עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by itay-s,

RADEON X850XT DVI 256MB PCI-E הוא יותר טוב מה6800??? חשוב לי מאד לדעת! תודה אנשים!

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  2. ועוד משהו. יש לי X1800GTO ואיך שאני מעלה את הווינדוס (XP PRO) אני מקבל הודעת שגיאה וה-CONTROL CENTER,זה שיושב בצד ימין למטה נסגר לי וזה קורה כל הזמן. המחשב לאחר פירמוט והתקנתי את הדרייבר שוב וזה לא עוזר. מה אני יכול לעשות ?

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  3. ניראה עם קירור טוב ןמבית טוב אבל...למישהו יש ניסיון איתו? המלצות\קטילות..? תודה מראש למגיבים. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1262

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by cb,

שאלה פשוטה...כרטיס חזק?היי אנד?שווה לקנות כיום?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ilay22,

יש לי כרגע לוח אם עם ,AGP מה עגיף לי לקנות? radeon x1950pro 256mb בחיבור PCI-E ואז אני אצתרך להחליף את הלוח אם שלי לבין radeon x1950pro 512mb בחיבור AGP ואז הוא עולה כמו הראשון והלוח אם ביחד, בדיוק אותו מחיר.. מה יותר חזק?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by shayw,

מדאיג אותי שאין איזכור ל HD4850 TWINTURBO בדף המוצר של החברה http://www.connect3d.com/radeon_hd_4850.htm או ברחבי גוגל מה שכן יש מוצר זהה מבית FORCE3D http://www.force3d.com/downloads/images/4850_twinturbo.jpg תמוהה לי מעט ואם כבר, מה משתלם יותר? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239

7. Started by ExploiT,

7800gs 6800gs x800gto ? מה אתם ממליצים ? מטרות משחקים כבדות כמו bf2 css אבל לא על 1200x1200 ומעלה אני מדבר על רוולציות נורמליות כמו 1027x786 הכול high ללא רוצה אוברקלוק בתקציב של 1500-1600 שקל לא יותר לוח AGP תודה

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by alexbmw,

אני לא מדבר איתכם על ה ultra או ה 3870 x2 אלה משהו שונה יותר יקר וחזק מכל אלה לא משנה מה המחיר.

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by *BYZ*,

יש לי מחשב נייד עם 9600GT יש לי כבל בקצה אחד מחובר למחשב VGA ולמסך בקצה השני בחיבור Y, Pr, Pb בינתיים לא עובד הכרטיס מסך תומך בכלל את החיבור Y, Pr, Pb?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את המאמר הנחמד מאוד שנמצא בסטיקי בתארד, ומסביר על כרטיסי מסך. משם ראיתי את הכרטיס : GeForce 6600GT שמומלץ ככרטיס בינוני~מתקדם הכי טוב שיש, מחיר שפוי (כמו שרשום). אני צריך כרטיס עם אפיק AGP8X (בזה הלוח שלי תואם), ומכיוון שאני לא גיימר מטורף ולא מריץ משחקים מטורפים, אין לי צורך בכרטיס מטורף לחלוטין בתקציב ענק. התקציב שלי בעיקרון עומד של 1000 שקל ככה. אפילו שאני לא רואה סיבה להשקיע יותר מ800. הגיפורס 4 MX שלי הכי הכי פשוט שיש 64MB SDR, עובד סבבה לחלוטין, אבל בכל זאת יש הרבה משחקים שהוא פשוט צולע, מין הסתם. לכן רציתי להתייעץ לגבי כרטיס מסך חדש. ראיתי בפנדה את הכרטיס : Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128D Bulk …

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by Shaked Wagner,

יש באפשרותי לקנות את הכרטיס מסך MSI GTX 1080 AERO 8G OC ב 2300 ש"ח מחבר של אחי שמייבא אותו , האם זה שווה ? איך הכרטיס הנ"ל ? והאם הוא יעבוד עם המסך שלי ? (קניתי מסך AOC G2460PF בגודל 24 אינצ' , זה מסך FHD שתומך ב 144HZ)

12. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם הכרטיס מסך הזה יכול לתמוך בשני מסכים 1 - 40 אינץ 4K 2 -21 אינץ 1080P לא בשביל משחקים ,שני המסכים צריכים לעבוד יחד או שעדיף משהו אחר ? תודה שי

13. Started by Shmoolik,

שלום , יש לי קלטת ווידאו שאני ממש רוצה להעביר למחשב. הבנתי שיש כמה שיטות , אחת מהם זה להקליט מהוודיאו למצלמת ווידאו ואז להעביר למחשב , אבל אין לי מצלמת ווידאו. דרך נוספת היא פשוט להעביר מהווידאו ישירות למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 8500 , לראות סרטים מהמחשב לטלוויזה אני יכול , אבל אפשר להעביר מהווידאו למחשב ? כבל יש לי והוא כבר מחובר לווידאו , הווידאו על PLAY , אבל אין לי מושג מה עושים מפה.. ניסיתי ב - DISPLAYS של הכרטיס מסך אבל לא מופיע שם כלום חוץ מהמסך עצמו (כשאני רואה סרטים על הטלוויזיה אז מופיע שם שהטלוויזיה מחוברת). עזרה בבקשה , תודה.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by RETMIX,

איזה כרטיס מסך של ATI שווה ל-9800 GT ?בביצועים

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  15. יש לוח של asus p5w dh מעבד חזק והרבה זיכרון, לפניי כמה ימים הלך לי הכרטיס מסך gforce 7900gs המצב הוא כזה שכרגעהוא עדיין עודלא חזר מתיקון ואני חייב את המחשב לערב חג, הוא משמש לי להפעיל סטימר שנמצא בסלון ולראות דרכו סרטים, חשבתי שבנתיים ארוש כרטיס מסך זול ואני צריך המלצה על אחד

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by elad the master,

החנות: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2196&catcode=329&AdCat=&parentid= אמור להיות הכרטיס לפי האתר: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf6_agp/6800.htm Pixel Per Clock 12 12 צינורות נכון ? סה"כ הכרטיס שווה את הכסף ? יש כרטיס יותר טוב עד 550-560 ? (בלי חריגה)

17. Started by Saikodan,

התקנתי את הווינדוס על המערכת שלי(7600 בילד, גירסא סופית בלה בלה בלה) אני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך(ניסיתי המון גרסאות) וזה פשוט לא עובד המסך מהבהב לפעמים, או פתאום נסגר ומסרב לעבוד(על אקספי זה עבד טוב, עם כמה בעיות מדי פעפ שקשורות בכרטיס מסך) אבל זה בחיים לא עשה לי את זה בשולחן עבודה וכאלה ועכשיו בווינ 7 זה עושה המון בעיות חיפשתי בגוגל וראיתי רק מישהו אחד עם הבעיה הזאת ואצלו החיבורים היו פשוט לא טובים אז הוא חיזק או משהו אבל אני באמת אובד עצות הכרטיס מסך יחסית חדש, ולא בא לי להתבאס עליו ושלא יעבוד לי מישהו מכיר ויודע איך לפתור? אני אובד עצות.

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  18. שלום וחג שמח, אחרי 4 שנים ומשחקים שמתאימים לקונסולות הדור-הבא, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד! המפרט כרגע: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 12GB RAM (ב-4 סטיקים נדמה לי) Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR5 השאלות שלי הן: האם באמת יש ממה לחשוש? אם כן, האם אוברקלוקינג סביר (הבנתי ש 3.7Ghz זה לא קשה במיוחד עם המעבד הזה) ימנע את צוואר הבקבוק? וכמובן, אם כבר אז אז כבר - המלצות על כרטיס מסך בסביבות ה1500 שקלים חדשים? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by alias,

תראו פעם שאלתי והצעתם לי את ה 6600 gt והראתם לי כתבה שהוא ממש טוב במשחק doom 3 אז השאלה שלי היא האם הוא טוב ועובר מלא כרטיסים גם במשחקים אחרים או שיש לכם הצעה אחרת לכרטיס מסך עד 1200 שח תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by guy1995,

היי יש לי כרטיס מסך חדש. התקנתי אותו והורדתי את הכרטיס מסך הקודם. עכשיו זה כותב לי שאין אפשרות להפעיל את ה SLI (שאני בכלל לא יודע מה זה) כי צריך שני כרטיסי מסך. איך אני מבטל את הפשרות הזאת?? נ.ב. כרטיס מסך nvidia geforce 7600

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by teddy85,

אני צריך כמה ביקורות אבל אני צריך כשהם ב OC תודה

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  22. שלום רבותי. אני פתאום שם לב שיש ירידה ככה ב FPS במשחקים.. נגיד אנריל שהיה 150-200 יש עכשיו 90 ככה.. וגם בדמואים של NVIDIA אני שם את ה VULCAN ואני רואה שזה זז לאט יותר ממה שהיה לפני זמן מה... עכשיו אני חשבתי לעצמי, אני משתמש בDUEL VIEW של NVIEW שמחובר לטלויזיה כי אני רואה שמה סרטים.. אבל זה תמיד דולק כלומר רואים את הרקע דסקטופ בטלויזיה ושאני מפעיל סרט אני עושה PLAY ON TV וצופה בו... עכשיו הבעיה היא האם ה NVIEW מוריד FPS ? יתכן כי הכרטיס אולי קיבל בלאי ועליי להחליפו ? או שזה וינדאוז גדוש ועמוס שיוצר צוואר בקבוק ו FPS נמוך יותר (פירמוט או משהו יסדר זאת)? בבקשה עזרו לי.. אשמח להסבר האם הNVIEW אכן מוריד FPS בצורה שכזו...

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by RazTK,

מה עדיף לי מבין שני כרטיסי המסך הנ"ל?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  24. שלום, אני מסדר לחבר שלי כמה דברים במחשב (פנטיום3 וג'י פורס MX 440) והבעיה היא שאחרי שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך המסך נכבה כל פעם שהמחשב עולה. לפי דעתי זאת בעיה בדריבר של הכרטיס מסך כי אחרי שאני מסיר אותו ואני משתמש במחשב בלי הדריבר זה בסדר. אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה אז שיכתוב בבקשה. תודה.

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  25. GigaByte nVidia GeForce 7800 GT 256MB GV-NX78T256V Gigabyte FX6800GT GV-N68T256DH AGP 256Mb Retail Video Card Gigabyte FX6800GT GV-NX68T256DB PCI-e 256Mb Retail Video Card מה הכי טוב! ולמה???? *המטרה של הכרטיס להפעלת משחקים חדשים *תבחרו בין שלושתם אל תמליצו על משהו אחר תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.