כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה יש לי בעיה עם זוג 5870 זה נראה בול זה : AMD Catalyst 11.6 Problem רק שזה קורה רק במשחקים. הייתי על 11.6 ואז עברתי ל 11.4 ובזמנו שהייתי עם 11.4 זה לא היה קורה. רעיון מישהו?
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אוקי א אני רוצה לדעת פרטים על הX700 החדש.. 1. כמה גרסאות? אני מתכוון (pro,xt וכאלה) 2. מתי יוצא בארץ? 3. כמה יעלה בש"ח בערך וזהו תודה רבה?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד - Intel e8400 לוח אם- gigabyte ga-ep35ds3 זכרון - 4gb DDR2 ספק כחספק כח-enermax modu82 525w רזולוציה:1680-1050 אני רוצה בעיקר למשחקים . תודה
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המפרט שלי: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+ 3 ג'יגה זיכרון RAM גודל מסך 21 אינץ או יותר נראלי FULL HD 20000:1 HDCP עד עכשיו היה לי Video Adapter NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) אני רוצה לשדרג למשו יותר טוב.. יש הצעות?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אם אפשר לתת קישור מכאן http://www.hisdigital.com/html/vga.php תודה!
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כאמור הדגם הוא E700B, לי ולחבר שלי יש את המסך הזה בדיוק את אותו הדגם, לו יש כרטיס של NVIDIA ג'יפורס 4 64מ"ב ולי יש רדאון9000פרו 64 מ"ב, שנינו משתמשים באותה רזולוציה של 1152*864. אצלו פשוט רואים יותר טוב (לא מתכוון למשחקים), פשוט פונטים יותר חלקים, הכל מדוייק וחד, לעומת זאת אצלי אני בבירור מבחין בפיקסלים מוגדלים אני לא יודע בדיוק איך להסביר זאת אבל אני רואה הבדל בין המסך שלי לשלו. השאלה שלי היא האם זה נובע מהכרטיס מסך שכן לשנינו יש כרטיס שונה, או שזה המסך שלי? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי , לאחר הפסקה קלה חזרתי "להתעסקות" , רכשתי מחשב יד שניה : מעבד AMD FX8150 + קירור מים לוח אם GIGABYTE 990XA-UD3 (16GB DDR3 (2X8 ספק SEASONIC 12M 750W מודולרי מארז COLLMASTER CM STORM ENFORCER (פירקתי את אחד הכלובים כדי שיהיה יותר מקום וזרימת אויר) 60GB SSD + 2TB אחרי סידורים וניקיון עכשיו חסר כרטיס מסך (את ה GFORCE 610 פרקתי), בהתחלה חשבתי ללכת על 970 חדש אהבתי את הדגם הקטן של GIGABYTE. השאלה הנשאלת האם המעבד מספיק כדי להפיק את המקסימום או לחפש משהו אחר.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי העדפתי RADEON על פני GEFORCE הרבה בגלל בעיות של האחרון עם TV-OUT. עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם כ. מסך 7600GS כי הוא עדיף בביצועים מה X1600PRO. שאלתי היא האם בעיות TV-OUT כבר נפתרו ב-GEFORCE או שעליי לשקול שוב את בחירתי? 2. בממשק של דרייברים של ATI ניתן להגדיר ערכות שונות, לדוגמא למסך יחיד, למסך + TV עם OVERLAY וכו' ולעבור ביניהם בעזרת "מקשים חמים" או ע"י קליק ימני על הסימן ב-TRAY ובחירה של הערכה. האם יש משהו דומה ב-NVIDIA או שצריך לצלול ל-Properties-->Settings וכו'? תודה
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איך כרטיס מסך הזה : Nvidia GeForce NX8400GS ו 390 ש"ח כולל מע"מ זה מחיר טוב? יש לי עוד שאלה אני רואה כרטיסים gs וכרטיסי gt מה הבדל בינהם?
-
- 6 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תתנו לי פרטים על כרטיס טלוויזיה למחשב.. ראיתי שיש מאוד זולים.. בסביבות ה-200 שקל.. אבל לא חיצוניים... אז איך מחברים אותם בידיוק? איך עושים שמסך מחשב יקרין טלוויזיה?צריך ממיר? אפשר לחבר לזה אקסבוקס? החיצוניים מתחברים דרך USB? או איך? הפנימיים לאן מחברים אותם? ללוח אם? אשמח אם תסביר לי בקיצור הכל עליהם... תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש 9600 פרו ב 470 שקל בקיי אס פי! לא רשום איזה חברה זה... מה זה לדעתכם? ואיך זה כל כך זול?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ראיתי ב-faq כמה דרכים שבהם ניתן לשפר את האיכות של כרטיסי המסך . מה הכי מומלץ לעשות לכרטיס מסך זה ? אגב , איך ניתן לברר אם יש לו יציאת dvi ?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ארכיטקטורת ה-Hopper מוצגת רשמית במסגרת עולם ה-HPC עם 80 מיליארד טרנזיסטורים, זכרון HBM3 ותהליך ייצור חדיש מבית TSMC - ונותנת לנו את האות להתחיל בנבואות אודות דור כרטיסי ה-GeForce RTX 4000 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, ביום חמישי אטוס לארה"ב לאחר שהכרטיס מסך הקודם שלי 7800GTX לא מתמודד בצורה טובה כל כך אם GTA IV החלטתי שהגיע הזמן לשדרוג כרטיס המסך. השאלה היא מה הוא הכרטיס שמתאים לי המערכת של הינה כזאת: AMD 4400 ASUS A32NSLI DELUX 2 GB RAM VAPOCHILL PE SILVESTONE 650WATT אשמח לעזרה איזה כרטיס מסך יתאים לי, יש לזכור שהכניסה של הכרטיס מסך הינה PCIe X16 ולא הכניסה 2.0 מישהו יודע איזה כרטיס מסך יתאים לי (אולי ?HD4870) תודה מראש, דין גפן
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם תוכנות אדובי מעבד I73930K וכרטיס GTX570 1280MB וזכרון של32GB בזמן האחרון התוכנה נתקעת בסיבת תקלה של OPENGL קוד 7 וכפי שראיתי זה אומר שאין מספיק זיכרון בכרטיס לעיבוד שאלתי היא בכרטיסים של ניידים יש אפשרות של זכרון משותף שמשתמש בזכרון המעבד השאלה אם גם בכרטיסים כאלה יש אפשרות כזאת באם לא האם ישנו איזה פתרון לא תוכנתי בענין תודה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ואני אסביר : א. המחירים ביחס ל ASUS ו GIGABYTE הכי זולים משמעותית ולמה ? בניה וחלקים ברמה נמוכה מאוד . הנדסת אנוש וחלקים ברמה הכי ירודה! 9500GT PALIT עולה 252 + מע"מ 9500GT ASUS עולה 428 + מע"מ תסתכלו על זה בבקשה : http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=733 זה גוף קירור רציני ? נ.ב. אני במקרה עבדתי עם ה PALIT הזה פריזים מטורפים הוא על הפנים למשחקים אם אתם מכירים את המשחק COMPANY OF HEROS עם ה PALIT הוא בקושי זז . תסתכלו על הגוף קירור של האזוס : http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=760&l4=0&model=2538&modelmenu=1 באזוס במקרה זה אקטיבי אין לאזוס פסיבי 1GB בדגם הזה אבל תראו את ההבדל של הרכיבים על הכרטיס והנדסת האנוש ותבינו לבד רק לאחד שיש עינ…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
את ה9800P יש לי על המחשב (בן שנה וחצי בערך) והX1600 נקנה לפני כשבוע לאחותי, רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב. ועוד משהו על הדרך, יש לי XP SP2 ויש לי בעיות עם ה ATI CATALYST CONTROL CENTER, הוא ממש בעייתי לא תמיד עוד עם הוינדוס ואי אפשר להיכנס אליו. ניסיתי לפחות 7-8 גרסאות שונות שלו ורק הישנות 4.X עובדות (הגרסא האחרונה היא 6.5). הבעיות האלה היו מאז ומתמיד פעם איכשהו זה הסתדר ולא מזמן התקנתי וינדוס מחדש ושוב אותה הבעיה. יש לי את ה NET. בגרסא הכי חדשה שלו ככה שזה לא בגלל זה. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז חבר שלי יהיה בניו יורק בעוד שבועיים ואני רוצה שהוא יאסוף לי צמד כרטיסי מסך gtx1070. מה הדרך הכי נוחה לעשות את זה? תודה דן
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם נכון לעכשיו יש לי 96GT האמת אחלה כרטיס אבל אני מחפש קצת יותר , בעבר רציתי לרכוש 88GT אך לא רציתי להוציא יותר מידי כסף . המפרט שלי רשום בצד <--- ואם יש בעיה אחרת במפרט תפרטו לי בבקשה מה שבאמת חשוב לי , האם הספק כוח יספיק לי פה בכל העניין ( חשבתי על HD4850 ) . ממה שהבנתי הוא פי 2 מ-88GT היתכן ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מתעניין בקניית כרטיס מסך חדש לאחר שהנוכחי הלך לעולמו. אני כבר סגור על שני דגמים שמבניהם אני צריך עזרה לבחור איזה עדיף. האופציות: 1) Sparkle nVIDIA GeForce 9400GT 512MB GDDR3 לינק: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=8214#detailed 2) ג. GAINWARD 9500GT 256MB DDR3 לינק: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3751 השאלה היא בעיקר מהבחינות של חברה (משהו אמין כי אני לא רוצה לאבד עוד כרטיס מסך עוד חצי שנה), ביצועים וכל דבר אחר שאתם יכולים לחשוב עליהם.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 19 אינץ' בסביבות ה1000 שקל +-, CRT, שטוח, שיריץ משחקים כבדים שדורשים FPS גבוה כמה שיותר טוב =) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
על אוויר! לשם השוואה - שיא עולם ל6800U SLI הוא 13,167 נק' על חנקן נוזלי. פשוט לא יאומן פוטנציאל האוברקלוק של הכרטיסים האלה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=81751
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהחלטתי שאני הולך לקנות כרטיס מסך חדש חשבתי לקנות את hd 3850 או hd 4670 כרטיסים שעולים 400 אבל שהגעתי לחנות FOXPC וראיתי שיש את ה9600GT של חברת TWINTECH בגרסת XT OC והוא עולה 540 החלטתי להוסיף עוד כסף ולקנות אותו. עכשיו מה שרציתי לשאול אותכם האם זה היה שווה להוסיף עוד 140 בשביל הכרטיס הזה, הוא טוב בהרבה מהראשונים שרציתי? בבקשה תגיבו לי כי לא בלב שלם עם הקנייה הזאת.
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חברה לפני הכל ברצוני להתנצל אני קצר בזמן ולכן לא אוכל לתרגם ולהרחיב אבל הנושא הזה פשוט הלהיט בכל אתרי החומרה בעולם האינטרנט פשוט מוצף כולו בכתבות על השבב הגראפי החדש של חברת 3DLABS השבב יקרא בשם P10 מה מיוחד בו אתם שואלים ? אני אצטט : Other than the 256-bit memory bus and the addition of a block labeled as the Command Processor (which we'll get to later), the P10 looks pretty familiar; here are some quick specs: - 0.15-micron manufacturing process (same process as the GeForce4) - 76M transistors - Fabbed at TSMC (NVIDIA's chips are made here as well) - 860 ball HSBGA package (TSMC's latest packaging technology) - 4 pixel rendering pipelines, can process two textu…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי Ge Force 4 440MX שכמובן לא תומך ב פיקסל שיידינג אקיצר אפילו לא אכפת לי להביא FX 5200 ב 300 שקל בשביל שאני אוכל לשחק ב Richard Burns Rally כי אני מתת לשחק כבר הוא תומך ב Pixel Shading והאם אני אוכל להריץ עליו את המשחק? אני קצת... משוגע
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-