עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עד כמה אתם מרוצים מרמת הידע ומהעזרה הנתנת בפורום? נא לא להפוך סקר זה לסקר ספאם תודה =]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eladbu,

ששלום לכולם יש לי HD4870 עד הדרייבר 8.7 עשיתי ללא בעיה שינוי למצב הפאן דרך ה xml ללא בעיה בדרייבר 8.8 אני לא מצליח להעלות את מהירות המאוורר יש פתרון???

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by liortaib,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעוד כמה זמן(שבועיים שלושה שבועות) המחשב יהיה בעיקר למשחקים.... עכשיו אני רוצה לדעת מתי הכרטיס הזה יצא?כי ה 4870x2 לא נכנס בתקציב שלי.... והאם הוא יהיה יותר חזק מ 4870 1gb?ואולי הוא יעבור את ה 280? בקיצור מתי הכרטיס יצא.... תודה לכל העונים...

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by NeptuneMB,

שלום רב, יש לי את הכרטיס הזה, ובמנוחה הGPU שלו על 78-80 מעלות. כיצד אני משנה את מהירות המאווררים? יש לי ויסטה, 64 BIT. דרייבר 8.8. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by anatoli,

שלום חברים, אני אמור לקבל בעוד כשבועיים מקרן שהזמנתי (Optoma HD72). מדובר על מקרן 720P, ולכן אני מעוניין לנגן סרטים שכאלה ואף לעיתים 1080P שיש לי במחשב. הבעיה היא שמדובר על מחשב לא חזק במיוחד. בסרטי 720P הוא לעיתים מציג קפיצות בתמונה (אני מתכוון לנסות בקרוב אובונטו בתקווה שזה ישפר קצת, ממה ששמעתי מאנשים שם הדברים פועלים מעט חלק יותר), אך ב-1080P אני יכול לשכוח מזה. אני מנסה לבדוק אפשרות של כרטיס שיידע לעשות האצת HD בחומרה. איזה כרטיס מומלץ ביותר בתקציב כמה שיותר נמוך למטרה זו בלבד. לא משחק במחשב כלל, ולמה שאני כן משחק כל כרטיס בסיסי יספיק. חשוב לציין כי רוב התוכן הוא מהרשת, הרוב שם הוא X264 ושאר פורמטים מכווצים, איזה כרטיסים יידעו לעשות את זה? תודה, Anatoli.

• 33 תגובות
    • 4.2k צפיות
  6. Started by n14charlie,

התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בערך 900 - 1000 שקל, המסך שלי הוא 19 אינצ' אני לא יודע איזה מהכרטיסים לקנות: hd4850 hd4850 toxic 9800 gtx+ כעיקרון רציתי לקנות את ה hd 4850 אבל אני כל הזמן שומע שיש לו בעיות חום וצריך להתחיל לשחק עם פרופילים ודברים כאלה ואני ממש לא מעוניין בזה - אני מעוניין בכרטיס יציב שלא ישרף לי פתאום.. אז חשבתי ללכת על האחד עם הקירור hd4850 toxic - האם זה שווה את האקסטרה כסף? או בכלל ללכת על gtx 9800+ שהוא טיפה יותר יקר בערך אותו דבר (טיפה פחות טוב\טיפה יותר טוב) אבל לא חם כמו ה4850 ועם תמיכה טובה של דרייברים. מחפש עצות ממבינים מצטער שחפרתי

• 12 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by Epik_yozhik,

i want to buy a good and not so expansive GPU from the US and bring it with me to israel im kinda uninformed about what is good or bad i was looking at the ati 4870 i found that they are pretty cheap 240-250 what do you say guys worth the money?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by talsa,

אז ככה בהתחשב במפרט הקיים האם 4850 יספיק לי לרזולוציות מקסימליות והגדרות VERY HIGH ב CRYSIS והאם אפשר להחליף ולהשאיר הספק הקיים ? לגבי ה4870 אין לי ספק שצריך ספק אחר השאלה האם שווה את ההשקעה של גם ספק וגם הכרטיס לעומת השיפור שיציג במישה לא צריך להחליף ספק ב4850 ? אשמח לעזרה זה מעסיק אותי די הרבה לאחרונה (זהו נכנס הג'וק של כרטיס חדש )

9. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגרפיקה. בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לעבור דרך פורום זה על מנת לקבל המלצה לכרטיס מסך המתאים לעבודה עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator, in design, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... Roll Eyes חלק אומרים שאפשר גם כרטיס מסך פשוט, אחרים אומרים שצריך כרטיס מסדרת QUADRO/FIREGL תודה מראש

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by daniel1saida,

שלום אני חדש וזו הודעה ריאשונה שלי חבר שלי רוצה ליקנות מחשב והוא שאל אותי לגבי המיפרט הוא לא גימר רציני ויש תקציב 2000-2500 מקסימום אני ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6403 זה כמו ביצועם רגילים או שיש בעיות ומה אומר הOC קירור ? או שעדיף 9600 תודה לעוזרים פשוט אחלה פורום

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by eglon1,

זו השקעה לטווח ארוך ולדעתי לא שווה להשקיע יותר מזה . איזה כרטיס מומלץ ? האם ה- 9600 יעשה את העבודה ? אין לדאוג לגבי המחשב[ספק פשוט תסמכו עליי) הוא יתאים לכל כרטיס מסך. אז מה הכי כדאי ? ובבקשה לא לחפור לי על קרייסיס כי זה לא משחק שמשמש כאינדיקציה ליכולת של כרטיסי מסך. תודה. נ.ב אין חשיבות ATI \NVIDIA

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. הצגתי תבעיה שלי פה בנושא אחר כשהתלוננתי על הרעש שהכרטיס עושה ועל כך שאין מה לעשות בנושא... t.m.s יצאו איתי לא בסדר ואמרו לי שלא יחליפו תכרטיס והציעו לי קירור ב160 +הרכבה 60+90 משלוח שזה יוצא 300 שקל! אני רוצה מחשב שקט בכל מצב אבל השאלה האם אני יוכל לעשות משו שיעלה לי יותר זול?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Zakash,

http://www.elitebastards.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=593&Itemid=27&limit=1&limitstart=6 לפי זה הGTX לוקח... זה אמין?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by danielhasan,

בבנצ'מרק הזה מראה שהכרטיס החדש 4870X2 משאיר אבק על GTX280 לפי האתר של AMD הבא: http://game.amd.com/us-en/unlock_radeonhd4870x2.aspx?p=4 תסתכלו בלשונים שם יש Benchmark ... למי שאין כוח הינה התמונה http://game.amd.com/us-en/content/images/unlock/radeonhd4870x2/hd_4870_x2_benchmark_chart_02_large.jpg אמיתי?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by tisan4us,

אהלן, קניתי רכיבים למחשב החדש שלי עכשיו נשאר לבחור רק את הכרטיס מסך, לגבי הכרטיסי מסך המליצו לי על ה Radeon HD3650, מה שעוד בא כאופציה הוא : GeForce 8800GS/T אני לא יריץ משחקים כבדים, לכן אני לא צריך כרטיס מסך כ"כ חזק. מוכן להשקיע עד 700 אפילו אפשר טיפה לחרוג, אבל את הרכיבים אני קונה רק מגולדטופ כרטיסי מסך באתר גולדטופ http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=883 תודה לכולם, עידו.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם כרטיס גרפי nVIDIA GeForce של חברת Zotac ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by rani,

האם הכרטיס שלי (ראה מפרט..) יכול לשלוח סינגל של 1080P? או רק 1080I והאם זה מוגבל לחיבור מסוים(כלומר שבקומפוננט זה רק 1080I ובHDMI או DVI זה גם מגיע ל1080P)? תודה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  18. Started by --Shadow--,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=317014

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by mc_elad,

למה הכרטיסים שלהם(ATI) ,ויש להם את הכרטיס הכי חזק הוא נותן ביצועים פחות טובים מכרטיסי NV בקרייסיס?? זה פשוט נראה מוזר שכרטיס חזק יותר יתן ביצועים פחות טובים כרטיסים חלשים יותר.... :s05:

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by Oranili,

משתגע ולא מוצא ! בNVIDIA אין .. תודה לעוזרים |כן|

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by Zakash,

טוב אז קניתי לפני פחות משבועיים כרטיס מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5... הרצתי עליו טסטים, קריסס והכל עבר מצויין עד שהחלטתי לנסות לשחק GTA, שם המחשב שלי קרס... (וידיאו למטה). גלשתי לכל מקום אפשרי ושאלתי מה יכולה להיות הבעיה, ההסבר הכי הגיוני שקיבלתי זה שהכרטיס מסך חזק מידי בשביל להריץ את המשחק (הזכרות של הכרטיס מסך) וזה מקריס אותו. זאת כמובן אחרי שבדקתי את כל שאר האפשריות שיכולות לגרום לבעיה (כגון וינדוס, דרייברים, חום וכו...) אבל עכשיו קרה לי משהו מוזר, נכנסתי ל Halo 2, שיחקתי ופתאום אותו הבעיה! פה החלטתי לנסוע ולהחליף את הכרטיס מסך... נכנסתי לפורום של ATI לבדוק אם הגיבו לי בנושא עזרה שפתחתי ואני מקבל הודעה כזו: I've got the same damn problem, however it only happ…

• 85 תגובות
    • 11.9k צפיות
  22. ה3870X2 מעולם לא היה יותר מדי רלוונטי עקב התמחור שלו - מעבר ל2000 שקל כשהוא יצא (בתקופה בה ה8800GT שלט ללא עוררין ועלה 1000 שקל פחות), וגם היום ברוב החנויות קשה למצוא אותו במחיר נמוך יותר. או שלא. מסתבר שעכשיו נזכרו בכמה חנויות שכדאי להם להפטר מהמלאי, וראיתי את הכרטיס הנ"ל מוצע ב1250 שקל. אם להתעלם רגע מעניין צריכת החשמל, האם המחיר הופך אותו לרכישה שראוי לשקול? איך הכרטיס בהשוואה ל4870, שעדיין עולה לפחות 100 שקל יותר?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by huber,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=3379 אם זה רציני (ונראה שכן כי זו חברה במימון אינטל שכנראה נמאז לה להיות תלוייה ברישיונות של שתי היצרניות האחרות) - עולם המולטי GPU עומד לעבור מהפך.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  24. נשרף לי הכרטיס שקניתי מKSP השרמוטות האלה אחרי כמעט שנתיים..והם אומרים שיש לי רק שנה אחריות בכל מקרה - המפרט שלי: E6300 Gigabyte 965P-S3 2x 1G Kingston DDR2 667 X1950pro 512mb Arctic Cooling - ז"ל :'( הכרטיס הזה סחב לי עד היום הכל על הכי גבוה עם 1680X1050 (ברור שחוץ מקרייסיס) אז אני מחפש יורש ראוי, וחשבתי על ה9600GT, או שיש 9800GT..הם אמורים להיות טובים ומשתלמים ביחס למחיר לא? המוכר הציע HD4850 אבל אני לא בטוח שהמעבד שלי יכול לנצל אותו בכלל.. בקשה דעות\המלצות.. תודה רבה

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. באותה חנות ישנם הכרטסים של ATI מסדרת ה-4870 ואני רוצה לעשות קרוספייר בעתיד, טיש לי אפשרות של ג'יגהבייט ושל POWER COLOR. ההבדלים בינהם הם: POWER COLOR: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ג'יגהבייט: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 : GV-R487-512H-B - RETAIL שימו לב שבPOWER COLOR יש GDDR 5 לעומת ג'יגבייט שיש DDR 5 האם אפשר לעשות קרוספייר עם שני הכרטיסים האלו, למרות הבדל? נ.ב החנות שממנה הבאתי את שני הכרטיסיים היא IQPC

• 2 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים