עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מקווה שצדקתי בגרסא...אני מתכוון לגרסא הכי חדשה שכוללת בתוכה את PHYSX. בעצם לשנות את הקובץ INF ולהתקין את הגרסא הכי חדשה. איזה יתרון זה ייתן לי, לעומת להתקין את הגרסא הנוכחית(מה שיש באתר של - 175.16 NVIDIA) ואת התוכנה PHYSX בנפרד?

2. אחרי ששיגעתי אותכם.. בסוף קניתי את ה4850 של SAPPHIRE. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים - 8.8 והEVEREST לא מציג את המעלות של הכרטיס..הוא מזהה אותו וכל זה (כותב HD4800 SERIES) אז נכנסתי לCATALYST, ושם הוא מראה 80 מעלות! פתחתי את המארז נגעתי בכרטיס והוא רותחח..מה עושים??

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. עשיתי OC כמו שכתוב באתר, כל 5HZ עשיתי מלא בדיקות ומשחק וחיפשתי נקודות או קווים או כל סימן לזה וכשהגעתי למקסימום, שזה קרה ב460HZ של הCORE ו750HZ בערך של הMEMORY אז החזרתי איזה HZ10-15 אחורה ובדקתי שוב ושוב ושוב בדיוק כמו שבאתר מופיע. ועכשיו אחרי שזה מגיע לDESKTOP, כל התוכנות מתחילות להיפתח ואז כל המסך נהיה מלא בקווקווים כאלה קטנים שזזים מהר, זה עושה כזה מסך שחור ואז מסך כחול או מסך מלא בקווקווים שעומדים במקום וזה לא מגיע לDESKTOP. מה אני עושה?! בבקשה זה נורא דחוף, אם ההורים שלי יראו את זה הם יהרגו אותי!!! איך לאפס את ההגדרות בכרטיס מסך, מה אני צריך לעשות??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים, גיל אגב לפי מה שאני זוכר, היה שינוי של 160-170HZ בזיכרון ואיזה 100-90HZ בליבה

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  4. יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הכונברטר לVGA והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI המחשב עובד והמסך לא עולה! {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by EasyPooper,

פתחתי נושא בו כל אחד יכול להגיד איזה כ.מ יש לו ואם אפשר אז האם אחד המודרטורים יכול להוסיף סקר? אז נתחיל לי יש RADEON 4870 512 MB DDR5 כן אבקש גם לציין אילו שימושים יש לכם בכרטיס (גיימינג צפייה בסרטים, HD/DVD , 3D WORKSPACE וכו'...)אני משתמש בכל מה שכתבתי בסוגריים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by EasyPooper,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומחיטוטים מצאתי שהכרטיס הזה מביא לנו נורמה חדשה למונח חום... עכשיו אני קונה את הכרטיס של CONNECT 3D (אם אפשר לדעת עד כמה החברה הזאת ותיקה ומדוע הכרטיס שלה הכי זול בפוקס פי סי?) ורציתי לדעת עוד משו היה לי לפני זה שני כרטיסים מסדרת הHD2XXX של ATI שניהם מבית אסוס. עם הכרטיסים קיבלתי תוכנה מזה יעילה ששמה ASUS SMART DOCTOR איתה אפשר לעלות את המהירות של המאוורר לקבוע תדר לליבה ולזכרונות ולדעת את המעלות של הכרטיס אז רציתי לדעת האם התוכנה הזאת עובדת רק עם כרטיסים מבית אסוס? או כל כרטיס מסך? או לפחות עם הרדיאון שלי :s05: תודה מראש מקס.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by yarintz,

אני רוצה לקנות את ה HD4870 אחרי ששנים תמכתי דווקא בכרטיסים של NVIDIA מה לגבי מנוע פיסיקאלי בכרטיסים של ATI האם 4870 תומך במנוע פיסיקאלי? למי שיש כבר את הכרטיס מה דעתו? תודה,

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by blue wings,

ממש כמו הכותרת איזה רטיס מסך יותר משתלם? הכרטיס יחובר למערכת הבאה: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 ^יש לי פה צוואר בקבוק מטורף?? והאם הקירור סטוק והספק שיש לי יספיקו?

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by bimbim,

שלום, ברשותי כרטיס מסך של חברת ATI , עם חיבור HDMI וחיבור DVI. יהיה אפשר לחבר את הטלוויזה לחיבור HDMI ואת מסך המחשב לחיבור הDVI ולחלק את העבודה ב2 מסכים, למשל בטלווזיה אני אראה סרט ובמחשב אני אערוך בפוטושופ? זה אפשרי? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by mind5,

קניתי 9600 GT ומתלבט איזה לוח אם שיהיה טוב יותר : 1.‏P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a‎ שתומך ב CROSS FIRE ----האם הלוח הזה לא תומך ב NVIDIA ???? 2.‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ עכשו השאילה היא שהלוח הראשון יותר כדאי אני חושב אני לא מתכוון ל-CROSS FIRE....

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by DJ_Yaniv,

חבר'ה שווה להחליף את הכרטיס מסך שלי 8800GT בעד HD4850 חדש (מזמין לי מהחנות) ואני מביא לו עוד 300שקל שווה ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by paveltj,

איך מחברים את ה4870 לספק כוח כי יש שם חיבור של 8 ו6 פינים

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by Eden 6600,

Hello, i want to know what is the highest GPU Card that i can put in my comp without getting bottle neck? (after adding 1 giga more of DDR memory) Without considering about bottle neck, the 9800GT will make better performance than the 8800 GT for example? thx

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by e.N.m,

היי, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאד מוזרה =\ אני עם Vista 64Bit ו-4870 וה-Catalyst 8.8 ואני לא מצליח למצוא את הפרופילים. אני פתחתי את המנעול, סימנתי ב-V, יצרתי 2 פרופילים ושמרתי אותם אבל אני לא מוצא אותם. אני מנסה להכנס ל-C:\Users\Your Windows ID\AppData\Local\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML אבל, AppData והלאה פשוט לא קיימים אצלי. תודה לעוזרים, אלן.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  15. עד כמה אתם מרוצים מרמת הידע ומהעזרה הנתנת בפורום? נא לא להפוך סקר זה לסקר ספאם תודה =]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by eladbu,

ששלום לכולם יש לי HD4870 עד הדרייבר 8.7 עשיתי ללא בעיה שינוי למצב הפאן דרך ה xml ללא בעיה בדרייבר 8.8 אני לא מצליח להעלות את מהירות המאוורר יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by liortaib,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעוד כמה זמן(שבועיים שלושה שבועות) המחשב יהיה בעיקר למשחקים.... עכשיו אני רוצה לדעת מתי הכרטיס הזה יצא?כי ה 4870x2 לא נכנס בתקציב שלי.... והאם הוא יהיה יותר חזק מ 4870 1gb?ואולי הוא יעבור את ה 280? בקיצור מתי הכרטיס יצא.... תודה לכל העונים...

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by NeptuneMB,

שלום רב, יש לי את הכרטיס הזה, ובמנוחה הGPU שלו על 78-80 מעלות. כיצד אני משנה את מהירות המאווררים? יש לי ויסטה, 64 BIT. דרייבר 8.8. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by anatoli,

שלום חברים, אני אמור לקבל בעוד כשבועיים מקרן שהזמנתי (Optoma HD72). מדובר על מקרן 720P, ולכן אני מעוניין לנגן סרטים שכאלה ואף לעיתים 1080P שיש לי במחשב. הבעיה היא שמדובר על מחשב לא חזק במיוחד. בסרטי 720P הוא לעיתים מציג קפיצות בתמונה (אני מתכוון לנסות בקרוב אובונטו בתקווה שזה ישפר קצת, ממה ששמעתי מאנשים שם הדברים פועלים מעט חלק יותר), אך ב-1080P אני יכול לשכוח מזה. אני מנסה לבדוק אפשרות של כרטיס שיידע לעשות האצת HD בחומרה. איזה כרטיס מומלץ ביותר בתקציב כמה שיותר נמוך למטרה זו בלבד. לא משחק במחשב כלל, ולמה שאני כן משחק כל כרטיס בסיסי יספיק. חשוב לציין כי רוב התוכן הוא מהרשת, הרוב שם הוא X264 ושאר פורמטים מכווצים, איזה כרטיסים יידעו לעשות את זה? תודה, Anatoli.

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by n14charlie,

התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 900 - 1000 שקל, המסך שלי הוא 19 אינצ' אני לא יודע איזה מהכרטיסים לקנות: hd4850 hd4850 toxic 9800 gtx+ כעיקרון רציתי לקנות את ה hd 4850 אבל אני כל הזמן שומע שיש לו בעיות חום וצריך להתחיל לשחק עם פרופילים ודברים כאלה ואני ממש לא מעוניין בזה - אני מעוניין בכרטיס יציב שלא ישרף לי פתאום.. אז חשבתי ללכת על האחד עם הקירור hd4850 toxic - האם זה שווה את האקסטרה כסף? או בכלל ללכת על gtx 9800+ שהוא טיפה יותר יקר בערך אותו דבר (טיפה פחות טוב\טיפה יותר טוב) אבל לא חם כמו ה4850 ועם תמיכה טובה של דרייברים. מחפש עצות ממבינים מצטער שחפרתי

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  21. Started by Epik_yozhik,

i want to buy a good and not so expansive GPU from the US and bring it with me to israel im kinda uninformed about what is good or bad i was looking at the ati 4870 i found that they are pretty cheap 240-250 what do you say guys worth the money?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by talsa,

אז ככה בהתחשב במפרט הקיים האם 4850 יספיק לי לרזולוציות מקסימליות והגדרות VERY HIGH ב CRYSIS והאם אפשר להחליף ולהשאיר הספק הקיים ? לגבי ה4870 אין לי ספק שצריך ספק אחר השאלה האם שווה את ההשקעה של גם ספק וגם הכרטיס לעומת השיפור שיציג במישה לא צריך להחליף ספק ב4850 ? אשמח לעזרה זה מעסיק אותי די הרבה לאחרונה (זהו נכנס הג'וק של כרטיס חדש )

23. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגרפיקה. בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לעבור דרך פורום זה על מנת לקבל המלצה לכרטיס מסך המתאים לעבודה עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator, in design, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... Roll Eyes חלק אומרים שאפשר גם כרטיס מסך פשוט, אחרים אומרים שצריך כרטיס מסדרת QUADRO/FIREGL תודה מראש

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by daniel1saida,

שלום אני חדש וזו הודעה ריאשונה שלי חבר שלי רוצה ליקנות מחשב והוא שאל אותי לגבי המיפרט הוא לא גימר רציני ויש תקציב 2000-2500 מקסימום אני ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6403 זה כמו ביצועם רגילים או שיש בעיות ומה אומר הOC קירור ? או שעדיף 9600 תודה לעוזרים פשוט אחלה פורום

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by eglon1,

זו השקעה לטווח ארוך ולדעתי לא שווה להשקיע יותר מזה . איזה כרטיס מומלץ ? האם ה- 9600 יעשה את העבודה ? אין לדאוג לגבי המחשב[ספק פשוט תסמכו עליי) הוא יתאים לכל כרטיס מסך. אז מה הכי כדאי ? ובבקשה לא לחפור לי על קרייסיס כי זה לא משחק שמשמש כאינדיקציה ליכולת של כרטיסי מסך. תודה. נ.ב אין חשיבות ATI \NVIDIA

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.