עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בנוסף למסך הרגיל, הכרטיס מסך הכי פשוט שמצאתי זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=3850 הלוח אם שלי זה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3262#sp השימוש הוא בסך הכל בשביל סרטים לילדים תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך די ישן geforce 3 ti 200 128 בלי TV OUT. אני בקושי משחק במחשב, ואם אני משחק אז רק FM שזה משחק בלי גרפיקה. אני בעיקר רואה סרטים ואני צריך מאוד TV OUT. בבקשה תעזרו לי למצוא כרטיס שישתווה לביצועים של הכרטיס שיש לי עכשיו ויהיה לו TV OUT, אבל שיהיה זול - עד 500 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  3. מוצר הדגל החדש של מפתחת הליבות מספר שיפור של עשרות אחוזים לעומת כל כרטיס גראפי אחר אשר פגשנו עד היום לכתבה

4. שלום, כרגע יש לי כרטיס מסך בין 3 שנים - Asus EN7900GS. עד היום הוא שירת אותי נאמנה ולאחרונה התחילו להופיע כל מיני ארטיפקטים במשחקים. בדיקה קצרה העלתה כי הוא מתחמם מאוד (הקיץ הזה עוד לא התחיל והכל מאוד חם שם במארז). אני תוהה האם לקנות קירור לכרטיס המסך (נניח Accelero S1, עם מוד מאוררים יוצא כ 150 ש"ח), או שפשוט לקנות כרטיס מסך חדש ב 200-300 ש"ח ולקבל ביצועים טובים יותר בלי על ההתחממות הזו. המשחקים שאני משחק הם לא הכבדים ביותר שיש, ואפילו די רחוקים מזה. Bioshock, Team Fortess, C&C RA3 - כולם רצים יפה על הכרטיס, אבל C&C3 התחיל ממש לגמגם לאחרונה, כנראה באשמת ההתחממות הכללית. מה עדיף? קירור חדש או כרטיס חדש? אילו כרטיסי מסך מומלצים בטווח המחירים הזה יש? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by hakoki,

לפי מה שהבנתי הגרסא של ג'יקיוב היא הכי טובה לכרטיס הזה השאלה היא האם לבחור שלא רוצה לשדרג את הכרטיס לdx10 בשנתיים הקרובות שווה לקחת 512? או פשוט להשאר עם ה256? והאם באמת הגרסה של ג'יקיוב הכי טובה?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  6. הכרטיסים שמצאתי בארץ הם של: MSI ASUS Leadtek ABIT בהנחה שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, מה הכי כדאי?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. קניתי את הכרטיס הזה http://hwzone.co.il/news/1165195484/23415/ והתקנתי אותו והכל עובד כשאני מפעיל את המחשב אבל כשאני מריץ משחק המסך נכבה לי וכתוב NO SIGNAL INPUT לשניה ואז חושך, חיברתי את המסך לספק הכוח (6 פינים) ויש לי ספק די חזק 480W של חברת TAGAN אז אני לא חושב שפה הבעיה, בכתבה על הכרטיס בלינק שנתתי כתוב: "חשוב לציין כי הכרטיס ידרוש שני חיבורי מולקס רגילים מספק הכוח שלכם (במקום חיבור שישה פינים אחד)" לא ממש הבנתי את זה? חיברתי את הכרטיס לספק, האם אני צריך לחבר עוד כבל שישה פינים מהספק לכרטיס ואם כן איך אני עושה את זה, מישהו יכול להסביר לי בבקשה. תודה. דרך אגב המפרט שלי הוא: לוח אם MSI NEO2 AMD 64 3500 ג'יגה זיכרון והכרטיס החדש.

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by raksheela1,

איזה מערך כרטיסים עדיף, msi 7970 או gigabyte gtx670. אני לא מתכוון להשתמש במסכים עם רזולוציה גבוהה אלא יהיה שימוש במספר מסכים FHD. מבחינת המחיר זה יעלה לי פחות או יותר אותו הדבר כך שאני רוצה לדעת מבחינת ביצועים ומבחינת שקט וטמפרטורה.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by any1,

אהלןן אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB--695 ש"ח-- XpertVision nVidia GeForce 9600SGO 768MB Sonic--650 ש"ח-- XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB Sonic --745 ש"ח-- איזה לפי דעתכם הכי משתלם מבחינה תכנית ומבחינה של כסף אם יש לכם עוד הצעות לכרטיסי מסך 9600 אחרים אשמח לשמוע תודה רבהה... http://www.foxpc.co.il/Compare.aspx?productID=1175&catCode=255

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  10. למרות שהכרטיס הגרפי שלי אמור לתמוך ב 4.1 לא נתקלתי בזה במשחקים אחרים אולי כי לא היה שם הגדרה ל 4.0 לא זוכר אבל עכשיו במקרה אני משחק ב CRYOSTASIS ושם יש לי את הבעיות הדייברים שלי מעודכנים. יש למישהו פתרון?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by Access Denied,

10000 נקודות ב-3DMARK כללי, זה הרבה?? ויחסית לנייד?? ולמה זה שווה במחשב שולחני בערך??

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  12. היי שאלה קצת מוזרה יש לי זוג כרטיסי GTX 660 שרצים על מהירות שעון שונה ובנוסף הם רצים על מהירות גבוהה יותר מנתוני היצרן הם אמורים לרוץ על 1033 (1098 עם בוסט) אך בפועל הם רצים על הראשון: 1123.5 Mhz השני: 1162.7 Mhz שני הכרטיסים בדיוק מאותו דגם GV-N66OC-2GD זה תקין ? ומה הסיבה לכך שהמהירות שונה וגבוהה ? מצורפת תמונה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. השאלה בכותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by taltola,

היי, קניתי מחשב חדש ובמשחקים BF3 ו-FAR CRY 3 ישנם כמה דברים בהגדרות שאני לא ממש סגור עליהם. אני יודע שהם מורידים את רמת ה-FPS אבל לא יודע מי יותר, מי פחות, ועד כמה זה פוגע. אשמח לקבל הסבר מה מהנתונים הבאים הכי פוגע ב-FPS : FAR CRY 3 V-SYNC GPU MAX BUFFRED FRAMES MSAA ANTI-ALIASING SSAO METHOD BF3 ANTIALIASING DEFERRED ANTIALIASING POST ANISOTROPIC FILTER AMBIENT OCCLUSION אם למישהו יש חשק גם להסביר מה כל אחד עושה אז זה בכלל יהיה נפלא. אבל הכי חשוב לי להבין מה הכי הרבה פוגע ב-FPS . תודה!

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  15. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך GEFORCE 6600 הרגיל לא GT ויש לי העדפה של GIGABYTE לא של חברה אחרת כי זה חברה הכי טובה ללא מאוורר ורעש

16. אז ככה חיברתי תטלויזיה למחשב והכול טוב כשאני רואה סרט אבל רציתי לדעת אם אפשר שאני יראה גם תאיקונים וכול זה בצורה ברורה כי הרבה פעמים אני צריך לעשות בעמצא ואז צריך להחזיר את התצוגה למסך וכול זה אז בקיצור אפשר לעשות את התצוגה ברורה יותר ואם כן איך

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by status,

שלום לכולם! קיבלתי היום מאח שלי AIW 9800PRO 128MB.. הרכבתי התקנתי דרייברים הכל עבר סבבה ואז התחילו בעיות.. קודם כל המחשב עלה לאט מן הרגיל.. הופתעתי לגולת שרצים שני תהליכים חדשים שנקראים CLI.EXE (שניהם) שביחד תופסים 60 MB RAM (!).. הסרתי את הCATALIST CONTROL CENTER והתקנתי אתה ה CONTROL PANEL.... זה עבר... יופי.. ניסיתי להריץ UT 2004 ופתאום אני רואה שיש מעין ריצודים כאלה בטקסטורות.. משהו ממש מציק! מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לטפל בזה? חשוב לציין שזה קרה גם במשחק TMNT... כמובן קאטאליסט 4.10... מה אפשר לעשות?! תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by DXter,

שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואשמח להמלצות. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שמתאים לי בדיוק... אבל ראיתי ש660gtx מאוד פופולרי. השאלה אם יש משהו אחר שיותר מתאים לי או פשוט יותר טוב לפי הדרישות (רצוי כמה שיותר חדש שיחזיק לכמה שיותר זמן). תקציב: עד 1000 שקל (אלא אם יש משהו ממש טוב שעולה 100 שקל יותר - 200 שקל גג). שימוש: משחקים בהגדרות גרפיקה גבוהות. כרגע משחק בעיקר בדיאבלו 3 (על הגדרות הכי נמוכות וזה מקרטע לפעמים). כמובן רצוי כרטיס שיחזיק משחקים חדשים נוספים של ימנו כמו murdered soul suspect וגם יחזיק לכמה שיותר משחקים עתידיים (על הגדרות גבוהות). כרטיס נוכחי: AMD ATI radeon HD 4770. חנות: סביר להניח שאקנה ב-KSP אבל לא נעול על זה (אקנה איפה שאמצא הכי זול). מעבד: i…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Pilp3l,

שלום חברים , אני מחפש לעצמי כרטיס מסך חדש.. הישן 250gts קצת מתחיל לגמגם לי ונראה לי שהגיע הזמן להיפרד. אני מחפש כרטיס שישרת אותי נאמנה במשחקי מחשב , משחק לרוב heroes of new earth , ובקרוב גם gtaV וfifa15.. הרזולוציה בה אנ משתמש היא: 1920*1200 אז ככה התקציב שלי הוא בערך 1200 ש"ח מעדיף לא לחרוג יותר מדי .. להלן קצת נתונים אודות המפרט שלי: מעבד : intel core i7 860 לוח אם: gigabyte p55-ud3l זיכרון: 4gb חשבתי ללכת על geforce gtx 760 2gb ddr5 של msi. אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם או להמליץ לי על כרטיסים אחרים! תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מתלבט מאוד. עושה הדמיות בתוכנה שמתשמשת ב GPU לרנדור ההדמיות. התוכנה נקרא, D5 RENDER/ כך שכרטיס מסך חזק עם יותר VRAM עדיף ומקצר את זמן הרנדור של ההדמיות. היום יש לי RTX 2060 6GB שבממוצע עושה רנדור לפריים של הדמיה ב 90 שניות. לפי בנצ'מרק של משתמשים של התוכנה כרטיס 4060TI עם 16GB מבצע את אותה עבודה ב כ 42 שניות. 50% זמן פחות. כרטיס חדש עולה סביבה ב 2,500-2700 ש"ח - בניכוי המעמ ( עוזק מורשה) יעלה לי כ 2300 ש"ח. ותהיה אחריות של כ 3 שנים. או למצוא יד 2 RTX 3090 עם 24GB זכרון. שעושה את אותה עבודה ב 30 שניות. ( יותר זכרון טוב למודלים בזמן אמת עם טקסטורות) - כרטיס יד 2 יעלה סביב 2500 ש"ח במקרה הטוב. אבל לא תהיה אחריות. הפרש הזמן בין ה 4060 TI ל …

21. שלום, יש לי כרטיס מסך על הלוח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך קצת יותר טוב ממה שיש לי על הלוח אבל לא משהו ממש יקר ואני גם לא רוצה להחליף את הספק כוח שיש לי כי אין לי תקציב לזה האם הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~44044~8~0.htm יעבוד איתו בלי בעיות?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  22. היי, אני לא מבקש הדרכה מא' עד ת' מה צריך לעשות ואיך אלא שאלות לצורך הבנה. יש לי לוח אם תומך בSLI ויש לי רק כרטיס מסך אחד חבר אמר לי שכדי לשפר את ביצועי הצפייה וכדי שאראה משחקים כבדים יותר טוב כדי לי לקנות עוד כרטיס מסך ולהשתמש באופציה של ה-SLI. אך לא הבנתי כמה דברים כי לא יכל לספק לי תשובות טכניות (אלא רק על סמך דברים ששמע) לשאלותיי: 1- ברגע שאני מכניס את 2 הכרטיסים המחשב יודע לבד לעבוד עם שניהם ביחד? כמו עם זיכרונות שעובדים בדואל? או שאני אצטרך להגדיר דברים (שוב לא שואל כמובן מה ההגדרות אלא רק לצורך הבנה) 2-כמו כן רציתי לדעת האם הכרטיסים אמורים להיות מאותה חברה? אותו דגם? או אותו ציפסט של הלוח או של הכרטיס? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  23. Started by KMA12,

כן שלום אני חושב על לקנות את הכ-מסך הבא: Geforce FX5700 ULTRA 128 mb DDR3 Retail LEADTEK= 1200nis יש הערות הכרטיס טוב לא טוב .... האם הוא טוב לאובר-קלוקינג? http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  24. היי, אני צריך המלצה לכרטיס מסך, עם הדרישות הבאות: 1. AGPx8. 2. שני חיבורי DVI (אחד למסך, השני לטלויזיית פלזמה עם חיבור HDMI). 3. מחיר - עד 500 ש"ח. מפרט קיים: *מעבד - pentium 2.4 *אפיק - AGP *זכרון - 512MB *ספק - גנרי, 350W תודה מראש, PSben

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by sahargt,

אני חושב לקנות את הכרטיס הבא איך החברה משהו מכיר ?? http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&N=200105+15&Ne=500000&product_code=343352&Pn=GeForce_8800_GTX_Video_Card

• 6 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.