עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.pcgameshardware.de/Geforce-GTX-960-Grafikkarte-259742/Tests/4-GB-Test-Vorteile-Benchmarks-1154370/ תתעלמו מהגרמנית ושימו לב לבנצ'מארקים. הבדל משמעותי למשחקים הזקוקים ליותר VRAM כמו shadow of mordor וכו'. מעניין אותי איך הוא עומד מול GTX770 4GB כשהוא לוקח כחצי מהחשמל הדרוש ל-GTX770.. וגם יוצר פחות חום ורעש.. ובהבדל לא גדול במחיר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by pentax,

אני חיברתי את המסך גם דרך כניסה הרגילה וגם דרך DVI. דרך כניסה רגילה אני רואה בלי בעיה אבל דרך DVI אין שום דבר... האם מישהו יודע למה? תודה

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  3. אני שואל את זה לא בגלל הכרטיס כי אני יודע שהוא טוב,השאלה אם AGP 4X לא ישפיע????

4. אני קונה מחשב חדש וזקוק לכרטיס PCI-E, אני לא רוצה להשקיע בכרטיס יותר מדי מכיוון שרוב הסיכויים שבעוד כשנה אני אשדרג אותו. השאלה שלי אם אני יכול לחסוך כמה מאות שקלים ולקחת 7600GS במקום נגיד 7600GT/1800GTO.. עד כמה זה יפגע בחווית המשחק ברזולוציות 1024X768 / 1280X1024 בהגדרות בינוניות עד גבוהות? ועוד שאלה האם קיימת אופציה באחד הכרטיסים לעבוד במחשב (מסך מחשב) ובמקביל לראות נניח סרטי דרך יציאת TV-OUT?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by DrStyle,

כותרת יש לי את הכרטיס HD4870 1GB דרייבר CATALYST 9.4 אם זה עוזר תודה מראש

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by מירו,

כמעט בכל משחק כבד שאני משחק אחרי 10-40 דק' הוא נתקע לי ורואים תמונה ויש צפצופים כאלה מהרמקולים. אני לוחץ ctrl+alt+delete אבל המחשב לא מגיב וזה מוביל אותי לבררה יחידה של לעשות ריסט. המשחק העיקרי שבוא הבעיה נוצרת הוא באטלפילד 2. ההגדרות שאני משחק איתן הם: 800x600 והכל על מדיום. יש לי 1024 מגה זכרון ומעבד 2.8 של אינטל פרסקוט. מבחינת הסחיבה של הכרטיס עם במשחק עד לקטע שהמשחק נתקע המשחק עובד מעולה בלי תקיעה אחד כאילו חלק לחלוטין וגם על 1024X768 והכל על מדיום. ופשוט בלי קשר באיזה קטע מחליט להיתקע. מישהו יודע אולי מה אני צריך לעשות ומה הבעיה? ד"א בד"כ שהוא נתקע לי זה לא באיזה עומס או משהו אלה סתם שאני הולך\רץ יורה וכו'..

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by Raul,

יש לי מחשב בן חצי שנה בערך עם כרטיס GeForce FX 5600 מבית Gainward.... אתמול פתחתי את המחשב לניקוי ושמתי לב לדבר מוזר.... הכרטיס מסך שלי הוא בצבע כחול, ושונה מאיך שכל הכרטיסים האלה נראים בתמונה, והוא גם הרבה יותר קטן... שמעתם פעם על ג'יפורס 5 מבית גינוורד בצבע כחול?? האם יכול להיות דבר כזה???

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by EITANL,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל ב 1100 ש"ח, האם יתאים למשחקים, וידאו וטלוויזיה? האם המחיר כדאי???? ואיך הוא לעומת ה 8500LE?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי ספק W300 זול ולא חדש. אני רוצה לקנות איזה 6600GT או 6800LE למחשב אבל אני מפחד שהספק לא יחזיק אותם כמו שצריך. חשבתי להשיג איזה ספק 250W ישן מהמחשב של אבא שלי (לא בשימוש) ולחבר את הכרטיס מסך לספק הזה שיהיה מחוץ למארז. זה בר ביצוע, או סתם רעיון מטורף?...

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  10. Started by STRENGTH,

יש לי 9600XT 128MB ולחבר שלי יש אותו דבר רק 256 אז השאלה אם משחקים יפעלו אצלו יותר טוב מאצלי? ב HL2 זה יפעל יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DJO,

למישהו יש? nVidia Refresh Rate Fix MKII v2.01 E לא תומך בזה עדיין.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש הבדלי ביצועים משמעותיים?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  13. אני מתכוון למשחקים הכי כבדים היום . כי למשל במשחק Dark Messiah לפעמים נתקע המשחק ויש ברמקול מין תו .. תו.. כאלה ששיחקתי על פול גרפיקה עם רזולציה של 1280 עעלל 1024 . מה המפרט שלי לא מספיק לזה?או שהכרטיס הזה רק לרזולציות יותר נמוכות?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by acker16,

בשיטוט באינטרנט מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.dx.com/p/xqm-gtx680-2gb-384bit-game-graphics-card-w-crt-dvi-hdmi-black-371493#.VSqVoDNdarU GTX680 במחיר רצפה, ברור שהאיכות לא מהטובות בשוק אבל נראה מתאים לגיימינג בינוני בתקציב נמוך ואם רוצים לשפר אפשר לקנות שניים (או שלושה) בSLI , משתלם לא? חשבתי לקנות ולשים במחשב של האישה כדי שמשחקי תלת מימד פשוטים של הילדים יעבדו יותר טוב (להחליף את ה7800GT בין העשר שיש שם) מה דעת המומחים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני יודע שההבדל הוא בקירור וגם זה לא תמיד ובמדבקה אבל עדיין: XFX EVGA BFG Twintech Asus Point of View Gigabyte Albatron ועוד.....

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Fighter,

הבנתי שזה הכל זה עובד בSLI ולפעמים יהיו לו בעיות זיהוי ורק ליבה אחת תעבוד, זה נכון? ובקשר לVSYNC, מה זה נכון שהוא לא עובד בSLI? במיוחד כשמפעילים triple buffering? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  17. X800XL - מה כדאי יותר - ASUS או POWERCOLOR ? הכוונה לדגם מדוייק X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS ASUS X800XL POWER COLOR X800XL מבחינת ביצועים ? מבחינת שקט ? המחיר לא משנה, אני מקבל את אותו מחיר על שניהם. תודה.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by Vladgi,

יש לי את הכרטיס RADEON 9500 PRO אילו דריוורים יתנו לי את מקסימום הביצויין שלו? של אומגה?(וצריך לשנות משהו בגדרות) או הרגיל מה שבא איתו ואם אומגה באיזו אופציה לבחור? תודה מראש אגב גם שמעתי שיש איזושהיא תוכנה שתהפוך אותו לאח הגדול של RADEON 9700 שעליו הוא מבוסס אז אני גם ישמח אם מישהו יוכל לספר לי על זה משהו משום שזה נותן Boost דיי משמעותי לביצועים בכל מקרה תודה

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by Or8899,

היי,יש לי כרטיס מסך 9800GT מיוחד(מיוחד=שני מאווררים,שני DVI וHDMI), ואני רוצה להעביר קול דרך הכבל HDMI למסך HDTV... איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by eli111,

שלום, אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך. הלוח האם של המחשב- https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z97-D3H-rev-10#sp התלבטות שלי היא בין ללכת על https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1060-GAMING-VR-X-6G/Specification או https://www.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-580-GAMING-X-8G/Specification שני שאלות: 1) האם GeForce-GTX-1060 מתאים ללוח האם שיש לי?(אני חושב שלא, אבל אני לא בטוח). מה עדיף לקנות מביניהם?(המחיר הוא זהה ולמיטב הבנתי הביצועים שלהם כמעט זהים) 2) האם הבחירה בדגמים הללו היא נכונה? או עדיף דגם אחר?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. האם זה BFG NVIDIA GeForce GTX 280 OCX 1GB PCIe 2.0? או SAPPHIRE HD 4870 X2 2G GDDR5 PCI-E? או שיש יותר מאחד מהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ShomRon,

=] יש לי כרטיס מסך geforce 6200TC שמעתי שהוא כרטיס חלש מה אתם חושבים??עליו ומה הבעיות איתו?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by elilosky,

יש לי x800gto לפני חודש היה מביא לי ב3dmak בסביבות 4300 לא פחות ותמיד ששיחקתי בניד פור ספיד עשיתי אובר קטן ושהייתי מסיים הייתי מחזיר למצב הרגיל עכשיו אני בודק תוצאות קיבלתי 3400 כאילו ירד לי 1000 שמתי לב שהג'יטיאיי לא פועל לי בהגדרות הכי גבוהות חלק יש לי את הדרייבר הכי חדש 5.13 מה הבעיה פה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by asdasdasd,

לדוגמא במשחק BF2 .....יש ב VIDEO TEXTURE ! TEXTURE FILTERING GEOMERTY DETAILS מה ההבדל בין כולם ?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by musari,

יש הבדל בבצועים בין דריברים של אסוס מהאתר של אסוס לבין אם אני מתקין מהאתר של ATI??? ואם כבר איזה דריברים עדיף לרדאונים שמעתי שיש גם אומגה...גם בו יש הבדל???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.