עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dandy,

מישהו יודע מתי, אם בכלל אמורים להגיע GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB ל TMS? היה מלאי מוגבל שלא יחזור? למה יש הבדל של כמעט 200 שקל בין הGECUBE ל Sapphire ? ביצועים שונים או שזה רק בגלל השם? למרות שאם אני קונה ב TMS אז אין את ה GECUBE והמחיר של Sapphire יותר גבוה מה 8800GTS עדיין כדאי לי 2900 פרו? ומישהו יכול להסביר לי למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים שהפירלטרים של ה2900 גרועים? איך זה משפיע על המשחק? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  2. איזה מן אפשרויות אני צריך להפעיל/לחבות בשביל לקבל כמה שיותר ביצועים ?

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by roma,

מישהו אולי יודע האם הכרטיס הזה יגיע לארץ? אם כן אז מתי? מה יהיה מחירו בארץ (בערך)? איזה מהירות תהיה לכרטיס ליבה\זיכרון (בעירך)? האם הוא יתן ביצועים דומים ל gf4 440 mx???

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by rani,

300W ספק כוח מעבד C2D 2.93 ו3GB RAM דרוש כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו CODMW2 אבל לא יזלול חשמל (אני יודע שזה כמעט לא אפשרי..)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kritikal,

שלום רב, אני יכול להשיג את שני הכרטיסים האלו: Powercolor hd 2600AGP PRO או Leadtek 5900ULTRA זה כנגד זה, מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  6. Started by the ultimate,

אהלן. שמעתי על ממיר מ-VGA ל-DVI. רציתי לדעת האם זה יתן שיפור במסך LCD שכיום מחובר ב-VGA, מה מחירו המשוער, והיכן ניתן לרכוש. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RoD,

"גמני מושפע מילדים בגיימר" בפורום חומרה של גיימר מהללים את השילוב המוצלח של שני כרטיסי 7300GT במערך SLI, ושהוא מוציא ב3DMARK תוצאות יותר גבוהות מה7900GT.. אני זוכר שראיתי באנצ'ים ב3DMARK ושזה הוציא תוצאה די גבוהה[לא עד כדי כך אבל עדיין..] לי זה נשמע די מגוחך שזה ככה ב'מציאות' ובמשחקים.. מישהו יכול לסגור את העניין ולהביא גם באנצ'ים על משחקים..?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  8. שלום. היום קניתי את המסך. אני מחבר אותו בחיבור DVI-D. המחשב עולה - הכל טוב. רואים סוף הדרך. מעולם אחר. בעיקר עוד כשזה 19. בקיצור - אני מנסה לראות תמונות. לראות איך רואים. - הכל טוב. אבל כשאני מנסה לנגן סרט - זה פותח את הסרט בהתחלה (עם התוכנות WINAMP, MICRO DVD PLAYER וMEDIA PLAYER) במצב בינוני. (גודל המסך). - ורואים מצויין. חד נקי ומושלם. אבל כאשר אני עושה FULL SCREEN עם שלושתן - פתאום לא רואים טוב. אבל ממש לא רואים טוב. התמונה כבר לא חדה, הצבעים לא חלקים, הצבעים אותו דבר, אבל האיכות נהיית גרועה. אבל רואים טוב רק כשזה לא FULL SCREEN. זה קורה כאשר אני על כל הMODE שיש חוץ מהMODE TEXT. כי שם התמונה חשוכה ולא רואים כלום. (כמו במסך הCRT 17 שהיה לי). חשבתי אולי זה הSHARPNNES - …

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  9. יש עלו מן טביעות אצבעות וכתמים מעצבים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי כולם! הורדתי את הדמו של Coh:Opposing Fronts (לפני כן עדכנתי לדרייברים הכי אחרונים של הכרטיס מסך). שמתי את ההגדרות על אבחנה של 1280x1024 -ה-AA כבוי וכל שאר ההגדרות על High והמשחק די קירטע לי בקטעי האקשן.. לאחר מכן הורדתי את האבחנה ל-1024x768 ו-AA כבוי וחלק מההגדרות על Med והוא עדיין קירטע לי (אבל פחות). ממה שקראתי בסיקורים המעבד לא מהווה צוואר בקבוק אלא כרטיס המסך הוא הקובע דרישות המינימום למשחק זה כרטיס בעל 64MB זיכרון תומך DX9 והמומלצות הן כרטיס מסדרת 6800 (כמו שלי) ומעלה עם 256MB.. כמו כן יש לי מעבד כפול ליבה של AMD ו-2GB זיכרון פנימי. המפרט המלא שלי בצד גם אני עוד רוצה לשחק Crysis מתישהו (למרות שלפי מה שקראתי בת'רד הענקי על ה-8800GT, עשו מהמשחק הזה "אלוהים…

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  11. יש לי RADEON 9700 PRO של GIG-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA-BUTE עכשיו איך אני יכול לדעת על איזה AGP הוא עובד עכשיו ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by NightElf,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם כ. מסך X1900GT (המפרט מפורט...) למען האמת יש לי את המחשב חצי שנה ולא ראיתי ממנו נחת, רק נאחס.... לאחרונה בעתהרצת משחקים ואפילו הרצת וידאו (בד"כ כששומעים שהמאורר של הכרטיס מתחיל לעבוד) המסך נכבה והמחשב אפילו נתקע... בהתחלה חשבתי שזה וירוס ופירמטטתי את נמחשב.. עדבנתי דריוורים, וכלום לא עוזר. מדי פעם הודעה זו מופיע, מצ"ב קובץ. אוגה לעזרתכם. נ.ב יש לי ספק 400W של ROCKTEER [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  13. Started by ulan,

שלום לכולם מדוע יש לכרטיס בכותרת חיבור 4 פינים בנוסף לחיבור ה-6 פינים. יש מקרה שמשתמשים בשניהם יחד? למה נועד ה-4 פינים? תודה

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by Lyoko,

שאלה קצרה מאוד... מאוד אודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  15. שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, ולמען האמת כבר הזמנתי אחד הבוקר: MSI geforce nx6600GT vtd 128. על החברה החלטתי אחרי שהמוכר המליץ עליה מאוד, ואמר שמקבלים איתה 3 שנות אחריות לעומת שנה אחת בלבד עם גיגהבייט (הכרטיס שביקשתי). הבעיה התחילה אחרי שחבר שלי (שעשה בדיקות מקיפות) אמר שהוא לא יודע מה זה NX שכתוב בדגם. מאז אני מנסה לחפש, אבל לא מוצא תשובה. עד עכשיו גיליתי שיש 6600GT בלי תוספת, עם NX ועם FX. מה ההבדלים ביניהם? לא מצאתי תשובה... אני מקווה שזה בסדר לציין שקניתי את הכרטיס באייבורי (שיש להם קשר לMSI, וכנראה בגלל זה הוא מאוד המליץ על הכרטיס). כמו כן, לוח האם שלי לא תומך בPCI-E (הוא בן שנה בערך). אגב, הדחיפות היא כי אני רוצה להספיק לשנות את ההזמנה עוד הערב.. אני מקווה ש…

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  16. אוקיי ... בשעה טובה ומוצלחת תקעתי 2 LCDים על השולחן , הכל נראה טוב ויפה , אבל .... אני צריך איזושהי תוכנה שמגדירה לי חלונות נפתחים על מסך אחד , ועושה לי הפרדה בין המסכים , לבד לגרור ממקום למקום זה לא הכי לעניין . השאלה היא אם קיימת תוכנה כלשהי , שיכולה לעשות את זה . אודה על הפנייה , עזרה או כל דבר שיוכל להקל עלי קצת את החיים .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tamiravigan,

שלום! אני עומד לקנות בפורים מחשב חדש והתקציב הוא לא ממש גדול,ובחרתי מפרט מצוין שעובד את הדרישות המומלצות של ויסטה אולטימט! אבל הכרטיס מסך גם,אבל יש לי שאלה קטנה אני קונה כרטיס מסך עם ליבת NVIDIA ויש מספר דגמים של כמה חברות שאני מתלבט בינהן XFX,GIGABYTE,GAINWARD וכולם הם GF 7300GS TURBO CATCHE לפי מה שהבנתי זה טכנולוגיה כשנגמר הזיכרון שלו,הוא משתמש מהזיכרון הפיזי של המחשב והם זולים מאוד,יש להם הבדלים? מה ההבדל בין GF7300GS עם TC ובלי? עדיף עם? וחייב להישתמש בTC? אפשר לשלוט עליו ולעשות לו DISABLE? מצטער על השאלות והנה הדגמים: http://logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=372.00;8309 שהוא:Gainward Geforce 7300GS PCX 256MB up to 512MB DVI Video Card http://lo…

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by shiranbi,

הי אני מתכוונת לקנות כרטיס לגיימר בינוני עם מסך 1680x1052 חשבתי לקנות את ה 5770. אני רוצה להבין מה ההבדלים בין הכרטיסים. שקט חשוב לי אז מישהו יודע איזה כרטיס עדיף (חברה) HIS ו powercolor אותו מחיר אז לאיזה חברה יש מאורר יותר שקט. אין לי כוונה לבצע OC HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11796 כמות: 1 מחיר: 851 ש"ח POWER COLOR HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11620 כמות: 1 מחיר: 851 ש"ח GIGABYTE ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11565 כמות: 1 מחיר: 923 ש"ח Sapphire ATI 57…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gunrhutjbha,

לפי הOC המצב היה כזה: Clock:750/800 Memory:1150 טמפ' במאמץ :71 טמפ' במנוחה :35 מהירות מאוורר: 37% במנוחה וזה עולה אוטומתי ברגע שהמעלות עולות. אחרי הOC המצב כזה: Clock:850 Memory:1200 טמפ' במאמץ: 81 אחרי 4 דקות בFunMark אני מאמין שאם הייתי ממשיך היה מגיע ל83-84. טמפ' במנוחה:37 מהירות מאוור:55% 3Dmark Vantage:http://up203.siz.co.il/up3/iznyynyt22gm.jpg Real HD5770 3Dmark Vantage: http://www.xbitlabs.com/images/video/radeon-hd5770-hd5750-crossfirex/diagr/02_3dmvantg.png עכשיו הרעיון שלי היה לעשות OC ולהגיע לתדרים של הHD5770. האם זה שאני מעלה את התדרים לתדרים של הHD5770 גורם לכך שהכרטיס מסך הופך להיות בעוצמה של הHD5770 (במצב סטוק כמובן)? ושאלה שנייה ,האם הטמפ' בסדר או שאני …

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  20. כאמור יש כרטיסי מסך מובנים בלוחות אם; ASUS P5KPL-CM לדוגמא. וכתוב שהכרטיס מסך הוא .. GMA X4500HD/ 3100/4500, עכשיו אנילא מבין עד כמה הם טובים, משהו מוכן יכול להביא לי טבלה/השוואה למה הם מקבילים בכרטיסי מסך של ג'יפורס או ATI. הם משתמשים בזיכרון של מחשב...? ממש תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי, מפרט: מעבד: Q9400 לוח אם: ASUS P5Q כוננים קשיחים: 1TB WD הסדרה הירוקה + 300GB WD הסדרה הכחולה זיכרונות: OCZ DDR2 1066 4X1GB כרטיס מסך: 4670 השימושים העיקריים שלי מהמחשב הם גלישה באינטרנט, אופיס, וסרטים. כעת אני מעוניין לשדרג אותו על מנת שאוכל לשחק בדיאבלו 3 ובעוד משחקים שעתידים לצאת בצורה טובה ברזלוציה 1680x1050. המארז שלי קטן ולא יכול להכיל את הכרטיסים הגדולים יותר, לכן אצטרך לשדרג למארז חדש כמו כן ספק חדש 620W של ANTEC. יש לי קירור בסיסי שעלה 80 ש"ח וגם אותו אחליף על מנת לבצע OC חזק למעבד לצמצם את צוואר הבקבוק שעלול להיווצר עם כרטיס מסך חדש. בנוסף ארכוש כונן SSD למערכת ההפעלה. יש לי ניסיונות רעים עם כרטיסים של RADEON מבחינת הדרייוו…

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by pixilated,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף.. אני יודע בעקרון בבירור שאחד מהם הרבה יותר טוב. אני רוצה שתגידו לי אם יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? 1. ati x800gto 256 mb ddr2 pcix - שהוא היותר טוב 2. ati x600 p10 - 400 - שהוא פחות טוב. יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? תודה רבה, עופר.

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by trlk,

חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  24. יש לציין שהמשחק קורס אחרי חצי שעה בערך של משחק, אני שם תמאוורר על 100 אחוז. יש לי תדרייברים האחרונים למה המשחק קרוס לי ככה? לפעמים הוא נותן לי את אופציית ה vpu recover ולפעמים קורס לגמרי.. מה אני צריך לעשות? האם זה בעיה בכרטיס? למרות לא ניראלי שזה מהכרטיס.. מקווה לעזרה.. תודה!

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  25. השאלה היא האם ההבדל בין שני הכרטיסים האלה הוא גדול כלומר hd4870 הרבה יותר טוב מה-hd4850?? תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.