עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by assos,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות עד 1000 שקל

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  2. קניתי כרטיס מסך חדש POWERCOLOR X800GT כאשר בדקתי אותו בEVEREST גיליתי שיש לו ליבה 423. אם אני לא טועה לכרטיסים של POWERCOLOR יש ליבה אחרת יותר חדשה, האם עבדו עלי או שהתוכנה לא מכירה את הליבה החדשה? PLEASE HELP תודה :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  3. הייתי רוצה לדעת מהו הכרטיס מסך הכי חזק ומשתלם למסך 19 כשמעבר לכך אני כבר לא ארגיש שום שיפור

4. אני מחפש מסך חדש שאפשר להשיג בחיפה חוץ מב-KSP (זה משאיר לנו את כל רשתות האופיס דיפו/טרקלין/מרדנית/נועה ואולי עוד כמה) המסך המת הוא MAG 810FD ששירת אותי נאמנה יותר מ-5 שנים והתחיל להראות הכל כפול ואין לי כוח כבר לתקן אותו. לא LCD

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by ABL,

מה הייתם לוקחים: SAPPHIRE ATI Radeon TOXIC HD4850 512MB PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4850 1GB DD Giagbyte ATI Radeon HD4850 1GB OC Zalman Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 Tw תקציב 1000+- למחשב חדש עם אפשרות של CF בעתיד אני אשתמש במסך VIEWSONIC VX922 19 אינץ'

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  6. שלום לכולם, היום הגיע המחשב החדש יחד עם מערך כרטיסים CF של Radeon HD 6870, התקנתי את הדרייברים שלהם והכל בסדר, איך אפשר לדעת ש2 הכרטיסים מותקנים? איך זה הולך? שמעתי משהו על גשר? האם זה קשור? אה ועוד משהו הרצתי בדיקה באתר canyourunit על המשחק BF3 וזה הראה לי בדרישות מומלצות שהכרטיס מסך מסוגל להריץ את המשחק בצורה מינימלית, דבר שהוא נראה לי לא כל כך הגיוני מאחר ואני עם מערך כרטיסים חזק, זה אמור להריץ לי על High, לא? אני חושש שלא התקנתי כראוי את הכרטיסי מסך. תודה רבה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  7. חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך למחשב שהוא בונה. מדובר במחשב פנטיום 1 או 2 שלא אמור לעשות שום פעולות גראפיות מסובכות או להריץ משחקים, אבל כן מיועד להציג על טלויזיה ולכן יש צורך בכרטיס מסך עם יציאה איכותית לטלויזיה. שתי אפשרויות שהוא מצא הן: Power Magic ATI Radeon VE 64MB AGP TV OUT (277NIS) Sapphire ATI RADEON 7000 64MB SDRAM TV-OUT OEM (282NIS) מישהו יכול לעזור לו להחליט ביניהן או להציע אפשרות שלישית? תודה מראש! עריכה: המחיר משמעותי בהחלט.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שבת שלום לחברי הפורום! ברשותי מחשב חדש דנדש (2X2 זכרון ראם, מעבד I5 של אינטל, ספק 500 W) אך משיקולי תקציב החלטתי להשאר עם הכרטיס הישן (ati radeon 4770HD) שהוא אחלה כרטיס אבל הוא מתחיל קצת לקרטע במשחקים כמו arkahm city וcall of duty, לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולהחליף לכרטיס טוב יותר לפני שהוא בכלל יתחיל לקרטע. יש לציין שכרגע ברשותי מסך 19 אינץ' רחב ואני מריץ את המשחקים ברז' של 1440X900 על הגדרות בינוניות. יש מצב שאני מחליף את המסך בקרוב גם, לכן יש להתחשב בכך מבחינת הכרטיס (מסך 20 או 22 אינץ', לא הוחלט). א. אילו כרטיסים מומלצים בטווח המחירים הזה (אפשר לחרוג ב50-100 שקלים אם השוני שווה את זה) ב. תהיה הורדת מחירים בקרוב? אין לי בעיה לחכות שבועיים-חודש למשל. ג. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חחח עבודה רצינית בעיניים, מה לעזאזל? ותהיתי למה אני חווה FPS DROPS מטורפים כשמשחקים צורכים יותר מ-3.5GB. הכרטיס לא אמור להיות 4GB? ברור שהוא צריך להיות, מסתבר שהכרטיס הוא 3.5 + 500. מה שהופך את החלק האחרון לאיטי יותר ולא בדיוק פועל כמו שאמור לפעול. עוד אנשים חווים את הבעיה?

10. שלום, אחרי חיפושים אורכים ומייגעים ברחבי הרשת מצאתי כמה מסכי lcd שמתאימים לדרישות שלי, שהם משחקים וסרטים. אני לא הצלחתי להחליט ביני לבין עצמי איזה מסך מבין כל אלה עדיף (כן עיינתי במפרטים, ביקורות, תגובות..) אז אני ישמח אם אתם תוכלו לעזור לי פה.. המסכים הם : sumsung v710 sumsung 712n lg l17505sq נ.ב : כל המסכים האלה הם הצעות שמצאתי מיד שנייה אז אם יש לכם דעות בנושא קניית מסך דק יד שנייה ממה צריך להיזהר וכו אני ישמח לדעת עליהם. תודה

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by NoobSAviv,

אז ככה בגדול כבר לא שדרגתי אותו 5 שנים,כך שאני האמת לא יודע היום מה יש ומה טוב בשוק..יש לי geforce 8800 gs 385mb משהו כזה לגבי הזיכרון(לא עובר את 500 בואו נגיד ). מעוניין בכרטיס מסך למשחקים החזקים של ימינו כגון Splinter Cell Blacklist וכו.. וכמובן שהוא תומך ב- directx 11 . לצורך העניין המשחק דורש 500mb זיכרון כדי להריץ אותו..משמע אין לי את האפשרות להריץ אותו. אז ככה..לוח אם gigabytes . אני מחפש כרטיס של 1 ג'יגה זיכרון טווח מחירים עד 800 ש"ח . תודה לעוזרים ! *כמובן שאני מתכוון למחשב נייח *

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני מתכנן על מחשב חדש שיהיה בו 6800 של MSI כרגע אין לי את כל הכסף למחשב אבל יש לי ל6800..... יש לי עכשיו מחשב P4 2.4 333 אם אני אקנה את הכרטיס מסך הוא ינוצל כראוי או שהוא יציג לי דברים כמו 5600/5900 בגלל המעבד החלש?

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  13. 1.מי אחראי על ההעברה של הטכנולוגיה למסך? הכרטיס מסך? או משהו אחר במסך? 2.במקרה שזה לא הכרטיס מסך אחראי האם מסכי מחשב תומכים בHD? (בעיקרון CRT) 3.אם אני מחבר טלוויזיה לא תומכת HD למחשב (אני יוצא מנ'ק הנחה שהכ.מסך שמחשב כן תומך) הטלוויזה תוכל לשדר עכשיו HD? לבנתיים, תודה

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by ndv,

להלן המפרט (או מה שיש...) KSP : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3453 האתר של החברה: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=134 לא מצאתי אזכור לחברה הזאת בשום מקום, היא פשטה רגל ? שווה לקנות את זה? אני גר בירושלים ואני קונה מKSP וזה היחיד שנשאר להם בתקציב שלי (עד 500 ש"ח).... למי שלא הבין אותי, אני סגור כבר על ה7300GT אבל החברה הזאת אני לא סגור.....

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  15. היי רציתי לשאול האם HD4670 יספיק לצרכים האלה? וד"א אם אני זוכר כרטיסים של ATI מוציאים HDMI מלא ז"א גם AUDIO וגם VIDEO.

16. שלום לכולם. אני רוצה לדעת על הבעיות על המערך של הCF הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תשובות ברורות. ומחר אני כבר הולך לאסוף את המחשב. וקראתי קצת והתחלתי לפחד. המחשב עצמו יחובר לטלוויזיה 42 אינץ FHD 3D LG ,לבנתיים עד שיהיה כסף לקנות מסך 23 אינץ FHD. אז אני פונה אליכם לעזרה. באיזה משחקים הוא לא תומך במערך CF? אני הולך לשחק על הרזולוציה הכי גבוהה שיש!! על הטלוויזיה. המחשב מיעד לגימינג כבד ולצפייה בטכני FHD 3D ,FHD. הינה המפרט תודה רבה לעוזרים אני רוצה לדעת עם עדיף לי מערך CF כי כבר מחר אני הולך לקחת תמחשב כאילו היום בסביבות הצוהרים. בשעה 5 או 4 או אפילו מוקדם יותר תלוי מתי יתקשרו. עדיף לבטל תמערך או שהוא חזק? מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] A…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן שבוע טוב לכולם! חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך חדש עד 400 שקל מה כדאי לקחת בטווח הזה? חיבור PCI-E

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by ydyehuda,

שלום לכולם אני בונה מערכת עריכת וידאו ביתית, + כללי + משחקים לא 'רציניים' ושאלתי היא האם אני מפסיד משהוא אם אני לוקח מסך TFT במקום CRT, לדוגמא הוצא לי "TFT BENQ 15 או מסך MAG "17? מה כדאי ולמה???? כרגיל, תקציב... ... ... עד 1500....1800 שח בתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by fers,

מפרט: geforce 9800gt 512 mb intel core 2 dou 2.66 3gb ram 450 w אני לא בטוח איזה כרטיס ליקנות כי ניראה לי שהספק שלי לא מחזיק ת hd5830 אבל את hd5770 ניראה לי שכן

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הסתכלתי קצת בפורומים בחו"ל ונתקלתי בכמה הודעות\בעיות של אנשים ש: אנשים קנו את ה X1900XT או כרטיס טוב יותר (לגבי ה X1800 לא ראיתי הודעות עם בעיה כזו) בעלי מעבד 3000 או 3200 ונתקלו במה שנקרא : "צוואר בקבוק" ונצתרכו לעשות אובר קלוק או להחליף מעבד למי שלא הצליח לעשות אובר קלוק של יותר מאיזור ה 3500 ....(2.4GHZ) עכשיו השאלה שלי מזה אומר בפועל שהם נתקלו בצוואר בקבוק ? מה קורה ? המחשב נופל לאחר כמה זמן משחק ? הפריימים יורדים לריצפה ? כי אני שוקל לקנות את הכרטיס הזה בחו"ל (יש לי מעבד 3000) ואני דיי מפחד ...כי אובר קלוק לא הצלחתי להגיע למי יודע מההה...(2.2 GHZ) מה אני עושה ? (אגב הספק שלי בסדר זו לו הבעיה ...LIBERATY 400) נ.ב לא ידעתי איפה זה יותר מתאים , פה או בפורום מעבדים . …

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by AIDEN,

שלום. משהוא יכול להסביר לי למה ההפרש המחירים כזה גדול בין שני הכרטיסים למרות שהביצועים לא כאלה בפערים ענקיים. http://ksp.co.il/?uin=37618 http://ksp.co.il/?uin=34209 תודה מראש (-:

22. Started by 1337Din,

טוב פתחתי פה נושא לא מזמן שמשום מה בכל המשחקים שלי יש טקסטורות מפוקסלות בצורה בלתי נסבלת. אני בטוח ב100 אחוז שבעבר המשחקים נראו יותר טוב. כל ההגדרות על הכי גבוה והרזולוציה הטבעית של המסך שלי. ואני לא יכול לשער מה הבעיה מפרט - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש עדכון - חשבתי על זה שלפני כמה ימים התקנתי את F.E.A.R קומבאט הראשון, ואיתו הותקנה כנראה גרסא ישנה מאוד של DIRECTX שגרמה לבעיה. התקנתי את הגרסא העדכנית של DIRECTX והבעיה לא נתפרה. עדכנתי ל9.8 ועדיין מפוקסל.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  23. המחשב שלי מסוגל להריץ את Morrowind (משחק תפקידים כבד במיוחד) ברזולוציה של 1600X1200 ב-AAX2 בלי שום בעיה (בסביבות 20-40 פריימים לשניה). הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ את המשחק באותה רזולוציה אבל עם AA יותר גדול מ-X2. המשחק לא מקרטע בצורה קשה, אבל לא נעים לשחק בו (בסביבות 15 פריימים לשניה, ובמקומות מסויימים 10). וויתרתי על האפשרות להריץ את המשחק ברזולוציה של 1600X1200 עם AAX4 עם תזוזה נורמלית, אז השאלה שלי היא - האם עדיף להוריד את המשחק לרזולוציה של 1280X1024 עם AAX4, או להשאר עם AAX2 ועם רזולוציה של 1600X1200? אני מתקשה להחליט. איזו אפשרות לדעתכם נראית טוב יותר מבחינה ויזואלית? עריכה: סליחה, שכחתי את זה שוב. :-[ זה המפרט שלי: מעבד- 2200XP זיכרון- DDR PC3200 512MB לוח-Epox 8…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by curdi1,

שבוע טוב יש לי כיום מחשב עם מעבד E5300 וכרטיס מסך מובנה על הלוח. בנוסף ישנם 2 חריצי pci_eX16 פנויים. יש לי צורך לחבר 3 מסכים שימשיכו זה את זה (מסך אחד גדול המורכב משלושתם) האם יש כרטיס מסך/מערך שלכרטיסי מסך התומך ביכולת כזו ? תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  25. שלום לכולם ! אני צריך כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 1200 שקל.. אני מתלבט בין Nvidia וATI... אני יותר נוטה לכיוון של ATI והכרטיס שחשבתי עליו הוא Radeon X800 מה אתם אומרים ??? תודה רבה B-man

• 8 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.