORCE 4 MX 4000 על לוח של- GIGABITE GA-7VM400M 1)האם אני אבחין בשיפור במשחקים? 2)האם הכרטיס טוב?מחירו 430 ש"ח האם יש כרטיס טוב ממנו בסכום זה? 3)האם לוח האם יסכים לקלוט את הכרטיס? (המדובר ב חריץ AGP) 4)הכי חשוב זה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שקופיות שהודלפו מתוך מצגת השקה רשמית לכאורה חושפות את כל מה שצריך לדעת על מוצר הדגל החדש של AMD: זכרון ברוחב פס חסר תקדים, קירור מים וביצועים אדירים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%94-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-radeon-r9-390x-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%95%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%a4%d7%9c/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים: RADEON 9500 PRO RADEON 9600 PRO שמיוצר על ידי אחת החברות הבאות: GIGABYTE HERCULES או על ידי ATI עצמה. לא רוצה לקנות דרק של איזה SAPPHIRE או POWERCOLOR או איזה חברה שאף אחד לא שמע עליה. הבעיה היא שלכל חנות שאני מתקשר להזמין את זה, אומרים לי: "הפסיקו ליצר את זה", "אין את זה ליבואן במלאי" וכל מיני קשקושים. אז איפה במדינה הזאת ני יכול בכל זאת להזמין כרטיס מסך נורמלי של חברה נורמלית כפי בקשתי, מבלי שאני אקבל תשובה שלילית או אקבל איזה SAPPHIRE ארור?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
וואללה ראיתי אחד כזה ,ובאמת זה כרטיסים טובים , מרגיש איכותי , ניראה איכותי , וגם קר יותר ב 20 מעלות מהקירור הרגיל של ati (אני מדבר על ה 4850 שלהם). בהחלט הייתי רוצה אחד כזה (במקום האחד שיש לי ) . ואתם ? מה אתם חושבים על זה ש xfx ניכנסה לשוק ati ?
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הכרטיס הזה טוב למשחקים? הוא תומך ב SM3? ספק 380W נקי יספיק לו? וזהו.
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן X800XT ב2850 ש"ח וחבר שלי קנה GEORCE 6800GT A400 ב1812 ש"ח... עכשיו, מבחינת ביצועים, אפשרויות אובר קלוק, משתלם או לא משתלם, מה כדאי יותר מבין שני אלה? כי אני חושב שעשיתי טעות שקניתי את הכרטיס הזה ואין לי מושג למה, או שאני טועה כי חבר שלי מגיע עם הכרטיס שלו לאותם ביצועים תוכלו לעזור לי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תישמעו מה עדיף ?? R-X1950XTX or G-8800GTX יש הוכחות שgifa יותר חזק? למה בתקופה שהיה תראדונים r9800 אני זוכר שהגיפות פירסמו כמה שהם טובים וכולם קפצו ליקנות ביגלל השם והכסף ובסוף כולם אכלו אותה אחרי שגילו תשקרים שלהם ואת היתרונות של radeon יש לכם הוכחות למה בתקופה של פעם לקח זמן עד שהבנצמארקרים היתדעכנו לשקרים שלהם ולזיופים
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7800GTX EXTREME 256 של LEADTEK האם אני יכול להוסיף לו איכשהו ל512? תודה
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז אני מתכוון לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ההתלבטות היא בין שני כרטיסים: gigabyte gtx 760 ו sapphire HD 7870 xt הgtx טוב אבל יקר יותר מה 7870 ב 500 ש"ח בערך ולפי השוואות שראיתי ברחבי האינטרנט לא נראה שיש הבדל משמעותי בין השניים אם תוכלו בבקשה לעזור לי לדעת מה ההבדלים ואם כדאי להשקיע ולקנות את ה 760 או שזה הכל עניין של מיתוג. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חשוב שלא יהיה גדול מHD 5850, עדיף כמה שיותר קטן (שלא יתנגש בכרטיסי זיכרון כי הלוח הוא מיקרו ATX) התמיכה ב4K היא רק לצורך סרטים לטלוויזיה, לא למשחקים שיפעלו ב1080P תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך כ"מ חדש.(והגיע הזמן באמת) יש לי אפשרות להעביר אותו מאמריקה דרך חברים, האם יותר זול שם? באם יותר זול שם בצורה משמעותית-האם מיסים יהפכו את הקנייה ללא כדאית? ואיזה כרטיס רצוי בשבילי (זו לא השאלה המרכזית של הת'רד מכיוון שאת המידע הזה יש בסטיקי, אבל לכל מקרה... אין לי ידע כדי להחליט(שום ידע בכלל)) (אני רואה שיש צורך לציין-מיועד למשחקים. )
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום הכרטיס מסך שלי נשרף ואני מעוניין בלקנות כרטיס מסך חדש. מטרה: לשחק משחקים באיכות גבוהה (exp: call of duty 4 באיכות הכי גבוהה או משחקים באותה שנה באיכות גבוהה) ממשק חיבור PCIE (אני לא ממש יודע כמה Bit החיבור 128 או 256...) תקציב: בסביבות 600 שקל אני מצרף את מפרט המחשב שלי: מעבד : intel conroe 1.86g (core2duo לוח אמ: intel iselton ddr2 מהירות 667m זכרון: generic 1G/ddr2 האם המפרט של המחשב שלי בצירוף כרטיס מסך נכון (שאתם תמליצו ) יכול להריץ משחקים באיכות גבוהה. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 14:38:41 סליחה, שכחתי נתון נוסףאני מעוניין שתהיה יציאה לכרטיס מסך HDMI.
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס g4 בקרוב... התכוונתי ללכת על הכרטיס של leadtek עקב שיבות של איכות תמונה בלבד... (overcloacking לא מעניין אותי) לפני כמה ימים פנדה החלה ליבא את הכרטיסים של suma לארץ, כשמכירו נמור בהרבה מזה של ה leadtek. אני צריך את דעתכם לגבי הכרטיסים של suma בנוגע לאיכות תמונה (שמעתי די מעט עליהם אבל מה ששמעתי היה טוב) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך 9600xt 256mb,לאור ירידת המחירים כיום ושבמחיר שבו אני קניתי את הכרטיס שלי לפני 8 חודשים ניתן לקנות כרטיס הרבה יותר טוב כמו 9800pro תמורת תוספת מחיר דיי קטנה (יד שניה) בקיצור מה שרציתי לשאול זה האם שווה לי למכור את הכרטיס מסך הזה (9600xt) ולהוסיף ל9800pro? או שלא? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לכרטיס 3060Ti. איזה מסך כדאי לחבר לכרטיס הזה?
-
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל המלצה לכרטיס מסך לא יקר (עד 500 ש"ח בערך) עם שבב טוב להוצאת התמונה לטלויזיה. כאמור התפקיד העיקרי של כרטיס המסך הוא הוצאת האות לטלויזיה, לכן אני צריך כרטיס עם שבב טוב ידוע בתחום זה. מה עדיף ATI או Nvidia? תודה על התגובות
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף.. אני יודע בעקרון בבירור שאחד מהם הרבה יותר טוב. אני רוצה שתגידו לי אם יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? 1. ati x800gto 256 mb ddr2 pcix - שהוא היותר טוב 2. ati x600 p10 - 400 - שהוא פחות טוב. יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? תודה רבה, עופר.
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
המעבד הוא E2160 1.8GHZ לוח אם GA-945P-S3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
דיווח חדש מצהיר כי עידן ה-Volta של מפתחת השבבים עשוי לפרוץ עוד השנה, בליטוגרפיית 12 ננומטר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-