עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yosizach,

מי שלא יודע או לא מכיר סופט מוד הופך נמשל ראידון 9700 פרו אז כתוב 9800 זה קצת משפר .. אך שהוא את הביצועים ..., בכל אופן יש אותם באומגה אני אחרי פירמוט והתקנתי את הדרייברים הרגילים 5.2 האם יש ? אומגה 5.2? ... תודה.

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by MeLeH,

טוב אז ב-24 בערך אני קונה מחשב ואני רוצה עצה באיזה כרטיס מסך לקנות... את ה GefForce 8800 GTS 320MB OC של BFG או את ה GeForce 8800 GTS 640 MB הכי זול שאני ימצא ? שמעתי שלמי שיש מסכים גדולים עדיף ת640MB ויש לי מסך 20" (1400x1050) חשוב לי לקבל כמה שיותר איכות וFPS ברזולוציה הכי גבוהה (ציינתי למעלה) במשחקים כבדים וגם קלים... ועוד דבר... ה640MB יותר גדול מה 320MB ? האם הוא יכנס ב Sagitta ? או לTriton אולי גם פוסידון... תודה...

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  3. יש לחבר שלי פנטיום 4 1.7 זיכרון 386mb אני לא יודע את הלוח אם וכרטיס מסך tnt2 והוא רוצה להחליף את הכרטיס נסך התקציב שלו זה 450 , מה אתם ממצליצים לו ? תודה

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by SEangel,

מה עדיף? (ברצינות, בשביל המחשב הישן שלי)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי X1650 של ספייר. מחשב חדש-עכשיו בניתי אותו. במחשב הקודם היה X700PRO שהיה מחובר לפלזמה- ככה הייתי רואה סרטים מהמחשב. כשאני מפעיל את הקטליסט, אני מבל שגיאת CLI, שסוגרת את הקטליסט. התקנתי את ה NET FRAME WORK - לא עוזר- עדיין אני מקבל שגיאה. כשאני לוחץ על מסך 2, ומנסה להעיל אותו, המחשב נעצר שנייה וחוזר למצב בו מסך 2 לא פעיל. מה הבעיה? מה עושים? אשמח לעזרה מהירה. תודה

• 8 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by fleshbone,

באתר של פנדה מופיע כרטיס של GIGABYTE 7800 GT ,לא מצאתי אותו באתר של GIGABYTE זה הלינק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10975 מה ההבדל בינו לבין ה7800GTX והאם זה מצדיק את הקנייה של הGTX לעומת ה GT או שכדאי לחכות ל ATI ??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב בסביבות 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות.. אני משחק במשחקים כבדים רק לעיתים רחוקות.. אבל אני עדיין רוצה כרטיס טוב כדי שתהיה לי את האפשרות.. הכרטיס אמור להיות בטווח מחיר 300 -500 ש"ח ושיהיו לו ביצועים כמה שיותר גבוהים בתמורה למחיר.. נ.ב >>> הכי חשוב, אני לא גיימר ואני משחק במשחקים כבדים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. השימוש העיקרי זה אינטרנט מסנג'ר ודברים כאלה..

8. Started by dennis14,

כרטיס המסך שלי תומך עד שיידר מודל 2.0B ורציתי לשאול אילו משחקים תומכים בו ויפעלו על SM2.0B במקום על SM2 הנחות ממנו באיכות התמונה ? כמו כן שמעתי שניתן להפעיל HDR תוכניתי בעזרת כרטיסי מסך שלא תומכים ב - SM3 ורציתי לשאול איך עושים זאת ? ואילו משחקים מאפשרים זאת ?

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

WTF WTF WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :o :o http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=2682 אבל לעומת זאת http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=32331 אני ממש מבולבל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם. בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מסך דק חדש. התקציב הוא 1800-2100 ש"ח וכמובן עדיף כמה שפחות. המטרות של המסך הן משחקים, וכל הדברים הרגילים שהם עבודה משרדית, גלישה וכו'. צריך להיות במסך יציאת DVI דיגיטלית. אני חשבתי על הSAMSUNG 710T שנכנס לי בול בתקציב וגם קיבלתי עליו חוות דעת רבות אשר שיבחו אותו לטובה. מה דעתכם? האם המסך הנ"ל הוא באמת הכי משתלם בשבילי? האם הייתם לוקחים משהו אחר? תודה מראש, אבי.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by bezadon,

אז ככה - כבר ביום ראשון הקרוב תכננתי להוציא הזמנה למחשב חדש. התיכנון היה לקנות כ. מסך 7600GT שעולה 916 ש"ח (של לידטאק) : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 בעקבות הכתבה באתר: http://hwzone.co.il/news/1156351733/21698/ התחלתי לחשוב שאולי כדאי לחכות עד לאמצע ספטמבר בשביל לקנות את הכרטיס מסך החדש הזה של ATI. עובד עם DDR4 ! נתונים מאוד גבוהים ! ומחיר בסדר (1400 ש"ח). עד כמה הכרטיסים הנ"ל (ה-7600 וה-1900 החדש) שונים זה מזה ? מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש וקניתי תכרטיס 7800 gtx עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס לא טוב לא יודע שאני בא להתקין את הדרייברים הוא אומר לי שאולי הוא לא של לידטק לא משנה אז קיצר התקנתי את הדרייברים מאתר של נבידיה ועכשיו הכרטיס עובד יעני הוא מותקן אבל ראיתי שבדיסק של הכרטיס מסך יש כל מיני תוכנות כאלה טובות ומעניינות ומשום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך שלי הדיסק .. מה עושים ?. אם זה לא לפורום הזה אז סליחה

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  13. שיתוף הפעולה של החברה האמריקאית עם הממהיר הנודע K|NGP|N ממשיך גם בעידן ה-Turing לכתבה

14. Started by Yarok,

חבר שלי היום קנה את הכרטיס הזה מאייבורי 9600GT DDR2 של GAINWARD עם 1GB ב420 שקל הוא שואל אותי מה ההבדל ביןDDR2 לDD3 ואני לא יודע מה לענות לו כי אני באמת לא מבין בזה.. אז אני שואל אותכם האם יש הבדל ? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  15. עוד לפני ההשקה של מוצרי ה-Navi החדשים, מפתחת השבבים האמריקאית מצליחה לצמוח במכירות בזמן שצמד המתחרות שלה דורכות במקום לכתבה

16. Started by alfus73,

אשמח לקבל חו"ד מקצועית ממכם. האם מישהו יודע האם הכרטיס מרעיש ? האם דורש ספק אחר מהסטנדרט? האם נדרש עוד מאוורר (יש לי לוח אם ASUS שעליו יש מאוורר+מאוורר נוסף)? האם מתחמם מהר? המחשב שלי הוא AGP*8. רוצים עליו 950 ש"ח. אני גיימר בינוני. מה דעתכם? אשמח מאד לקבל את דעתכם

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  17. מה השיפור בזה והאם זה תמיד יותר טוב מPRO?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by שמIליק,

2600 תומך DX10.0 בזמן ש-1950 תומך ב-DX9.0. האם יש הבדל משמעותי בביצועים? קשה להבין את הנתונים ב-TOM'S מפני שההשוואה נעשתה על כרטיסים (2600) עם תדר זכרון נמוך. בהנחה ש-DX10.0 יכנס לשימוש רציני רק בעוד כשנתיים ואינו פרמטר חשוב היום מהו הכרטיס המומלץ? האם X1950XT חזק משמעותית משניהם?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by adirnasri,

אני רוצה לקנות כ.מ חדש אני מטלבט בין הX1950GT לX2600XT מה יותר טוב מבחינת ביצועים אני הרוב במשחקים... והמפרט שלי יחזיק את שתיהם רק אני לא יודע עם הספק כן הספק שלי הוא: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm תודה מראש אדיר

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  20. *כותרת* X1950 או GT8600

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by kurt80,

שלום חברים, אני חושב על קנייה של מחשב חדש ורוצה לשמוע את דעתכם בנוגע לכרטיס מסך. חשוב לציין שאני לא גיימר גדול,סביר להניח שאקנה משחקים ספורים,2-3 בשנה. מהמשחקים שאקנה אני רוצה להנות ולקבל חווית משחק חלקה ,עם פילטרים מופעלים ובלי תקיעות ושאר עניינים. דוגמא למשחק שרוצה לקנות ולהנות ממנו- BF2 .. תקציב מקסימאלי לעניין 2000 ש"ח ומטה. האם ה-7800GT הוא הכרטיס בשבילי או שאני מכוון גבוה מידי וכרטיס חלש יותר יספיק? בהנחה שאלך על 7800GT,נתקלתי בכמה ידיעות על בעיות עם חלק מהכרטיסים (ארטיפקטים ועוד כל מיני). הנה דוגמא אחת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162052.0 אם אני לא טועה,הבעיות האלו התרחשו רק בכרטיסים מומהרים (כרטיסים שהומהרו במפעל). לא חשוב לי לסחוט …

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  22. קראו בקצרה ת'דיון ותענו על הקטע המודגש.... עריכה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244051.msg2149953#msg2149953

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by The Ripper,

לבעלי כרטיס ATI יש את האופציות הנ"ל להגדרות הדרייבר ול-OC, כשיש את האופציה של ATI CCC הדורשת התקנת .NET ומאד בעייתי לטעמי. אני כרגע בכלל עם דרייבר ישן שהגיע עם - CP (מה שהוחלף ע"י CCC סופית), רציתי לדעת באיזה פתרון אתם בחרם ואם תוכלו לפרט קצת אז בבקשה... תודה, המרטש.

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by seffi,

קניתי לפני כשבוע כרטיס RADEON 9500 PRO יש לי בעיות איתו. מסתבר שעם הסדרות ייצור המוקדמות יותר של 9500/9700PRO יש בעיות עם לוחות מסויימים. אפילו בספר של הלוח ASUS שלי יש איזכור לנושא הזה. על כל כרטיס יש מספר שנראה ככה : P/N xxx-xxxxxxxx-xx אם השתי ספרות האחרונות שלכם הן פחות מ 30 אז הכרטיס הוא מסדרת ייצור בעייתית. כל מי שיש לו כזה כרטיס והוא עושה לו בעיות מוזמן ליצור איתי קשר דרך seffi@mail.com או בטלפון 054983440. אני רוצה לארגן קבוצה מול הנציגים של ATI ולקבל תחלופה הולמת שאם לא תוצע אבחן צעדים משפטיים. ולמפעילי האתר, מכיוון שהנושא יכול לשרת משתמשים רבים אם אפשר תארגנו שההודעה הזאת תהיה כל הזמן למעלה בפורום. תודה.

25. Started by yonir,

שידרגתי את המחשב שלי עם כרטיס מסך "חדש" - כנראה Geforce2 במקום Riva TNT שהיה לי. את כרטיס המסך לקחתי ממחשב ישן שהספק שלו נשרף ולא צריך אותו יותר. אני מנסה לפענח איזה כרטיס מסך זה.. את ה-GPU עצמו אני לא יכול לראות (מאחורי מאוורר) אבל מעליו רשום: Geforce 2200 ה-2 אחרי ג'יפורס מעוגל כזה, וה-200 רשום בקטן לידו. חוץ מזה כשהמחשב עולה הדבר הראשון שמופיע (מידע מה-BIOS של הכרטיס אם אני לא טועה) זה: Nvidia Gefore 2200/ MX400/ MX200 version 3.10.00.09.00 32MB אבל, כשאני מפעיל GPUz (גרסה 0.2.3) הוא רושם ב-name: Nvidia Quadro (נראה לי שהשם הזה מגיע מה-driver האוטומטי של windows או משהו). וב-GPU הוא רושם NV10 שזה (לפי ויקיפדיה) Geforce 256. גם שאר הפרטים מתאימים לזה, טכנולוגיה 220mm, …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.