כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבט לגבי כרטיס המסך. אני זקוק לו עבור תוכנות לעריכת וידיאו כגון: After Effects ו-Adobe Premier. אני מתלבט בין מספר כרטיסים: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked מה ההבדל ביניהם? מה המשמעות של SE? ויש גם את הכרטיס הזה שלפי האתר של אדובי נותן ביצועים יותר טובים: Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI אשמח להמלצות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את הלוח שמצויין בכותרת יחד עם כרטיס HD3450 שאמורים לעבוד יחד בHybrid Crossfire, ובנוסף לאפשר חיבור של עד 4 מסכים, כששניים מתחברים ללוח ושניים לכ. מסך, כמו שאפשר לראות כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-6.html משום מה אני לא מצליח לגרום לVista לזהות במקביל את שני הכרטיסים ולאפשר לי לחבר את המסך שלי לכ. מסך הלא מובנה באותו זמן. בביוס יש לי אופציה שנקראת Initial Display First ושם אני יכול לבחור בין הכרטיס מסך המובנה ללא מובנה. אם אני בוחר את הלא מובנה, גם אחרי התקנת כל הדרייברים הווינדוס מזהה את הכרטיס הלא מובנה בלבד וכמובן לא מאפשר CF. אם אני בוחר את הכרטיס המובנה, הווינדוס מזהה את שני הכרטיסים לאחר התקנת הדרייברים ואכן מאפשר גם א…
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אז, לאחר קבלת מפרט למחשב החדש שלי, ובהמשך ישיר לכאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=442364.new#new נתקלתי בדילמה - ATI HD5770 של Club3D או של Sapphire? הדגש הוא על יעילות הקירור ועד כמה הוא שקט. עזרה?
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
MISTUBISHI DIAMOND PRO930 SB - הגיע אתמול. צבעים יפים באמת אבל רואים את הפיקסלים - אתם יודעים למה אני מתכוון? כל משטח על המסך מורכב באופן ברור ממרחק של כמעט מטר - מורכב מריבועים קטנים ואינו חלק. למה? לפי הנתונים וגם מה שאנשים אמרו זה אמור להיות מסך מעולה. גם פינה ימנית למטה לוקה בחוסר חדות - אבל הייתי מחליק את זה. תגידו לי - מה קורה עם הריבועים? מסך MAG שלי מראה שטחים חלקים יותר (אומנם בצבעים פחות טובים). מישהו יכול לדווח אם המצב רגיל.
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
Leadtek PX8800GTS 640MB TDH PCIE מחשב בסדר גמור, אבל הוא אומר שאי אפשר להפעיל את המשחק עם HDR AA יחד, ואמרו לי שבכרטיס שלי כן אפשר, בואו תסבירו לי שוב בבקשה. ודבר שני, עם הכרטיס הקודם שלי 6800XT שחקתי באובליביון 4 על פול הגדרות אבל המשחק היה מלא טעינות ואי אפשר היה לשחק. שחקתי עם הכרטיס החדש שלי עכשיו, המשחק רץ כל כך חלק (כן הגדרות על פול - בדוקקקק) הכרטיס מסך שלי חושב שאני משחק דום 1 איך זה ה-ג-י-ו-נ-י
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
קניתי למיטב ידיעתי- GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS אבל.... שאני מסתכל פה בחנויות אז הכרטיס שלי נראה כמו ה660 GT למה זה? הכוונה שלי היא שלכרטיס מסך שלי יש את אותו הקירור כמו בתמונה הנ"ל (מעין קירור פאסיבי עם צורה של עלה עליו) [glow=red,2,300]איך אני יכול לדעת בוודאות איזה כרטיס מסך זה???[/glow]
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
9800 נשמע לי תמיד כליגה אחרת אבל הבנתי שגרסת ה SE היא החלשה ביותר יחסית בסדרת ה 9800, השאלה אם כדאי ללכת עליה או לקנות 9600XT שהוא החזק בסדרה שלו? המחירים דומים עכשיו (לפי ZAP לפחות)... תודה נ.ב. - איזה חברה יותר איכותית ברכיבים ובסה"כ? SAPPHIRE, ATI, GIGACUBE, אחרים?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, המסך שלי הלך לעולמו לפני כמה ימים ואני צריך מסך חדש. החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' אבל מכוון שאני לא כלכך מתמצא בנושא אני צריך עזרה בבחירת מסך טוב. התקציב לא ידוע אבל עדיף כמה שיותר זול. אם תוכלו לתת גם פרטים על המסכים שתציעו (זמן תגובה, רזולוציה מקסימלית, קצב רענון וכו') אני אודה לכם מאוד. כמו כן, חשוב לי שלמסך יהיה זמן תגובה נמוך בשביל משחקים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם- אני קונה כרטיס מסך ורציתי חוות דעת - אילו הכרטיסים שבתקציב שלי ורציתי לדעת איזה לדעתכם הכי טוב: http://www.xfxforce.co.uk/product_view.php?sku=PVT39KNA http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=195 http://usa.asus.com/products/vga/eax550ge-td/overview.htm מה אתם אומרים ? דרך אגב - יהייה לי מעבד AMD 64 BIT אם זה משנה - תודה
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן, שמעו אני כרגע מתלבט בין PALIT HD4850 SONIC שיש לו קירור מיוחד של PALIT שנראה לי טוב, לבין SAPPHIRE 4850 TOXIC שיש לו קירור של ZALMAN אבל עולה 100 שקל יותר ואני לא חושב שהוא הרבה יותר טוב.. למרות שחשוב לי שהכרטיס יהיה מקורר טוב ועוד יותר חשוב שהוא יהיה שקט בזמן שהוא מקורר טוב. אז מה אתם אומרים? TOXIC או SONIC? (הSONIC גם באוברקלוק נכון? רק לפי מה שראיתי לא משמעותי בכלל.. אבל גם ראיתי שהוא בא עם חיבור 8PIN שנותן יותר פוטנציאל לאוברקלוק עצמאי. הבנתי נכון?)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מזה זמן רב הצעה למסך טוב, עדיף שטוח שיעשה את העבודה כמו שצריך ושיהיה עם זאת איכותי כמו שה Trinitron הישן שלי היה. אני מחפש מסך 19 או 17 אינץ (במקרה ו 17 עדיף שיהיה יותר זול) שלא יעייף את העינים ושיציג צבעים כמו שצריך וכמובן שניתן בקלות להגדיר את המאפינים השונים שלו. בבקשה ממכם, מישהו שמכיר מסך טוב בטווח המחירים שבין 1000 ל 1500 ש"ח הן אם 17 אינץ והן אם 19 אינץ ויכול להמליץ עליו בפה מלא שיגיב כאן! בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
זה המפרט חברה מעבד אינטל core 2due 1333/ 3.16GHZ/6M E 8500 לוח אם אינטל DG45ID ספק כוח Hec300AR הספק בנפרד מהמארז ddr2 2 gb זיכרון מסך 19 אינץ 190S8FB 19" 5 ms DVI/VGA Black? PHILIPS מארז hec (6AR6) התקציב הוא באזור ה 900 אבל מוכן לחרוג בעוד 100 חשבתי על ה 9800gtx 1gb שעולה 985 באיבורי האם הוא יכנס במארז ? אבל החשש הוא הספק האם הספק יחזיק? ואם לא איזה אפשרויות אחרות כדאי? תודה רבה לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מעבד רמה אחת פחות מהדגמים8800/9600 בפחות מ800 שקל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני פשוט לא מצליח לצאת מהבית לקנות >.< בכל מקרה יש לי שאלות אחרונות שבתקווה אני אלך מחר ואקנה. אני מעוניין לקנות Gigabyte GTX460 1GB (אני יודע שיש גם 768MB אבל ההבדל במחיר הוא משו כמו 70ש"ח) בגרסאת ה OC שלו כנראה מ RSM. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2154 מומלץ? דבר שני אני הולך לקנות ספק SeaSonic 620W אני מבין שזה מעל ומעבר ל 460 נכון? ושאלה אחרונה: הלוח ברשותי הוא Gigabyte GA-H55M-S2H לא יהיו בעיות תאינות בין הלוח לכרטיס וכדומה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה כדאי ? EVGA GTX 1080 FTW או ASUS 1080 STRIX OC מבחינת קירור , אוברקלוק , מיתוג וכאלו ואחרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,אני חייב לבקש עזרה בשאלה לאיזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות והתקציב שלי הוא 1500 שקל אם מישהו מכיר גם חנויות זולות שאין להם אתרים ורק יודעים את שם החנות ואת העיר בהם היא נמצאת או בכלל את מספר הטלפון שלה אשמח לקבל אותו ואפנה אליה כשארצה לקנות את הכרטיס שתמליצו לי עליה...תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי gtx 1060 6 gb,דברים עבדו ונראו מעולה...לאחרונה שידרגתי מעבד לוח אם וזכרונות(RYZEN 5 1600 ו-asus prime b350m-e). מאז משחקים פשוט נראים פחות טוב..באחד המשחקים(the division) כאשר אני עושה הגדרה אוטומטית של הגרפיקה הוא שם הכל על מדיום(קודם היה מכוון אוטומטית הכל על גבוה)..בכל זאת שמתי על מקסימום כמו קודם..והכל נראה פשוט פחות טוב...טקסטורות קופצות...נטענות מאוחר וכו... התקנתי את הדרייברים הכי עדכניים...ניסיתי גם למחוק ולהתקין שוב..וזה לא עוזר.. יש רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אופציות: 1. 8400 GS NEW 2. gt210 3.hd5450 4. hd4350 איזה הכי כדאי מבניהם והאם יש אופציות אחרות מבלי לעלות את התקציב? תודה מראש רביב
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
זה הרי בעצם נותן לראות טלוויזיה במחשב וגם אפשרות להקליט שידורים.. אם אין כבלים בטלוויזיה בבית בכרטיס טלוויזיה יראו ערוצי כבלים? באיזה איכות התמונה? האם יש מריחות או ריצודים בתמונות או שזה איכות כמו טלוויזיה? אם המסך 1680X1050 והכרטיס טלוויזיה תמוך בפחות מה קורה? יש כרטיסי טלוויזיקה שתומכים ברוזלוציה 1680X1050?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסדראת הGF4 TI כי ה9500 עוד לא הגיעו לחנויות ואני חייב לקנות בעוד שבוע בערך... חשבתי על אחד מהבאים: ABIT LEADTEK ועוד אפשרויות יתקבלו בברכה לABIT אני יוסיף קירור לזכרונות. אני חייב כרטיס אמין שיעמו במהירויות AGP גבוהות כי אני הולך לנסות להגיע ל200FSB אם יש עוד חברות טובות אנא שתפו אותי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שכשקניתי את הכ. מסך לפני מספר שבועות היה איזה קידום של EVGA לגבי WATCHDOGS או משהו דומה. איך אני יכול לבדוק אם אני זכאי (הקופסא לא לידי, אבל האם זה משהו שצריך להיות בפנים ? צריך להירשם באתר ? זה מוגבל בזמן ?)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כרטיס מסך יותר טוב מHD5770 שאני יאכל לשלב אותו עם המעבד Q8300? עם Q8300 ו HD5770 יש צוואר בקבוק? תקציב לכרטיס מסך בלתי מוגבל תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב intel core 2 duo 2.2 ghz... ויש לי כרגע כרטיס מסך של raedon xpress 200 series..כן אני יודע שהוא גרוע.. אני רוצה להחליף..השאלה שלי היא אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך שיש לי בכרטיס של nvidia..או שאני חייב להישאר עם radeon? תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הדריוור והוא שיפר לי קצת תוצאה ב 3DMARK מה אתם אומרים עלו? ATI CATALYST 5.2
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-