כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי R9500Pro ובמשחק SplinterCell כאשר מפעילים AA יש בעיות עם מקומות בהירים {אורות וכאלו........} רציתי לשאול אם הדריבר הבא של ATI בגירסה 3.4 יתקן את הבעיה או שמי שמתקן את הבעיה זה ה-Patch שהחברה {UBI} שחררה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך יש לי Geforce mx 440 והוא ממש לא משהו עד עכשיו הוא סחב את כל המשחקים. עכשיו יש לי לוח אדם Asus p4s8x ואני שאול איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי? דבר שלא הזכרתי אני חייל והתקציב לא הכי גבוהה אז כן אני יהיה ישראלי ויגיד את המשפט הכי נופץ "אני רוצה את הכי טוב שיש בהכי מעט כסף" מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו בתודה יוסי
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הזמנתי מTMS מחשב חדש לפני שבוע והם התקשרו אליי עכשיו ואמרו שהכרטיס שהזמנתי, 5870, דפוק ואין להם חלופי. הם רוצים לתת לי תGTX560 במקום באותו מחיר. ללכת על זה?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים המחשב שלי (מהישנים) התחיל לעשות לעצמו ריסטרט מדי פעם,וכשהוא עולה אז הוא לא תמיד "מחובר" עם המסך ועכבר (כביכול לא מגיבים כי לא המחשב לא מזהה חיבור) עכשיו, בזמנו(לפני חצי שנה +) קרה לי הדבר בפעם הראשונה ואז התייעצתי פה בפורום ונאמר לי כי המאוורר של הכרטיס מסך נשרף או התקלקל וכי הכרטיס עצמו מגיע לטמפ' גבוהות,מה שגורם למחשב להתחיל את עצמו מחדש לנפילת מתח וכל הבלאגן הזה.. העניין הוא כזה - חזרתי על אותה פעולה שעשיתי אז - קניתי מאוורר חדש, החלפתי כמובן, משיחה טרמית..כל הסיפור הידוע. העניין הוא - שהדבר לא סידר את הבעיה. עכשיו, כשאני מתחיל את המחשב הוא בכלל לא עולה לי, לא מזהה את המסך מחובר כביכול ואת העכבר.. לא משנה כמה פעמים אני מנסה להפעיל.. מה קורה פה? מה ז…
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מסתבר שלמרות ששמתי באנריל 2 את כל האופציות על המקסימום ואמרתי שאין הבדל גדול בינו ובין הכרטיס המוחלף NVIDIA 440 קיים הבדל גדול! מסתבר שאפשר לשנות במאפייני הכרטיס את הפילטרים שנקראים החלקת משוננים (?) ל- x6 ואת הפילטר האנאיזוטרופי ל- X16 קיבלתי תמונת מסך מדהימה באיכות ובצבע אבל כנראה שעברתי גבול מסויים עם הפנטיום 3 733 שלי ולמרות שהמשחק התקדם חלק הורגשה ירידה במסכים לשניה שהוא מצליח לייצר. לא נורא לפילטרים האלה יש הרבה ערכי ביניים ואני מניח שנצליח למצוא משהו איכותי וגם מהיר.
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב HP SFF בעל ספק של 240W השאלה איזה כרטיס (PCIe) ניתן להצמיד לו שייתן את הביצועים הכי טובים למשחקים? תודה
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בקרוב אקנה מחשב ואני מעוניין בכרטיס חזק למשחקים כבדים במקסימום אפקטים ורזולוציה. שאלתי בפורום מפרטים על המחשב בכלליות אך נותרה לי התלבטות אחת והיא כרטיס מסך. מה עדיף. PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe או אחרים. המפרט של המחשב יהיה. Intel Core i7-920 Box Gigabyte GA-EX58-UD3R LG GSA-GH22N X22 SATA DVD לא שזה משנה CoolerMaster CM 690 Samsung 25.5" T260 5ms LCD SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GB PQ CL9 תודה.
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך להתחדש ב1080 TI ואני לא מצליח להגיע למסכנה, אני כן רוצה משהו עם קירור טוב כדי שאוכל בעתיד להרים ביצועים לכרטיס.אבל אני כל פעם קורא ביקורות באתרים שונים והדעה משתנה.למשל על הGIGABYTE AORUS שהייתי בטוח שאני הולך לקנות שיוצא לי התמורה הכי טובה למכיר כי יש לי אפשרות לקנות ישירות מהיבואן קראתי בהמון מקומות שהאובר קלוק שלו לא יציב ושGIGABYTE ידועה בעברה עם המון כרטיסים עם אובר קלוק לא יציב + אני מכיר באמת איזה שני חברים שהיה להם בעיות עם הכרטיסים שלהם בסדרה 6 ו7 לא מכליל אבל עדיין קראתי את זה בהרבה אתרים של אנשים שמבינים שזה הפחיד אותי.בקיצקץ קראתי על עוד מלא כרטיסים ואין לי כוחות יותר בסופו של דבר הגעתי למסכנה שזה או ASUS STRIX שכמעת ואין מלאי בארץ באסה, או על …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים Sapphire Radeon X800XL PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2450.00 ¤ או Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450.00 ¤ חח אותו מחיר בדיוק עכשיו סמתי לב
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
זה לא מחשב למטרות משחקים!!! עבודה משרדית. ?RADEON 9550 256MB TV, DVI? SAPPHRE או ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? GIGABYTE או ?RADEON X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV? ASUS אני רוצה כרטיס הכי פשוט וטוב שאפשר. תודה
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
https://www.eurogamer.net/amp/digitalfoundry-2019-new-video-shows-the-rise-and-fall-of-amd-intel-and-nvidia-graphics-cards מדהים שהייתה תקופה ש AMD שלטה בטבחה ללא עוררי (עד הגעת ה 660 ואז ה 8800, ומאז די נעלמה:
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
קודם כל אני חדש פה ואני לא ידעתי איפה כדי לפתוח את האשכול. אם פה זה לא המקום, בבקשה תומרו לי איפה כן. טוב, קניתי לפני טיפה יותר מחצי שנה GTX460 SLI. מערך מעולה וחזק, רק בזמן האחרון יש לי בעיות של MICROSTUTTER לפני כמה חודשים היה לי אותם, אבל במידה מקטנה, עכשיו זה פשוט משגע אותי! אחרי כמה זמן שאני משחק מתחיל להיות לי נפילות FPS לשנייה כל שלוש שניות ואי אפשר לשחק ככה.[התזוזה והמשחק עצמו לא נראים חלקים אלה מקורתאיים] יש משחקים שזה עושה לי הארטאפקטים, ושוב אי אפשר לשחק, ולפעמים אני אפילו לא יכול להפעיל את שני הכרטיסים ביחד, משום שאז זה קורס ישר שזה נכנס למשחק עצמו.[כאילו במיין-מניו לא קורה כלום, אבל שאני מתחיל לשחק המשחק קורס או לא עובד\נתקה] בהתחלה שהפעלתי רק על כרטיס אחד ה…
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם העדכון של NVIDIA 81.98 עושה בעיות? יש עדויות של מישהו שהשתמש, שהכל בסדר? תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
או שיש כ. שווה יותר ?
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
(פרסמתי שאלה דומה בפורום תמיכה טכנית...) ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן...... זה התקציב.... ראה שיש לי 4870 רצה גם כרטיס מסך. אז ככה יש לו כרטיס מסך עגלה של אינטל והוא רוצה לשדרג לכרטיס מסך בתקציב של 350 שקל. על איזה 2 כרטיסים אתם ממליצים בתקציב של 350 שקל ו300 שקל. ואיזה מהם טוב למערך של cf במקרה שירצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולא יזרוק את הכסף סתם. אההה הכרטיס מסך למטרת משחקים (להריץ על מדיום ו-low יספיק לו)
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/news/7055/geforce_8900gtx_and_8950gx2_pricing_and_information/index.html תכינו הרבה מזומנים בשביל ה8950GX2 שיעלה 600$. בטח ובטח אם אתם מתכננים לקנות אותו בארץ
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Model P4B533 AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Intel Pentium 4 2424 MHz FSB 133 MHz Graphics Chipset NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Name NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Version 6.13.10.4109 את ה DirectXוהדרייבר של הכרטיס מסך הורדתי אתמול והיום קיבלתי 5990 נק בד"כ התוצאות היו סביב 9000+ עד 9800 מה קרה ? מה עושים???? זה הדף תוצאות http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&XLID=6000820&UID=9990456&projectType=6 יש מצב שיש קשר לזה שעברתי מ60 הרץ ל72??? :AR15: עריכה: עכשיו הרצתי עד פעם אבל ביטלתי את הtv out וגם הורדתי בחזרה ל60 הרץ והתוצאה היא …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום יש לי כרטיס מסך- ATI Radeon HD 4770 וצג- LG Electronics W2343 איך אני מחבר בינהם שאני אוכל לראות סרטים של HD ואיזה כבלים אני מחבר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מתכוון ל 6800 הרגיל (לא GT ולא U) לא מצאתי באף חנות באינטרנט (ישראלית). חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה דגמים מועטים (3) של MSI ASUS ו LEADTEK ב NEWEGG אבל זה לא בארץ. מי שימצא מוזמן לפרסם לינק תודה.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מעשה שהיה: כבר כמה שבועות שהמחשב קופא/עושה ריסטים פתאומים/נכנס פתאום לכאילו סטנביי ולא יוצא כל פעם שהמחשב היה עולה מחדש הוא היה נותן לי הודעה שהמחשב נכבה בצורה לא סדירה ונתן לי איזו הודעה על הדריבר של ATI (והחלפתי כמה דריברים עם כמה התקנות של חלונות..) בקיצר בזמן האחרון הוא היה קופא בתדירות של בערך פעם ביום ופעם בכמה ימים היה נותן לי את השגיעה שמופיעה בקובץ המצורף לפני בערך שעה המסך פתאום התחיל להחליף צבעים וכל התצוגה הזדבלה לגמריי וזהו.. אין כרטיס.. :'( חשוב לצין שהכרטיס לא היה בשום OC ועבד בצורה טובה רוב הזמן הכרטיס מת, והוא בן שנה וחצי בלבד :'( יהי זכרו ברוך... (ממש אבל ממש לא מתאים לי עכשיו לקנות כרטיס אחר. מי הרשה לא למות פתאום?!?)
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אז כן, כמו שכתוב בכותרת, מעניין אותי לדעת מידע לגבי הכרטיס GTX 980 Ti, אשר נמצא כרגע אצלי בשימוש וברשותי הדגם של ג'יגבייט G1. העניין הוא שאני רוצה לבנות לי מערכת מחשב חדשה, ועקב כך אני מתאפק וממתין למעבדים החדשים הן מאינטל והן מ-AMD בכדי להחליט מה ייתן יותר ביצועים בפחות כסף וכו'. חלק מהחומרה עבור המחשב החדש אני אעביר מהמחשב הנוכחי שלי, כגון ספק הכוח שדיי טוב, המארז עוד לא החלטתי, וכמובן הכרטיס מסך שעליו כבר כתבתי מעלה. הכרטיס הזה בזמנו עלה לי סכום נכבד, טוב שיש חנויות באילת שאפשר לקנות שם דברים כאלו יקרים עם הנחה משמעותית כאשר נוסעים לשם גם ככה לנפוש. אני יודע שהכרטיס הזה עדיין חזק ומראה ביצועים מצויינים…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי 670 בשבוע שעבר GV-N670OC-2GD לאחר ההתקנה שלו ושל הדרייבר העדכני לאחר פירמוט נתקלתי בבעיות VSYNC הפעלתי טריפל באפר דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA והקו עצמו נעלם אבל אני מוצא את עצמי על FPS ממוצע של 40-50 והכרטיס עצמו בשבעים מעלות במאמץ האם עדכון הביוס המדובר יפתור לי את הבעיה? האם התקנתו משנה משהו באחריות המוצר? [ובנוסף הייתי שמח לגלות איזו גירסת ביוס כרגע מותקנת על הכרטיס עצמו תודה לעוזרים! :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
?Palit FX5500 256MB TV, DVI? ?Radeon X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV? 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) מה עדיף יותר למשחב אינטרנט הורדות ומשחקים כגון פיפה 2006 gta ומה זה vivo
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ולגרפיקה. רציתי לדעת מי משניהם יותר חזק?
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-