עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ablabl,

קניתי לפני כחודש את HD4670 של רדאון ראיתי שיש לו אפשרות להעביר קול דרך החיבור HDMI ניסיתי ונסיתי אך ללא הצלחה... אם משהו יודע איך עושים את זה אודה לו מאוד על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by e50ddy,

שלום לכם עומד לרכוש מסך איזו 2431. עובד עם מארז אנטק 450 וואט . לוח אם של אסוס P5 . משתמש כיום עם כרטיס גרפי של אסוס 7600GT.לא חושב שכרטיס זה תומך בסרטים HD .שוקל את האפשרות לשדרג . קראתי הרבה בפורום וראיתי שהיתה התיחסות ביחס לסוג הכרטיס בהתאמה לגודל המסך. תודה מראש אדי

3. Started by niv212,

שלום, לאחרונה רכשתי טלויזיה 22" חדשה בעלת חיבור HDMI, וחשבתי שזאת הזדמנות לחבר אותה למחשב(ראו מפרט). אז באמצעות מתאם dvi-hdmi שקיבלתי עם כרטיס המסך (ati hd4850) ושמתי לב שכאשר הטלוויזיה מחוברת לכרטיס המסך (בנוסף למסך 17" הראשי) המחשב נוטה לקרוס לעיתים קרובות אם בכלל עולה. ורק כשהכבל מנותק פיזית מהמחשב הבעיה נפסקת. ניסיתי לעדכן את הדרייברים מספר פעמים אך ללא תועלת. למישהו יש רעיון מה יכול להיות גורם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  4. שאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  5. אוקיי , מה שהתחיל כהפתעה נעימה לטובתי מתחיל להראות יותר ויותר חשוד. הזמנתי כ.מסך HD4830 של חברת PowerColor , קיבלתי אריזה סגורה ומנויילנת שהכיתוב עלי היה HD4850. נורא שמחתי כמובן , הייתכן שהבלתי אפשרי קורה! סופסוף טעות לטובתי? , אז זהו שלא. בפנים גיליתי כרטיס שמזכיר מאוד את ה PowerColor HD4830 שראיתי באתרי ביקורות , רק שיש קצת שוני בצבע ובמבנה הקבלים. לכרטיס יציאות רגילות כמו של ה 4830 והבאנדל שקיבלתי היה ... CD של דרייברים. איכשהו נראה לי שקומבנתי , אבל לפני שאני מוציא סתם דיבה. אני צריך עזרה בלאמת חשדות.

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by dsane,

מה היתרונות של הרדאון על כרטסים אחרים הנמצאים כרגע בשוק? ואם אני מחפש כרטיס בטווח של עד 500 שח איזה כדאי לי לקנות (ה ti 4200 מתקרב למחיר זה)

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  7. שלום חברים. כאמר אני רוצה לדעת מה הדגם של הוודו הזה ואני צריך דריברים כי ניסיתי לחפש ולא הצלחתי להוריד בהצלחה שום דריבר אז ככה הנה התמונות - http://forums.ort.org.il/files/190/2257739/9632611.jpg http://forums.ort.org.il/files/190/2257744/3823178.jpg מקווה שתעזרו לי, תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by DAVIDKI19,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני חושב לשדרג אותו לGTX 470 או 6870 אבל יותר בכיוון של ה470..... האם כדאי לי לעשות את השדרוג הנ"ל? אני משחק על F2380 סמסונג 1920*1080

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני חייב לדעת זה מעניין אותי כי חבר שלי משגיע אותי!!! מה יותר טוב? Leadtek 6800GT PCI-E או PowerColor X800XL PCI-E לא קשור לכסף..... מה יותר טוב נטו

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  10. אהלן. אני רוצה לעביר תוכן שנמצא אצלי ביס מקס למחשב הנייד אשמח לדעת איך עושים את זה ואיזה ציוד דרוש. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bug2000,

שלום חברים . לאחרונה אני משועמם (אין עבודה) אז גלשתי באינטרנט ומצאתי ביוס שהופך R9500PRO ל FireGL X1 אז חשבתי לנסות אותו . בקיצור צרבתי את הביוס על הכרטיס, והופ! כל המחשב וכל התוכנות מזהות אותו כ FireGL X1, אבל השאלה שלי היא האם הוא באמת נהפך ל FIREGL ? או שצריך לשנות עוד משהו ? כמה תמונות : [attachment deleted by admin]

12. Started by roma,

שלום רב! השאלה, כמו בכותרת. בדקתי באתר של AMD ומצאתי הרבה רזולוציות גבוהות יותר שהכ"מ תומך בהן אבל לא את הרזולוצייה הספציפית הזאת.. מישהו יודע? רומן.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  13. מה המצב אנשים ?.. אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (למשחקים) למחשב שלו עד 635 ש"ח (אפשרות של חריגה של 40 ש"ח מקסימום) . זה המחשב שלו: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 256x4 RAM הייתי הולך על GeForce A7600GT TDH 256MB AGP ... מה אתם אומרים ?.. המעבד יעשה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה ?.. יש אולי כרטיס טוב יותר של ATI באותו מחיר שכתבתי הנ"ל ?.. אל תשכחו תושבת AGP את הכרטיס תביאו מהאתר של פנדה מחשבים (Pandas.co.il) יש לי שאלה ... המעבד + הספק שיש לו, לא יגרמו לצוואר בקבוק במערכת שלו בגלל הכרטיס מסך ?.. תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by yanive,

שלום אני רוצה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש התקציב שלי הוא בערך 550 שקל 4770: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1256 530 ש"ח gts 250: http://skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm 564 ש"ח איזה מהם יתן לי את הביצועים הכי טובים אני גם יעשה oc אז צריך לקחת את זה בחשבון וזה הספק כוח שלי: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=915 תודה רבה לעוזרים

15. Started by Jor-L,

שלום, יש לי GTX 760 אני מריץ איתו כל דבר שבאלי על ההגדרות הכי גבוהות. רק בCSGO אני על 100-120 FPS כשאמור להיות לי 300 בכיף. מה הבעיה? ואין לי הגבלה של כמה FPS אני יכול לשחק

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  16. כרטיס אחד של:X800XT 256MB PCIEX ? עם איזה תצורה עדיף לעבוד ,כדי שאוכל לקבל איכויות גבוהות,ביצועים ומהירות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by Chura,

שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - ! Screen Shot ! אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש ח…

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by tom123p,

בעיקר בשביל לחבר לטלוויזיה ולראות סרטים וקצת משחקים

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by MonoMan,

בנצ'מרק\דמו חביב של דמויות אנימה, אומנם דובר יפנית שוקל 30MB ונראה בהחלט לא רע, שווה הורדה פרטים בWarp2search פרטים ותמונות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, יש לי כרגע את המחשב הזה: מסך רחב "19 שעובד ברזולוציה מקסימלית 1440X900 Q6600 עם 4GB RAM וכרטיס מסך Gigabyte 8800GTS 320mb. שמתי לב שבחלק מהמשחקים נראה שהכרטיס מסך לא מצליח לעבוד במקסימום, ואפילו בhigh לא תמיד. אני תוהה האם הסיבה היא כרטיס חלש שדורש שידרוג, או שיתכן שהמחשב עמוס (משתמש בvista 64) ולכן בעצם לא הכרטיס מסך הוא הצוואר בקבוק אלא מערכת ההפעלה ושאר הדברים שרצים ברקע. במידה וכן כדאי לשדרג - מה מומלץ בתקציב שבאזור 1500 שקל. (לגבי שדרוג מסך, אני מאוד מרוצה מהנוכחי שלי כרגע ולכן אני לא חושב בכיוון הזה) תודה

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  21. WTF? וזה לא תקלה בקבצים, כי ההורדה לא נפגמה, ניראה כאילו בגלל שהווינדוס שלי בעברית אז התמונה הפוכה, לא שזה מפריע או משהו, כי מימין כתוב לי את מה שכתוב בתמונה למעלה, ואני לא עובר מהדרייבר הזה, הוא תיקן לי מלא תקלות שהיו מהדרייבר הקודם!

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by tali_d,

שלום לכם אני צריכה המלצה בבקשה לכרטיס מסך זול, שיחליף כרטיס מסך שהתקלקל במחשב לא כל כך חדש (פנטיום 3 - 1 ג'יגה-הרץ). הלכתי לחנות וביקשתי לדעת מה יש. כרטיס המסך הזול ביותר שהיה להם (150ש"ח) היה Riva TNT2, אבל הסבירו לי שהוא מיושן מאוד (וגם לי זכור שעוד שקניתי את המחשב, הוא לא היה שיא הטכנולוגיה) - כך שהוא ירד מן הפרק. 2 הכרטיסים האחרים שהציעו לי, שניהם במחיר של 270 ש"ח הם: 1. ASUS V9180SE GeForce 4 MX440 64MB 2. GIGABYTE Radeon 9000PRO 128MB איזה עדיף? אני משתמשת במחשב בעיקר לעיבוד תמלילים וגלישה באינטרנט, אבל לפעמים גם משחקת במשחקים וגם הילד משחק די הרבה בקומפי (שאני לא חושבת שצריך בשביל זה את שיא הטכנולוגיה). בחנות המליצו לי להוסיף עוד כסף ולקנות כרטיס מסך של …

23. Started by gilboag,

הי אני מרכיב מפרט (לקרוב משפחה בתקציב בינוני - משהו באזור ה 3K שכנראה יהיה מבוסס על 3470 או ה 3570) שעיקר העבודה עליו היא עריכת וידאו , בעיקר בפרמייר ובפינאקל סטודיו , ואני די תקוע על ההחלטה על איזה כרטיס ללכת . מסך יחיד (DELL 2311 קיים) חשבתי על משהו באזור ה GT630 1GB - האם זה הכיוון הנכון ? האם יש יתרון בכרטיסים יותר יקרים וחזקים למחשב כזה ? (אין גיימינג) בחלק מהמקומות ראיתי שגם ה HD4000 ב 3570K (או ה 3770) יהיה מספק לגמרי - האם זה נכון ? אשמח לעזרה כאן

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by pontius,

האם מישהו הזמין את הכרטיס הזה מ-tmsfox וגם קיבל אותו? לי הם אומרים שבוע אחרי שבוע שהכרטיס צריך להגיע השבוע... מישהו קיבל תשובה אחרת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by the king2006,

שלום ... אפשר המלצה לכרטיס מסך AGP עד 400 למחשב שיש בו מעבד P4 2.8 ?? תודההה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.