כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות 8600 GT השאלה שלי אם כדאי להוסיף כסף בשביל 512 או שאין הבדל ואין בשביל מה להסיף ועדיף להשאר עם ה256
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יד שניה: 1.AIW X800XT 1,800 2. 6800GT 1,250 3. X800XT 1,500 חדש: 1. 6800GS + זמן המתנה לא ידוע... אז מה אתם אומרים? לכל הכרטיסים היד שניה יש עדיין אחריות.
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בוקר טוב לאחר הרבה התיעצויות נסגרתי על מחשב המבוסס על מעבד i3-530 ולוח אם H55 אין לי דרישות גבוהות מכרטיס המסך. מקסימום סרטים מפעם לפעם באיכות סטנדרטית, ובתחום המשחקים פיפא 2010 ורולרקוסטר טייקון 3 זה כרגע פסגת השאיפות של הילד בן ה-7, וגם זה לא חייב רזולוציות מקסימליות. מה שכן, מדי פעם אני עורך סרטים משפחתיים במובי מייקר, אבל למיטב הבנתי דווקא פה אין משמעות גדולה לכרטיס. על איזה כרטיס הייתם ממליצים? מבחינת תקציב אני מוכן להוציא גם 500 ש"ח, השאלה אם יש צורך בכלל? אולי עדיף משהו ב-200 ולשדרג בעתיד אם יהיה צורך? ושאלה של בורים, אפשר פשוט להשתמש בכרטיס המוסנה על הלוח אם למטרות שציינתי למעלה או שהוא ממש לא יעיל? תודה דודי דודי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~28310~8~0.htm על פני הכרטיס הזה? http://skypc.co.il/pl_product~44421~8~0.htm , אני די בטוח שכן אבל כדאי להשקיע תהבדל מחיר?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שבת-שלום וחג שמח לכולם... אני "גיימר" שאוהב לשחק במחשב במשחקים כבדים שהמשחק יראה טוב ויפעל מהר כרגע אני רוצה שמחשב יפעל יותר טוב ויותר מהר במשחקים , אז הציעו לי לשדרג את כרטיס המסך - חכיתי וחסכתי וכרגע מתאפשר לי לקנות כרטיס מסך... התקציב שלי עומד על 1500 שח . [אבל אני מעדיף לקנות משהו ב1200 עד 1400 שישאר לי קצת כסף] אני מחפש כרגע -כגיימר- כרטיס מסך טוב שלא יתאמץ במשחקים החזקים ויספיק לבערך שנתיים. המליצו לי על 256 ATI R9600XT - מכיוון שמחירו סביר וביצועיו טובים , אז לקחתי את הידע ועשיתי סקר קטן במספר חנויות שאלתי לגבי חברות זיכרון ומחיר - זה המידע שקיבלתי : [החנויות שהציעו מחיר כגון 1600 - ו1835 -והיו כאלה - ירדו ישר מהסקר ונשארתי עם שניים סבירות] 1.ציפ מחשבים: …
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות רבות החלטתי שאני רוצ הלקנות כ. מסך חדש זה כנראה יהיה הכ. מסך האחרון שאני יקנה ואני רוצה שהוא יחזיק כמה שיותר זמן אחרי שקראתי את הנושא על ה6950 הכרטיס הזה די קרץ לי אבל אני לא יודע אם אני באמת ינצל אותו עד הסוף ובגלל זה אני מתלבט הצרכים שלי יהיו משחקים די כבדים לא חייב בהגדרות המקסימליות אבל בצורה טובה וחלקה וצפיה בתכני hd בחיבור לטלויזיה sony bravia 37 ובנוסף עוד מסך שמחובר כל הזמן למחשב המסכים ירוצו חלק מהזמן יחד וחלק מהזמן לחוד המערכת שלי היא: לוח אם ga-h55m-d2h מעבד i5 650 3.2ghz זיכרון 4gb kingston הספק הוא ג'נרי ולכן אני צריך גם ספק שלא נכלל בתקציב של הכרטיס עצמו מקווה שנתתי את כל הפרטים הדרושים ואם לא תגידו לי מה עוד צריך תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
קודם כל החנות טעתה והביא לי כרטיס עם 256 MB במקום 128 אז אנשים הסבירו לי שלא כדאי לי להגיד כלום אז סבבה עכשיו מישהו יכול להגיד לי אם קשה להרכיב כרטיס מסך לבד או שאני יכול לעשות את זה לבד?
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם יש לי את הכרטיס מסך הישן שלי GF4MX 440 AGPX8 והחתיכה של הAGPX8 עומדת להשבר האם הכרטיס ימשיך לפעול במידה ותישבר החתיכה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
סוף סוף מכרתי את המסך הישן שלי (MAG XJ810 19inch) ואני מעוניין לקנות מסך 19inch CRT חדש.....יש המלצות?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מעונין לדעת כמה הכרטיס שלי מתחמם, ואיך המאוורר פועל (באיזה מהירות ובאילו תנאים). למישהו יש קישור לתוכנה שתעשה את זה? או שבכלל יש כזאתי אופציה בדריוור (לא מאמין שבאמת) ? הכרטיס הוא 8800GTS 320MB אם זה משנה משהו.
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף מבין שניהם הנתוניים היבשים שלהם זהים!!! יכול להיות שזה אותו כרטיס בשם אחר?
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_296&products_id=1990 מה דעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול מספר שאלות ואודה מאוד למי שיעזור לי. 1. לאחרונה קניתי מסך LCD (פעם ראשונה, עד עכשיו היייתי עובד עם CRT) סמסונג 24", ויש לי כרטיס מסך של ASUS NVIDIA 512MB 8600GT, עכשיו, כשאני רואה למשל באתר קשת וידאו, ואני מגדיל למסך מלא, בהתחלה וגם אח"כ לפעמים את הפיקסלים בצורה די מטושטשת, למשל בכתובוביות אני רואה מסביב נקודות, רציתי לשאול ממה זה קורה ומה לעשות, כי זה מאוד מדאיג אותי, חשבתי אולי להגדיל את הרזולוציה אבל זה נהיה יותר מידי קטן. דרך אגב, בכתוביות בסרט בדיסק הקשיח, זה לא קורה. 2. אולי זה קשור לכך שהכרטיס מסך חלש? ( לא נראה לי, אבל אני שואל בכל זאת). 3. באופן כללי, רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד: איזה CHIPSET יותר מומלץ, אמין וחזק שמראה איכות חדה באמת: ATI …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כחודשיים קניתי כרטיס טלויזיה אני לא זוכר בדיוק איזה חברה אבל התקנתי אותו במחשב וכשניסיתי להקליט הוא הקליט עם תקיעות אמרו לי שזה בגלל שהמחשב שלי איטי מדי (celeron 300) אז לקחתי אותו ל-p4 1600 וגם שם הוא הקליט עם תקיעות. תגידו יש כרטיס טלויזיה שאפשר להקליט בעזרתו בלי בעיות עם כן איזה מה המחיר ומה הדרישות שלו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי כ"מ ATI 4870 של gigabyte והורדתי את מרכז הבקרה CATALYST הגירסה האחרונה. יש לי WIN 7 64 BIT. אחר כך ניסיתי לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך דרך מרכז הבקרה אבל שום דבר לא משתנה - לא הטמפרטורה ולא הרעש. נוסף על כך, במרכז הבקרה זה מראה לי שהוא עומד על RPM של 0! הנה הטמפרטורות ב GPU-Z: מה לעשות? אני מפחד שהכ"מ שלי ישרף! וגם צריך לציין שהוא מחובר חוץ מ-PCI גם לספק בניפרד.
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אנשים.. סוף סוף נפתרתי מהFX5700LE שלי והגיע הזמן להתחדש קצת..(זמנית אני תקוע עם MX440).. המערכת שלי אומנם קצת ישנה אבל בתוספת של כרטיס מסך טוב ועוד 1GB של זיכרון היא תסחב עוד קצת... בעיקרון אני די נעול על ה7600GT לAGP... אבל אני ישמח לקבל המלצות אחרות...
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע באיזה מבין השנים לבחור צריך טיפים!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה לשכנע אותי לקנות כרטיס מסך כמו שלו 6800gt .. הוא התווכח איתי שהוא יכול להריץ כל משחק כבד על מקסימום פילטרים והגדרות.. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם.. ואם תוכלו תצרפו לי משחקים ממש כבדים שאתם מכירים.. כי רק ככה אוכל להוכיח לו שהוא טועה.. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 8800GTS 640, וכשקראתי ביקורות ראיתי איפשהוא שצריך לחבר את הכרטיס לספק או משו כזה, אבל לא חייבים. אני חושב שאפילו בביקורות פה, באתר, היה כתוב את זה... לאדע למה בכלל נזכרתי בזה חחח אז קיצר - מה הולך? צריך לחבר לספק או לא ? ומה היתרונות והחסרונות של כל מצב?
-
- 8 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע בערך geforce 7600gs (אני מניח שכולם יודעים את הנתונים המלאים עליו). הייתי שמח וכל זה כי בשבילי היה מדובר בקפיצה ענקית (היה לי fx5200). אז הפעלתי משחק בשם lord of the rings battle of middle earth 2, אומנם ציפיתי לעלייה בביצועים אבל לא כזה. אתם קולטים אני מפעיל את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות שלו-עם HDRR AA והכל. חוץ מהרבולוציה ( 1024x768), והוא פועל דיי טוב. עכשיו תביני אין לי מערכת של גיימרים. היא כמו של סמי גיימרים. אני לא מבין איך זה פועל ככה. ידעתי שיהיה שיפור אבל לא חשבתי שכזה. מה לפי דעתכם הגורם לכך.
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך מהדור החדש (DX11) עם TV Out של S.videoלחיבור לטלויזיה. האם יש דבר כזה? היום יש לי ATI Radeon HD 4200 מובנה על לוח האם. אשמח להמלצה על הכרטיס הזול ביותר שלא יפגע לי בביצועים שלי עכשיו (windows 7) והצעה לאלטרנטיבה שתאפשר להריץ משחקים בצורה סבירה. נניח משהו מקביל ל ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דוד שלי קנה משם את המחשב שלו עם הכרטיס הנ"ל, מה הסיכויים שהוא קיבל את ה 9800 עם ליבת r360?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מסך מחשב 19' והוא נראה מאוד ישן וכתוב עליו תאריך מ1996 מאחורה יש לו חיבור רגיל לחשמל ומנורה שלו דולקת אבל אין לו חיבור למחשב עצמו והחיבור שלו הוא משהו שאף פעם לא ראיתי צריך איזה כבל שמתחבר למסך ולמחשב אבל אין לי מושג איזה סוג של כבל זה ואם אפשר בכלל להשיג כזה? מישהו מכיר סוג כזה של מסך? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שני הכרטיס בתקן AGP. עם ה 6800GS שלי אני מגיע ל6200 נקודות ב3DMARK05 ואפשר יותר... ועם ה 7600GT הביצועיים דיי דומים?... האם כדאי להחליף ל7600GT? הוא אמור לצרוך פחות חשמל? :-\ כי ה 6800 GS דיי מתחמם אפילו עם HS מסיבי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-