עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alfus73,

שלום. אני עומד לרכוש כרטיס מסך מסוג Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk [A6600GTb]. הלוח אם שלי P5S800-VM של ASUS. בחוברת הסבר על לוח האם כתוב בצורה מודגשת שמותר להתקין כרטיס AGP שהוא 1.5 V או 0.8 V. ושאסור להתקין בשום פנים ואופן כרטיס מסך שהוא 3.3V. האם הכרטיס מסך שרשמתי לעיל מתאים ללוח האם שלי. חיפשתי במפרט הטכני של החברה ולא היה רשום לגבי ה- V שלו. האם אני יכול להשתמש ללא חשש?

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  2. יש לי 6800 gt כדאי לי להסתפק בדריבר הכי מועדכן של nvidia או להוריד דריבר אחר?? אמרו לי שforceware טוב... בכל מקרה תגידו לי את השם של הדריבר המומלץ והגירסא הכי עדכנית שלו תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  3. כל השאלה בכותרת בעיקרון אני לפני רכישת טלוויזיה LCD שתשמש כמסך מחשב שלי. יש את זו: LG L3200A http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150350 וזו, שבגללה אני שואל: SAMSUNG LA26R51B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=374685 שהיא נראית לי סוף הדרך, אך לא אנצל אותה בלי כרטיס מסך מתאים...

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by meital878,

היי,  יש לי מחשב עם המפרט הבא (לפחות חלק ממנו, אז תגידו לי אם יש עוד נתונים שאתם צריכים):  ספק כח- A.PFC 3Y 450W fan12 power man inwin לום אם- G41M-E43 DDR3 HDMI MSI מעבד- Intel pentium D.core E6500 2.93GHz 2MB זכרון- H/s value geil 2GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח WD 500GB 32MB c.g SATA2   המאיץ הגרפי הנוכחי שלי מובנה בלוח אם- הוא מסוג intel X4500.   המאיץ הגרפי שלי התקלקל ואני צריכה לקנות אחד חדש. אני מעוניינת להריץ משחקים בצורה מינימלית ( guild wars 2 על הדרישות המינימליות ביותר) והתקציב שלי הוא מקסימום 600 ש"ח (מקסימום!!).  אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למפרט ולצרכים שלי   תודה רבה!!! מיטל.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  5. שלום רציתי לדעת מה ייתן ביצועים טובים ויתר SLI של 8800 640 או GTX ULTRA לא מתכוון לקנות כמובן אלה שאלה מתוך סקרנות

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  6. I wanted to know a bit information on this video card: is his sink cooling well? how`s is performence and is he worthwhile in 1750nis? again, Thanks all

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by kinggil,

רציתי לשאול איך זה שהכרטיס הזה עולה כלכך מעט? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3025

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  8. המערכת שלי כרגע היא: Core 2 Duo E8300 2.8Ghz Gigabyte P35-DS3L (1x PCI-E 16x, 3x PCI-E 1x) 2x2GB Corsair DDR2 800Mhz RAM Gigabyte Geforce 9800GT OC Thermaltake ToughPower 600W PFC PSU 24-pin אני רוצה לשדרג כרטיס מסך כדי להריץ את The Witcher 2 ועוד משחקים עתידיים בהגדרות גבוהות. המעבד לא יהיה יותר מדי צוואר בקבוק לדעתי כי אני משחק רק על 1280x1024 עם AA, כי זה המקסימום שהמסך שלי תומך. האם כרטיס כמו ה-GTX 570 או HD 6950 יהיה אוברקיל מטורף? מחיר פחות רלוונטי בשבילי אבל כמובן שאני אעדיף להוציא פחות אם אין צורך. אולי HD 6850? יש אותו במחיר סביר מאוד ב-KSP. מה המקביל שלו בג'יפורס? אני גם מעדיף כרטיס של Geforce, סתם בגלל שהתרגלתי ונראה לי ש-Nvidia מוציאים דרייברים לעיתים…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ^^ כותרת.. תודה

10. המחשב הוא ibm thinkpad 570 (ישן) אני לא מצליח למצוא לו דרייברים! כל מי שעזור יבורך

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by dan9,

היי היכן אני מוריד את הדריבר הנכון שהתוכנה PhysX_FluidMark_v1.0.0 תעבוד? זה נותן לי את מה שיש בתמונה... אני כרגע עם כרטיס מסך 88GT OC ודריבר 178.24 הוא כולל PhysX? [attachment deleted by admin]

12. Started by X - DreaM,

Gigabyte ATi Radeon 8500LE AP64D www.giga-byte.com/products/agp_index.htm או Ati ati Radeon 8500 128Mb www.ati.com/products/pc/radeon8500128/index.html המחיר שלהם זהה עריכה: בלי פרסומות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני זקוק לכרטיס מסך חדש.. עכשיו התקציב שלי בין 300 ל-600... http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/22849.חומרה1.rar זה המפרט שלי.. תודה רבה לעוזרים

14. לפני כשבוע שלחתי תגובה ושאלתי על מסך LCD אם הוא טוב או לא וככה והאם יש הצעות יותר טובות... לא שמתי לב שיש דיון מיוחד, אז הם אמרו לי שאסור לשאול פה ומחקו את ההודעה... הלו? מישהו עונה לי? כשאני שם הודעה חדשה קוראים אותה הרבה ושולחים לי תשובות... אבל כשאני שם אותה בדיון של 240 תגובות אתם חושבים שמישהו ישים לב בכלל? במיוחד כשהיא נעלמת לשני דפים אחורה בגלל התגובות החדשות? כדאי שתחשבו פעמיים! אני חושב שאני לא היחיד שנתקלתי בזה... תמצאו פתרון כמו לפתוח פורום במיוחד למסכים, למרות שאני אוהב את זה יותר עם התצוגה וגרפיקה, אז אל תגבילו ת'אנשים רק בדיון.

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by tulip42,

יש לי לוח אם התומך בשני סוגים של כרטיסי מסך AGP ו PCI היום יש לי כרטיס של( ATI 9600XT 256 ( AGP ואני רוצה להרחיב לכרטיס מסך נוסף nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB ואני מעוניין לדעת בכמה זה יטיב את התצוגה הגרפית במשחקים וסירטוט בתוכנת solidwork. לוח אם של חברת asrock 775Dual-880Pro למעשה האם כדי לי לקנות כרטיס נוסך או שזה לא ישנה הרבה. תודה מראש שחר

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  16. אני מתכנן לבנות מחשב לקולנוע ביתי , אך כל מה שחסר לי זה כרטיס מסך בעל יציאה ל טלויזיה. הוא לא צריך להיות חזק , מה שחשוב זה הגודל שלו , בגלל הצורך במארז כמה שיותר קטן (דק) הכרטיס לא צריך לבלות לגובה. וגם שיהיה זול. ;D

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  17. יש לי כרטיס X1550 . כל פעם שאני נכנס למשחק או לפעמים שאני מפעיל מחדש(מאז שעדכנתי לא קורה כשאני מפעיל מחדש) וכל משחק שאני נכנס צריך לכוון מחדש תצבעים ואם יצאתי מהמשחק לפעמים צריך להיכנס ל- CCC ולעשות ריאקטיב קולורס. גם אצלכם זה ככה? כשהיה לי FX5200 לא הייתה לי הבעיה הזו של הצבעים.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by PoOki,

אני רוצה לראות סרטים בטלוזיה עכשיו מכמה שאני זוכר לא ראיתי באיכות DVD על הטלוזיה >< אז השאלה שלי היא אם הכרטיס הזה אני יכול לראות באיכות מספיק טובה בטלוזיה .. (כי יש יציאה לטלוזיה פשוט לא ראיתי טוב בו..) או שאני יקנה פשוט משו יותר מתקדם ויש לי כבר כיוון .. http://www.akr.co.il/details.asp?id=522 תמליצו לי בבקשה אני מה זה חלש בחומרה

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by sanchouz,

שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד פתאום זה התחיל, אני נכנס לFIFA11 ופתאום מתחילים באגים, פעם הדשה בצבע שחור, פעם לשחקנים אין שער ועוד מלא דברים באותו סגנון,חשבתי משהוא קרה למשחק, אבל אחרי זה נכנסתי למשחקים אחרים וקרתה לי אותה בעיה אז אני נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הדריבר האחרון 266.58 מחקתי קודם את הישנים עשתי הפעלה מחדש,נכנסתי לSAFE MODE הפעלתי את התוכנה Driver Cleaner Pro ומחקתי את כל השעיריות מהדריבר הישן, עוד פעם הפעלתי מחדש והתקנתי את הדריבר החדש. אבל הבעיות לא נעלמות, עפילו יותר גרוע, אז החזרתי את הדרייבר שבה עם כרטיס מסך, אז נהיה עוד יותר גרוע, עכשיו אחרי 20 שניות המשחק נתקע, וגם כש אני נכנס למערכת הפעלה הוא כותב לי שיש לי איזה שהיא בעיה עם הדרייברים חייב עזרה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום, אני לא כל כך מעודכן במה שקורה בשוק הכרטיסים הגראפיים (מלבד העובדה שהמחירים עדיין גבוהים והזמינות נמוכה יחסית) והגיימינג ואודה על עזרתכם. מדובר במחשב שעבר בירושה לילד בן 7 שלאחרונה התחיל לשחק Minecraft. המחשב שימש בעבר לעבודה משרדית ככה שנכון לעכשיו הוא רץ על השבב הגרפי המובנה בלוח שהוא HD4200. ממחקר קצר שעשתי הבנתי ש-Minecraft תלוי יותר במעבד מאשר בשבב הגרפי כל עוד לא נכנסים לכל עניין ה-Shader Modes. המעבד סוחב את המשחק בסדר לעת עתה, רק שהשבב הגרפי המובנה בלוח קצת בעייתי. אין לו דרייברים עדכניים והוא לא מצליח להציג אפילו את שולחן העבודה ברזולוציה של 1080p בלי קריסות תכופות. למחשב מחובר מסך Dell 2515H ברזולוציה של 2560x1440 אבל Min…

21. Started by ilanb0,

בעבר נאמר לי שיש כרטיסי מסך ברמה טובה המובנים בלוח האם. כמעט עמדתי לרכוש לוח כזה כי שלי התפגר, עד שנמסר לי כרטיס מובנה כזה, משתמש בזיכרון של המחשב. אז מה הואילו חכמים בתקנתם? האם זו סיבה טובה שלא לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by soft40,

השבוע רכשתי כרטיס מסך חדש, ה 480 עדיין סחב אבל.... בכול זאת עברו שלושה דורות ההתלבטות שלי היתה בין WINDFORCE 770 2GB ל RADEON R9 290 4GB ההבדל היה 400 ש"ח במחיר והאמת פחדתי מקרור הסטוק של ה 290 וקצת מהמחיר. השאלה שלי בעקבות המפרט שיש לי האם המעבד היה צוואר הבקבוק במידה והייתי לוקח את ה 290 כמה שיפור היה בינהם המפרט : INTEL I5 750 ללא OC לוח ASUS P7P55D-E PRO 8GB DDR 3 ספק CROSSAIR 650W מארז Vengeance C70 Mid-Tower Gaming Case אני משחק על 1080P

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by rabbit,

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 מה אתם אומרים עליו? יריץ לי משחקים ברמה סבירה? ואיך הקירור שלו? ואם למישהו יש מושג איך החנות זיגזג שירשום פה גם תודה לכל העוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by blindside,

איזה חברה עדיפה לכרטיס מסך leadtek - gf6600 או gigabyte

25. Started by zedisdead,

האם הכרטיס הזה מומלץ עבור הכסף שהוא עולה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=823 האם באותו סדר גודל של מחיר יש כרטיס מומלץ יותר? תודה

• 6 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.