עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Da-Funk,

http://www.hacoupon.co.il/Index.asp?CategoryID=1247 המסך HP שעולה 1200

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  2. היי מדוע אני רואה במנהל ההתקנים גם את הכרטיס המובנה של המעבד(יhd4000( ) וגם את הכרטיס החיצוני HD7870 ? אני צריך לבטל משהו בביוס של לוח האם?, קניתי לבת מחשב חדש עם לוח אם H81 ומעבד 4670 + כרטיס מסך HD7870XT , כך בכללי אני מפעיל כל משחק מעולה על הגדרות גבוהות במסך 1680X1050.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני רוצה לראות 6 מסכים על מחשב אחד עם 3 כרטיסי מסך יש לי כבר מחשב אחד עם 2 כרטיסי מסך ואני רואה על 4 מסכים איזה לוח אם תומך באפשרות כזאת (ואל תשלחו אותי לקנות כרטיס של MATROX שעולה כמו מחשב) תודה!

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  4. הציעו לחבר שלי יד שניה, את הכרטיס הזה, ב500 שקל. בפלונטר זה עולה 3000 שקל. אני לא יודע אם זה כזה אמין, זה כרטיס חזק? הוא יותר חזק מX1950 PRO? מתי הוא יצא בכלל?

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  5. Started by HoLy4EvEr,

בלי אוברקלוק יש מצב שהספק יסחוב?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  6. יש לי ראדון 9500 פרו של הרקולס ואני רוצה לעשות לו פלאש לביוס. בשביל זה אני צריך לדעת את המהירות והסוג של הזכרונות אבל אי אפשר לדעת מהכרטיס כי יש על הזכרונות סינקים וגם חיפשתי על כל הכרטיס איזהשהו רמז לסוג הזכרונות... אז אם מישהו יכול לתת לי לינד לתוכנה כלשהי שתוכל לעזור לי... נ.ב. בדקתי בסנדרה והיא לא מפרטת את סוג הזכרונות

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by 7k9af,

שלום הצלחתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה, אני רואה את הדסקטופ הכל טוב, אבל כשאני מפעיל סרט הוא לא מציג שום דבר,כאילו המסך של המדיה פלייר שחור.. למישהו יש פתרון איך לסדר את זה? תודה..

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  8. היי, לאחר התקנת ויסטה הותקן הדרייבר לכרטיס מסך (X1600) באופן אוטומטי. ברשימת ההתקנים מופיע ליד השם של הכ"מ גם WDDM. המשחקים רצים והכל בסדר. השאלה אם התקנה של קטליסט החדש ייתן יותר ביצועים. אופיר

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  9. Started by wombat,

שלום, קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו רק אתמול, שילמתי עבור HD4890 ושאני פותח את ה Catalyst Control Center אני רואה שרשום שם HD4870. ב Device Manager רשום Radeon HD4800 series, איך אני יכול לדעת בוודאות איזה כרטיס מסך יש לי ושלא עבדו עלי? הייתי רוצה גם לבדוק את שאר החומרה אם אפשר. תודה

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  10. איך אני יכול לדעת של איזה חברה הכרטיס מסך שלי? יש תוכנה? כי לא ממש בא לי לפרק תמחשב בשביל זה... וגם איך אני יודע אם יש לך TV OUT?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מתלבט בין : Pine XFX nVidia GeForce Fatal1ty 8600GT 256MB PCIe לבין CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 אודה לעזרתכם הדחופה: והאם תוספת של 90 ש"ח שווה את זה: CONNECT3D Radeon HD3850 512MB DDR3 PCIe2.0

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by ronigrr,

התקציב לכרטיס מסך הוא בסביבות ה-+-2000 שקל,או באילת בסביבות ה 1600-1800 אני חשבתי על ה gigabyte gtx 970 gaming מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, אני יודע שהמסך הנ'ל ,הוא מסך דיי ישן, אבל אני מעוניין ,לדעת איך הוא. אשמח לשמוע דעות LaZy-©BoY*

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by ayrst83,

ברשותי לוח אם asus z97 deluxe עליו מותקן מעבד של אינטל i7 4790k עד לרגע זה השתמשתי במעבד הגרפי המובנה שבמעבד של אינטל התחדשתי בכרטיס מסך evga 980gtx פיזית אני יודע איך להתקין הבעיה שלי מתחילה עם ההגדרות השאלה שלי אם לא יהיו התנגשויות עם המעבד הגרפי המובנה אשמח להדרכה איך אני מבצע התקנה מושלמת שלב אחרי שלב בכדאי להפיק את התועלת המלאה מכרטיס המסך ללא בעיות .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני ניסיתי להבין מזה פיקסלים ואני לא חושב שבסוף המידע שיש לי הוא נכון. אז אשמח אם תתקנו אותי, ואם תוכלו אז תתנו לי עוד מקורות מידע שעוסקים בנושא זה. בנוסף יש לי כמה שאלות קטנות שאני מקווה שיענו לי עליהם. אז זה מה שאני יודע על פיקסלים: ש:מה זה פיקסלים? ת:פיקסל הוא למעשה נקודה קטנה של מידע גרפי המוצגת על המסך. דוגמה לשימוש בפיקסלים היא זאת: אם הרבולוציה של המסך שלי היא 1024x768, המסך שלך מציג 1024 פיקסלים לרוחב, ו-768 פיקסלים לאורך. אני אוכל לראות עצמים על המסך רק כאשר כל הפיקסלים שנועדו להרכיב את העצם הזה יהיו מחוברים ביחד. התוכן שמוצג על המסך הבנוי מפיקסלים מתעדכן כל שניה בין 60 ל-120 פעמים. זה תלוי בסוג המסך שיש לך ובכמות המידע שכרטיס המסך שלך צריך לעבד ע"מ להצ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by JoKeR16,

שלום, יש לי 3000 שקל לקנות כרטיס מסך אני מחפש משהוא מקצועי על סיגנון ה radeon אבל אני עדיין בהיתלבטויות בין ה geforce ל radeon תציעו לי מה יותר כדאי אני חשבתי על הכרטיס: Hercules 3D Prophet 9800XT 256MB שהוא של הרקולס 1. מה יותר טוב הרידון או הגיפורס? למה מבחינת מה? 2. מה אתם ממליצים עם סכום של 3000 שקל .?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by yanai9837,

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  18. Started by Atlon-Xp,

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9678 בכללי הוא טוב לכמה שנים? מומלץ לקנות אותו עם יש לי כרגע 6600gt 128 של ליטק? תודה שוב

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by Kfir,

ב- 1024X800 32bit high quality מיפרט : XP 1900 Epox 8K3A+ 333 512Mb Corsair 2700 cas2 ANTEC 430V Geforce 2 MX400 64 MB (זמני) כרטיס מסך אמנם עתיק, אבל המערכת בכלליות חזקה, ניקוד לא נמוך מידי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Hack,

שלום! רציתי לדעת פרטים אודות הכרטיס הנ"ל אני מעוניין בו בשביל לצפות והלהקליט שידורי טלוויזיה במחשב אבל בעיקר כדי להמיר קלטות ווידאו לDVD או VCD... רציתי לדעת איך האיכות של הכרטיס הנ"ל? רציתי לדעת גם האם אני יכול לעשות הפוך , להמיר DVD לקלטות ווידאו? והכרטיס מגיע עם הכבלים הדרושים לחיבור הווידאו אליו או לא , אם לא אז איזה כבלים אני צריך לרכוש? נ.ב: קראתי את הביקורת עליו בFAQ אבל היא לא סיפקה אותי. נ.ב 2 : האם הכרטיס כולל רדיו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by rubib,

שלום חברים, אני עובד בסטארטאפ שמפתח משחק מחשב תלת מימדי חדשני. כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך רצוי מאד שהמשתמשים יעדכנו את הדרייברים שלהם וכחלק מממשק המשתמש אנחנו רוצים לספק כלי שבעזרתו יהיה להם נוח לעשות את זה. NVIDIA מספקים widget יעיל ונוח לעדכון דרייברים: http://www.nvidia.com/content/DriverDownload/widget_eula.asp?lang=en-us השאלה שלי: האם ידוע לכם על כלי דומה שATI או אינטל מספקים? לא מצאתי עדיין אבל אולי מישהו יכול להאיר את עיניי. אפשר כמובן לפתח כלי כזה אבל הבעייה שלעדכן אותו לכל כרטיסי המסך זו משימה שלא היינו רוצים להכנס אליה. תודה.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by achiya1,

שבוע טוב רציתי לדעת בבקשה מה זה הקופסאות הכסופות שיש לי על הכרטיס http://www.prolink-usa.com/image/VTV-7200GS256_2_1.jpg משמאל למערכת קירור יש כאלה בתמונה ואצלי באמיתי גיליתי שהם כאילו מפוצצים ויש להם למעלה אבקה יכול להיות שזה מה שתקע לי את המחשב ?

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by PUSHPUSH,

אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי(8800GTX OC1 BFG אמרו ליל קחת את זה( Zalman Vga Cooler VF900-Cu Led זה מספיק טוב או שאני צריך משהו יותר טוב אם כן תגידו לי איזה בבקשה , תודה מראש :]

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  24. Started by RayZ,

קמתי בבוקר ושמתי לב שהמסך (מסך IBM פשוט) מטושטש. בקיצור, אף אחד לא נגע במסך וודאי שלא בכרטיס מסך. ישבתי כל הזמן על 85 הרץ. העברתי ל 75 הרץ. רואים חלק, אבל מרוצד מאד. חשוב לציין שגם אם אני על 85 הרץ (בטשטוש) אם אני מפעיל משחק, לא רואים שם מטושטש - מוזר, אה? אז מה הלך- הכרטיס או המסך?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yonatanph,

לא עשיתי סקר רשמי אבל נראה לי כאילו רוב המשחקים מפרסמים את עצמם כתואמי NVIDIA (יש את הלוגו של NVIDIA כשהמשחק עולה עם הסיסמה שלהם nvidia the way its meant to be played). אני לא חושב שראיתי בזמן האחרון משחקים שמפרסמים את הלוגו של ATI. תהיתי האם מישהו יודע למה זה ככה?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.