כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
האם כל כרטיסי המסך המתקדמים הם עם מאוורר? מה ההבדל בין כאלו עם מאוורר וכאלו בלי?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אחרי שקניתי אותו היום התקנתי כולל כל הדרייברים הכרטיס פשוט לא מתפקד! בבאטלפילד 2142 אני מקבל דבר כזה: (סטוק) http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg ניסיתי קצת אוברקלוק הגעתי ל 480 core 740 memory ועדיין לא הסתדר.. ב 3dmark05 אני מקבל 3300 :\ מה עושיםםםם?
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני לא יודע אם הבעיה שייכת לכאן אך אני אנסה מסך 22 אינץ' כרטיס מסך 4890 XFX XT הבעיה היא פליקרינג מרגיז במשחקים מסויימים כמו GTA IV ו RISEN. ממה זה נובע?? יש לדבר הזה פתרון?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ובכמה צינורות עיבוד הוא משתמש?
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לשדרג את הסוס הגוסס למשהו חדש שיריץ טוב BF4, COD:Ghosts, GTA. מפרט: i7-3770, 16GB, TT 620W, Dell 2209WA 1680x1050. יש ב-TMS מבצע טוב על ה-Sapphire: http://www.tms.co.il/product/11253 האם מומלץ או שאפשר במחיר הזה או אף לעלות במחיר למשהו יותר משתלם ביחס מחיר לביצועים ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אולי אופציה להחליף את ה LG F900B הדפוק שלי במסך Viewsonic G90f+B.... מישהו יודע עליו משהו? חדות, עומק צבע, רזולוציות, עיוותים, MOIRE וכו' דברים שמסתבר שכדאי לדעת מראש לפני שקונים מסך? באתר של VS כתוב שהוא SHADOW MASK, כלומר בעברית "לא שטוח" . האם זה נכון, או שזה SHADOW MASK שטוח (עד כמה שידוע לי אין דבר כזה אבל תמיד יש פעם ראשונה)? תודה
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב. המטרה של המחשב שלו היא בעיקר למשחקים. בינתיים יש לו מחשב די גרוע, ואני רוצה לעזור לו למצוא שידרוג כמה שיותר טוב למחשב שלו. זאת אומרת שלא יהיה לו צוואר בקבוק ושהכסף שלו יוכל לתת תמורה כמה שיותר טובה מבחינת ביצועים (הוא לא מתכנן OC או פתיחת צינורות עיבוד). התקציב שלו הוא 600 וההעדפה שלו היא לכרטיס בינוני שיוכל להריץ לו את המשחקים החדשים גם בעוד שנתיים (לא בצורה חלקה אבל גם לא נמוכה מדי). אז יש לו אפיק AGPX4 לוח אם שתומך ב-DDR עם שלושה סלוטים (יש לו סטיק אחד של 256 במהירות של-333MHZ) מעבד PENTIUM4 2.4GHZ (לא HT) אז אני חשבתי לעשות לו -Dual Channel במשהוא כמו 250 שקל (להוסיף עד סטיק של 256). ו-geforce 5500 ב-350 שנשארו (הוא יכול לחרוג מהתקציב רק …
-
- 7 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני קונה ממישהו מחשב HTPC שייעודו ניגון תכני HighDefenition! בין היתר יש במחשב כרטיס בן שנה gforce 6800 128 mb שמחובר AGP. הבעיה היא שבאתר של Nvidia רשום שהכרטיס לא תומך בהאצת חומרה של תכנים המקודדים בH264.. (גם בתכנים רגילים וגם בתכני HD) השאלה היא האם ללא האצת הכרטיס מסך אוכל לנגן בכל זאת תכני HD מסוג H264? האם חיבור AGP באמת כל כך גרוע ולא טוב להצגת תכני HD? תודה!
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? כרטיס מסף על סלוט PCI ? או לפחות איזה שהוא כרטיס שיהיה לו יציאת TV שיושב על סלוט PCI, או אם קיים דבר כזה חיצוני? אן לי חריץ AGP במחשב יש כרטיס מסך ONBORD. תודה.
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה.. כולם אומרים שהוא ממש לא טוב, אבל כל מי שיש לו אומר שהוא אחלה של כרטיס.. עכשיו עוד מעט אני רוצה לקנות מחשב וחשבתי לקנות את הכרטיס הזה.. אז רציתי לדעת אם הכרטיס הזה ממש לא טוב ולא שווה, ואם הגרסא של ש 512 מגה זיכרון, יותר טובה ושווה להשקיע עליה.. אז תנו חוות דעת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד AMD phenom dual 550. אני מתלבט בין כרטיסי מסך nvidia geforce 250 512M DDR3 לבין ati radeon HD4850 512M DDR3. הכרטיס כמובן לצורך משחקים. האם למישהו יש המלצה על אחד מהשניים? ואם כן לאיזה יצרן של הכרטיס? תודה
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קודם כל... למי שיש מסך "19 ומשחק HL/CS/דברים דומים זה נוח לשחק עם מסך כזה גדול ? ועכשיו לשאלה על המסך איך המסך הזה? והמחיר? http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=3861&sog=C-Monitor תודה
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה זה בעצם VIVO --VIDEO IN VIDEO OUT?? ומה נותן לי גם יציאת TV מהכרטיס?!...(זה בעצם חיבור S-VIDEO?)
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי חברה מצאתי את הכרטיס הזה http://www3.pny.com/NVIDIA-Quadro-FX-1800-P2800C365.aspx שימוש עם תוכנת מאסטרקאם.סוליד וורקס ואוטוקאד. מומלץ?? או שיש יותר טובים המחיר הוא 2 K
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לחבר שלושה גרפים ככה שהם יהיו באותו ציר שלושתם..... אלה התמונות תודה רבה למי שמצליח כי אני לא הצלחתי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות לכרטיס זהה בביצועים ל 8600GTS יש לי כרטיס 8600GTS עם כניסה DVI לאחר הבנה שלא ניתן להעביר את הסאונד דרך DVI (בשימוש בכבל DVI ל HDMI בחיבור למגבר) החלטתי ללכת על כרטיס HDXXXX עם כניסה HDMI ושיתמוך בכול הפורמטים החדשים של הסאונד 1.השאלה היא אזה כרטיס זהה לביצועים של 8600GTS שגם יתן תמיכה בפורמטים החדשים במחבר HDMI 2. אני לא סגור על הספק שלי במחשב נכון להיום אני עובד עם כרטיס מסך 8600GTS אני לא רוצה להגיע למצב של השקע נוספת בספק תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב עם רדאון 9600Pro והיו בעיות {סיפור ארוך} והחליפו לו את הכרטיס... במאפייני תצוגה {עכבר ימני בשולחן העבודה - מאפיינים - תצוגה... משהו כזה...} לפניכן אני לא זוכר מה היה רשום... לדעתי 9600Pro עכשיו אחרי ההחלפה רשום 9600Series... אבל אני לא בטוח 100% שלפניכן היה רשום Pro... אז כל מי שיש לו 9600Pro,WindowsXP, CataLyst3.6 אני אשמח אם תגידו לי מה רשום לכם שם. ואם מישהו לא מבין לאיזה מקום אני מתכוון בדיוק אז לזה: תודה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מערכת: amd authlon xp 1800 geforce fx 5600 msi 512 ddr motherboard 8agp dont know the name החלפתי את הכרטיס מסך מ geforce mx440 לזה והfps שלי במשחק שאני משחק (מוהאא) נשאר אותו דבר עכשיו החלפתי את ה 4agp ל 8agp אבל המחשב צריך לחזור אלי עוד כמה ימים, נראה לכם שזה יעזור או שאני דביל? בבקשה תגידו מה אני צריך לעשות, בתודה מראש, נריל.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ובחיפוש של האתר ולא מצאתי ביקורות על הכרטיסים, למישהו יש ביקורת עליהם? (אם אין אז מה הביצועים בערך של כל כרטיס?) תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אינטל, שרובנו מכירים אותה משוק המעבדים וגם משוק כרטיסי מסך המובנים מתכוונת להכנס לשוק כרטיסי מסך הלא מובנים בטווח של 300$ +- היא תציג כמובן גם טכנולוגיה דומה ל SLI,CF ואף תשלב אותה בלוחות אם שלה. כרטיסי המסך יגיעו בתחילת רבעון השני של 2008 http://www.digitimes.com/mobos/a20070606VL207.html
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלןפ אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך מה8600 GTS שלי שמתחיל לעשות בעיות,לכרטיס מסך Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super+ 1GB PCIe עכשיו,במחשב מותקן לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 gLAN Dual-ch 775 עם חיבור PCI Express X16 ובעת חיפוש על כרטיס המסך (ה9800) אני מקבל שיש לו תאימות ל PCI Express 2.0 ,האם זה אומר שהוא לא יעבוד בלוח אם שלי אם הוא יותקן?
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי בעיה הקליטה שכרטיס טלוויזיה שלי. הכרטיס של חברת MSI בשם TV Anywhere. אני משתמש בתוכנת WinDVR כדי לצפות בו. הקליטה ממש לא משהו ואני רואה פסים זזים לי על המסך. כבר התייאשתי ואני לא יודע מה לעשות. נסיתי לשחק בהגדרות ואין שם שום דבר שמצליח לי. הכרטיס מחובר לקיר באמצעות כבר זכר נקבה רגיל ישירות לקיר ואני מחובר בבית לדיגיטלי של HOT. אני לא קולט דרכו את כל הערוצים אבל זה הגיוני משום שאני מחבר את הכבל לקיר ולא לתוך הממיר. השאלות הן: מה הבעיה? איך אני מסדר את זה? מה יקרה אם אני יחבר אותו אותו בכל זכר נקבה דרך הממיר ומה יקרה אם זה יהיה עם כבל 3 צבעים?
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אין לי דרישות מוחצות מכרטיס מסך, רק שיתמוך בשני מסכים עם DVI (או HDMI) ויהיה מקורר פאסיבית למחשב שקט. בלי משחקים. איזה מהצ'יפים יותר קריר? זה למחשב שקט בלי הרבה איוורור. http://asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications מחיר 230 ש"ח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=60agdX0HRAPwMyAQ&templete=2 מחיר 285 ש"ח לשם השוואה ה-9500GT של Leadtek שיש לי, הוא פאסיבי והוא רותח למגע (אי אפשר לגעת בו זמן ממושך).
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל....זה סתם מעניין לדעת כי לא ראיתי השוואות של 6800GT עם כרטיס אחר באותו מחיר...
-
- 7 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה יותר חזק מבחינת גרפיקה ובכמה? 1. גרפיקה פנימית של I7-2600K 2. כרטיס גרפי HD4830
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-