כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום המסך הנל קיים כבר וזאת עובדה מוגמרת https://ksp.co.il/?uin=41175&select=.1304..230..137..2239. מה שאני צריך זה כרטיס חזק שישרת לזמן ארוך ושיתאים למסך ( לא מחכה לRTX ולא קונה יד שנייה ) השאלה אם עניין הFREESYNC קריטי וזה אומר שאני צריך AMD ... אבל לא מסוגל לוותר על נווידיה.... אז הדגמים שאני שוקל לקנות אחד מהם הוא , 1070TI , 1080 GTX , 1080 GTX TI , VEGA 56 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
כ-10% תוספת ביצועים מול 1080TI עבור מחיר גבוה ב-100$ (השקה מול השקה) ובתוספת שנה וחצי+. גרוע בערך כמו מה ש-AMD עשו עם VEGA מול 1080. לא משכנע ובכלל בכלל לא משתלם. צריכת חשמל גבוהה משמעותית מבעבר ואפשר לומר שלום לתקופת היעילות הנהדרת של NV ביחס ביצועים\וואט. אבל גם ככה זה רק לעשירון העליון. תחילת שנה הבאה עם בוא 2060 מאמין שיהיה הרבה יותר אטרקטיבי. ובסופו של יום, הבחירה בקצה העליון היא רק בין כרטיסי NV שונים...
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה שלי מתייחסת למסכים ברזולוציה של 1920X1200 . החלטתי לרכוש מחשב עם כרטיס מסך HD4870 או GTX260, כי אכן HD4870X2 הוא overkill היום לדרישות שלי ולא שווה תוספת ביצועים קטנה תמורת מחיר כפול כמעט. בפורום פה אכן ממליצים לרכוש כרטיס שמספק את הדרישות כיום, ובהפרש שחוסכים, לרכוש עוד שנה כרטיס חדש. כיום מחיר ה 4870 הוא Y ש"ח ומחיר ה 4870X2 הוא בערך 2Y ש"ח . מנסיון הותיקים פה : האם בעוד שנה, להערכתכם, מחיר ה 4870X2 ( וכרטיסים שיצאו בעוצמתו ) יעלה פחות מ Y ש"ח ? כי אם בעוד שנה, 4870X2 ירד עד מחיר של Y ש"ח בערך , שווה כבר להשקיע את ה 2Y היום ולהנות ממנו קודם מה דעתכם ?
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האים 2כרטיסי 6600 GT בתוצרת SLIנותנים ביצועים טובים יותר מ 7800GT מישהו מכיר ביקורות בנושא וקישורים מתאימים תודה :jump:
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב דיי חדש שנקנה לפני שנה המפרט הוא: I5 12600Kf MSi pro z690-p ddr4 16 RAM gtx 970 gainward gtx 970 asus Windows 11 64 bit אז ככה המחשב מזהה את שני הכרטיסים יפה מאוד ו 2 הכרטיסים עובדים ביחד ולחוד יפה מאוד. עדכנתי דרייבר חדש מהאתר של נבידיה. אבל כשאני נכנס ללוח הבקרה של הנבידיה הוא מזהה שני כרטיסים אבל לא כשהם בsli. מה פיספסתי? אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הלוח בביוס? או אולי בגלל שכרטיס אחד הוא גרסת oc (מהמפעל) והשעון שלו קצת יותר מהשני אז אי אפשר? אשמח לקבל עזרה🙏
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי את הדריבר החדש (5.1) עם ה CCC ולעומת שאר הדריברים, הפעם ההתקנה הצליחה ויש לי איקון של ה CCC של שולחן העבודה אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את ה CCC אני מקבל שגיאה, למה? R9200SE , WIN XP PRO והשאר למטה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני כנראה קונה מחשב שבוע הבא וראיתי את הכרטיס מסך הזה ב3000 שח בערך בכמה חנויות עשיתי בדיקה ומצאתי שכל כרטיס דומה רק של חברה אחרת עולה לפחות 3700 שח וזה נראה לי מאוד מוזר ההבדל הגדול הזה במחיר האם זה סתם מקרי שההבדל במחיר כל כך גבוה? האם יש הבדל גדול בין GTS 640MB לבין הGTX? (המסך יהיה כנראה LCD 22) כמה זמן לדעתכם אני יחזיק עם כזה כרטיס עד שאני יצטרך לשדרג לחדש? תודה
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, ביום שני, אתמול, אני וחבר הלכנו לאסוף את המחשב החדש שלו מKSP ולהלן המפרט: A64 3000+ 939 k8nf-9 1024MB ADATA 6600GT HEC 400 קיבלנו את התוצאות הבאות ב 3dmark לאחר התקנת דרייברים חדשים לכל חלקי המחשב: 01 - 17640 03 - 8003 05 - 3508 האם תוצאות אלה בסדר למערכת? כיצד אני יודע האם הרכיבו את הזכרון בדואל DDR שכן יש שני צבעים בסלוטים ושני כרטיסי הזכרון נמצאים על אותו הצבע, זה בסדר?יש דרך לבדוק? תודה רבה לעוזרים. נ.ב מושיקו RULZ(פגשתי אותו בKSP למקרה שמישהו לא הבין )
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון, אין לי מושג ממתי בדיוק הטקסט על המסך נראה מרוח וחלקו קשה לקריאה, יש לי מסך מאג 17" 786PF. נתקלתי בנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198437.0 משום ששם מדובר במסכי LCD ולי יש CRT האם כבל מאריך משפיע פה כמו ששם או שפשוט המסך מזדקן..?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי עדיף מבין הכרטיסים מכל הבחינות...קירור...אמינות וחוזק במשחקים? שניהם בעלי אותו ערך....1000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני כבר לא ממש נוב בכל הקטע של כרטיסי מסך וכאלה אבל יש לי שאלה: אף פעם לא יצא לי לשמוע מישהו שיודע אומר את המילה ATI ורק ראיתי שכתוב באנטרנט... עכשיו, איך צריך להגיד? 1. כמילה - ATI כלומר: "אטי" או כמו החברה המתחרה "נבידה". 2. או כל אות לחוד - A T I כלומר: איי טי איי, לדוגמא - F.B.I. איך אומרים - כמו 1 או כמו 2? נ.ב: מצטער אם אתם חושבים שאני נוב אבל אני לא ממש כזה פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע מישהו אומר את המילה הזאת - רק שמעתי את השם של "נבידה".
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיוציא את המקסימום מהמחשב שלי תקציב: ללא הגבלה שיהיה כרטיס בעל יכולת ניצול מקסימלית של מחשב זה. לוח אם: asus p8p67 מעבד:i5 2500 cpu זכרון RAM: 12 gb רזולוצית מקס': 1360x768 ספק כוח chichieftec 550weftec 550w תודה מראש לכולם ! !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היות שהLCD מתפתח במהירות וכל רגע מופיעים חידושים לא נראה לי ששווה להשקיע במסך LCD טוב היום ולכן אני מחפש מסך 19 טוב לסרטים, משחקים וטקסט (בסדר זה). אני מאמין גם שהמחיר יהיה נמוך בהרבה ממסך LCD מקביל בגלל התעניינות פחותה. אין לי בעיית מקום על השולחן. אשמח להמלצות למפרט הנ"ל.
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ברשותי לוח P5Q-E של אסוס, כרטיס Geforce 6200 LE וכרטיס Radeon HD4670 (שנקנה לאחרונה). אני רוצה להריץ 3 מסכים (אחד על הHD4670 ושניים על השני, קטנים יותר). חיברתי את הHD לסלוט הרגיל ואת ה6200 לאחד הסלוטים השחורים של הCF. אני מריץ XP x64 (זיכרון 4GB) האם יש דרך לגרום לשני כרטיסי מסך נפרדים לעבוד (לא בCF או SLI או משהו כזה) במקביל, כל אחד על המסכים שמחוברים אליו? הדרייברים של NVIDIA (התקנתי את העדכני ביותר היום מהאתר) זורקים מסך כחול ברגע שאני מגיע לlogin welcome, איזושהי בעיה שתועדה כבר (mishandling system PTEs) ואני מניח שזה פשוט התנגשות של הדרייברים של NVIDIA עם אלה של ATI. ראוי לציין שלמרות שאני יודע שגרסת 64 של XP מקבלת הרבה תלונות, הכל רץ לי חלק כשרצתי רק עם ה6200 והדרי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי לפני כמה ימים את geforce 9800LE 128mb אז ככה.. יש לי איזשהי תוכנה שהיא כמו משחק.. והיא ממש חשובה.. ועכשיו היא לא פועלת.. כשה אני נכנס לשם נהיה מסך שחור ורשום "sync out of range" יש לכם מוסג איך לתקן את זה?? כי זה ממש חשוב לי.. תודה
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 660Ti אבל האם לקנות את גרסת האוברקלוק או לקנות את הרגיל? MSI 660Ti Power Edition או MSI 660Ti Power Edition OC תודה
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
זה לא אמור להיות ככה נכון? =S 76 מעלות במנוחה 87 במאמץ..
-
- 7 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה המחשב מתחיל לקרטע בביצועים והשדרוג הראשון שאני מעוניין לעשות הוא הכרטיס הגרפי. כיוון שהמון זמן לא התעסקתי בזה ואני רואה שהשוק מוצף, זה קצת מבלבל אותי ואשמח להכוונה/ייעוץ לאיזה כרטיס מומלץ לשדרג. המפרט הוא כזה: לוח אם: Gigabyte. Z97P-D מעבד: intel core i7 4790 (4 ליבות) ראם: 8GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti ספק: לא זוכר דגם, אבל 500W. המסך עצמו סטנדרטי למדי, 1080P. ייתכן ובעתיד אשדרג גם אותו אז יהיה נחמד אם הכרטיס החדש יתמוך ברזולוציה גבוהה יותר אבל זה לא הכרח. לא גיימר כבד, אבל כן אוהב את ההגדרות הגבוהות ולנצל את המשחקים למקסימום. אין אפילו התלבטות כרגע כי מ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי.. אז בלי יותר מדי בלאגנים אני בתהליכים של בחירת כרטיס מסך.. למרות שאני יותר אוהב את ATI החלטתי ללכת על נווידיה בעיקר בגלל שבטווח המחירים הזה אני לא ארד מה-X800 ובארץ הוא יותר מדי יקר, וגם בגלל אי תמיכה ב-PS3 שלמרות שהיא לא משמעותית היום היא קצת הרתיעה אותי.. בכל מקרה בסופו של דבר החלטתי ללכת על כרטיס 6600GT AGP שזוכה עכשיו להרבה שבחים.. אבל רציתי רק לדעת אם מישהו יודע איפה כדאי לקנות אותו.. בפנדה יש ב-1400 כרטיס שך Point of view שזו חברה שמעולם לא שמעתי עליהם ולמרות שאני ממש לא אדם שקונה רק מותגים, בנושא הזה זה קצת מדאיג אותי.. לעומת זאת בנועה מחשבים יש כרטיס של אלברטון.. אבל הוא עולה 1600.. מישהו אולי התנסה עם הכרטיסים האלו ויש לו דעה על החברות העדיפות? )ד"א.. מצאת…
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ולא מצאתי תשובה חבר שלי קנה כרטיס מסך 430 והוא אמר לי שזה תלת מימד ועלה לו 850+- השאלה שלי מה זה הכרטיס מסך הזה והם זה שווה להשקיע על זה 850+- ולמה לא עדיף נגיד 460 ב650 שקל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה סוג וחברה הכי טוב במחיר הזה: radeon 9000 or geforce 4 440 mx או הצעות נוספות שלכם
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי לוח של אינטל (אני לא זוכר את הדגם המדויק) עם צ'יפסט 965 לקחתי מחבר NBA ומשום מה אין לי תמונה, וכנראה שהכרטיס מסך לא מספיק בשבילו. איזה כרטיס מסך (זול) יהיה טוב בשבילי שאוכל להריץ עליו NBA 09?
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-