עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by King Of Action,

הבנתי כבר שהראדון 9500 פרו מציג ביצועים יותר טובים משל כרטיסי ה- Ti4400 , Ti4200 לפעמים ואפילו Ti 4600 . אשמח אם תוכלו להסביר לי מה זה הפונקציות(?) AA ו-AF שגורמות לכרטיס הנ"ל לעבוד יותר טוב, איך הן גורמות לו להציג ביצועים יותר טובים וכאשר הכרטיס פועל עם הפונקציות הנ"ל איך הביצועים שלו לעומת משפחת הTi4x00 ?

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by oranet,

מישהו מכיר את הכרטיס של החברה הזו שנמכר במחיר די זול? ומה זה אומר שחברה פחות טובה? תקלות? תקיעות? מוצרים פגומים? תודה לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by the terminator4,

יש לי מסך חדש chimei 19, חיברתי את המסך לכניסה שנמצאתי למעלה במארז אבל יש עוד אחת למטה נראה לי מהכרטיס מסך אז לשם אני אמור לחבר את המסך?זה חיבור הDVI? ??? שאלה מוזרה

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by biggie,

ה8800GT נדפק אז אני מעונין במחליף ראוי שווה ערך למה שהיה בתקופתו לכרטיס בימינו. המפרט הוא: מעבד דואל E6550, לוח ג'יגהבייט EP43-UD3L, וספק צ'יפטק GPS-550.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אחי רוצה לשדרג כרטיס מסך היום יש לו כרטיס GF 8600 מעבד I5 750 מהראשונים שיצאו זיכרון DDR 3 1333 3GB לוח אם P55 כוננים קשיחים 3 דיסקים איזה כרטיס הכי חזק אני יכול לשדרג לספק כח 450W אני חושב HD 5830 EXTREM החדש , יש משהו יותר חזק

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. תודה מראש=) - - - תגובה אוחדה: - - - רק אוסיף ואומר שחשוב לי השקט=)

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  7. אני יכול לגרום לזה לקרות ולכן אני שואל אותכם, מה השאלות שבאמת מציקות לכם והייתם רוצים עליהן תשובה ?

8. Started by NeedHelp,

אם אני קונה כרטיס מסך חדש, נגיד: GeForce3 64 MB Or Ge Force 4 Ti Somthing אני יצטרך לשפר את המחשב שלי? יש לי פנטיום 3 600 מגה הרץ 128MB ווינדוס אקס פי! בבקשה תעזרו לי ואם יש כרטיס מסך יותר טוב לסכום של עד 800 ש"ח אז בבקשה תרשמו לי! תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. קניתי שלשום כרטיס חדש ונראה לי שהתוצאה נמוכה מאוד. המעבד הוא 3.2GHZ E8200 @ OC 4 גיגה זכרון. ספק MODU 82+ 425W enermax. כרטיס המסך החדש הוא Sapphire 6850. התוצאות במוד Performance הן: 3213 תוצאת 3dmarks06: 15210 תודה!

10. Started by doldol360,

בלי חריגות, 300 היה המחיר המקורי אני מוכן לחרוג עד ל350. מצאתי שתי אפשריות : 1: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=26418 2: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=23228 בעיקר למשחק CS כדי שיעבוד עם כל הפילטרים וסמוקים לא יורידו את הFPS אבל גם למשחקים חדשים יותר כמו COD וכו' יש לי ספק 450 לא ג'נרי. מעבד :intel pentium D 945 זיכרון 2 GB של קינגסטון. לוח אם : Gigabyte 8I945PLGE-RH מסך: samsung SyncMaster 931B ואני משחק רוב הזמן על רזולוציה 1024X768 ולא נראה לי שאני יעשה OC אלא אם כן הכרטיס יאפשר לי OC טוב בלי להשקיע כסף נוסף. אם אפשר תגובה מהירה בבקשה כי אני רוצה לקנות אותו כבר היום או מחר בבוקר. המשך יום נע…

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  11. קניתי את זה לפני 10 שנים עם הפנטיום 3 שהיה לי. אני זוכר שהיה ה'טופ' והיה ממש מגניב וכייף לשחק עם זה. והיו לי כל מיני סרטוני דמו תלת מימדים של 3DMARK. האם ניתן להתאים את זה איכשהו למחשב הנוכחי שלי בכדי לראות משחקים בתלת מימד? או שאין בכלל קשר לכרטיס מסך וזה 'תוספת' שניתן להתקין בכל מחשב. http://www.stereo3d.com/revelator.htm

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  12. אהלן, אני בתהליך של הרכבת מפרט למחשב חדש (הוא יהיה מבוסס כנראה על מעבד E8400 ו-4 ג'יגה זכרון) והגעתי לשלב כרטיס המסך. המחשב יהיה בין היתר למשחקים כך שאני צריך כרטיס מסך טוב אבל העניין הוא שיש לי מסך ישן יחסית (17 אינטש - LG1720P) שאני מתכוון להחליף אבל עדיין לא יודע מתי וברזולוציות שהמסך יאפשר (1280 על 1024 לכל היותר). ברור לי שאין טעם לשים כרטיס high end עם מסך כזה וכשיגיע הרגע להחליף מסך אז אני אוכל גם להחליף כרטיס למשהו שיהיה טוב באותו זמן. על איזה כרטיסים אתם ממליצים להסתכל שלא יהיו אובר-קיל על המסך הישן אבל עדיין יתנו ביצועים טובים במשחקים היום? מבחינת תקציב: אין לי הגבלה בכלל אבל הרעיון פה הוא לא לבזבז כסף על מוצר שלא יתן לי יתרונות וצוואר הבקבוק יהיה במסך עצמו. תו…

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by triple_maxim188,

הוא פשוט לא עובד אני לוחץ אליו והוא לא עולה לי

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  14. http://www.tomshardware.com/2007/05/30/the_power_saving_guide/page7.html משום מה נראה לי שהצריכות הנ"ל, במיוחד ב-3D גבוהות מדי.... 300 וואט לכרטיס מסך???

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  15. שלום. שיחקתי איזה 4 שעות במשחק the godfather 2 הכל היה מצויין פתאום הגיע איזה קטע שיש סרטון כזה וזה התחיל להתקע יצאתי לוינדוס וזה הביא לי שגיאה כזאת http://www.siz.co.il/my.php?i=udg2miynm0d1.jpg ניסיתי לעשות ריסטרט לא עזר.. התקנתי שוב את הדרייבר הכי חדש של ATI ולא עזר... זה עדיין נתקע ויוצא מהמשחק וכיאילו הדרייבר מפסיק לאחר שסרטון הזה.. מה אפשר לעשות ?? מה זה יכול להיות ??

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by raanan1587,

נשרף לי הכרטיס מסך HD 4870 ואבא מפנק בכרטיס חדש.. בכל מיקרה המפרט שלי כזה: intel c2d E8500 לוח אם גיגבייט P45 4G זיכרון קרוסאייר ספק 450 קרוסאייר אפשר לחרוג טיפה ב50 שקל בערך... מבקש המלצות מרשת אייבורי מכיוון שהם היחידים שמקבלים צ'קים... תודה רבה=]!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by p_q,

צריך המלצה למסכים שטוחים ודקים בגודל של 21 - 42 אינצ' נ.ב שיהיה מסך אמין, אני לא צריך משהו יקר אבל גם לא משהו זול שמתקלקל מהר, אני יודע שהמסכים יקרים אז שיהיה מחירים סבירים לסוג מסך זה. תודה

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by Noam0101,

דרייברים 77.76 שוחררו אצל NVIDIA, הם עדיין בגדר בטא לוג שינויים - Release notes? (PDF) הורדה (וכן, כולם יודעים שיש 80.40, אבל אלה רשמיים)

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  19. עבור הרזולוציה הנ"ל, (3X1080), האם יש אלטנטיבות נוספות שכדאי לשקול הן מבחינת הVFM והן מבחינת הביצועים? תודה.

20. Started by EagleX,

היי, נשרף לי ה6600GT, ואין עליו אחריות. אני צריך כרטיס חדש עד 1000 שקל לAGP. אל תגידו שזה בזבוז וכו', כי אין לי כסף/כוח/כל דבר אחר כדי לעשות שידרוג כללי. תודה.

• 6 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by shlomi2003,

רציתי לדעת חוץ מהגודל מה עוד יותר טוב המסך LCD ממסך CRT ? פחות קרינה וזה פחות הרס לעניים ? מה בדיוק ?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by spitzi,

כן, אני יודע שיש כאן סטיקי ארוך כאורך הגלות בנושא 96xx לעומת GTX5xx, קראתי חלק ממנו ולא הצלחתי להסיק מסקנות. בניתי כאן, בפורום מפרטי מחשב, מפרט מומלץ לגיימינג עם כרטיס 6950. אציין כי המפרט כולל מעבד i5 2500K שאני מתכוון להמהיר ב-40%. עכשיו נוכחתי לדעת ש-PhysX זו טכנולוגיה שלא מיושמת בכרטיסי ATI כגון 6950, אלא בכרטיסי Nvidia כגון 560Ti שדומה במחיר. ראיתי משחק Mafia II עם Physx וזה מאוד מצא חן בעיני. מאידך, אני חושב שאת ה-6950 ש-TMS מציעים אפשר לפתוח ל-6970 וכך לקבל יותר ביצועים באותו כסף. אבל מה משנה לי יותר FPS אם המשחק נראה פחות יפה ? אז עדיף לי ללכת על 560Ti במקום 9650 ? ובכלל, עדיף ללכת על Nvidia באותה רמת מחיר כמו ATI ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ranyr,

יש לי radeon 9700 pro \ flatron795ft plus בכל כמה שניות חלק מהמסך (בעיקר בפינות) נהיה ממש ממש מטושטש ואחרי בערך שניה וחצי חוזר לעצמו...

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by Jenia24,

קניתי אותו לפני כשבוע ופתאום התחיל לרצד לי המסך והיה כמה פעמים ריסטרים , עכשיו התקנתי את הדיסק שבא אתו והדרייבר הנוכחי שלו 8.12 ובנתיים אין בעיות חוץ מריצוד קטן בהתחלה. הטמפ' של הכרטיס היא 34 במנוחה והמאוור פועל על 60% והVPU של הדרייבר מופעל כמו כן הכרטיס גם מחובר דרך DVI ולא החיבור הרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? הבנתי שהקירור של הכרטיס לא משו אבל מצד שאני הכרטיס גם לא חם.

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by avi2014,

דיברו פה על hdr הדבר הזה מופעל אוטומטית עם הכרטיס או שאני צריך להפעיל אותו באיזו שהיא דרך? פילטרים איך אני מפעיל אותם דרך הדרייבר(אני לא מבין איך אני נכנס לאפשרויות שם[רגיל לנווידיה]) ו5100 ב06 זאת תוצאה טובה?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.