עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, נמאס לי מהמסך הגדול שיש לי על השולחן ורציתי לקנות חדש.. אבל מאיפה יהיה לי כסף? אני יודע שזה ממש ממש ממש קצת כסף אבל אני חייב מסך חדש!!! יש לי בסך הכל 500-600 שח!!! ממש תודה רבה רבה מראש!!

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by arkadi_s,

אהלן , הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 המפרט הוא: מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU קודם כל יש לי התלבטות בין 2 הכרטיסים הללו: Sapphire HD 7770 GHZ Edition 1GB GDDR5 Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 מן הסתם שהשני יותר טוב , השאלה היא האם הוא לא חזק מדי לשימושים שלי? זה לגיימינג כמובן ואני כן מריץ משחקים כבדים אבל לא מסוג המשחקים כמו באטלפילד 3 ... בנוסף נאמר לי שאם אני משדרג לראשון מבינהם אני לא ארגיש הב…

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  3. שלום, חברה שלי רוצה להתחיל ללמוד עיצוב גרפי, והיא רוצה לקנות מחשב חדש, אבל לא מסך... היא רוצה להשאר עם המסך של המחשב הנוכחי שלה (שבעצם משמש את כל בני הבית) והיא לא רוצה שיגיעו לה במחשב, שהוא ישמש אך ורק אותה... אז היא חשבה אם זה אפשרי לחבר מסך אחד לשני מחשבים שונים, וככה יהיה מחשב למשפחה ומחשב לה וללימודיה... אפשרי??? אני יודע שאפשר לחבר מחשב אחד לשני מסכים, אבל מסך אחד לשני מחשבים...? תודה לעוזרים ;D עריכה: אופס, נראה לי מיקמתי את הת'רד במקום הלא נכון... עמכם הסליחה... מנהלים אפשר להעביר את הת'רד לפורום הנכון בבקשה... תודה...

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by ofirm,

היי, הייתי רוצה לקבל כמה המלצה על כמה כרטיסי מסך שקטים, בסכום של 600 עד 1000 ש"ח. אני ממש לא גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שאם לפעמים אני משחק משחקים הם ירוצו בצורה מכובדת. מצד שני, גם רמת השקט לא חייבת להיות להיות מוחלטת (כמובן, הכי טוב זה מאוד שקט, מאוד חזק ומאוד זול... אבל אני מניח שאין חיה כזאת ) בקיצור, מנסיונכם, אילו מהכרטיסים הנפוצים בטווח המחירים הזה יותר שקטים? בנוסף, מה הכרטיס הכי חזק שמגיע עם קירור פסיבי? אופיר

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  5. הכרטיס יחובר למסך ברזולוציה 1920X1080 לעוזרים, המון תודה (:

• 8 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by tomzakai,

שלושתם עולים פלוס מינוס 2400 שקל, נתונים די זהים, מה בכל זאת עדיף, או אולי אפילו מסך אחר דק של 19 אינטש באותו המחיר... תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מה עדיף directx 10 או להישאר בXP עם 9? מבחינת הביצועים של הכרטיס מסך.. תודה

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  8. העניין הוא כזה: לפני כ-3 שבועות קיבלתי כרטיס מסך חדש(ב"חדש" אני מתכוון ל"חדש מהניילונים") אשר הוא ה Sapphire Radeon HD 5970. יש לציין שזה כרטיס ה ATI הראשון שלי, עד כה הייתי אוהד השייך לבית NVIDIA(הכרטיס הקודם שלי היה GTX 260). מראש עלי לציין כי אינני מעוניין ב SLI או CrossFire כך שפתרונות מהסוג אינם רלוונטיים. אינני מרוצה מהכרטיס הנוכחי כיוון ששמתי לב לאי יציבות ב FPS שלו לעומת הכרטיס הקודם שלי ומעבר לכך, נראה כאילו איכות הצפי ירדה. התחלתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס באמצעות ה Catalyst והגעתי ל-3 תוצאות שונות(בגיימינג, נבדק על Crysis 2 ו CoD Black Ops): 1. כיוונתי את ההגדרות כך שיהיו על ה Quality הגבוה ביותר, מה שפחות או יותר הוריד את ה FPS שלי באופן די רציני. 2. כיוונתי א…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by Epic,

רכשתי HD3650 עם GDDR3 וכעת צילצלו להודיע לי שאין להם והם מציעים לי עם GDDR2. יש הבדל גדול בביצועים? בנוסף הם מציאים לי במקום את ה7600GS של nvidia. שווה משהו? המטרה היא משחקים (יש לי XP אז dirctx10 לא מעניין). לא הכנסתי תקציב כי אני לא מעוניין בהצעות אחרות.

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  10. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך HD4890 ב1200 ש"ח , לפי המלצת הפורום והאינטרנט. הופתעתי לגלות שיש benchmarking ש gtx 260 משיג אותו fps כמו הכרטיס הזה , ו gtx 275 עוקף אותו. עוד משהו שאני לא מבין , זה איך גורמים לכרטיס מסך HD4890 להריץ משחק בפחות מ 30fps , אפילו 12... אני מבין שבדרך כלל שמים את ההגדרות הכי מחמירות שיש, אבל זה עדיין מוזר שכרטיס חזק לא מתמודד עם זה. ועוד שאלה , gtx 275 או HD4890 ? * מסך 22 רחב , אם זה משנה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shohami,

שלום. כולם אומרים (ואני מסכים כמובן) שהדרך הכי טובה להעריך אם מסך מתאים לקונה או לא הוא ע"י צפייה בו לפני הקנייה. אז איפה אפשר לראות מסכים ? מעניינים אותי שני מסכים בעיקר: Samsung 959NF ו-Iiyama Vision Master Pro 454. אתם מכירים חנויות באיזור המרכז שניתן לראות בהן את המסכים האלה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Shasoosh,

לפני שנתיים וחצי קניתי 1070. 1. כמה זמן התיקון / החלפה לוקח? 2. כמה המחסור בכרטיסי מסך הולך להשפיע על זה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הבנתי שלאחרונה התגלה שיש בעית ירידה בביצועים של GTX970, כאשר הוא מתחיל לנצל את חצי הג'יגה האחרון שלו. האם בעיה כזאת קיימת גם ב960?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  14. המחשב עבד בסדר גמור ותפאום בלי שום הודעה מוקדמת כל משחק שניסיתי להפעיל מופיע הבעיה כאילו אין גרפיקה... פירמתי את המחשב והבעיה לא נפטרה עדיין קורה בכל משחק שאני מנסה להפעיל הכרטיס הוא GFORCE FX5200 128MB הנה תמונה להמחשת הבעיה... http://img406.imageshack.us/my.php?image=untitled3aj.jpg(בכל המשחקים יש לי את הדרישות מערכת שמבקשים ויותר) התמונה לא יצאה טוב אני כבר מעלה מחדש אני צריך תשובה דיי מהר כי אם זה בעיה בכרטיס מסך אני הולך היום לקנות חדש... הקטע הוא שאם יש לי כסף לקנות כרטיס חדש כדאי לקנות אפילו אם זה לא בעיה בכרטיס? כי הכרטיס שיש לי עכשיו דיי חלש

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by segev22,

שלום... מדובר בכרטיס הנל: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION מחירו 2150 ש"ח http://www2.bfgtech.com/bfgr88640gtsoc2e.aspx הביצועים מרשימים מאוד ביחס למחיר הדי זנותי הזה(סליחה על השפה הגסה)... רציתי לדעת איך החברה ומה האיכות שלה ביחס לחברות אחרות כמו ASUS EVGA XFX ועוד ראיתי כרטיס של EVGA מאותו הדגם עם אותם ביצועים והבדל כספי עצום של בערך 800 ש"ח ועוד משהו אם יש פה מישהו שיכול להגיד לי באיזה זכרונות החברה משתמשת על הכרטיס הזה מאוד חשוב לי לדעת....

• 8 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by raYo,

החלטתי שאני בסוף לוקח מסך CRT 19 אינצ' ובחרתי ב - LG 19" Flatron Monitor F900P + USB Hub. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={AB0ABF3D-0CE4-4A62-A25E-F31760AEFA3B}&details_type=1&itemid={AD65DCF6-4645-4641-9D2D-53B095ACC7DC} איך המסך הזה נראה לכם?

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by shdrthki1,

איזה כרטיס עדיף ? Sapphire ATI Radeon 5850 Vapor X 1GB GDDR5 HDMI ב900 ש"ח או Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 HDMI ב1030 ש"ל ההפרש ביצועים בינהם שווה את ה130 ש"ח או שה5850 מספיק טוב למשחקים כבדים ברזולוציה מקסימלית? ומה זה ה VAPOR X של ה5850 ? ואם יש לכם עוד הצעות אחרות לכרטיסים ב900-1000 שקל אשמח לראות תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by snowgoose,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (AGP) ומתלבט בין: WinFast A400 TDH http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=127&lineid=1&act=2 לבין WinFast A6600GT TDH http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=160&lineid=1&act=2 ההבדל במחיר הוא זניח (100 ש"ח בערך) אז מה עדיף ?

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by Matankzr23,

באתר skypc יש את הכרטיס הזה ב2 גירסאות של GECUBE שתי הגירסאות אותו הדבר ההבדל היחיד הוא שבאחת יש 256 זיכרון שעולה 1162ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2166 ובשניה יש 512 זיכרון שהיא עולה 1373 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2167 איזה עדיף לקחת? שווה להשקיע עוד 211 ש"ח בשביל 512 מגה? במה זה עוזר?

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  20. המחשב שלי מחובר לטלוויזיה פיליפס 5604H FullHD בכבל DVI-HDMI איכותי, המפרט העיקרי של המחשב: Intel C2D e7200, Gigabyte EP35 DS3, 4GB 1066MHZ וכרטיס מסך Nvidia 6800GS מערכת ההפעלה היא win7, ועיקר המחשב הוא מדיה סנטר - וסרטים (720p/1080p) אין שימוש במשחקים (יש ps3). סרטי ה1080p לא נראים באיכות טובה כלכך (מקודד coreavc) ולפעמים התמונה מתמלאת בריבועים גדולים וקטנים שמשתנים ברגע שהתמונה זזה (מקווה שאתם מכירים את התופעה הזאת..).. בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת האם הבעייה היא בכרטיס מסך ? איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות במקוומו (אני לא צריך כרטיס למשחקים, אך ורק לwin7 וסרטי fullhd)..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני יודע ששני הכרטיסים מובנים וחלשים ולא ממיועדים לגימניג אבל מה חזק יותר ובכמה? אשמח גם לקבל מבחני תוצאות. תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by itamariluz,

כרטיס מסך סבבה שיריץ לי משחקים חדשים ויחזיק לזמן הקרוב... דואל קור 2 גי'גה ראם 3.2 הרץ 300 וואט ספק כוח 400 עד 500 ש"ח תודה

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה קניתי לפני כחודש 7600GT... עכשיו אנשים אמרו פה שX1800GTO בהרבה יותר טוב... אני יכול להחזיר את הכרטיס שקניתי ולקבל עליו החזר כספי של 80% מהמחיר מדף (כלומר אני מקבל החזר כספי של 890 שקל).. השאלה האם שווה לי לקנות את הX1800GTO בתוספת של 525 שקל...(מה שיוצא שהוצאתי על כרטיס מסך 1700 שקל, המחיר של ה7600GT שקניתי עלה 1200...אבל המחיר שלו בחנות זה 1100 עכשיו...) תעזרו לי להחליט...

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by N N C,

כולם מכירים את DXDIAG אני מניח, אז אין צורך להסביר מה זה... הבעיה היא שבלשונית תצוגה/video מוצג שיש לי תמיכה של הכרטיס מסך ב-direct draw, direct 3d אבל לא בהאצת AGP או משהו כזה (הוינדוס שלי בעיברית אז אני לא זוכר בדיוק איך כותבים את זה באנגלית)... משהו כאן מוזר כי אני זוכר שהייתה לי את האפשרות הזאת בפעם האחרונה שבדקתי... ניסיתי לעדכן דרייברים, ניסיתי לעדכן ל-DX9 ובדקתי שבהגדרות תצוגה יש האצת תלת מימד מלאה... אז יש כאן איזה משהו שאני מפספס ?

25. Started by Impreza,

אני עכשיו עם 4.7 וכרטיס מסך RADEON 9600XT 256MB האם להתקין את 4.9? אני רוצה לשחק בדום 3 באיכות טובה האם זה משפר? או שבמשחקים אחרים זה יכול להיות פחות טוב?

• 8 תגובות
    • 870 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.