עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Xenomorph,

הייתי מעוניין לדעת את כל השלבים בחיבור טלוויזיה למחשב, יש לי כרטיס מסך Inoo3D GeForce3 Ti200 עם יציאת טלויזיה (4 פינים) ו-WinXP ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=2150 מי הולך לנסות אותם?? לא יודע אם זה כבר פורסם כי אני חוזר הביתה די מאוחר כל יום ואני חוזר עייף מהעבודה אז אני סתם נכנס לכמה לשעה גולש והולך לישון ואני לא ממש שם לב מה אתם רושמים :-\

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by kotvana,

יש לי כרטיס HD4670 כבר למעלה משנה. לאחרונה שדרגתי זכרונות וכשהמחשב עולה אני רואה קצת מהתמונה ואז הכל הופך להיות שחור. לפעמים אני מעלה ולא רואה כלום, אבל לפעמים רואים קצת וזהו. זה אפשרי, שכרטיס תקול ככה, או שזה רכיב אחר בעייתי? \

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  4. Started by King Of Action,

בני אדם , לכל מי שיש לו SMASUNG 959NF . אני צריך לדעת מה דעתכם על המסך הזה , איך החדות , איך הביצועים , איך הצבעים , בקיצור תספרו לי אם אהבתם אותו וכל זה , ובכלל האם אתם חושבים שעשיתם קנייה נבונה . מחכה לתשובה , בנאדם שרצה לקנות P95F+ אבל אין יותר בארץ ושוקל לקנות 959NF .

5. Started by NETANELKOREN,

לגבי הכרטיס GEFORCE 8800 GTS 640 MB לא משנה איזה חברה. כמה שאלות. 1.איך הכרטיס הזה במשחקים כבדים מאוד,האם המשחקים הכבדים מאוד עובדים חלק הוא איטי. 2.איך הכרטיס בסרטים. 3.מה הטמפרטורה של הכרטיס במאמץ ובמנוחה. 4.לכמה שנים הכרטיס הזה יכול להחזיק. 5.האם בעוד 3-4 שנים הכרטיס מסך הזה יהיה טוב והאם הוא יוכל לעלות משחקים כבדים. 6.האם הכרטיס מסך הזה יכול לעלות משחקים שתומכים לא רק בDX10 אלה גם במשחקים(כבדים מאוד) שתומכים DX9 7.איזה כרטיס מסך יותר טוב 512MB 1950XTX הוא 8800 GTS במשחקים כבדים מאוד שתומכים בDX9 8.איזה כרטיס יותר טוב 512MB 1950XTX או 8800 GTS מכול הבחינות. 9.איך הכרטיס מסך יעבוד במסך 19" 10.איזה כרטיס יותר טוב 8800 או הכרטיס הטוב ביותר של ATI שתומך בDX10 משהו עם 2900…

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by יניר-עובדיה,

יש לי מחשב די חדש של אחי אני מישתמש בוא מידי פעם למישחקים מעבד אי 8400 ושתי כרטיסי מסך שעובדים על sli 3650 די די אר 2 עכשיו אני עומד להזמין מחשב חדש שאלתי היא האם כדי לחכות ולהיות עם המחשב הזה (אחי בצבא) שאלתי היא אם המחשב יכול לתת איכות טובה במישחקים ? על רזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה האם כדי לחכות עם המשחב הזה ועוד כמה חודשים להחליף את 2 הכרטיסים לחדשים יותר ? כמו החדש שיצא 4870X2 דגם לוח האם הוא : GA-EP35-DS4 הוא יתמוך? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by almor12,

אחרי התעסקות ארוכה עם שדרוג של המחשב שלי, נשאר לי רק לשדרג את הכרטיס מסך. אני מתלבט בין שני כרטיסים של GTX 770 הראשון הוא של MSI בגרסת lighting עם 2gb השני הוא של GAINWARD בגרסת phantom עם 4gb הכרטיס מתחבר לשני מסכים ברזולוציה של 1920X1080 אחד לניתור חומרה ושרתים והשני למשחקים. את הGAINWARD אני יכול לקבל עם הנחת עובד של חבר ככה שעולה כ2000 ש"ח ואת הMSI במחיר מלא כנראה מק. ס. פ או מאייבורי במחיר של 2400 השאלה איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים? דרך אגב הספק שלי הוא seasonic s12ii 520W

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by Ziv Friedman,

שלום, לאחרונה הוצאתי שרת שלי ששכן בחוות שרתים והעברתי אותו הביתה. יש לו מעבד XEON מרובע ליבות ו-32 ג"ב זכרון ככה שהוא יכול להיות מחשב ביתי לא רע בכלל, ולהפתעתי הוא גם די שקט. הבעיה היחידה היא שיש לו כרטיס מסך שמתאים לשרתים ובכלל לא מתאים אפילו לדסקטופ הכי בסיסי שיש, הוא כנראה לא תומך בכלום וזה גם די מובן כי רוב הגישה שלי לשרת עד היום היתה מרחוק וכמעט מעולם לא חובר מסך ישירות לשרת (מלבד כאשר הותקן). מצ"ב תמונה של חריץ ההרחבה (אחד משניים) שמצאתי על לוח-האם של השרת, זה שרת 1U ככה שיש לי גם בעיית מקום (לפי מה שהבנתי אני צריך דגמים שנקראים low profile כדי שיתאימו למיעוט המקום) מי יודע איזה כרטיסי מסך מתאימים לחריץ ההרחבה הזה x8 ומי יודע איפה (או למי) יש כרטיסי מסך שמתאימים לממ…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום, האם HTPC ללא כרטיס מסך, אלא עם כרטיס המסך OnBoard יכול לתפקד ללא רבב עם קבצי 1080P. אם לא, אז אילו בעיות יכולות להיות ? אם כן, אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה המתאים למארז: http://www.techpowerup.com/reviews/Thermaltake/DH_101 יש עליו ביקורות טובות, מקווה שהוא שווה את זה. תודה.

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  10. אומרים פה שאין לי יציאת DVI במסך שלי אבל לא מבין קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי יצאת DVI אז אני יכול לחבר את היציאה של המסך שלי ליצאה של ה DVI נכון? ויש פה מישהו שחושב ש DVI משפר את האיכות של המסך?

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by cure1,

היי היום קניתי מחשב חדש . אני רציתי כרטיס מסך ATI 6950 כי קראתי כאן רק דברים טובים אבל המוכר בחנות שיכנע אותי לקחת כרטיס של zotac gtx 560 ti . הבעיה שאני קצת לא רגוע ,האם עשיתי נכון ? ההפרש בכסף הוא לא משמעותי . תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

אני רגע לפני קניית מחשב חדש ומתלבט בין 2 כרטיסי המסך האלו. מה כדאי לי, לחכות ל- 290 עם קירור צד שלישי או לקנות את: MSI GTX 780 TwinFrozr Gaming 3 GB ב 2290? חשובה לי יכולת OC ואיכות תמונה מקסימלית.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by generalA,

מישהו יודע אולי מיהם הספקים הרשמיים לארץ של שתי החברות הנ"ל??

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by SpiritKnight,

ההאם ההפרש הוא מאוד גדול, או שמתבטא במספר פרמיים בודדים כמו במקרה הריידון8500?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by BobCaT,

אהלן היום התקינו לי XP PRO ואינטרנט כבלים התקנתי דריברים (40.71) ויש ריצוד מאוד מעצבן על המסך שמעייף את העיניים יש לי מסך של סמפו אלפא סקן 712 וכן תגידו שזה מסך מעפן אבל עדיין קודם לא היה ריצוד אז מה הבעיה? ואיך אני מתקן אותה? תודה לכל העונים גיא

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ערב טוב. מה עדיף לבחור:ATI X 600 PRO 128MB GEFORCE 6600 LE 256 MB תודה

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by alexrta,

אוקיי אז ככה אחרי ששידרוג המחשב שתיכננתי התבטל (עקב שיחה לא נעימה של ההורים שלי עם המחנכת שלי) ונישאר לי רק 800 ש"ח להשקיע במחשב החלטתי להשקיע אותם בכרטיס מסך חדש אבל הבעייה היא שאין לי סלוט AGP ולכן אני חייב כרטיס לסלוט PCI ולפי מה שראיתי האפשרות היחידה שיש לי זה READON 9000 האם הוא שווה את ההשקעה ביחס למפרט שלי?? האם יהיה שינוי גדול בביצועים?? והאם אני יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד 3-4 חודשים?? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by yonni,

אני מעוניין בכרטיס מסך טוב לעריכת וידאו אבל גם תוכנות 2D ו-3D. האם כרטיסי ה-ALL IN WONDER של ATI וה-VIVO שך LEADTEK נותנים לי גם חיבור אנלוגי וגם דיגיטלי דרך FIREWIRE? האם זה אומר שאני בעצם לא צריך FIREWIRE און בורד? ועוד "האם" אחד - זה חייב להיות כרטיס שעולה 1000 ש"ח ומעלה כדי לעשות את העבודה טוב?

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  19. לאחר שדרוג ללוח אם על בסיס (Asus Sabretooth X79 ) הופיע לי תקלה חמורה של תקיעת המחשב ואחר כך מסך שחור ל 3 שניות. לאחר מכן מערכת חוזרת לעצמה עם הודעה Display driver stopped responding and has recovered . תופעה זאת הופיעה לי גם עם כרטיס eVGA GTX 570 וגם עם כרטיס חדש MSI GTX 680 . תופעה הנ"ל משגעת אותי. נאלצתי להסיר את הדרייב וכעת אני עובד במצב VGA . האם מישהו נתקל בבעיית TDR והצליח להתגבר עליה. בתודה. אדם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אוקיי אנשיםםם הבאתי מסך 19 רחב =] משו לפרצוף (940BW) ביקצורר אני ניכנס נגיד למשחק cs:Source ואני מנסה לשים אותו על הגדרות 1400X940 זה לא נותן לי זה פתאום עושה לי פוללל ארטיפקטים על המסך והכל!@ ואני חייב ריסטרט.. יש לכם מושג אולי מה הבעיה?? בבקשה צריך עזרההה בווינדוס סתם ככה אני כן גולש על 1400X940 בבקשה תעשו O:

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  21. היי ברצוני לרכוש מחשב חדש שישמש אותי לפעולות כלליות כולל משחקים! בגדול אני יודעה שה9600 חזק יותר אבל האים יש הבדל ברזולוציה של המסך שלי? 1024X1280 זה המפרט המתוכנן בגדול: E5200 + OC GB P31 4 GB 800 HZ נ.ב אני לא פריק של משחקים ועם משחק אחד שתיים לא יעלו על HIGH זה לא קריטי אבל כן היתי רוצה שהכרטיס יזיז משחקים ולא יתעייף לי אחר חצי שנה חחה עם תמצעו לי במחיר כזה את ה4770 זמין בחיפה אני אשמח תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש לי מחשב חדש שקיבלתי מתנה עם כרטיס מסך די חלש אני מעוניין לקנות כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים כבדים מפרט: מעבד e7400 לוח אם : אינטל q43 זיכרון: 4 ג'יגה ספק: 320 ג'נרי מסך 19 lcd מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by omrij,

גם ב ATI TOOL וגם ב ATI TRAY TOOL יש ארטיפקטים כשעושים בדיקה. (במהירות סטוק) במשחקים/3DMARK אני לא רואה ארטיפקטים (אבל אולי זה אני) יש משהו לעשות או ללכת להחליף את הכרטיס?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by Ram23,

בעוד מספר ימים אני הולך להתחדש בLCD 37" ורציתי לדעת מה הכרטיס מסך שלי יוכל לעשות במצב הזה ואם הוא צריך יורש.. מפרט פה בצד,שימוש למשחקים וסרטים. (cant wait to see Dead Space in it!!!)

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  25. Started by Vortex,

כרגע השני עולה 100 שקל יותר מהראשון. זה שווה ? אם כן, למה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.