כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני לא גיימר, אבל כן צריך כרטיס מסך למחשב הנייח שיחליף את ה hd 4770 הזקן שלי. לכן אני צריך כרטיס מסך חדש(לא משומש כי אני רוצה אחריות), שיהיה ברמה שלו לפחות ולא יעלה על הסכום בכותרת. כמו כן, כרגע עם הכרטיס הנוכחי אני לא מצליח להריץ סרטי 4k ביוטיוב ואשמח אם הכרטיס המסך החדש כן יוכל. תודה רבה, אור
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דוד שלי נוסע לארצות הברית בחודש הבא והוא יכול לקנות לי שם את הכרטיס במחיר של 1800 שקל. השאלה אם שווה לי להביא אותו במחיר הזה, או לקנות בארץ את ה GTX 970 בקצת פחות מזה. לגבי האחריות, הכרטיס הקודם שלי מחו"ל ועד היום לא נזקקתי לממש אחריות. מה אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, למפרט זה: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 X2 Samsung F3 500GB LG GSA-GH24N X24 SATA DVD CM690 Seasonic S12II 620W DELL U2311H מה יותר עדיף מבחינת ביצועים?? ומה הכוונה בפיזקס שמדברים על ניודיה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר חזק? ואיזה כרטיס בכלל כדאי לקנות ב600 שקל? בלי להתחשב בDIRECTX
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המסך יקנה בארצות הברית.. המסך חייב להציג איכות תמונה מצוייננת.... התקציב הוא עד 350 דולר
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אם למישהו יש כבר פתרון, שישתף. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי האם הספק הזה: http://thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000903&id=C_00000904&name=TR2+550W&ov=n&ovid= יחזיק GTX 460? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 במידה ולא איזה ספק מומלץ? רצוי ספק טוב שיתמוך גם בשידרוג עתידי (אולי הוספת כרטיס נוסף עוד כשנתיים).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את המסך הזה 650 שקל ואיך הוא בהשוואה למסך MAG ברמת מחיר זהה?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 או אם יש לכם המלצות למסך 19 שק אחר אשמח לקבל והאם ללכת על הכרטיס מסך הזה : PCX - GeForce 7300GT Leadtek/Albatron/Gainward/EVGA... 256MB DDRII Silent FX או שיש משהו עדיף בסביבות ה500 שקל ? תודה מראש,
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מפרט: מעבד: Intel Core 2 DUO E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20 יש לי 800 שקל שאני רוצה להשקיע בכרטיס מסך לא רוצה לעשות אורקלוק אני כבר סגור על ספק כוח:SEASONIC 500 WATT
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להבין איך לחבר את הכרטיס מסך MSI GTX 780 לספק כוח של Antec TP-750 TruePower 750W http://www.techpowerup.com/reviews/msi/gtx_780_tf_gaming/ הוספתי תמונה של ספק כוח: יש שני חיבורים זהים (שחורים) של 6PIN - מסומן בתמונה כ 12V1 יש עוד שני חיבורים זהים (אדומים) בספק של 8PIN - מסומן בתמונה כ 12V3 ו 12V4 חיבור שחור 6PIN אחד תפוס כבר לHDD/SSD כך שלפני התקנה של הכרטיס, תהיה לי יציאה אחת 6PIN פנויה + 2 יציאות אדומות של 8PIN (שתמיד היו פנויות מחיבורים). עכשיו הבנתי שכבל אחד אני אמור לחבר מ 6PIN מהיציאה השחורה של הספק לכרטיס מסך. ועלי לחבר עוד כבל מהספק מיציאת 8PIN האדומה לכרטיס מסך האם עד כאן נכון ? הכבל הראשון כבר יש לי - 6PIN ל 6PIN . הכבל השני, שאמור להיות 8PI…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שכתבתי, אני צריך מסך 17" לא דק, אבל שטוח חשוב לי שהוא יהיה איכותי, גם מבחינת תצוגה וגם מהבחינה הבריאותית (עיניים צורבות וכו') אין לי מושג לגבי המחירים של המסכים האלו תציעו לי משהו טוב, ואם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע על פי מה שופטים מסך ומה מצדיק את המחיר, אני אודה לו מאוד
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-
-
למי שכוסס ציפורניו ומחכה למבחני ביצועים: https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ethereum-crypto-mining-performance-leaks-out/
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס GTX570 והוא התחיל להרעיש בזמן האחרון אז אמרו לי לשנות בדרייבר את מהירות המאוורר ל 40% השאלה איך אני עושה את זה? ואיזה טמפ' צריך להיות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש הוא אומר שהוא רוצה את הכרטיס שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר שיעלה בסביבות 2000 שקל, 2300 גג יש עדיפות ל-6800GT הצעתי לו כמה כרטיסים: ProLink PixelView GeForce 6800GT AGP 256MB DDR ASUS V9999GT GeForce 6800GT 128MB - נראה קצת חשוד שיש לו 128 מגה זיכרון, יש הבדל בביצועים לעומת האחרים? PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB - זה חורג ב-100 שקל מהתקציב, השאלה אם יש לו עדיפות על הקודמים בקיצור איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב והאם כדאי להוציא את האסוס מהרשימה בגלל ה-128 מגה? אם יש עוד המלצות אתם מוזמנים להוסיף תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום כרגע אני בארה"ב רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יריץ בצורה חלקה ויפה את PES 2015 ואפילו את 2016 ו 2017(חשוב לי יותר ביצועים מאשר גרפיקה) מה הטווח מחירים(כמה שיותר זול) ואיזה דגמים עומדים לרשותי?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש אותו בארץ ? עריכת המודר: כותרת.
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם האם הכרטיס מסך הנ"ל Gigabyte Radeon 4670 512MB DDR3 מומלץ במחיר הזה או שכדאי כרטיס מסך אחר באותו הסכום? והאם הכרטיס מסך מצריך ספק כוח יותר חזק וחיבורים אחרים מאשר הספק כוח הג'נרי שלי?
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טוב אז השאלה שלי אם ספק כוח Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply יחזיק 2 כרטיסי X1900XT במערך CF ויש לי עוד שאלה האם כדאי לחכות לD3D10 DX10 ולMulti core? לפי מה שהבנתי הם יוצאים בקרוב אבל מתי זה בקרוב תוך כמה זמן הם יצאו בערך?
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שרשמתי, יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה, קניתי לי מסך חדש (ומחשב), מדגם 796FD2, של מאג, אבל מאז שקניתי אותו, אני לא יכול לשבת מול המסך מבלי לקבל כאב ראש, אפילו אם זה לזמן קצר, יש לציין שעם המסך הקודם, הייתי יושב 18-20 שעות כל יום מולו בלי הפסקה, וזה לא היה קורה, והמסך הקודם אמור להיות הרבה פחות טוב. בנוסף, קטע אפילו יותר מוזר מזה, שכל פעם שהמסך החדש דולק, בטלוויזיה,שנמצאת גם היא בחדרי, מתחילים לרוץ מין פסים, לכל אורכה. אם למישהו יש הסבר, או פיתרון, אפילו לאחת מהבעיות האלה, תשובה תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
התקנתי לפני מס' ימים ATI TOOL. הוא התקין דרייבר כלשהו, ואני מודאג מזה שהוא פגע בדרייברים של הCATALYST. מה שגם, הוא מופיע לי בתור HW בDEVICE MANAGER, שזה ממש מוזר. ועד בתור אחד לא מותקן - שזה עוד יותר מוזר. האם העובדה שהתקנתי גרסת ATI TOOL שלא תומכת בHD4850 (אין עדין אחת עדכנית) יכולה לפגוע לי בפעילות התקינה של הכרטיס והדרייברים עד שצריך להתקין מחדש את הCCC? עוד שאלה, לבעלי HD48XX וCATALYST 8.7 - מה זה רושם לכם בINFORMATION CENTER? את זה?
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, התקלקל לנו הדיוידי בסלון ולכן מצאתי פתרון קל ונוח... חיבור המחשב בו יש כונן דיוידי לטלויזיה שבסלון, בשביל זה קניתי חיבור rca (צהוב,לבן,אדום) וחיברתי מהמחשב לטלויזיה בסלון. הכל הלך חלק אבל יש בעיה אחת... הבהירות של המסך!!! הטלויזיה מציגה את הסרט חשוך מאוד! ניסיתי להגביה את הבהירות בטלויזיה עד הסוף וגם את הניגודיות. ניסיתי גם במדיה פלייר. ניסיתי במאפיינים של הכרטיס מסך. שום דבר לא הלך! אם למישהו יש פתרון? אולי תוכנה או משהו זה מאוד יעזור לי תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תיעוד ראשון של דגם ה-Hall of Fame היוקרתי מבית חברת GALAX מבהיר לנו כי העיצובים של כרטיסי המסך עומדים להפוך למוחצנים ומוקצנים יותר מאי פעם בדור החדש לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
או לחקות ל-6600 GT (שזה יכול להיות הרבה זמן )?
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני צריך למצוא תכרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג חדש עד 600 ש"ח. נראה לי ש-TI4200 128MB 8x שעולה 499 חזק לעומת מתחריו החדשים אבל הוא יותר ישן גם יותר... אז אם למישהו יש הצעות? תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-