עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by God4U2,

OK יש לי כרגע GF2 Ti של הרקולס עם TV-OUT הבעיה היא שאני רוצה לראות גם על הטלויזיה וגם על המחשב באותו הזמן והכרטיס לא תמוך בשניהם ביחד אני צריך משהו אחר שיתן לי TV OUT באיכות טובה יש מוצר כזה כרטיס שמיועד רק ל TV-OUT ? תודה מראש רוי נ.ב. היה לי עד עכשיו 8500 le של הרקולס אבל החלפתי עם אח שלי ... הוא צריך את זה יותר ממני וחוץ מזה ה TV-OUT שלו עשה המון בעיות ... תתרחקו מ ATI אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף: ATI ראדון 9000 רגיל או גיגה ביט ראדון 9000 פרו ההפרש הוא: שהגיגה ביט יותר יקר כ80~ שקל. האם ניתן להשלים את הביצועים של הראדון הרגיל ע"י OC ? יאיר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הנתונים של המחשב של המחשב זה P3 667MHZ 128 SDRAM 133 SAMSUNG 128 KINGSTONE 133MHZ MOBO: MATSONIC7117Cישהו שמע על זה פעם בכלל) GEFORCE 2 MX 400 64MB TVOUT MSI בקיצר לא משהו בכלל, בגלל שנשרף לי הכרטיס מסך אני יכול להחליף אותו ולהוסיף עוד איזה 230 שקל ולקבל את הריידון 9000 פרו. לפי דעתכם אני ירגיש הבדל בביצועים (GTA3, RTCW ,BATTLEFIELD) אתם יודעים שטויות כאלה... מה דעתכם ? כמה FPS אני יקבל עם הכרטיס הזה בGTA3

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dani,

יש לי Ge-Force 4 440MX ואני עובד עם Win XP HOME. ניסיתי לעדכן את הדרייברים בכך שהורדתי את הדרייברים של win xp אבל שאני מנסה להתקין אז זה כותב לי שאני לא יכול אני צריך עזרה דחוף כי ה fps שלי לא הכי גבוהה

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by MooMoo,

שמעתי כל מיני שמועות וכתבות עליו... מישהו יודע באמת כמה הוא שווה? היו כמה אנשים שאמרו שהוא לוקח את הראידון בביצועים *חוץ* מכל התוספות שיש לו (תמיכה ב3 מסכים.. עריכת וידאו ועוד...) וכמה הוא צריך לעלות?? MOOMOO

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by OR007,

מה בעצם עוזר לי ה-DVI ? אני רואה על 2 מסכים במקביל או על כל מסך חלק ? (כמובן אם חיברתי 2 מסכים) אני יודע שהוא נועד לחבר מסכי LCD...אבל השאלה שלי היא אם מחברים את המתאם אז איך רואים בדיוק ? מפוצל או מקביל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בכוונתי לקנות כרטיס מסך GF4 ואני מתכוונן לעבר 4200. פה באתר ממליצים על LEADTEC - רציתי לדעת למה ?. (הוא הכרטיס הכי יקר בקטגוריה). ומה רע כל כך ב ASUS או GAINWARD. משהו יכול להמליץ לי על מקום לקנות עדיף לא באינטרנט (מניסיון מר ביותר) אלא בחנות רגילה באזור ראשל"צ - רחובות - תל אביב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המחשב שלי: Intel Pentium® III @ 798 MHz ראם: 128 *מתכוון להוסיף עוד 128 MB לפחות* אז אני בדקתי, חקרתי, וגיליתי ש הכרטיס: לGeForce 4 Ti4200 128MB Leadtek, מתאים לי מבחינה כלכלית, מבחינת ביצעוים, וחברה מעולה. אבל הכרטיס לא ירוץ באופן אופטימלי על מחשבי, עד כמה זה ישפיע? כמה אחוזים מכוחו של הכרטיס מחשבי לא ינצל? ואיזה מחשב אני צריך בשביל שהוא ינצל את הכרטיס באופן אופטילי? תודה לעוזרים

9. שלומלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3 450MHZ , על לוח אם Asus P3B-f עם 256MB SDRAM וכרטיס מסך Creative Riva TNT Ultra 32MB (ואו).הייתי רוצה לשדרג את ביצועי המחשב במשחקים, וחשבתי על קניית כרטיס גרפי חזק יותר. מה הייתם ממליצים לקחת, על מנת לשפר את הביצועים בצורה דרמטית, אך יחד עם זאת לשמור על תאימות מלאה, וכמובן להמנע מקניית כרטיס חזק מדי, שלא יעוכב על ידי המעבד ? המועמדים הם Geforce 2, Geforce2 MX.GeForce 3, Geforce 4MX , Geforce4 TI4200. אולי גם הרדאונים יעבדו. כמובן שהתקציב מוגבל, ואין לעבור את ה 1000 שקלים. אודה לתשובותיכם ממביני עניין בלבד. אני באמת מחפש תשובה לשאלה, ולא מעוניין לפתוח פה ת'רד של התנצחויות של איזה כרטיס הכי טוב בעולם. רק עצות שימושיות מנסיונכם האישי. תודה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מתכונן לרכוש בקרוב כרטיס מסך חדש (שידרוג מכונה ובתוכה את ה GEforce 2 MX 400) . עקב אילוצי תקציב (1200ש"ח~ לכרטיס מסך) ורצון לסיפוק מיידי ;D החלטתי ללכת על GEforce 4 4200. בפורום הרוב מדברים על הכרטיס של LeadTek עם ה- 128MB זיכרון בתור אופצייה טובה עקב איכות תמונה (פילטרים) והקירור העצבני שלו. בחנויות יש לא מעט חברות כמו gainward, Suma, innovision וכו.. כאשר רובם מציע את אותן אופציות "מעבר" לנורמל (כמו VIVO) ונתקלתי פה ושם בדברים כמו זמינות במלאי או חסר אצל היבואן וכו.. השאלה היא כאמור, האם יש הבדל ממשי שצריך לגרום לי להעדיף כרטיס אחד על פני כרטיס של חברה אחרת או שבסוף היום הכל אותו דבר?

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by FatherBoard,

חוץ מפעם אחת בודדה שקיבלתי 9946 (זה היה תענוג חולף), אני ממשיך לקבל עם הגי'יפורס 4 טי4200 (לידטק) שלי גג 8700. יש לי פנטיום 4 2000A או B (לא זוכר) ו-256MB DDR במהירות 333. זה מטריף אותי. וזה עוד לאחר OC! (אומנם רק של 20 MB בזיכרון ובליבה, אבל בכל זאת...) למה התוצאה המז***ת הזאת?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  12. P3 850 with 512sdram and with AGP v.2.0 x4 רצוי שיתמוך ב-directx 8.1 וכן ב-TV-OUT תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by BobCaT,

אהלן היום התקינו לי XP PRO ואינטרנט כבלים התקנתי דריברים (40.71) ויש ריצוד מאוד מעצבן על המסך שמעייף את העיניים יש לי מסך של סמפו אלפא סקן 712 וכן תגידו שזה מסך מעפן אבל עדיין קודם לא היה ריצוד אז מה הבעיה? ואיך אני מתקן אותה? תודה לכל העונים גיא

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tal^_^,

השבוע באתי לבדוק את המצב של הכרטיס מסך הישן שלי ששמור היטב וראיתי בקטע על הכרטיס שעוברים הרבה חיבורים מודפסים שריטה!!! עברתי עם הציפורן והיא הייתה עמוקה ולא רק חיצונית! אתם חושבים שהכרטיס שווה עוד משהו? אני לא רוצה ליקבור אותו :'(

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by FatherBoard,

קראתי באיזה אתר חומרה שסדרת הג'יפורס 4 MX היא cripled version (בפשטות - דפוקה). האם זה נכון? הם כותבים שם שהסדרה יצאה לא מוצלחת בסדרת הג'יפורסים.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  16. חבר שלי מסיים תואר שני בחשמל ואופטיקה באוניברסיטת בן גוריון. בזכותכם ובזכותי הוא הסכים לקנות מחשב AXP 2200 עם לוח אם של Gigabyte וכמובן כרטיס מסך -Gigabyte Radeon 9000pro. התוכנה העיקרית שהוא עובד איתה היא:Mathlab 6.1 כמובן חוקי מין המניין (מהאוניברסיטה). לאחר מספר סימולציות ועבודה עם התוכנה (בעיבודים כבדים) החלו הגרפים של הפרוייקט שלו לצאת משובשים. לא משובשים מבחינת הגרף עצמו, אלה "רק" הקורדינטות של גרפים מסוג Mesh. ( מימדים) .פשוט אבל כואב. מחשב חדש שעלה 10000 ש"ח ולא מבצע את עבודתו כראוי. קריאות נואשות באיציק "הצילו!!!!" הזעיקו אותי אל ביתו - באופקים (אני גר בבאר שבע). הוא החל לקלל את עצמו ברכישה "השטוטית" לכאורה שביצע, והחל כואב ודואב. בנוסף חיפש תרוצים מדוע חברת Ma…

17. יש לי RADEON 9700 PRO של GIG-BYTE ולוח אם GA-7VAXP של GIGA-BUTE עכשיו איך אני יכול לדעת על איזה AGP הוא עובד עכשיו ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Lev-UFO-Child,

19. שלום לכולם, אני צריך את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס של גיגה ביט ראדון 9000 פרו, אם אפשר גם לינק ישיר. נ.ב יש לי WIN98SE/WIN98 נ.ב2 הסתקלתי ב"הורדות קבצים" ורק התבלבלתי. בתודה מראש , יאיר

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by the yak,

היי, אני רוצה להבין משהו, אם אני עכשיו קונה איזה כרטיס טוב כמו ti 4400 או משהו כזה ואין בו תמיכה בדירקט איקס 9 אז זה אומר שכאשר יצא משחק לדירקט איקס 9 אז אני פשוט לא יוכל לשחק בו??? לא יצא פיקס מסויים או משהו בשביל שאני יהיה מסוגל לשחק?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  21. אני רוצה כרטיס מסדראת הGF4 TI כי ה9500 עוד לא הגיעו לחנויות ואני חייב לקנות בעוד שבוע בערך... חשבתי על אחד מהבאים: ABIT LEADTEK ועוד אפשרויות יתקבלו בברכה לABIT אני יוסיף קירור לזכרונות. אני חייב כרטיס אמין שיעמו במהירויות AGP גבוהות כי אני הולך לנסות להגיע ל200FSB אם יש עוד חברות טובות אנא שתפו אותי

22. Started by imac,

שמעתי שיש להם בערך אותם ביצועים, קיימת השוואה בין שתי הכרטיסים? תודה מראש imac!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shloosh,

בערכת מחשב הזאת: P 800 MHZ 384 SDRM MSI G-FORCE 2 MX 32MB ומעוניין להחליף את הכרטיס מסך! מה יותר טוב ועד כמה השיפור יהיה גדול???? RADEON 900 PRO 64-GIGABYTE או!!! G-FORCE 4 MX 440 64 MB שניהם DDR!!! חייב המלצה ומהר!!! תודה...!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Wizard,

איזה מבין שני המסכים עדיף Samsung 757NF או IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, הבעייה נוצרה לאחר שהרצתי תוכנה של maxtor לבדיקת הכונן קשיח.התוכנה רצה בדוס והיא פעלה יומים. חזרתי למחשב כעבור 3 ימים וראיתי שהוא סיים את הבדיקה ואני במצב דוס ( A) עשיתי reboot ואז התצוגה על המסך התחילה "להשתגע" היא התחילה להתכווץ בגובה וברוחב ואז שוב להתרחב והמסך כאילו לא היה יציב . לאחר כמה שניות המסך נכבה וכאשר עשיתי reboot מחדש המחשב עלה אבל המסך אפילו לא נדלק. חיברתי את המסך ישירות לכבל חשמל לבדוק אם זה המסך והוא לא נדלק למחרת שוב בדקתי והוא נדלק , אך כשהפעלתי את המחשב שוב התצוגה לא היתה יציבה כמה שניות עד שבסוף היא התייצבה. הבעייה שאני ברזולוציה 1024X768 והתצוגה על המסך תופסת חצי מסך והיא מאוד כהה (ניסיתי לשחק עם הגדלת המסך וזה המקסימום) כאשר שיניתי לרז…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.