עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hararim,

על הכרטיס הזה: ?ASUS? - ?6200 Max 256MB TurboCache, DVI, PCI-E? מופיע באתר של ksp תודה

• 7 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לקנות איזה ראדון 9000 או 9500 והשאלה שלי היא אם כדאי לקנות של ATI או שעדיף לקנות משהו קצת יותר זול כמו GIGABYTE או משהו אחר?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  3. קונה מחשב חדש להלן המפרט. מחפש כרטטיס מסך לשימושים במשחקים קלים. בעיקר Civilization V. יחד עם זאת מחליף מחשב כל 4 שנים לערך ורוצה משהו סביר שיחזיק תקציב: 400 - 750 ש"ח אודה למתן המלצה. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [TD=width: 10%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GA-H81M-S2H[/TD] [TD=width: 10%, align:…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by whome,

שלום לכולם, אני מחפש BENCHMARK השוואתי בין שתי הקונפיגורציות הנ"ל. כיון שכרגע יש לי רק מסך 17'' (לא LCD) ברזולוציה של 1280X1024 אני לא רוצה להשקיע ב-HD4870 כרגע. אבל, הסיכוי שאקנה מסך LCD FULL HD (ואולי אפילו טלויזיה כנ"ל) הוא גבוה למדי ולכן אני מעוניין באפשרות הרחבה של ה-HD4670 למערך CF. אם יש לכם לינק להשוואת ביצועים ו/או יכולים להמליץ מניסונכם אשמח. נ.ב: מערך CF עם 4670 זול בכ-400 שקל מ4870 בודד ואומנם אני מוכן לשלם תמורת ביצועים (לכן גם אין תקציב בכותרת!) אבל השאלה היא האם זה באמת לא יהיה לשוא...

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  5. http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=GIGABYTE-GV-N650OC-2GI&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap&lang=he ומה יותר טוב. זה, או זה: http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=Sapphire-HD6770&Cat2Cat1ID=49&Cat2ID=202& (מצאתי ב400) ?

6. Started by PowerUser,

היי האם יש כרטיס מסך חדיש יחסית שעולה בסביבות ה450 שח שעולה על ביצועיו של ה radeon 9600 pro ? מחירו של 9600pro הוא בסביבות 450 שח נכון ? אבל זה כרטיס קצת מיושן נכון ? אז מה שאני שואל, אם יש לי לוח אם לא חדש, עם agp x8 ואני צריך כרטיס מסך חדש בסביבות 400-450 שח (ולא יותר בשקל!) אז כדאי 9600pro אם עדיין יש כאלה ? או שיש כרטיסים חדישים יותר שמתחרים בביצועים שלהם ?

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by devilh,

קונה מחשב חדש - מתלבט האם ללכת על 7970 מיד שניה שאני לא יודע את מצבו לבין 7870 חדש מהחנות . המחיר בערך אותו דבר - 150 שקל לפה או לשם. כמה הפרשי הביצועים שווים את זה? מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Russ -M AP,

יש לי תקציב עד 730 ש"ח: אני מתלבט בין: GEFORCE 5600 256 MB -665 SHEKEL GEFORCE 5700 128 - 730 SHEKEL מה עדיף לקנות? יש לי מחשב: P4 2400 Mhz 1024 (512x2) DDR Geforce 4 MX 440

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  9. אני הייתי בחנו מחשבים לפני כמה ימים והייתה שם כתבה ששמו אותב בתוך תמונה והיה כתוב שם שעשו מחקרים וצריך להחליף את הצג כל 3 שנים כי יש שינויים שאנחנו לא שמים לב אליהם כגון שהבהירות של המסך יורדת ואנחנו מתעייפים אחרי שיהיה במחשב ועוד כל מיני.. האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  10. בצורה בלתי מוסברת בשבועיים האחרונים מתו להם 4 כרטיסי מסך :'( (אחד שלי שלושה של חברים שלי) כולם אגב GF2MX יצרן שונה .... אם למישהו יש איזה כרטיס מסך ישן שהוא לא צריך אשמח אם הוא יצור איתי קשר תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  11. אני חושב לקחת את הכרטיס הבא : http://tms.co.il/product/9245 האם כדאי ? מפרט בחתימה. עדיפות ל- AMD כי יש לי hybrid CFX עם ה- HD4200 המובנה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by justa,

שלום אני מאמין שאני לא הראשון ששואל איזה כרטיס מסך כדאי לקנות לכן חיפשתי בגוגל ובכלל בפורום פה ולא מצאתי מידע שיועיל לי. השאלה היא כזו .... איפה ואיזה כרטיס מסך מומלץ לקנייה בסביבות ה 300 שקל , אני לא אחד שמשחק במשחקים, יש לי מערכת הפעלה FREE BSD ו XP אבל יש לי כרטיס מסך גרוע S3 prosavage ddr , ש FREEBSD לא תומך בו בצורה מלאה... ולכן כשאני צופה בתמונות או סרטים אז הסרט קצת נתקע פה ושם והתמונה (תלוי איזו ) גם לא עולה מהר. אז רציתי לדעת איזה כרטיס מומלץ שיתאים למערכת הפעלה FREE BSD , יש לי מחשב עם חלקים מובנים כולל גם הכרטיס מסך , אז האם זה לא יהיה בעייה שאני אקנה כרטיס נוסף ( אולי אני צריך פשוט לבטל את המובנה דרך ה BIOS ?) .ואיפה אני יכול ללמוד על המושגים ששיכיים לכרטיס …

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  13. היי, אני צריך את העזרה שלכם. אני קונה מחשב חדש ורוצה לדעת איזה כרטיס מסך מהבאים הכי טוב. * http://tms.co.il/product/8290 * http://tms.co.il/product/8390 * http://tms.co.il/product/9125 התקציב הוא 900 ש"ח. הכרטיס יריץ משחקים ב-1680X1050, סרטי HD וכו'... תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Hatzi6,

אני מחפש כרטיס מסך חדש - צריך להתאים ללוח אם שלי, שהוא יחסית ישן: Gigabyte b75m-d3h - מחבר כרגע 2 מסכים (אחד בHDMI ואחד בDVI ישן) - אין לי בעיה להתארגן על ממיר DVI לHTMI אני מניח) - אני לא מגדיר את עצמי כגיימר, אבל כן אוהב לפעמים לשחק בעיקר ב-NEVERWINTER וCS GO ומעדיף ששם הכול יעבוד SMOOTH. נדיר שאשחק גם ב- battlefield ו-fortnite אז אני פחות עם סטנדרטים לגבי HIGH QUALITY שם. - מבחינת מחיר אני לא מוגבל, אבל לא משהו פאנסי/חדש מידיי - עדיף אם זה יהיה כרטיס שאמצא בשפע ביד2 ויתחזק את התנאים שמניתי וקצת יותר. מצרף מפרט.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by fenix5545,

שלום יש ברשותי את הכרטיס HD7950 של סאפייר הגרסא הרגילה אני רוצה לקנות כרטיס נוסף (לשם שיפור ביצועים וסיבה מישנית כריית ביטקוין) איזה כרטיס מסך נוסף בתקציב של עד 1300 ש"ח אני יכול לקנות שיתן לי את הביצועיים הכי גבוהיים בשילוב CF עם מה שיש לי כיום מפרט: לוח אם:gigabyte z77-ud5h-wb מעבד: I5 2500K זכרונות: 12 גיגה DDR 3 קינגסטון 1600MHZ ספק:אנרמקס 550W ישן יחסית אני בקרוב מחליף בלי שום קשר לכרטיס מסך חדש כרטיס מסך: סאפייר HD7950 הרד דיסק:SSD MICRON C4 120GB + 2X WD 1.5T GREEN מארז:thermaltake chaser mk-i [h=1]מסך אני לא בטוח בדגם שלו אבא שלי הביא לי אותו במבצע שהיה אצלו בעבודה אני יודע שזה סמסונג LED ופנל IPS[/h]

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  16. ושווה לקנות X1950PRO של CLUB 3D ב700? החברה הזאת נחשבת לטובה?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by DOGMA,

Issues Resolved in Version 84.20 The following are changes made and issues resolved since driver version 84.12: Added support for the following products: GeForce 7900 GTX/GT (PCI-E) GeForce 7600 GT (PCI-E) GeForce 6800 GS (AGP) GeForce 6800, Windows XP: FixedHanger textures in space maps are not rendered in Star Wars Battlefront 2. Windows XP: Increased performance when playing F.E.A.R with antialiasing enabled. ftp://download.nvidia.com/windows/84.20

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by DisCus,

שלום. יש לי את גרסת DIRT3 של SAPPHIRE HD 6950 2GB. ניסיתי לפתוח את הכרטיס בעזרת המאמר, הצריבה עצמה הצליחה עם ההודעה שמופיעה לאחר הצריבה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל מחדש את המחשב כדי להחיל את השינויים של הצריבה, המחשב לא עולה. האם זה אומר חד משמעית שהצריבה לא הצליחה? וכמובן שכדי שהווינדוס יעלה, אני מזיז את המתג למתג עם התדרים המקוריים של HD 6950.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  19. הדבר בא לידי ביטוי בסרטים , כמעט כל סרט חשוך , כשאני מדליק את אפשרות הBrightness המצב משתפר באופן ניכר אך בהחלט לא מספק המסך שלי הוא syncmaster 959NF , השאלה שלי היא : האם יש דרך לעלות את הbrightness דרך תוכנה חיצונית ? ( תוכנה של סמסונג שעושה את זה לא מצאתי )

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  20. בהתחלה שהצלחתי לשכנע את אמא שלי לקנות לי מחשב שמחתי וכבר תיכננתי על ה 295 GTX . היא אמרה לי עד 7500 ש"ח . ואמרו לי ברוב הפורומים שה 295 GTX לא משתלם . למה לא ? מה לא משתלם בו ? הוא לא טוב ? אמרו לי לקחת 260 GTX . ל 260 ול 295 יש את אותם הביצועים ? ומה יותר טוב , SLI של 260 GTX או 295 GTX ? תודה . עריכה : יש לי מסך 22 אינטש

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by alonlior,

במשחקים שאני משחק בהגדרות אני לא יכול לשים hdr+antialiasing או shader 3+antialiasing (אולי הכוונה לאותו דבר) ויש לי x1800xt 512mb מנועה ממה שאני הבנתי כן צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל אמרו לי לנסות להתקין את הדרייבר הכי חדש לכרטיס אבל עשיתיזאת וזה לא עזר אז צריכה להיות תמיכה ב-2 הפונקציות במקביל?

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by nore0,

מה עדיף ?

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by liran52,

יש לי מסך LCD רחב שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050 לצערי הכרטיס מסך שיש לי Gigabyte Radeon 9550 לא תומך ברזולוציה הזאת אז אני חושב לקנות כרטיס אחר, חשבתי על הGeforce 6600 שאפשר להשיג אותו די בזול אבל האם מישהו יודע אם הכרטיס תומך ברזולציה 1680x1050? חיפשתי שעות באינטרנט ולא מצאתי שום איזכור אני יודע שהGeforce 6800 תומך ברזולוציה אבל הוא יקר מדי....

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  24. אני לא יודע אם זה הכרטיס מסך או המסך...אבל ברגע שאני מפעיל משחק כלשהוא בייו אם זה פיפא או העטמו למשל שפעל אצלי מצויין לפני כשנה....המסך מתחיל להראות את הדברים האלו: http://img223.imageshack.us/img223/4958/hitmanju5.jpg מה זה יכול להיות וכיצד אני מטפל בזה... תודה מראש...

25. Started by ice2k,

שלום , האם מישהו נתקל בבעיה של STUTERING - תנועה לא חלקה של הגרפיקה במשחקים על 6800NU - מן קפיצות קטנות מדי פעם - קפיאות קטנות של התמונה לפחות משנייה - כאילו המשחק מגמגם קצת... והאם ידוע על פתרונות לבעיה ? (לוח אפוקס NF3 , זכרון ADATA סטיק בודד , ספק 400 , אטלון 64, מספר גירסאות דריברים כולל הבטא האחרונות , ביטול אופציות AGP מתקדמות בביוס , הורדת פרטים מלאה במשחקים , ושום תוכנה שפועלת ברקע כמו אייסיקיו וכו' , ניסיתי גם ספק 500 וזכרון KINGSTONE CL2).

• 7 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.