עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by cooper,

מה המהירויות שצריכים להיות לי ב1950XT ? למה שבCATALYST CONTROL הוא מראה לי : Graphics Card Manufacturer Built by ATI Graphics Chipset Radeon X1950 Series Device ID 7244 Vendor 1002 Subsystem ID 0B12 Subsystem Vendor ID 1002 Bus Type PCI Express Current Bus Setting PCI Express x16 BIOS Version 009.012.005.002 BIOS Part Number 113-A52068-100 BIOS Date 2006/09/21 Memory Size 256 MB Memory Type DDR3 Core Clock in MHz 500 MHz Memory Clock in MHz 594 MHz Primary Display Yes זה בסדר??? כי ראיתי שהוא אמור לעבוד על מהיריות גבהות יותר תודה לכל המומחים 8)

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by Bashash,

כנראה לאור הבנצ'ים של הכרטיסים של ATI אני אצטרך לבצע מעבר מ-NV ל-ATI ורציתי לדעת איך הדריברים והעידכונים. אני יודע שאנוידיה מוציאה כל הזמן דרייברים וכל הזמן משפרת ומתקנת בעיות במשחקים חדשים למשל והשאלה שלי עד כמו ATI משקיעים בדריברים שלהם? כל כמה זמן יוצאים דריברים וכד'... תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  3. EveCool VC-RHC Turbo accelero S1 \ S2 מה מהם עדיף והאם הם יתאימו ל-AGP הכרטיס של פליט PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by shar00750,

רציתי חוות דעת על הכרטיס הבא האם הוא מספיק טוב לסרטים ולמשחקים פשוטים?[http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216#/url][br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 17:32:11[fthttp://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216#p][/ftp]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by see4,

אוקי החלטתי לקנות את הכרטיס החדש של AMD-ATI , אני ראיתי את זה של HIS שבא עם 3 צלעות קירור , ב XT זה היה רק 2 ...אני לא מצאתי HIS בארץ אבל יש של חברות אחרות , השאלה שלי האם כולם עם 3 צלעות מה עדיף לקחת וגם אני ראיתי שיש רק ב FOXPC ו TMS , מישהו ממליץ על בחירה מסוימת ...תודה על העזרה ...

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  6. היי לכולם המעבד : amd 5200+ מה יכול להיות תחליף טוב ל 8800GT שיש לי כבר 4 שנים בערך. משהו שיריץ טוב משחקים למה היום הוא כבר סוס "מת". אשמח להמלצה טובה בתקציב שרשמתי. תודה.

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by AcaMol,

ההבדל במחיר (ב-skypc) הוא 21 שקל. מה ההבדל בין ה-5770 לגרסה השנייה שלו? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by zoyaniv,

לצערי נשרף לי האסוס 5770 שלי אני לא כך כך מעודכן בסדרות החדשים, איזה כרטיס מסך תקציבי יש שיריץ משחקים באיכות סבירה ולא יהיה יקר מידי? ראיתי את ה 6750 ב 490 ש"ח ולעומותו את ה 5750 ב 510? איזה מהם עדיף? האם יש המלצה אחרת במחיר הזה? חיבור PCI-E מעבד I7 ווינדוס 64 ביט

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום רב איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים ולמה? asus geforce 5700le 256mb או gigabyte 6600gt 128mb תודה רבה

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by TimoTy,

האם הוא שווה את הכסף? ואם כן או לא אני פתוח להצאות אחרות...... תודה

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  11. אוקיי אז חבר טוב שלי מתלבט והוא טוען שהוא שמע ממקום אחר דברים סוטרים למה שאני טענתי... הוא שמע שאסוס היא החברה השולטת בכרטיסי המסך, ואילו מנגד אני אמרתי לו שזה לא נכון, אומנם אסוס מובילים בלוחות אם אבל בכרטיסי מסך ליד טאק וגיין ווארד שולטות בשוק... אז הוא ניסח לי שאלה שברצונו לשאול: אז זאת השאלה... אנא הגיבו לשאלה ואם יש תגובות תשפכו תלב! החברות שביניהן אנו רוצים להשוות הן: 1-Gainward 2-LEADTEK 3-ASUS 4-MSI אנא ממכם הגיבו ודרגו את הבאים לפי סדרם מהטוב ביותר לגרוע ביותר... תודה מכל הלב וצום קל לכולם!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום תמיד לא הבנתי כל כך במפרטים של כרטיסי מסך ורציתי לשאול איך אני יודע איזה כרטיס מסך "מספיק חזק" לפיפא 13 וNBA 13 לדוגמא לשחק עם הכל על HIGH ובFULL HD ושירוץ חלק. במילים אחרות איך אני יודע איזה כרטיס הכי זול יעשה את העבודה במקום לקנות את ההכי יקר . מנסיון עבר תמיד הייתי קונה כרטיס טוב אבל לא הכי חזק והייתי צריך לשחק הרבה עם ההגדרות עד שהגעתי למצב שהמשחק זז חלק ובפריים רייט גבוה. אני כמובן מדבר על מצב שמבחינת המעבד אין בעיה (נגיד i5). תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום, הכנתי מפרט למחשב חדש והדבר האחרון שנשאר לי להוסיף זה כרטיס מסך מתאים. חיפשתי אחר המלצות והשוואות לכרטיסים מהסדרות FirePro ו Quadro אבל, שלא כמו geforce ו raedon, לא מצאתי השוואה או ביקורת אובייקטיבית. הרגשתי שהביקורות הגיעו מאנשי המכירות של אותן חברות. נכון לעכשיו אני מתלבט בין FirePro w5100 ל w4300 (עדיין לא מצאתי Quadro מקביל בביצועים באותו טווח מחירים) רציתי לדעת האם זה נכון להשקיע בכרטיסי מסך אלו ואם כן אז אשמח לחוות דעת בנושא או שאקבל תוצאה זהה בעריכת תמונות ווידיאו ב Raedon או Geforce? חשוב לציין שזה מחשב לעבודה בלבד ולא למשחקים. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. איך מסירים את הדרייברים כמו שצריך כדי שלא יהיו בעיות?? ובנוגע להתקנת החדשים... איזו גרסה הכי מומלצת והכי יציבה ומה מתקינים קודם דרייבים או קונטרול פאנל? המון תודה לכל המגיבים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by pantera,

האם למחשב בעל מעבד i3-6100 3.70 Hz בעל 8 ג'יגה זכרון וכרגע כרטיס מסך R9 380 ניתן לשדרג את הכרטיס מסך ל 1070 או 1060 או שהמעבד יגביל פה? כמו כן אני לא יודע איזה ספק יש במחשב רק שהוא מספיק ל 380. (אם זה קריטי אני אלך לבדוק, המחשב לא לידי) תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by hexspeed,

שלום חברים, אני מעלה כאן נושא שאותו אני חוקר כבר די הרבה זמן ויש לי היסטוריה די ארוכה ועגומה בכל הנוגע אליו. אני פותח את הנושא בפורום זה על סמך המסקנות שעלו בכל מני בדיקות שעשיתי שכיוונו אותי לכיוון כרטיס המסך ופחות לכיוונים של בעיות תוכנה/מערכת הפעלה. אז ככה.. לאחרונה רכשתי מחשב חדש שמאפייניו הראשיים: לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L P35 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon HD3650 DVI-I 512MB DDR2 (לאחר מכן הוחלף ל- Gigabyte 8600GT 256 DDR3 על כך בהמשך..) שמח ומאושר, הרכבתי את המחשב והתקנתי XP. אחרי ההתקנה של כל הדרייברים והמקודדים הרצתי סרט AVI. התוצאה היתה מפתיעה, לרעה! משום מה, כשניגנתי סרטים באיכות "נמוכה" (640 פיקסלים על 272 פיקסלים), כשכרטיס המס…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן. מישהו יכול להסביר לי בבקשה פעם אחת ולתמיד מה עושים הפילטרים? במה הם בדיוק מועילים אם מפעילים אותם? הרי הבנתי שכאשר מריצים 3DMark05 עם פילטרים פועלים אז הציון נמוך יותר מאשר עם פילטרים מכובים!! וכתוצאה מכך זה פוגע בביצועים של הכרטיס מסך, לא? (גם במשחקים..) אז איך זה שבבנצ'מרקים שעושים השוואה בין סדרת כרטיסי מסך בודקים כל משחק לפי רמה מסוימת של פילטרים? בשביל מה צריך אותם, אם הם רק פוגעים בביצועים? המון המון תודה למי שיוכל להסביר

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by roeiw,

הבנתי שיש כל מיני דברים קטנים שאפשר לשפר בשביל לסחוט עוד קצת ביצועים מהכרטיס מסך כמו לבטל כל מיני אפשרויות בדרייבר של הכרטיס.. מי שיודע משהו על זה בבקשה שיתן לי הסבר תודה. *הכרטיס שיש לי בחתימה. שכחתי לשאול ש בהגדרות של הכרטיס בחלק של ביצועים ואיכות יש אפשרות של שליטה ע"י תוכנה או לשנות ל 2X וכו' מה עדיף?

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  19. שלומות, בעקבות הדיון הקודם בו ביקשתי שילוש חדש והבנתי שהכרטיס AGP(ג'יפורס 7600GT) שלי תוקע אותי, הצלחתי לקבל עליו זיכוי חלקי(350 ש"ח) מנעה מחשבים(כל הכבוד להם, לא הרבה חנויות היו מסכימות בכלל לתת זיכוי!). לכן, יחד עם השילוש החדש, אני צריך גם כרטיס מסך חדש, עד 700 ש"ח, מנעה מחשבים. בהתחלה חשבתי לקחת 7600GT לPCI-E, אבל לאחר שיטוט די מעמיק בפורום הבנתי שהוא כבר כרטיס מתיישן, לא תומך dx 10(גימיק לא גימיק, אמרתם אותו דבר על 9.0C, ומלא אנשים נדפקו) ולפי מבחנים שראיתי(בעיקר טבלת ההשוואות של טום:http://www23.tomshardware.com/graphics_2007.html?modelx=33&model1=858&model2=855&chart=318) ה8600GTטוב ממנו, והוא גם תומך dx 10, אז למה לא? ואז ראיתי כל מיני המלצות על הHD2…

20. Started by T_C,

שלום, אני מצטער מראש אם כבר דובר על הנושא פה בפורום, אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובה למה שאני מחפש. איזה מכרטיסי המסך מסדרה 7 של nvidia או סדרה 1k של ATI מסוגלים להריץ vista יחד עם הaero glass ללא כל בעיה? הערה: כשאני מתכוון להריץ ללא בעיה אני מתכוון באופן חלק ככה שלא תהיה פגיעה בביצועי המחשב (מדובר במחשב חדש עם מעבד C2D ו2GB זכרון) כשמדובר בתוכנות שעובדות במקביל (וגם כבדות יחסית כמו phothsop elements או תוכנות עריכת וידאו) ולא במשחקים. תודה!

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by tomerco,

שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת איך הוא יריץ את המשחקים הכי כבדים שיש כיום כמו doom3, half-life 2, Riddick Escape From Butcher Bay ועוד ההפרט הוא: amd 64 3000+ s754 K8N-E Deluxe 512mb twinmos 2.5 cl leadtek 6600gt 128mb 160gb SATA nec 3500a samsung 17'' 793 DF FLAT מארז אני לא זוכר את השם MS Internet + MS Mouse Optical תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by magic1,

כרגע אמר לי מוכר בחנות מסויימת , שהספק שלי לא יספיק. אני חושב שכדאי לשאול דעה אוביקטיבית יותר. יש לי Thermaltake‎ tr2 series 470w יחזיק 8800gt בודד ? כרגע אגב הספק מחזיק radeon 1900xt אם זה עוזר למשהו בתשובה. תודה

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  23. שלום עקב מותו של ה 9500 פרו שלי אני מחפש כרטיס חדש. שני המועדמים הם 9600XT וה-9800 פרו א.רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בינם? ב.מה דעתכם על החברות הבאות powercolor ן-club3d ועל אילו חברות אתם ממליצים באופן כללי?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  24. לפני כמספר שנים זכור לי שמחירים של כרטיסי המסך לא היו עוברים את ה1000 שקל אם ניקח את המחירים של המעבדים של אינטל שהם בטנולוגייה 65NM התחילו במחיר 700 שקל אך תמיד המחירים שלהם היו כאלו לא בגלל הפיתוח או קשיים טכנולוגים אלא פשוט ככה האם כיום הטכנולוגיה מתקשה לייצר GPU וזיכרון בשבלם ולכן המחירים כאלו ?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by CXC,

מה עדיף לי? אני קונה מעבד I5 3470, עם מארז Fractal Design Define R4 Black Pearl וספק כוח של FSP Aurom 90Gold 700W ואני מתבלט אם לקחת שניים HD 7870 XT או GTX 770 אחד. שמעתי על הדרייברים החדשים שמשפרים את הביצועים במערך CF, אבל אני עדיין קצת חושש... אני רוצה ראש שקט כשאני קונה את המחשב החדש, בלי בעיות התחממות, בלי לדעת שהמשחק שאני רוצה לשחק בו לא תומך בזה (למרות שאני משחק רק בחדשים), בלי יותר מדי רעש ובלי בעיות גמגום. זה נראה כאילו GTX 770 עונה על הדרישות האלה, אבל אני מעדיף את HD 7870 XT מבחינת BEST BANG FOR THE BUCK מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.