כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
מסך 19 רזולוציה 1280X1024 אף פעם לא ההיתי גימר מטורף שחייב שהכל ירוץ על HIGH אפילו שחקיתי בקריסיס ב 1280X1024 בהגדרות בינוני מינוס וזה היה סביר בשבילי אבל הנה הגיע GTA 4 ומכאן אני מניח שהמצב רק ילך וידרדר עד שאני לא יוכל להריץ יותר שום דבר ששווה לשחק בו. אז מה אני מחפש, טוב דבר ראשון את כרטיס הכי משלם כמובן מחיר/ביצועים שתים,שיחזיק כמה שיותר זמן כלומר גם הכי משתלם לי עכשיו כרטיס בינוני אני לא רוצה להגיע למצב שעוד שנתים הוא לא יריץ כלום.אני מעדיף לקנות כרטיס HIGH END משתלם שיהיה אוברקיל לשנה הקרובה אבל שבעתיד יוכל להריץ משחקים בסבבה ככה. עוד חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט אבל זה פחות קריטי עוד דברים שאתם צריכים לדעת,לא יודיע אם זה חשוב אבל יש לי מארז HEC אז הוא צריך להיכנס לש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עוד לא ירדתי לעומק ההבדלים. האם הם זניחים? או משמעותיים ביותר כך שאני אראה שינוי קיצוני, אני כרדע עם 4850 ,יש לי אופצייה לשדרג אותו ל 4870 בלי להפסיד כסף, ז"א רק להוסיף את ההפרש. GTA IV זז טוב אצלי ,אפילו דיי טוב ,בסביבות ה35 FPS שחיק למדי, קרייסיס כמו חלום על שיא הגראפיקה ,רזולוציה 1680*1050 וכל השאר כמובן כבר לא מדגדגים. רציתי לדעת האם באמת יש הבדל ששוה את ההשקעה הנוספת של 250 ש"ח בערך?(אולי טיפה פחות). ועוד שאלה קטנה. לפי מה שאני רואה פה במיפרט של הכרטיס של PALIT יש לו תדרים מיפלצתיים ממש לעומת שלי וההבדל הוא רק 200 ש"ח משלי אולי גם פחות. הנה פה: http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=P487S512D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מזה התדרים…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחבר שני מסכים ל4850. מסך אחד lcd והשני רגיל ctr.. כאשר אני מדליק מחדש את המחשב אז המסך הlcd נדלק ועובד אבל אם אני מנסה תוך כדי פעילות של המחשב להעביר את התצוגה למסך הרגיל ואז להחזיר למסך lcd אז הוא לא נדלק לי.. וגם כשאני מנסה לעשות ששני המסכים יפעלו ביחד אז רק המסך הCRT עובד.. מה אפשר לעשות? האם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? (פעם זה עבד לי מצויין אבל עכשיו משום מה זה לא עובד... וניסיתי לשנות דרייברים וזה עדיין לא עובד)
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום! אני מצאתי 2 כרטיסי מסך עם חיבור AGP שמוכרים בחנות SKYPC, זה בשביל שידרוג מחשב קיים. (סתם OFF TOPIC: גם לקחתי 2GB של DDR1) אז בקיצור, זה ה-HD3650 DDR2 עם 512MB http://www.skypc.co.il/pl_product~CGA-3652DDY~8~0.htm או ה-HD2400PRO DDR2 שגם עם 512MB http://www.skypc.co.il/pl_product~CGA-P242~8~0.htm אני פשוט רוצה לדעת עם ה-HD3650 יעשה לי צוואר בקבוק במחשב. מפרט (לפני שידרוג): מעבד: PENTIUM 4 2.8GHZ ספק: 300W לוח אם: GA-8IPE-775SG אה וגם אם אני צריך להחליף ספק (למרות שהוא די חדש )?
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, הם יותר חזקים מכרטיסים כמו 9800GTX+ אבל הם ישנים יותר. הבנתי גם שהם פשוט נעלמו מהעולם, אפילו שהם היו כרטיסים חזקים ביותר. אשמח לדעת איך ולמה זה קרה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין כרגע בענייני הGF 280 , למרות שהבנתי שאולי תהיה ירידת מחירים בקרוב עקב ה295. אבל שמתי לב למשל בSKYPC שיש לBFG גרסה OC וגרסה OC2 , שזה בעצם כרטיס שעבר OC במפעל. שאלתי היא - האם ניתן לעשות לכרטיסים הללו יותר OC מכרטיס רגיל או בעצם שאפשר לעשות לכרטיס OC ולהגיע/לעבור את הביצועים של הכרטיסים הללו ?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מכיוון שהכרטיס שלי חלש מידי בישביל משחקים מסויימים, אבל עדיין אני לא רוצה לקבל מריחה, רציתי לדעת איך אני מכריח משחקים לעבוד ב LB, אני מתכוון כמו למשל במשחק AC, שיש פסים שחורים למעלה ולמטה. עריכה : הצלחתי ! לפרוטוקול : בדרייברים של ATI לכו : DIGITAL PANEL DVI, אחרי זה ל ATTRIBUTES ואז ב IMAGE SCALING תסמנו "USE CNTERED TIMINIG". אל תחשבו שסתם שאלתי בלי לנסות, סתם במקרה דווקא עכשיו הצלחתי...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (שהוא איזה בלוף מובנה על הלוח אם). ואני לא הגיימר הכי גדול שיש, אני רוצה לשחק בגדול בCOD4, פאר קריי... לכן אני מעדיף לא להשקיע יותר מדי..עד 300 ש"ח פחות או יותר. אז מה שמצאתי זה השניים האלו: HD4350 512MB 8500GT 512MB את הכרטיס חיפשתי באתר של KSP, וראיתי בצד קטגוריה "מציאון", שבה מצאתי: POINT OF VIEW 8600GTS 256M DDR3- ב350 ש"ח POINT OF VIEW 8600GT 512M DDR2 - ב300 ש"ח לפי מה שהבנתי, הראשון הוא לא רע בכלל, אז לא הבנתי איך זה כזה זול,זה יד שנייה? מחודש? אם מישהו יודע על זה פרטים אשמח לדעת. וכמובן על איזה כרטיס הייתם ממליצים (4350\8500) או אפילו כרטיס אחר, במסגרת התקציב. אגב המחשב שלי הוא אינטל דואל 2.0, 2GB זיכרון, והלוח…
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם (P45 PRO) תומך CROSSFIRE וכרטיס מסך HD4850 עם 512MB. אני מעוניין לשדרג ולנצל את אפשרות ה CROSSFIRE. לאחר שקראתי את ה FAQ של האתר עדיין לא הצלחתי להבין אםי יכול לחבר כרטיס HD4870 ושני הכרטיסים יעבדו ביחד וישפרו את הביצועים האם אני יכול להרכיב כרטיס עם 1GB והוא יעבוד? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה ההבדל בין היצרנים האלה של אותו כרטיס GAINWARD 9800GTX+ 512MB DDR3 - PCX INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 OC Freezer Edition PCI-E Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe Asus nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe BFG nVIDIA GeForce 9800GTX+ OC 512MB DDR3 PCIe Palit nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
9800GTX 1GB/512MB+ HD4870 1GB/512MB HD4850 1GB/512MB ושל איזה חברה כדאי עם הקירור הכי טוב שיש לא משנה על המחיר רק שלא יתחמם ויהיה הכי טוב מבניהם למשחקים??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום ביום ראשון אני קונה מחשב חדש עכשיו המוכר הציע לי מסך 9500 1GIGA. עם ספק 420W ביקשתי ממנו לשדרג ל9600 והוא אמר שצריך להחליף לספק כוח יותר חזק וכל השדרוג- החלפת הספק וכרטיס המסך יעלה בסיבות ה 300 שקל כדאי לשדרג? ומה ההבדל בין 9600 ל9500? אני רוצה להריץ את GTA4 על המחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
החלפתי את הכרטיס הישן שלי (9600XT) במחשב העוד יותר ישן שלי ( 2.4 וגיגה זכרון) ומאז המחשב קורס במשחקים מסויימים. RED ALERT 3 מפעיל את הGPU ריקוברי איך שאני מתחיל משחק חדש (עם הכרטיס הישן זה פעל, אבל נורא לאט) ויש משחקים שהוא עושה למחשב ריסט ויש כאלה שפועלים ללא בעיות. יש למישהו רעיון? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום . לאחר מאמר קטן שראיתי האתר Guru3D ראיתי שהכרטיס מסך 9800 GX2 מראה יותר FPS במשחקים . ולעומת זאת הוא גם יותר זול ממנו בהרבה. יש סיבה לכך ? http://guru3d.com/article/geforce-gtx-280-review-test/18 אז לא משתלם כבר לקנות את ה 280GTX אם זה ככה
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הנה שוט מGPUZ, האם לכרטיס יש 16 צינורות ?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
לדעתי הכל התחיל מהמשחק החביב GTA IV החדש למחשב... ---> שיחקתי לי בערך שעה + - ופתאום נהייה מן מסך שחור לרגע... ושוב חזר למשחק אך כאילו בלי דרייברים המחשק עבד לאט וכו'... --->מאז נעלם!!! הסמל של CCC בשורת הסמלים בTASKBAR וגם הוא אינו רוצה לעבוד... כשאני לוחץ עליו הוא אומר שהוא יכול לפתוח רק את ה ADVANCED ולא את הבייסיק וגם אז כשאני מאשר אותו שיפתח את ה מתקדם"" הוא אינו ניפתח ולא קורה כלום...!? א)איך אני מחזיר אותו לפעולה + האייקון של CCC למטה ב)האם הוא עכשיו פגום??? (צריך פירמוט)? btw ... ניסיתי לעשות כל דבר אפשרי שקשור למחיקה והתקנה מחדש כולל הכל הכל כולל SWEEPER ועוד...
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין radeon ati asus hd4870 512mb או ati radeon gigabit hd4870 512 mb זה אופציה ראשונה האופציה השניה היותר יקרה ולאחר מכן אני יפרט את הדילמה המורכבת יותר Radion sapphire hd4870 1024mb ddr5 או geforse gtx 260 zotac 896mb ddr3 הצרכים שלי זה למשחקים כבדים עכשיו דחוף לי שיעבוד gta Iv על רזולוציה הכי גבוה ועל high בכל האפשרויות הגרפיות ראיתי כמה דרישות מערכת שצריך תמיכה ב shader קיצור אני מבובל אני לא יודע מה לקחת מחר אני הולך להחליף באיבורי את ה INNO3D 9800GT 512MBDDR3 חשוב לציין כי בין שני האופציות הכלליות אני גם לא יודע מה לבחור כי אני לא יודע גם אם זה קריטי בשבילי הזכרון בין חצי גיגה לגיגה בכרטיס ואני צריך תגובבה לפני שיגמר לי ה 14 יום של ההחלפה תודה רבה ל…
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הגיעו לי כל החלקים של המחשב ... הכרטיס מסך הזה ענק ! ויש לו קירור מאסיבי מאד ... קחו תמונה http://www.fastup.co.il/images/93994132.bmp ואי אני מת כבר להרכיב תחלקים ולראות תביצועים !!! D:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובהנחה שה 7600gs לא ddr3 מי עולה על מי? אני שואל כי כרגע אני מכרתי את ה x1950p ב200 ש"ח ונשאר לי לבנתיים 8400gs שאני צריך לחבר אותו שאני יהיה בבית .פעם היה לי 6800xt שברמה של ה 7600gs ופרולוג'ן 2008 עבד סביר . ולאן אני יכל להגיע עם ה8400gs באוברקלוק {אם זה קשור לפורום }
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך palit9600 gt. אני מוריד לו עדכון מהאתר של nvidia מתקין את העדכון עושה ריסט למחשב אבל שאני בודק במאפיינים האם הדרייבר התעדכן אני רואה שלא אני רואה שרשום את המספר של דרייבר ישן מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שניהם באותו המחיר בערך האם ידוע לכם מי מבינהם מומלץ יותר למשחקים??
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חלק מאתרי התקשורת בעולם החומרה קיבלו את גרסת המהנדסים של הכרטיס כדי לתת הצצה למה יש לנו לצפות מהכרטיס, קבלו את המיני ביקורת הזאת : http://guru3d.com/article/geforce-gtx-295-preview/ נראה שהם עשו עבודה טובה, וה295GTX מנצח את ה4870 X2 , בכל המשחקים שנבדקו. יש לכם מושג מתי הוא מגיע לארץ ?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב חדש בסביבות ה400 -500 ש"ח. אשמח ליראות גם השוואות עם שאר כרטיסי הסמך. תודה.
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מתכנן להשתמש בפילטרים בסיסיים. המסך יהיה 27" של Dell, דגם 2709W. שני מאווררי 140MM במהירות של 1900RPM יכוונו עליו ישירות, כך שה-OC יכול להיות קיצוני. המערכת תהיה מערכת Core i7. אם הכרטיס לא יספיק, יש המלצה לכרטיס מסך כלשהו בתקציב בלתי מוגבל? אני לא רוצה סתם לקנות HD4870x2 מכיוון שהוא עלול להיות אוברקיל. תודה רבה.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASRock 4CoreDual-SATA2 R2.0 במפרט שלו באתר של החברה כתוב שיש לו סלוט PCIE אבל מודגש @ x4. איזה כרטיסי מסך מתאימים ללוח אם הזה? אם אני קונה כרטיס PCIE x16 האם הוא יעבוד? יעבוד פחות טוב? לא יעבוד בכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-