עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shimon23,

איזה כרטיס מסך AGP הייתם ממליצים לי לרכוש עד 800 ש"ח? הכרטיס הישן הלך, ואני לא רוצה להשקיע סכומי עתק... אם יש כרטיס זול יותר שמספק תרומה פחותה באופן לא משמעותי, עדיף לי אותו.

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by GHOST,

מה הכרטיס הכי משתלם בטווח מחירים של עד ל1500 ש"ח לעפיק הAGP

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by neogod,

יש לי MX440 והמאוורר שלו התקלקל, הוא עובד ואני עובד איתו במצב הזה כבר די הרבה זמן אבל כל הזמן יש תקיעות של המחשב, המחשב קופא לכמה שניות ואז ממשיך לעבוד כאילו כלום לא היה. איך אפשר לחבר לכרטיס מסך מאוור נוסף/ אחר???

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by Michael_H,

ומה ההבדל בינו לבין הf700p חוץ מהUSB והאם יש מסך יותר טוב ממנו בפחות מ1000 שקל?

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by nirrabi,

אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי מתאים ללוח אם שלי. יש לי לוח אם ASUS P4U800-X והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon 9550 והוא עושה לי בעיות במשחקים כמו CS יענו 40 FPS.... אמרו לי ש NVIDIA FX5200 יהיה טוב אבל אני רוצה לדעת מה הכי טוב בשביל הלוח אם הנוכחי... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 525 צפיות
  6. Started by harry,

יש לי איזה טלווזית trinitron של סוני ישנה (15 שנה) ויש לי בעיה כי אני רוצה לחבר אותה לדי וי די, ולטלווזיה הזאת יש רק כניסת אנטנה rf ואין כניסת 21 פינים או rca... אז איך בכל זאת אני יוכל לחבר אליה די וי די יש למישהוא מושג? שמעתי שיש ממירים שממירים מrf לrca?? אם יש כאלה כמה הם עולים בערך?? וחוץ מזה, מישהוא ראה פעם די וי די עם יציאת rf ??? בבקשה תעזרו לי :'(

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by ras81,

שלום, היה לי hd5770 ונראה שהוא הלך בגלל שהמחשב לא מבצע BOOT עם הכרטיס אלה רק עם הכרטיס שעל לוח האם, זה התחיל בהעפות חוזרות לאחר BF4, ועכשיו אי אפשר לעשות BOOT עם כרטיס המסך ): לפיכך אני אשמח להמלצה לכרטיס מסך טוב שיודע לסחוב את BF4 ובעלות הכי נמוכה שיש עד 600-700 שח לכל היותר ועדיף פחות. המעבד שלי הוא :Intel® Core i5-3450 CPU @ 3.10GHz זכרון : Memory16 GB ספק: TAGAN 700W תודה רבה רבה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. היי , אני כרגע במחשבוץ לשדרג את כרטיס המסך ובהתחלה חשבתי ללכת על 5850 . .. ראיתי כמה ביקורות מעולות וגם הבנתי שהוא לא מתחמם יותר מדי ולא צורך הרבה חשמל , אבל אמרו לי לחכות כי צריך לצאת 5830 והוא אמור להיות אמנם קצת פשרה בביצועים אבל יותר זול , ועכשיו אני רואה שהם נמכרים כמעט באותו המחיר.יש למישהו מושג למה הוא מתומחר ככה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by zazaza,

מישהו יודע אם GEFORCE MX 4 נבוסס על DIRECTX 8 והאם הוא תומך ב-PIXEL SHADING? ???

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by Jack_g,

למה אני שואל את השאלה הזו, מכיוון שהמחשב אצלי כל הזמן דלוק ואני בדרך כלל מכבה את המסך ומדי פעם בודק מה קורה עם המחשב ועושה כל מיני ענייינים. אז נוצר מצב שאני מכבה ומדליק את המסך דיי הרבה פעמים ביום מה שאין ספק לא בריא למשסך ומקצר את תוכלת החיים שלו בצורה דרסטית. בגלל זה שאלתי האם ישנו הבדל בצורת העבודה של SUSPEND MODE כשהמסך בעצם גם נכבה אבל ישנה נורה מהבההת וברגע שאני לוחץ על כפתור הוא נדלק לבין זה שאני מכבה אותו ואז מדליק אותו דרך הכפתור. מבחינה וויזואלית לא שמתי לב להבדל המסך בשניי המקרים מתנהג כאילו הוא נכבה ונדלק ומפיק את אותן הצלילים. תודה.

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by redead,

לעומת כרטיס אחד בודד כזה?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  12. אני הולך לקנות מחשב חדש e8400 ds3l 5gb ram 800mhz לגבי כרטיס מסך, איזה עדיף? Point Of View 260GTX core216 EXO http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=4 או Sapphire HD4870 1GB Toxic http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 ההפרש ביניהם הוא 10 שקלים בחנות שאני קונה ממנה ולכן למחיר אין חשיבות בדיון, דבר שני: הרבה אומרים שה 260GTX core216 לוקח את ה HD4870 ב 5-7% איך ל HD4870 יש תדרים גבוהים יותר + GDDR5, והוא עדיין פחות טוב? תודה רבה לעוזרים ויום טוב

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  13. http://www.nvidia.com/object/geforce_6800_democollage.html חלק מההדגמות הם על משחקים קיימים וחלק הם על המנוע UnrealEngine 3

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by nited,

נשרף לי כרטיס משך 7600GS ואני מחפש כרטיס מסך חדש, אשמח להמלצה לכרטיס מסך מתאים במחיר סביר( יעני 300-400 ש"ח) מפרט המחשב - Operating System Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB NVIDIA nforce 430I תודה

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  15. הזמינות טובה, המחירים במגמת ירידה והביצועים ראויים - כיצד מתמודד ה-RX 590 של AMD מול המתחרים? לקחנו את היצירה של Sapphire לבדיקה מקיפה לכתבה

16. היי, מחפש המלצה לכרטיס מבית AMD בתחום ה low-mid חובה תמיכה ב display port 1.2 לטובת שרשור מסכים: DP MST (Daisy Chain) or HBR2 feature ישמש ל Desktop (בעיקר גלישה, ממש מעט גיימינג, וצפיה יומית בתכני HD) ב2 מצבים יום יומיים: 1. זוג מסכי מחשב משורשרים ב DP 2 .חיבור לטלויזיה בסלון (HDMI או אפשר גם DVI ל HDMI) (מחוברת דרך חור בקיר בין הסלון לחדר העבודה ) כלומר לכרטיס צריכה להיות יציאת DP1.2 אחת לפחות, ובנוסף או HDMI או DVI נכון להיום יש לי כרטיס Nvidia 9600GT שלצורך העניין מספק את כל הצרכים שלי, למעט עניין השרשור והיציאות. אז מבחינת "כח" לא דרוש לי משהו שהוא הרבה יותר מעבר לזה, פשוט כרטיס בן ימינו שיענה על הצרכים. המפרט שאליו מיועד הכרטיס: לוח MSI P67A-GD65 B3 …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by fenix5545,

שלום אני רוצה להחליף את הכרטיס המסך שלי (9500GT) הוא כבר די ישן ולא מריץ משחקים חדשים, זה הדבר היחידי שהעברתי מהמחשב הישן שלי למחשב החדש כי לא היה לי תקציב, הוא צריך לשמש למשחקים עדיף לחסוך (שהוא יהיה יותר קרוב ל500 מאשר ל750) אבל אם זה באמת כדי\משתלם יש הבדלים גדולים בין הכרטיסים אז זה סבבה 750. המערכת שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box gigabyte z68a-d3-b3 Kingston Hyper X 4GB(2GBX2) DDR3 1600Mhz Enermax NAXN 550W ואלו הדברים החשובים אם זה משנה אז יש לי גם 2 הרדיסקים של WD אחד 1 טרה ואחד1.5 טרה תודה רבה ושבת שלום

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by sh2006,

ומה באשר לביצועים? ובכן, הכרטיס החזק בחבורה, ה-8600GTS, אמור להפיק כ-5500 נקודות ב-3DMark2006, 8600GT יפיק כ-4700 נקודות ו-8500GT יפיק בצורה מאוד מוזרה 2400 נקודות, זאת, לטענת מקורותינו, על מערכת בעלת מפרט זהה."" אני לא מבין משהו איך הכרטים 86GTS מוציא 5500 נקודות ב3DMark2006 כשלפי האתר טומס 8800GTX מוציא 2937 http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=606&model2=608&chart=231 מישהו יכול להסביר לי

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by The SONY Man,

שלום, אניי מעוניין במידע על השיטה של Nvidia עם כרטיסי ה GeForce ולוחות הnForce אני צריך מידע ומאמרים בעברית אשר מסבירים איך כל העניין החדש הזה עובד ואיך הסנכרון בין שני כרטיסי המסך עובד ואני יודע לכם אם תצרפו גם מאמרים אשר מראים קרב בין שני החברות הכוונה בין SLI לCF. ממש אם תוכלו להביא כמה מידע שאתם יכלוים על שני הטכנולוגיות האלה אני יודה לכם מאוד.

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by Bug2000,

אהלן אנשים, נדפק לי ה G9800X2 . עכשיו אי אפשר להחליף אותו בגלל שלא מייצרים יותר כאלה. הציעו לי במקום את ה GTX275 האם הוא ברמה של ה G9800X2 ? או ששווה כבר להחליף לHD5850 ?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by jackhammer,

היי חברים. בשנים האחרונות הרבה ביקורות ובאנצ'מרקים מתייחסים לביצועים במשחקים ברזולוצית 4K. מה התועלת של גיימינג ברזולוציה כזאת על מסך סטנדרטי של 24 אינטש במרחק ישיבה רגילה (כלומר לא גיימינג על טלויזיה בסלון)? מה יתן לי גיימינג ב4K ש1080 לא יתן בתנאים האלו? זה פשוט נראה שהגענו לכוח עיבוד גראפי כל כך גבוה שב1080 מאוד קל (יחסית) לשחק כל משחק היום על הגדרות מקסימליות עם כרטיסים שהם לא הטופ של הטופ. ובגלל זה היה צורך לדחוף את דרישת הכח כלפי מעלה כדי להבדיל את הביצועים של הכרטיסים בדגמים הגבוהים לנמוכים בבנצ'מרקים. אבל ביום יום עבור הגיימר, זה לא נראה שיש מזה תועלת אמיתית.... אשמח לדעתכם המקצועית בעניין.

22. Started by surref,

כותרת מה יותר עדיף? ומאיזו בחינה? מה יריץ יותר טוב קריסיס ו COD4 ? ואם אני קונה היום 1950PRO שהוא תומך רק בDX 9 אז נדפקתי? כי בעתיד יצאו רק ל DX10

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by ShayGTi,

הכרטיס שלי כנראה קצת נדפק כתוצאה מאוברקלוק לא נכון. יש עיוותים קלים מאוד בגרפיקה ובסרטים יש נקודה לבנה שמהבהבת... בקיצור, אפשרי לתקן את הכרטיס איכשהו? מדובר ב1900XT.

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  24. שלום , אני רוצה להחליף לכרטיס מסך HD4670 מהכרטיס הנוכחי שיש לי עכשיו שזה 9400 GT .. למרות שהוא מריץ לי את כל המשחקים [ חוץ מ Crysis ] שיש בו הרבה תקיעות אבל אני עדיין רוצה להחליף דרך אגב יש משהו יותר טוב לתקציב 450 ש''ח ? מהחנות KSP

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by maazg,

שלום האם ישנו מידש לגבי השקת סדרות חדשות של NVIDIA או AMD ?? והאם כבר ישנן השוואות? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.