עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KingYes,

אהלן, יש לי בכרטיס המסך שלי שני יציאות של DVI. לאיזה יציאה בדיוק לחבר את המסך שלי?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by STRENGTH,

ראיתי אצל חבר שלי את המסך SAMSUNG 753S ולדעתי רואים בו פשוט מצוין תמונה מאד חדה אז רציתי לדעת אם המסך הזה זה הדגם המקביל של 793DF. יש להם את אותה שפורפרת?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  3. סבא שלי הביא לי טלויזית JVC ישנה יחסית שיש לה SVIDEO מאחורה יחד עם V IN/OUT שזה בצבע צהוב ולבן. לכרטיס מסך שלי מאחורה יש יציאת SVIDEO שאפשר לחבק אליה מן דבר מוזר כזה שהיגע עם הכ.מסך והוא כאילו מפצל אותה לשלוש יציאות אחת בצבע אדום,אחת כחול ואחת ירוק ו-SVIDEO נוסף. מישהו מוכן בשם כל הקדושים לעזור לנוב מוחלט ולהסביר לי איך כבל אני צריך,מה מחברים למה ומזה כל היציאות המוזרות האלה? תודה מראש.

• 40 תגובות
    • 3k צפיות
  4. בגדול יש כבר משחקים שהכרטיס לא סוחב , חסר לו DX 11.. חשבתי אל 5850 ולהשאיר אותו לפיזיקס או לחכות ל 465 שלפי השמועות אמור ליהיות אחלה כרטיס. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by andrei21,

מישהו יכול להגיד על פי שמועות הכי חמות או מידע מדוייק , מתי יצאו כרטיסים חדשים. אני מחכה מדצמבר למשהו סביר 1500-2000 שח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Arelush,

שלום, אני השבוע קונה HD5870 בעזרת השם, אז ככה ההמעבד שלי הוא Q9450 עם OC על 3.0 כרגע. כנראה מעלה בקרוב ל 3.4 או 3.5 משהו כזה. השאלה שלי כזאת, האם יהיה לי צאוור בקבוק?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Xilver,

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. Started by tamir950,

ערב טוב, חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 600 ש"ח למשחקים. המפרט שלו הוא: core i3 2120 intel DH61WW 4 GB zeus ps 520gw (אני מניח שזה 520W תקנו אותי אם אני טועה) המסך שלו הוא 22' אני מניח שהוא רוצה לשחק על 1680X1050 הסתכלתי בtomshardware בכרטיסים המומלצים לחודש אפריל ובנוסף במפרטים המומלצים פה באתר והגעתי ל2 כרטיסים שנראים לי טובים(קראתי שהם מתאימים ל1920X1080) אז תגידו לי (המומחים) מה דעתכם ומה לבחור. הכרטיסים: http://www.tms.co.il/product/10682 http://www.tms.co.il/product/11308 קראתי גם על ה6850 אבל הוא חורג מה600 ש"ח.. תודה.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by hakoki,

וזהו לא מעל כרטיס מסך שיפעיל רק סימס 2 יש המלצות? אמור לעלות בסביבות ה200 שקל ככה,רצוי לציין שהוא ישולב עם ג'יגה זיכרון.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dor_g,

איך אני בודק כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך דרך המחשב (תוכנה או משהו) ואני רוצה לדעת כמה זיכרון יש לכרטיס שלי ספציפית. כי יש משהו מוזר.. על האריזה כתוב 512 ובאתר לבדיקת משחקים היה כתוב לי 1 GB אני לא יודע... כי שילמתי יותר על הכרטיס יש לי GEFORCE 9600 GT בהתחלה רציתי לקנות של GYGABYTE ואז אמר לי שבתוספת של 50 ש"ח אני יוכל לקבל יותר טוב [כרטיס עם צלעות קירור מאשר כרטיס עם מאוורר של זלבן שתמיד יחפור לי] האם יש דרך לדעת כמה זיכרון יש לי בכרטיס? תודה

11. יש לי כרטיס מסך 1950pro pci-X ןאני רואה נקודות צבעוניות קטנות באיתחול עצמו וגם בביוס! ניקיתי טוב את הכרטיס מאבק ואפילו החלפתי מישחה אך שום דבר עוזר. עדיין לא התקנתי מערכת הפעלה. מפרט המחשב הוא: P45-DS3R מעבד E5400 dual core זיכרון 4GB של קינגסטון. ספק Termaltake 550. מישהו יודע מה הבעיה והאם ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. מפרט המחשב הנוכחי: Inter i5-4670k Gigabyte Z87P-D3 16GB DDR3 AMD Radeon HD6850 אני מעוניין לשדרג כדי לשחק באופן יחסית חלק בGTA V ובבאטמן החדש שיגיע. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by NGO,

הנה עוד פרטים על ה- 7950GX2 http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=133&Itemid=2 תהנו.. ונראה אתכם בטיוואן

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום . אז כמו שכתוב בכותרת , אני צריך המלצה לכ. מסך חדש עבור משחקים שמעניינים אותי , כגון - BATMAN החדש , GTA 5 והכי חשוב ה-WITCHER III . אני משער שהכרטיס הנוכחי שלי כבר ממש לא יסחוב את המשחקים האלו עם הגדרות טובות , נכון ? , כי הכרטיס הוא HD 6970 ועוד עם קירור רפרנס . אוקיי , עכשיו למפרט שלי ולתקציב שלי , ובהמשך עוד שאלות : i5 2500K Asus P8Z68 Deluxe/GEN3 G.Skill 8GB , 4GBx2 1600 Corsair HX 850Watt 80+ Silver AMD Radeon Sapphire HD 6970 2GB GDDR5 , שאותו אני חושב להחליף . SSD Crucial M550 512GB התקציב שלי לכ. מסך חדש כעקרון גמיש , הכל תלוי על סמך המידע וההמלצות שאתם תתנו לי , זה יכול להיות גם כרטיס ב-2000 ש''ח שפשוט מה שיש היום בשוק הכי משתלם , …

15. Started by Gaid,

קניתי RADEON 9700 GOLD של POWER COLOR פצצה של כרטיס ,בפעם הראשונה שהתקנתי אותו השתמשתי ב CATALYST 3.4 אני חושב המעודכנים ביותר שהיו באתר של ( ATI ) ובמנהל ההתקנים וב DXDIAG מופיע לי הכרטיס כ 9700 PRO ? האם יכול להיות שהתבלבלו ב POWER COLOR וקיבלתי 9700 PRO במקום 9700 ???. עוד משהו יש לי AMD 1333 עם 256 MB ועם כל האופציות מופעלות בסאטאפ ( ANI X 16 ) וכו... קיבלתי רק 4280 . מה דעתכם ? דרך אגב הכרטיס מריץ משחקים ( 1600 * 1200 ) בלי בעיות חוץ מדום 3 אלפא.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by IRON-MAN,

היי הבוס שלי מחפש כרטיס מסך למערכת פנטיום 4 3.2 גיגה ,4 גיגה זכרון שיהיה מסוגל להריץ בכבוד את הNBA 2012 ומשחקים דומים (לא חזקים מידי..) ..האם האסוס GT520 יספק את דרישותיו? .האם יש משהו אחר בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  17. Started by loop13,

אמרו לי שכל הדגמים של 8400 משתמשים בטורבו קש (זיכרון הרגיל של המחשב) זה נכון או שיש דגמים שלא ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. שלום רב, שימושי במחשב עבורם אני צריך כרטיס מסך הם: * משחקים דוגמת civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות) * צפייה בסרטים על מסך הטלוויזיה כשחשבתי לעצמי על כרטיס מסך מתאים בשבילי, התלבטתי בין ה8600GTS ל8600GT. בפורום מפרטים אף המליצו לי מס' פעמים לפנות ל8800GTS(מה שבכנות, נראה לי מוגזם). אציין שאני לא בנאדם שמשדרג בתכיפות ולכן חשוב לי כרטיס תומך Directx10. אז מה היא לדעתכם הבחירה הנכונה ביותר? בכבוד רב, אורי

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  19. היי יש לי מחשב נייד עם intel hd. מחוברים אליו 2 מסכים ל2 כניסות dvi ב- docking station. אני לא מצליח למצוא את האפשרות לשנות מסך ראשי למשני בהגדרות גראפיות של התכנה של אינטל. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אחלה ביקורת למרות שאין לי זמן לקרוא את כולה אבל רואים שהיא ממש מקצועית כל הכבוד לדן איידלמן

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by rani,

אז ככה. יש לי GT 545 של EVGA ואני הבנתי שהליבה שלו זו אותה הליבה של ה GTX 550 Ti ליבת GF116 יש לליבה הזאת 192 מעבדים אבל ב 545 רק 144 פתוחים. עכשיו אני מכיר את האופציה לצרוב ביוס אחר על הכרטיס כמו של ה 550 וככה בעצם לפתוח את כול ה 192 מעבדים המאוחדים. אופציה זו אני מכיר מסדרה ישנה יותר של כרטיסי מסך אם כי של AMD, וגם דבר כזה היה קיים בחלק מהמעבדים של AMD אם אני לא טועה. בכול אופן האם זה אפשרי בכרטיס הזה? http://www.evga.com/articles/00637/ תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Oris1221,

שלום יש לי r9 290 msi יש לי במחשב שקניתי the witcher 3 שמתי את המשחק על אולטרה והכל רץ חלק אך לפני כשבוע קניתי gta v דרך האינטרנט והמשחק לא רץ חלק בכלל כשאני נוסע במכונית המשחק יורד ל20-30 פריימים וכל הזמן תקיעות ובאגים, בתפריט של המשחק אני כמעט לא יכול להזיז את העכבר אם מישהו יכול לעזור לי אולי אני צריך להתקין איזה פאץ או משהו כי לא זכור לי שהתקנתי ואני לא ממש מבין בדברים האלה דרך אגב שמתי לב שהכרטיס במחשב קצת נוטה בגלל המשקל שלו אבל הוא מחובר טוב לpci e ועובד חלק האם זה בעיה? ויש משהו שאפשר לעשות תודה מראש

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by zoloboy,

מה זה vivo מה vivo נותן ? מה זה retail סלחו לי על הבורות

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  24. שלום ולילה טוב תגידו,איך הכרטיס מסך ללפטופ ATI MOBILE HD 5470 עם זכרון 1 גיגה? האם יריץ משחקים סבבה? תודה רבה ליאור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dudik432,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין כרטיסי מסך של חברות שונות.. ומה הזכרון של הכרטיס אומר אם יש לי 1G או 2G מה זה אומר?? נגיד מה ההבדל בין AMD Mobility Radeon™ HD 7470M לבין Intel® HD Graphics לבין NVIDIA® GeForce® GT 525M 2GB עכשיו אני מבין שהכרטיסים אולי לא באותה רמה אבל זה לא העניין כי מה שאני שואל זה מה ההבדל נגיד בין כרטיס של radeon לgeforce וגם intel hd graphics בהנחה שהם חופפים בערך ברמה שלהם ובמחיר...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.