כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
X1900XTX שווה בכוח ל GTX? ראיתי בעבר מאמים שהראו ש XTX יחסית אותו כח כמו 8800 זה תחלס אמיתי?
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ואני מתלבט בין 2 דגמים בערך באותו מחיר של כ400 שקלים.אני לא כל כך משתמש במחשב למשחקים חוץ מאולי משחק 1 שהוא דיי ישן אבל אם כבר אני משקיע אז שיהיה כרטיס טוב אם אני ארצה להתקין משחק בעתיד.יותר חשוב לי זה היציאה hd 1.4 לתמיכה בסרטים תלת מימד (bluray).הדגם הראשון הוא כרטיססSapphire ATI Radeon HD 6750e עם 512זכרון ,drr5 או את ה Sapphire ATI Radeon HD5570 1024MB DDR3 השאלה שלי החשיבות של כל נתון ומה יותר משמעותי הנפח זיכרון או הכנולוגיה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה על מסך CRT איכותח של 19/20 אינץ', עד 1800 שקל.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ ובפורום של הניידים כמעט ואין מענה זה בעיקרון הדרישה שלי מהלפטופ
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ..בתקציב לא גדול במיוחד.. אז ככה יש לי לוח אם של ASUS P5KC קצת ישן ..ולכן אין לו PCIE X2 לכן קודם כל השאלה שלי היא כזאת כרטיס מסך שכתוב עליו שהוא Bus Standard PCI Express 2.0 יפעל לPCI-E הרגיל X16 ??? ואם כן אז אשני אשמח להמלצות על כרטיס מסך עד מחיר ה700 שקל שיש לו Memory Interface 256-bit.. אני אישית חשבתי על GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition מקווה שלא סיבכתי את העניינים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה על הדרייבר החדש של AMD שנותן תוספת ביצועים מעולה ובנוסף לכך מי שיקנה כרטיס מסדרת ה-79XX מקבל 3 משחקים מתנה (שהם בדיוק המשחקים שאני חוסך אליהם). הנה הכתבה. עכשיו כרטיס חדש כזה עולה בסביבות ה-2500 ש"ח~ ועוד הזיכוי של המשחקים ששווים 500 שקל לפחות, ההוצאות בכללי יעלו לי 2000 ש"ח בערך הנה הכרטיס: קישור 1 קישור 2 לי יש מערך של Gigabyte GTX560 Ti OC שאני יכול למכור אותו ב-1500-1400~ בקיצור השאלה שלי היא אם שווה לי להשקיע 500-600 שקל בשביל הכרטיס הזה? התוספת ביצועים תהיה משמעותית? שאר המפרט שלי נמצא בחתימה, תודה רבה!
-
זה הולך להיות רק על הנייר או שמעוד יומיים יהיה אפשר גם לרכוש את אחד מהכרטיסים החדשים ?
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי כבר מחשב , עכשיו אני רק צריך מסך , בהתחלה רציתי לקחת את המסך: ViewSonic E90f+SB ב1100 שקל! שהוא ניראה לי שווה מבחינת המחיר , והתוצאה.. לא המליצו לי על המסך הזה.. אמרו שהוא לא משהו ועדיף להוסיף עוד כסף בשביל המסך הזה:VIEWSONIC G90F+B ב1695.. האם הוא באמת שווה וטוב? והאם הוא שווה את המחיר? ושווה להוסיף עוד 600 שקל מהמסך ב1100??מה אתם ממליצים? חוץ מזה אני שם נגיד על המסך היקר 1700 שקל, האם אני עושה את הקניה הנכונה או שיש בתקציב הזה מסכים אחרים יותר טובים? או שאני ילך VIEWSONIC G90F+B והוא הכי טוב?למשחקים סרטים והכי איכותי?ומתאים לכרטיס מסך 7800 gt כי זה הכרטיס שלי.?? תגובות בבקשה אני רוצה היום להזמין את המסך! ?
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין זוג הכרטיסים הבא? סקאיי - 262 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2337 אייבורי - 245 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 מה מומלץ מביניהם? הוספתי שאלה: המלצה לכרטיס זול ושקט - AGP - ביצועים נמוכים (סגנון 6200).
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום חברה! רציתי לשפר את הכרטיס של המחשב של אחי ל hd4870 שיש בטרייד זון רציתי לדעת אייזה ספק כוח זול שיספיק לצרכים של הכרטיס המערכת: ASRock-G41 מעבד E5300 סטיק אחד של 2GB מאוורר אחד דיסק קשיח 320 GB כונן דיסקים מן הסתם וספק כוח ג'נרי ולפי כמה שאני מבין זה בטוח לא יספיק אז אני מבקש הצעות לא צריך תקציב כי בשביל מערכת כזאת לא הייתי מוציא הרבה. אז תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה לדוגמא חברה מוכרת אך לא ממש ידועה בביצועים או איכות גבוהים מוציאה כרטיס שניראה כמו מטיל זהב עם 2 מאווררים, דווקא מאוד נחמד אם תשאלו אותי (הם אפילו נחמדים ויספקו מברשת לנקות את הכרטיס- כאילו שאין מספיק דאגות ועכשיו נצטרך לנקות כרטיסי מסך כל שבוע). הכוונה ל CHINATECH .... אה, וגם יש לו תאורה פנימית (סתם כדי להתלהב לפני החברים)
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש sapphire 280x ואני רוצה להחליף ל sapphire 290x אני עושה החלפה על הכרטיס בתוספת 650 ש״ח האם אני יראה שיוני משמעותי בביצועים והאם זה כדי מבחינה כספית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס עם VIVO ורציתי לדעת האם אני יכול להעביר דברים מהווידאו ישר למחשב איך בדיוק אני עושה את זה וכמובן איך האיכות יוצאת (יש לי רדאון 9600 פרו עם VIVO)
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני הולך עכשיו לksp איזה גרסא הכי טובה ?? אני נראהלי ילך על ה3 גיגה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ג'יפורס 2 MX 400 של הרקולס עם TwinView אבל אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה דרך הדרייברים אלא רק דרך התוכנה Tv Tool שמוגבלת בזמן ומוגבלת ל-10 דקות צפיה (ארר... לא מצאתי לה קראק) וגם כשצופים איתה בטלוויזיה אז המסך נכבה... אילו עוד תוכנות כאלו יש? אני מחפש תוכנה אחרת שתעשה את אותה העבודה (ואולי קצת יותר) תודה.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיפשתי בפורום המלצה עלמסך 17 שטוח וראיתי מספר המלצות על SAMSUNG DF 793 . הבנתי שהבעייה איתו זה רק קצב רענון ברזולוציות גבוהות... אני לא כל כך מבין בזה אבל אולי אפשר עזרה , אם אני צריך ליישומי אופיס וקצת משחקים וגלישה וסרטים , האם אני אצטרך להשתמש ברזולוציה של 1200 על 1600 או 1024 על 780 (משהו כזה..) ???? לאיזה מטרה בעצם הרזולוצייה הגבוהה? אני עובד כעת עם מסך 17 ברזולוצייה 600 על 800 בתדר רענון 85 (כדי לא לעייף את העיניים.וזה מה שנתמך) ואני מרוצה לפחות מהתצוגה של האייקונים על שולחן העבודה , כך שהם אינם קטנים (בשונה מרזולוציות אחרות). האם יש איזה לינק למדריך בנושא או שתוכלו בבקשה לעזור \ לייעץ לי איזה מסך מומלץ ?? אני מתלבט בין הדגם של SAMSUNG ל-MAG מדגמים :778 …
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html 81.98 -> תאריך יציאה 7.2.06.... אני מישתמש בדריוור הזה לפחות חודשיים אם לא יותר מה לכל הרוחות....? זו הדרך של NV לטייח את העובדה שם לא הוציאו דריוור כבר המווווןןןןן זמן ? עריכה: משהו שעלה לי לראש.. אולי הדריוור הזה פשוט תומך בכרטיסים החדשים (73GS/78GS) והם לא רצו להחליף תסיפרה ל 82... כי ... (אין לי מושג...) אולי הם רוצים משהו מיוחד יותר ?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? 38 מעלולת לכרטיס הזה זה בסדר? טוב?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עוד לא הבנתי מה הוא משפיע על הכרטיסי מסך... ראיתי פה בפורום באיזה אשכול שאמרו עם תוסיף עוד 1GB זיכרון זה יעזור העם זיכרון משפיע על הכרטיס מסך? תודה מראש אדיר
-
- 6 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את שני כרטיסי ה470 של INOO3D ולהפתעתי לא קיבלתי איתם גשר SLI. יש לי גשר 3 WAY SLI שקיבלתי עם הלוח אם/ אם אני אשתמש בו בשביל SLI רגיל הוא יעבוד?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז ככה...אין עוד כרטיסים אחרים....זה האפשרויות.... מה יותר טוב?? ה85GT או 76GT... ואם יש איזהשהי השוואה אז תודה רבה..
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש למשחקים בתקציב מוגבל וחשבתי לקנות GTS450 אך כדי להוזיל את המפרט אני חושב להחליפו ב GT430 האם הכרטיס הנ"ל יוכל להריץ משחקים (כמו GTA IV ) ברמה סבירה ?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הAGP בלוח האם פגום. הלוח תומך בpci.... אני צריך כרטיס שיהיה pci ויתמוך בdvi השימושים הם רק קריאת טקסטים.. אם זה משנה המסך הוא lcd 22" wide התקציב לא כלכך משנה עדיף כמה שיותר זול כי השימושים הם משרדיים בלבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מהירות העברת מידע כפולה מזו המוכרת לנו כיום תוכל לספק עורקי תקשורת מתקדמים יותר לא רק לכרטיסי המסך שלנו, אלא גם לאמצעי אחסון, מוצרי רשת - ומארזי עיבוד שיבוססו על הדור הבא של ה-Thunderbolt לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם, נשרף לי במחשב בסלון הכרטיס מסך. המחשב היה מחובר לTV שמשדרת באיכות HD. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך זול (כמה שיותר זול) שרק יענה על הדרישה הבאה: צפייה בסרטים באיכות HD שלא יורגשו בו לאגים (תקיעות). חשבתי על הכרטיס מסך הבא: ATI Radeon HD 2400 http://ati.amd.com/products/radeonhd2400/index.html מה דעתכם הוא יעשה את העבודה? במידה ולא, תוכלו בבקשה להמליץ לי על כרטיס מסך סביר בתקציב נמוך שכן יענה על דרישותיי? תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-