עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ^-Stinger-^,

התלבטתי קשות אם לפתוח את הדיון הזה, כי יש כבר התייחסויות לנושא בפורום, אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית ולכן: אני מעוניין לקנות כרטיס מסך AGP למפרט הבא: Pentium 4 2.8 GHz with 1024 MB cache 2x256 MB RAM ספק 400W גנרי אני מתלבט בין שני כרטיסים, למטרת משחקים כמו NFS, PES5 ודומיהם לאו דווקא בהגדרות הגבוהות ביותר: 1) Leadtek A7600GT 256 MB 2) Xpertvision X850XT 256 MB אני מניח שכולם מכירים את הכרטיסים. ממה שלמדתי פה בפורומים, (1) הוא כרטיס שקט יותר, תומך בטכנולוגיות מתקדמות יותר, דורש פחות מהספק, הוא מאוד מומלץ לפי המדריכים פה וגם זול יותר (לפי מה שאני מצאתי, ביותר מ- 250 ש"ח). (2) לעומת זאת, מנצח ברוב הבאנצ'ים שאני מצאתי (בעיקר אצל Tom's Hardware) והוא יעיל יותר ב- OC. ה…

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by morbidangel,

שלום לכולם קיבלתי את ה7970 שהזמנתי אתמול מ-tms. אני מתקשה להבין את חיבורי המתח שיש בכרטיס. על הכרטיס עצמו יש שני קונקטורים של 8 פינים. הכרטיס הקודם שהיה הוא gtx460, ואליו היו מחובירם שני קונקטורים של 6 פינים. חפרתי קצת בכבלים הפנויים שיש במחשב וראיתי שיש לי רק 3 קונקטורים של 4 פינים (נדרשים 4 כאלה). קראתי קצת ברשת ראיתי שאומרים שאפשר לחבר כבל של 8 פינים ועוד של 6. אשמ לקבל הכוון. עריכה: הסתדרתי, תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. רכשתי כרטיס מסך חדש msi r9 270x, חיברתי אותו ללוח אם שלי intel DP55WB וברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים והמסך לא נדלק. :\ עדכנתי בייוס וצ'יפסט וזה לא עזר. מישהו יכול להגיד לי איפה הבעיה? תודה *עדכון * מסתבר שיש איזה מפסק קטן על הכרטיס שאיכשהו משפיע על הביוס, שיחקתי בו והייתה התקדמות בבעיה, המחשב עלה והגעתי לשולחן העבודה ללא דרייבירים מותקנים, אבל ברגע שהתחלתי להתקין את הדרייבר (ממש בשניות הראשונות) והמחשב זיהה אותו המסך נכבה מיד. המחשב המשיך לעבוד אבל המסך דולר עם תמונה שחורה. עוד דבר, זה מה שרשמו לי בפורום של אינטל. מישהו יכול להסביר לי למה הוא התכוון ב "down clocking to version 2.1".? It appears to be an issue with compatibility. I have checked vide…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. זה טוב 5882 ב 3DMARK החדש עם מחשב פנטיום ארבע 2400 מגה הרץ ו512 דדר והכרטיס אגב הוא של לידטק גיפורס 4 440 מאקס.

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  5. אני מעוניין בכרטיס מסך מסוג גי'פורס, בתחום של עד 1300 שקל, שיתאים ללוח שלי (pci express) , לאחר שיטוט בפורום לא הגעתי להחלטה, לכן אני אשמח לעזרה. בחנות הציעו לי 7800 gt בקצת יותר כסף, של החברה club 3d , זה משתלם?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by yossial,

חדשות חמות HD4870 יותר חזק מ 9800GTX ב 25% לינק http://sg.vr-zone.com/articles/RV770_Preliminary_Performance_Revealed/5782.html GTX 280 מפרט נתונים רשמיים http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=276923 מה שנראה לי זה שה HD4870X2 יהיה קצת יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 10%. וה GTX 280 יהיה יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 30% יותר מהיר . רק השערות שלי. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by segev22,

שלום, לדעתכם ספק 550W 80 GOLD של Seasonic "יסחוב" GTX1080 TI ? מעבד 7700K זכרון 32GB G.SKILL שני דיסקים קשיחים SSD אחד 6 מאווררים+קירור "נוזלי" בעתיד SSD נוסף של סמסונג 960Pro קישור לדגם של הספק: https://seasonic.com/product/s12g-550/ לדעתי הוא אוכל את הכרטיס בלי בעיה. מוציא 45 אמפר על המסילה של ה-12 וולט סך הכל 540 וואט כאשר הצריכה של הכרטיס לפי NVIDIA היא 250W מקסימלית.... לא מתכוון לבצע OC על כרטיס המסך... אולי קצת על המעבד.

8. חוץ מיתרון של חסכון במקום..האם זה בריא יותר לעיניים או איכותי יותר? עריכה: מצטער, מצאתי את הת'רדים הרלוונטיים רק אחרי שפתחתי את זה בינתיים לא ראיתי שיש יתרון גלוי

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  9. Started by 1nstall,

היי דוד שלי נסע לשליחות (לפני הרבה זמן) והוא קיבל כבר מחשב איזה שהוא רוצה (כל מחיר) אז הוא היתקשר אלי היום, ושאל אותי איזה מסך כדי לן לקנות, הוא ביקש 17" הוא אומר שיותר גדול מזה זה כבר מוגזם. (הוא יושב קרוב מאוד למסך!) ואני לא מבין גדול במסכים, קצבי רענון, "רטיו" וכדומה. אז בבקשה תכתבו לי את הדגם של המסך "LCD 17 הטוב ביותר שמוכרים ב: www.newegg.com תודה מראש לכל העוזרים Install

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  10. Started by almor12,

אחרי שויתרתי על הזדמנות לקנות את שני הכרטיסים של R9 270X שמתי לב שיש כרגע מבצע על הR9 290 של MSI בגרסת הTWIN FORZR ב1900 ש"ח דרך TMS, עכשיו לגבי התקציב שלי הצלחתי למשוך אותו לכיוון ה2000 ש"ח. האם כדאי להשקיע בכרטיס הנ"ל, אין לי יותר מדי ניסיון עם הכרטיסים של AMD, לפי קריאה בפורום, הכרטיס נחשב ככרטיס מאוד חם ואף מגיע לכמעט 100 מעלות. לפי קריאה של ביקורות, הכרטיס חזק ומגיע לכ75 מעלות בזמן מאמץ אבל צורך כמעט 388W בזמן מאמץ. האם הספק כוח שלי SEASONIC S12II 520W יוכל להחזיק את הכרטיס? האם שווה לקנות את הכרטיס הזה? מצטער על החפירות הרבות לגבי התייעצות, תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by ecentaur,

שלום רב, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך. תקציב: מקסימום 700 ש"ח ללא חריגה. מפרט מחשב: מעבד i3 530 זיכרון 2GB DDR3 1333 לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ספק כח Seasonic S12II-500 מסך 19" (רזולוציה 1280x1024) - אין צפי לשינוי בעתיד הקרוב. שימוש:משחקים לא כבדים במיוחד. הייתי רוצה לקבל ביצועים טובים במשחקים כמו Dragon Age באיכות גבוהה עם רזולוצייה מקסימלית של המסך. ולהמשיך לקבל ביצועים טובים במשחקים מסוג זה בעתיד. חשבתי על ATI HD4850 או ATI HD5750. מה אתם ממליצים? אחד מהנ"ל? ATI אחר? הלכתי לכיוון ATI כי הלוח תומך ב-CrossFireX כך שאולי בעתיד אוכל להוסיף עוד כרטיס אבל זו אופציה רחוקה בעלת סבירות נמוכה. אם לדעתכם כדאי כרטיס של Nvidia אני פתוח להצעות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by motogt,

כשאני משחק, הזכרון שהמשחק צריך נלקח מהזכרון שבכרטיס. אם והזכרון לא מספיק האם הכרטיס לוקח זכרון מהRAM? (אני כמעט בטוח שמבחשבי מאק זה ככה) נ.ב הכוונה למחשבים נייחים.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by Rockstatement10,

איך הוא להיום בכללי? עדיין נחשב לטוב יחסית? ובמידה ואעשה לו OC לאן אוכל להגיע? הבנתי שיכולות האוברקלוקינג שלו מעולות.

14. היי האם מישהו ניתקל בבעיית תצוגה במשחק הנ"ל עם כרטיס כמו שלי ? הכל נראה כאילו הכרטיס חלש מדי כל המעברים עם ריבועים (התנועה תקינה) אצל חבר שלי עם כרטיס 6600GT במחשב P4 2.4 (חלש יותר משלי אבל כרטיס טוב יותר אין את הבעיה הנ") יכול להיות שהמשחק הזה כל כך כבד שהכרטיס שלי כבר ישן ? אגב, חשבתי שאולי התקנת הדריבר החדש של ATI 5.3 תפתור הת הבעיה אך ממש לא עדיין אותו דבר. תודה

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by nice,

מה אתם אומרים על הכרטיס הבא: http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2902 אני מעוניין בכרטיס בגלל שהתקציב שלי מאוד מאוד מצומצם,וגם בגלל שהמחשב שלי (pentium 4 1700 mhz 256 sdram agp 4 ) קצת מזדקן. האם הכרטיס יתאים למחשב? מה זה אומר שהכרטיס הוא 128 ביט? והאם הוא שווה את הכסף? דעות תקיפות יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by Shavoigen,

שלום חברים, היו היה saphire 7970. בתקציב של 1000₪,איזה כרטיס הכי משתלם לקנות היום? אני בעיקר מנסה למצוא משהו באתר וביד2 ופחות על כרטיס חדש. האם כדאי לקנות כרטיס פחות חזק ב500-600, או משהו כמו 1060/970 gtx? המפרט שלי כולל מעבד: i5 2500k 4.3 gh לוח אם: msi z68a-g43 1155 4x4gb 1600mhz תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by hlv,

הנה ההודעה שלי מלפני יותר מחצי שנה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57161.0 עם היציאה של Doom 3, והעובדה כי אין סיכוי שאוכל להריץ את המשחק, וסביר להניח שעוד ועוד משחקים יצאו שאני לא אוכל להריץ בצורה סבירה, שוב עולה שאלת השידרוג. (אם אין לכם כוח לקרוא את ההודעה המקורית (או את הכותרת) - יש לי Geforce 3 ti200) אני לא כל כך מוכן להשקיע בכרטיסים high-end שקיימים בשוק היום, ומסתכל יותר לכיוון הmid-range, משהו כמו ה-radeon 9600 pro, geforce fx5700 ultra... השאלה היא האם הכרטיסים האלה שווים שידרוג? האם השיפור הוא כל כך גדול ששווה לי עכשיו לשדרג? העניין הוא שבגלל משחק או שניים, אני לא רוצה לשלם מאות שקלים לפני שאני ממש צריך. אשמח לעצות ודעות בנוגע לשדרוג.. תודה ל…

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by lompy,

טוב אז כמו שאמרתי הכרטיס מת, אבל הוא עדין באחריות. בגלל שלא מוכרים אותו יותר יצעו לי איזה תחליף כמו 8500GT או משהוא כזה. כרטיס כזה עולה משהוא כמו 250 שקל אז חשבתי להוסיף כמה מאות שקלים (100-300 אולי גם יותר עם זה באמת משתלם) ולנצל את ההזדמנות כדי לשדרג את הכרטיס למשהוא יותר נורמלי. אני כבר מזמן לא בעניינים ואין לי מושג מה כדאי. יש גם מגבלה נוספת ,הספק שלי הוא HEC 300W אז בבקשה לא להציעה כרטיסים שהוא לא יכול להחזיק. בקיצור איזה כרטיס מסך יהיה הכי משתלם לי עם המגבלה של הספק?

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  19. שלום לכולם, בהתחלה הייתי סגור על 770 ואז אמרתי שכדאי לחכות וראיתי ש-290 הוא אחלה בחירה, ואז חיכיתי שיצא לו קירור טוב ואז כבר הורידו את המחיר של 780 ל-2250 (מדבר על סטארט PC) ועכשיו אני כבר סגור על אחד מהשניים ונתתי לעצמי דד ליין שעוד שלושה שבועות אני קונה אחד מהם, MSI 780 או R9 290 עם קירור מתקדם, מה שיבוא קודם עכשיו אני קורא כאן כתבה שבמרץ NVIDIA תוציא את כרטיסי הדור הבא. כאילו באמת? עכשיו אני כבר חושב שעדיף לחכות, רק שלושה חודשים וכלום לא בוער, אבל אז זה יהיה "רק שלושה חודשים" למשהו אחר וככה יצא מצב שאני רק מחכה כמו טמבל מה כדאי לעשות? באמת לחכות ולקנות משהו מהטכנולוגיה החדשה או לקנות R9 290 / GTX 780? ראיתי פה שאפשר להפוך 290 ל-290X, כמה זה מסובך? זה כדאי או מסוכן מידי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by kman888,

השימושים שלי הם משחקים כמו פורטנייט GTA ו כו כרטיס מסך מובנה על הבורד גורם ללאגים במשחקים. מחפש המלצה לכרטיס מסך שיריץ את המשחקים האלו וגם שיהיה זול.... תודה

21. Started by tenana,

הייתי רוצה לקנות מסך CRT בזמן הקרוב, יש לי שאלה, קיימים מסכי CRT שמאפשרים רזולוציה 1280*1024 עם 85Hz ? אני לא מסוגל יותר להסתכל על המסך שלי בגלל קצב הרענון הנמוך.. מחירים הייתי מעדיף בסביבות ה700 שקל..

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by ezx,

פתחתי את הצינורות והיה לי ארטיפקטים אז החלטתי לעשות משהו כזה X12 1.6VP וואללה לא היה לי ארטיפקטים השאלה זה נותן משהו ביכלל תודה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  23. היי, Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte Z77X-UD5H G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 MSI GTX 680 Lightning Samsung HD103SJ 1TB Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M Thermaltake ARMOR REVO זהו מפרט המחשב שלי, אני מעוניין לבדוק החלפת כרטיס המסך שלי לדגם ספציפי Gigabyte GTX980 SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E זהו ה-980 של GIGABYTE מסדרת ה-G1 Gaming - קישור לאתר היצרן ויש לי כמה שאלות: 1. בנוגע לצוואר בקבוק, ישנה אפשרות שיהיו לי הגבלות ביצועים מהמעבד או מכל דבר אחר שיכול להגביל …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by fish,

העם זיכרון פנימי 512MB DDR2 מגביל בביצועים את הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS 640?

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  25. אני מתלבט בין הכרטיס מסך במפרט לבין זה: GIGABYTE ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe או זה: Sapphire ATI Radeon X1650XT 256MB PCIe או מה שיש במפרט: Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe התקציב שלי 600¤ אשמח לקבל עזרה. הייעוד זה משחקים בינוניים + שלושתם באותו תקציב ככה שאני לא יודע מה יותר טוב, ואני די חדש פה והרצתי חיפוש ומשום מה אני לא מבין איך החיפוש מתנהל פה.. אשמח אם תעזרו . תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.