כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
ראשית,אני לא ממליץ לכם לפעול על פי כל מה שהתא'רד הזה הולך להציע על אחריותכם בלבד. מי שמעונין שיוריד את הגירסה החדשה של תוכנת RIVA http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163#download בגירסה החדשה יש אפשרות לבצע OC ל shader clock גם בגירסאות הקודמות זה קיים רק שהפעם האופציה הזו מלוטשת יותר כדאי לבחון כאן את ההשפעה: http://www.legionhardware.com/document.php?id=687&p=0 ובכלל,לכל מי שניסה את הבטא של קרייסיס אולי יוכל להעיד שהשיפור קיים
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זה ממש מרעיש. יש אפשרות להוריד לו את הברירת מחדל בצורה "לא פוגעת" או שצריך להשתמש בתוכנות צד שלישי?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום! החלטתי בסופו של דבר לקנות כ. מסך משומש ונכנסים לי בתקציב 2 כרטיסי מסך - 4670 או 9600GT רציתי לדעת מי מהם עדיף ואם הם מתאימים למערכת שלי - השימושים הם בעיקר לסרטים וגם קצת משחקים. המפרט שלי: מעבד: Core e6300 1.86 לוח אם: Asrock Conroe 945G 3GB RAM ספק כח גנרי שמספק 480W (בדוק ואמיתי ) יש לציין שהלוח אם תומך ב PCIE 1.1 עוד דבר שרציתי לדעת הוא אם אחד הכרטיסים דורש מקום מעבר לרגיל (כיום יש לי 1900GT) תודה למגיבים
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. אני מתגורר בארה"ב, ומוצע לי למכירה כרטיס OEM של AMD, ודגמו 5870, במחיר של 140 דולר. מכיוון שאני מתקשה לצבור מידע באופן עצמאי (מחט בערימת שחת), רציתי להיוועץ בכם מכיוון שאני לא ממש גיימר "עצבני", אלא נהנה לשחק פה ושם בכותר כזה או אחר (need for speed, BF3, COD), אני מחפש כרטיס מאוזן, שלא יהיה רצחני בצריכת החשמל, יבו בעת יספק ביצועים לא רעים ביחד למחיר (מייד עולה השאלה האם לא לבחור ב GTX460 במחיר הזה). תודה!
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המפרט שלו הוא: AGP ULTRA/ 1980 TV/DVI 256 MB DDR3 GOLDEN SAMPLE וכתוב לי בדרישות: Available hard disk drive power dongle required והבנתי שכנראה מדובר בכבל או משהו....אבל אני לא יודע אם יש לי... ראיתי שבתוך הקופסא יש כזה כבל שחור ובקצה השני שלו 5 תקעים בצבעים שונים.... בנוסף, יש גם כזה תקע אדום בלי כבל מחובר אליו....... אז רציתי לדעת אם אלו הדברים שאני צריך או שזה משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שלי ב ATI 4850? במה הוא יותר טוב והאם הביצועים טובים בהרבה? האם יש איזו חברה מסויימת מומלצת? או שגם GIGABYTE מספיק? האם עדיף 1GB מאשר 512MB למסך שיש לי? (17")? תודה, טל.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
את הרדאון 9700 הרי מחברים לחיבור MOLEX קטן,כמו שמחברים את הפלופי. אני קניתי רדאון 9700 פרו של גיגהבייט בגרסת ה-OEM,ורציתי לדעת אם מישהו יודע אם אני מקבל מפצל מ-MOLEX גדול ל-molex קטן??? זה חשוב לי.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שמתי לב שיש אצלי ארטיפקטים בזמן פיצוצים בjust cause 3, ולפעמים זה קורה בזמן שאין פיצוצים אבל לעתים נדירות יותר, לא ראיתי עדיין ארטיפקטים באף משחק אחר.. אני משתמש בנייד של אסוס והכ.מ 870m..המעלות לא עברו את ה 60 ברגע שזה קרה.. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? זה יכול להיות סימן רע? https://m.youtube.com/watch?v=kDUttJTqX6M נ.ב - לפני כמה ימים הזזתי קצת את הלפטופ בזמן שהמשחק רץ וקיבלתי הודעת שגיאה 38, אחר כך ראיתי שההתקן של כרטיס המדך לא מופיע ואז מחקתי והתקנתי דרייבר והכל חזר לעבוד..זה קשור? יש דרך לבדוק האם הכרטיס מסך תקין?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
החלטתי לקנות מסך. בהתחלה רציתי 17 אינץ crt ואחרי בירורים והתלבטויות החלטתי על הLG 17 FLATRON F700P על פינ שאר הדגמים. עכשיו ההורים שלי החליטו שהם רוצים להשקיע כי אני גם רואה על המסך הזה סרטים וטלוויזיה ושנקנה מסך דק ממש טוב. בכל מקרה אני צריך מסך דק שיש לו 16mm... כי אמרו לי שזה הדבר הכי טוב שיש למשחקים (מתוך המסכים הדקים) ושרק כשי שאת הנתון הזה לקחת. בכל מקרה, אני צריך מסך 17 אינץ דק שחובה שיהיה לו 16mm (שזה מה שצריך בשביל שאני אוכל לשחק כמו שצריך). לאבא שלי יש מסך דק שיש לו 25 או 50 ומשחקים שם זה זוועה. תזוזה אחת מהירה (לדוג' באנריל שאני משחק) והכל מתחרבש... בכל מקרה אני צריך שתתנו לי מסכים טובים בנתונים שאמרתי.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חברה 9800 GTX HD4850 שניהם הבנתי בסכון של 1000 ש"ח. רציתי לדעת אם אתם יכולים להביא לי של איזה חברה הכי טובה 9800 ואיזה חברה של ATI ולהגיד לי מה עדיף מביניהם.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו: ברור לי שמבחינת תמיכה בטכנולוגיות ה-8800GTX חזק יותר מאחר שהוא תומך ב-DX10. אבל אם נוריד לרגע את עניין ה-DX10 ונשווה רק מבחינת נתונים של מהירות ליבה, צינורות עיבוד, זיכרון גראפי, מהירות אפיק וכו'... האם גם אז ה-8800 יותר חזק? כי למשל על ה-8800 יש 378 מגה ביט ועל ה7950GX2 יש 512. מבחינת זיכרון גם: על ה-8800 768 וה-7950GX2 יש ג'יגה. בקיצור הבנתם... אז שוב, ללא DX10, מי לוקח?
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח 975X Platinum של MSI, ואני אמור לקבל בקרוב 7950X2. פתאום שמתי לב שמדברים על כך שהכרטיס לא נתמך על ידי כל לוח. אין לי אופציה ל-SLI בלוח (רק קרוספייר), ואני מאד מודאג שהכרטיס לא יעבוד. לפי מה שמפורסם באתר של NVIDIA ערכת שבבים 965 כן נתמכת, מישהו יודע האם צפויה לי בעיה?
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב ומישהו די מתמצא סיפר לו שלא מומלץ לקחת שילוב של HD4850+לוח אם Gigabyte, מכיוון ש"הם לא עובדים טוב ביחד וידוע שהשילוב הזה גורם להרבה בעיות", לכן המליץ לו לקחת GeForce. התשובה שלי אליו הייתה שזו כמובן לא יותר מסטיגמה חסרת כל ביסוס. הוא מבקש עוד חוות דעת חוץ משלי- ולכן פתחתי את הדיון. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא מצליח להציג על הטלויזיה לאחר שחיברתי אותה המקסימום שהצלחתי זה להציג פסים בשחור לבן למישהו יש מושג? מערכת הפעלה WINXP PRO
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אהלן חברים... יש לי את הכרטיס מסך שצייניתי והוא מחובר למסך 26' בחיבור HDMI כרגע הרזולוציה שלי היא 720P האם הרזולוציה מספיקה או שאפשר ועדיף להיות על רזולוציה אחרת? והאם זה שאני מחובר עם מתאם פוגם באיכות התמונה? האם שווה לרכוש קבל ב90 שקל וזהו? עוד משהו מעצבן זה שבHDMI התמונות נראות תלת מימדיות ומוזר כזה ולא חלק כמו בVGA מצד שני איכות השידור (יש לי כרטיס טלויזיה) פשוט מעולה וגם כל האפקטים של המדיה סנטר והסרטים ...רואים מדהים. אבל רק איך שרואים את התמונות מבאס אותי רצח ולא נראה לי שאפשר לסדר את זה כי אני יוצא מנק' הנחה שזה קשור לHDMI. תודה רבה לעוזרים יום טוב(:
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
התקנתי דרייברים של אומגה ובחרתי בsoft modded 9800 se.... יש לי r9500 pro זה יכול להוות סכנה? (חימום יתר או משו?)..יש לי מתחת לכרטיס מאורר ג'נרי ששמתי בגלל שהמאורר האורגינלי של הרדאון היה טיפה בעייתי..מה אתם אומרים כדאי להשאיר ככה?
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע כרטיס המסך שלי הוא geForce 9400GT (כן אני יודע, מעפן ביותר...). הוא נדפק ואני רוצה להחליף. אני רוצה כרטיס שיהיה נחמד למשחקים, לא חייב איכות הכי גבוהה, אבל שיריץ סבבה. הנה המפרט: 2 ג'יגה ראם, לא יודע של איזו חברה (זה משנה?). מעבד - E6400. ספק ג'נרי (איכסה) של 400W. הייתי בטוח שזה היה 500 פעם לוח אם - Asus P5VD2-MX. יש טעם לקנות למשל 4850 (אם צריך אני אקנה גם איזה ספק נורמלי), או שיהיה צוואר בקבוק גדול מידי? בעקרון הנטייה שלי היא להשאר עם הספק הזה, לפחות בינתיים. אני פתוח להצעות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש במחשב הנייד כרטיס מסך מובנה Intel HD 620 וגם מאיץ גרפי Nvidia Geforce 940MX. חלונות משתמש בכרטיס המסך המובנה של אינטל. איך לכפות על חלונות להשתמש במאיץ הגרפי של Nvidia?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין asus 6600gt 128mb ל club 3d 6800gt 256mb אודה לתגובה מהירה מפני שאין לי עוד הרבה זמן להחליט
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
התקשרתי ל IQPC ואין להם את הכרטיס מסך שאני רוצה (GeForce 8800GT של GIgabyte) הכרטיס הזה עולה 1440 ש"ח. מה שכן יש להם זה אתה הכרטיס מסך של ASUS 8800GT 512 RAM DDR3 שעולה 1558. אני יכול לחכות זמן די ארוך (אין להם צפי לקבלה... ד"א זה קורה הרבה אצלם, דבר די מעצבן בחנות.) או לקחת את ה ASUS... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לרכוש מערכת מחשב חדשה שתחובר למסך Dell U2410. הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920x1200. המעבד יהיה Core i5-750. השימוש: Office, Internet, סרטי HD ועיבוד תמונות - משחקים מעט מאוד ועם דרישות איכות לא גבוהות. האם הכרטיס הנ"ל ייתן ביצועים טובים, בתקציב הזה (לשים לב לשיקולי צריכת מתח ופליטת חום גם כן)? יש טעם לרדת ב- spec ולקנות 5670? יש טעם לקנות את ה- gtx250/260 של המתחרים ולוותר על תכונת directx11 בהנחה שאין איזה תוספת ב- Performance? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף לשים על לוח אם מתאים 7800GTx או 2 כרטיסים של 6800GT האם יש הוכחה כל שהיא ששני כרטיסים מכפלים את הכוח ? :s05:
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-