עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ybm,

היי, קניתי כרטיס מסך FX 8400GS/215M של חברת NVIDIA. האם יש אפשרות להגדיר מצב של מסך מלא (full screen) ? אני לא מוצא בהגדרות איך לעשות זאת... האם הכרטיס לא תומך במצב הזה ? אם כן, איך אפשר להגדיר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  2. Started by OR007,

הכרטיס לא מיועד לי אלא לחבר...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by the_big,

לגבי כ.מסך X1950 PRO

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by michaelsko,

שלום, נתקלתי בכרטיס הבא בחנות של פנדה : GeForce FX 5900LE. - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5537 הבעיה היא שאני לא מוצא שום מידע רשמי על דגם ה-LE. באתר של פנדה כתוב שזה כמו ה-XT רק עם ליבה המהירה ב-50 מגה הרץ. אפילו באתר של NVIDIA אין שום איזכור לדגם הספציפי הזה. תהיתי אם מישהו שמע על דגם זה/ראה עליו ביקורת או מידע רשמי כלשהו ואני אודה לכל מי שיעזור לי במציאת מידע שכזה.

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  5. שלום לכולם, לפני פחות משנה קניתי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB הייתי בטוח שהכרטיס יאכל בלי מלח כל משחק, אבל או שטעיתי או שמשהו לא עובד כשורה. במשחק COD4, עם גרפיקה מקסימלית, אני מקבל 30-50 FPS, כאשר ה-FPS המומלץ הוא 125. קיבלתי המלצות להוריד AA, SHADOWS, טקסטורות וכו', להוריד רזולוציה ל-1024X768, וכל אלה אכן העלו את ה-FPS ל-125 כחצי מהזמן. אבל זה מבאס, משום שאני רוצה לשחק בגרפיקה הטובה ביותר. 2 שאלות: 1. האם ה-FPS המתואר הגיוני לכרטיס ולמפרט שלי, או שאולי משהו פשוט לא עובד נכון? 2. על איזה כרטיס טוב הייתם ממליצים, בתקציב של +1000 ש"ח? מפרט המחשב שלי: לוח אם intel DP965LT Q6600 quad core 2400 MHz 2GB DDR2 NVIDIA GeForce 8600 GTS 512 MB ספק 450W תודה מראש לעונים…

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by tania131,

ידיד שלי רוצה לקנות ממני את הכרטיס מסך הישן שלי RADEON 9200 SE , כמה הוא שווה עכשיו , יד שנייה?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  7. Started by elad the master,

Gigabyte FX5950 Ultra http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4369 מה הביצועים שלו ? למה מחירו הרגיל כל כך יקר ? שווה קניה עכשיו (בלי קשר למחיר שקבע האיש)? לאיזה כרטיס הוא בערך שווה בביצועים ?

8. Started by kingdavid,

נגיד עכשיו יש לי כרטיס 7800GT ואני קונה עוד אחד כזה ואז אני סם אותם ביחד ? זה SLI או שיש כרטיס אחד שמחובר אליו שתי כרטיסים ?

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by eliil1,

שמעתי שבינתיים הוא לא מגיע לארץ....אבל בארה"ב כתוב הוא עולה 280 דולר?!! זה כמו פה ה 4850 SONIC! כמה יעלה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל + כל המיסים וכל זה , קיצר עד השלב בו הכרטיס יגיע אליי? תודה.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  10. היי, זה הכרטיס. לפי הנתונים היבשים, לפחות בתאוריה, הוא אמור להיפתח. האם אני גם זקוק לביוס סוויץ'? ומעבר לכך, האם מישהו התנסה עם החנות הזו? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by dj_horse,

שלום. אני קניתי מחשב חדש לפני שבועיים בערך ויש לי כרטיס מסך x1950xt. אני משחק במשחק hitman blood money ובמשך כל המשחק החלק השמאלי של המסך מהבהב כול כמה דקות וכול פעם שאני לוחץ על הכפתור {g} לשחרור נשק אז המשחק ניתקע לי. הפנו אותי לפה כי אמרו שפה יוכלו לעזור לי. לפי מה שניראה לי התקינו לי את הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס מסך ושמתי לה שהבעיה היא אצל עוד אנשים זאת אומרת שכבר הכרטיס מסך לא גורם לשום תקלות. חשבתי אולי זאת מערכת ויסטה ואולי יש בה בעיות אבל אני לא בטוח. מישהו יכול לתת לי מענה לבעיה? תודה.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  12. הי כולם. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש (למשחקים), כיום יש לי RADEON 9200 עם 128 MB, משהו שכבר עבר זמנו. עכשיו ככה, הציעו לי nVidia 6600GT עם 256 MB ב 720 שקל, ו RADEON X800GTO עם 256 MB (ו 256 BIT של INTERFACE) ב 1200 שקל. השאלה היא - האם ההפרש בביצועים בעצם שווה את ההפרש במחיר?? האם שווה לקנות את הX800GTO או את ה6600GT? ד"א- מדובר באפיק AGP, אין לי PCIe תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by Radioheadz,

שלום חברים היום אני קונה GeForce GTX980 הלוח אם שלי הוא Sabertooth z77 אז יש לי 2 שאלות, האם הלוח אם שלי יתמוך בכרטיס מסך בלי בעיות? וכרטיס של איזה חברה כדאי לקנות? MSI, EVGA, GYGABYTE, ASUS?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ras81,

שלום, יש לי ATI HD 5700 . האם עדיף לקנות עוד אחד דומה ולשלב בין השניים או לקנות אחד חדש בדגם מתקדם?<

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by penny1,

מצטער אולי על השאלה החובבנית, אך קיבלתי הצעה על הכרטיס הזה...ואני לא ממש מכיר אותו בעיקרון קיבלתי המלצה על 1800GTO0 מה ההבדל בינהם ? האם הכרטיס הזה X1800RX עדיף על 7600GT ? (בעיקרון אני מעדיף את ATI אך אני מחפש את הכרטיס שיהיה תואם ל7600GT ביכולות ובערך במחיר) אשמח גם לקבל פרטים על הכרטיס הנ"ל : Club 3D X800RXmax 256MB אשמח להתייחסות מהירה!!! אמור להזמין מחשב ביומיים הקרובים שיהיה לכולם שבוע מוצלח

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by ביז'ו המוס,

יש לי readon 9600 xt של SAPPHIRE והcore שלו הוא 526 והmemory שלו הוא 324 וזה הdefult. זה אמור להיות ככה?

17. Started by tommer_s,

אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי אני רוצה להשוות בין geforce fx 5200 ל 6200 fx geforce מישתלים לי בכלל ???

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  18. שלום לכולם... נשרף לי הכרטיס מסך ואני צריך לקנות חדש בסביבות 1000 ש"ח למפרט: intel Core 2 Dou E8400 Abit IP35 -E G.Skill 4096 DDR2 800Mhz pcp&c silencer 470W חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710059 אני צריך המלצה אם לקנות את הכרטיס נ.ב. למה בין אייבורי לסקיי פי סי יש הבדל בכרטיסים כשבאייבורי לא רושמים לכרטיס OC ובשני כן. באתר של היצרן מופיע רק דגם OC אז הם פשוט השמיטו את הOC או שבאמת זה דגם בלי אוברקלוק?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by k_700,

אני רוצה לקנות כרטיס חזק מאוד למשחקים שיחזיק הרבה זמן....אני לא רוצה לעשות לו OC גדול ולא בשלב הזה לפחות.... עכשיו הטכנאי של נועה מחשבים אמר לי לקנות את הEVGA כי הקירור שלו יותר טוב.האם הוא שיקר עליי דרך אגב הEVGA הוא לא אחריות לכל החיים בנועה, הוא אחריות לשלוש שנים!! הם אמרו לי בפרוש.[/ האם יש כזה הפרש גדול בין הקירורים שלהם?והאם ההבדל בOC שהם מגיעים גדול ומשמעותי....

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  20. איך אני מסיר את הדרייברים של NV בצורה מוחלטת כלומר כל הריגים וה INFים למינהם? יש לי WIN XP PRO וה Detonator Destroyer לא עזר! בבקש אני צריך הסבר מפורט!!

21. Started by Dimer,

סוף סוף התקנתי את המחשב החדש עם GTO2 (בלי לפתוח פה לשטן כי המחשב הוציא לי את הנשמה ) אז לכל בעלי הכרטיס (ויש לא מעט כאלו פה אני המלצתי לכמה ) השאלה היא בכותרת..... אצלי הטמפ' היא 41 מעלות במנוחה (בלי OC ובלי צינורות פתוחים עדיין) ועם קירור מקורי מן הסתם. לפי ATI TOOLS מהירות המאוורר היא 54% מהמהירות המקסימלית. במאמץ עדיין לא יצא לי לבדוק.... קירור המארז: מאוורר 80MM שמכניס אוויר מהצד, שניים כאלו שמוציאים אוויר מאחורה+ המאוורר של ANTEC TP2 שהוא 120MM,גם הוא נחשב.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by Dops,

הלך לי ה8800GTS ואני מחפש לו יורש, אני רוצה שיהיה טוב ממנו\ישתווה אליו, הספק כוח שלי זה tr2-550 atx12v 2.0 כמוכן, יש המלצה לחנות מחשבים טובה שאפשר להזמין כרטיס?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  23. אז ככה נעלו לי את האשכול הקודם כי אמרו ששאלתי בדיון הראשמי אבל בסוף מה הידברר זה לא רק בקרייסיס בכל משחק עם עצים וזה זה קרוה הורדתי far cry 2 וגם שם יש את הבעיה טוב והינה הבעיה אז ככה נגיד אני הולך בקרייסיס ויש עץ מטר מימני אני מיתקרב אליו והוא משנה את הצבעים ליותר טובים או שאני הולך ופיתאום נוצר עץ ככל שאני מיתקרב כאילו אני לא יכול ליראות הכל רק שאני מיתקרב ועוד משהוא גם בדקתי את זה גם סופית היה עץ תקוע בקיר שהלכתי אחורה לאט לאט הוא נעלם שהיתקדמתי חזר ועוד פעם אני עושה וזה שוב קורה מה לעשותת גם ב far cry 2 היה משהוא דומה היה קורסא כזאת שהייתי רחוק באיזה 3 מטר מימנה היא ניראתה בצבע אפור היתקרבתי היא ניהתה חומה וראו אותה טוב למה זה קורהה??? אוףף אני כולי בבעסה מחשב חדש ויש…

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  24. הערות: AGPX8

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by -Cyber-Tek-,

אוקיי שלום לכולם, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מחפש מסך (כמו שהבנתם כבר) LCD 17". עכשיו אני מחפש את המסך הטוב ביותר שיש למשחקים ובעצם המסך הטוב ביותר. צריך שיהיה גם מחיר סביר נורמלי לא ב4000 ולא מחירים אסטרונומים כלומר המסך שהכי טוב, יעיל ושווה, מבחינת מחיר שיש היום בשוק. תודה על העזרה, אורי.

• 6 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.