עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aderet,

שלום!! בשעה טובה התקנתי את ה 7600gt החדש שלי(leadtek)-יחד עם ה 6300 והלוח החדש. הבנתי שתהיה בעייה לכרטיס שלי עם dx10.(לא תומך??!!??) האם תהיה אפשרות פתרון בדמות עדכון דריבר למשל או שפשוט אכלתי אותה?

2. Started by devek,

יש לי יציאת TV OUT ולפני איזה שנה אבא שלי הצליח איכשהו להקליט מהמחשב לוידאו אבל עכשיו לא אני ולא הוא זוכרים איך עושים זאת.. מישהו יכול להסביר לי? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  3. אלמנטים: 1) ביצועים ! 2) קירור שקט. אז כרגע אני יודע על 2 דגמים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 ו- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4616 הוסיפו דגמים נוספים, אם יש, והביעו דעה על המומלצת ביותר. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  4. טוב, קניתי יחד עם מחשב חדש את הכרטיס LEADTEK 7600GT TDH. ואם זה חשוב אז המעבד זה 930. אחרי שקיבלתי תמחשב והתקנתי כל מה שצריך, התקנתי את המשחק שבא איתו בבאנדל, סריוס סאם 2. הוא לא אמור להיות משחק טובעני במיוחד אך עדיין, לפעמים כשאני משחק במשחק, אחרי רבע שעה בערך המשחק נתקע אבל הסאונד ממשיך. איך אני פותר את הבעיה הזאת ?? נכנסתי לתוכנה של NVIDIA וכתוב שם שהטמפרטורה של הכרטיס במצב של ווינווס רגיל, ללא שום משחק זה 43 מעלות. האם זה סביר??? מה אני צריך לעשות בנוגע לדברים האלה ??? תודה לעוזרים !!! זה נורא דחוף . תודה ! :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  5. http://www.bilgiustam.com/512mb-ati-hd-4870rv770-1gb-geforce-9800-gx2-crysis-ve-3dmark-2006-testleri/

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by erap129,

אני קונה מחשב חדש בקרוב ומתלבט בין ה7900GS של ASUS שעולה 1250 ש"ח לשבין הPOV 7600GT שעולה 930 ש"ח. אני מתכוון לשדרג לDX10 בעוד שנה~ אז שווה להשקיע 300 שקל נוספים ב7900GS? הבדל הביצועים והעובדה שאני הולך לשדרג עוד שנה מצדיקה את המחיר של ה7900GS?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הגיע אליי הכרטיס הנ"ל לא יודע ממש פרטים עליו רק זיהיתי שזה Nvidia Quadro Fx 3400 המחירים בזאפ דיי מטורפים 5000 - 8000 מישהו יכול לעזור לי ולהסביר טיפה? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Dante_9,

אני מעוניין לקנות את המסך הזה ורק רציתי לשמוע עליו מילה או שתיים. תודה

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  9. יש לי את הRadeon 9550 של GigaByte. הביוס שנמצא בו הוא גרסת F1, כלומר הגרסה הראשונה. מאז יצאה גרסת F21, שבאה לתקן כמה דברים כמו מהירויות סטוק (בכרטיס שלי זה בזכרון 390 במקום 400), וגם את תזמוני הזכרון (מה שיותר חשוב). http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Support/Bios/Bios_GV-R955128D.htm הייתי רוצה לעדכן את ביוס הכרטיס, אך אני לא מצליח. ניסיתי דרך הדיסקט כפי שהם כתבו איך לעשות, הוא כותב לי שגרסת הביוס שלי חדשה יותר או שווה לגרסה שאני מנסה לעדכן (F21). ניסיתי גם דרך הGigaByte VGA Utility, אך גם שם זה לא מצליח. דרך עדכון Update הוא אומר לי שאין גרסה חדשה, וכשאני מנסה דרך עדכון מהHD הוא כותב שהקובץ עלול להזיק ולא מעדכן. צירפתי שתי תמונות של התוכנה, אחת של ניסיון לעדכון דרך האינטרנט…

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by mrsph666,

שלום, איזה מהשניים יותר טוב? ATI Radeon 9600XT או nVidia GeForce 5700FX Ultra ? האם עשיתי נכון כשקניתי Asus Radeon A9600XT/TD על פני FX5700U ? והאם זה נכון שכרטיס ה-Asus שיש לי הוא הטוב ביותר מבין כל היצרנים לאותו כרטיס? אמרו לי בחנות שהוא יותר טוב אפילו מ-Sapphire ו-Gygabite... טוב, המחיר גם היה יותר גבוהה.... בבקשה, אל תגידו לי "יכולת לקנות XFX GeForce 6600GT" נמאס לשמוע... אז בכל מקרה, תודה רבה לעונים! אם אפשר, תשלחו לי לינקים להשוואות, תודה רבה שוב!

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  11. האח המוקטן והמוזל ל-Fury X יושק בעוד כשבוע, ואנחנו מקבלים פירוט כמעט מלא של המאפיינים אותם הוא יביא איתו על מנת להילחם ב-GeForce GTX 980 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%aa%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-radeon-fury-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%99/

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי מסך CRT רגיל, וכ.מסך 8500GT. אני משחק בעיקר PRO EVOLTUION SOCCER. המסך עצמו נמצא כאשר הוא בווינדוס על 85 HERTZ, את המשחק זה בלתי אפשר לשחק עם HERTZ כזה, אז דרך DXDIAG -> OVERRIDE אני משנה את זה ל-60. שמתי לב, שאם אני משחק עם רזולוציה 600\800 רשום שהמשחק הוא על 61HERTZ, ואם זה 1024 אז זה על 60HERTZ. מה ההבדלים? אם יש?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  13. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by ar2r,

אני חייב כרטיס מסך יש לי כבר את כל המחשב כפי שרואים במפרט אני חושב לקנות כרטיס מסך מהסידרה החדשה אך לא יודע עם משתלם לי.. יש לי מסך 22

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Slavikik,

שלום לחבר שלי יש מחשב P4 מעבד 3.0 GHZ לוח אם של ASUS P4 לא יודע מדיוק איזה וזיכרון 1 גיגה ספק פשוט של P4 ועכשיו נשרף לו 7600 GS והוא רוצה לקנות את ה Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail מ TMS ב 772 שקל או את ה Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 Retail ב 352 שקל. או את ה Sapphire Radeon 2600Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail ב 380 שקל.. מה יותר כדאי לו לקנות?

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

שלום רב לכולם. הגיע זמנו לכרטיס מסך שלי מזמן אבל עכשיו מתפנה לי קצת זמן לשחק ואני מוצא את עצמי לא מסוגל להריץ דבר. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: E6300 לוח אמ: P5L2 SE ASUS. כרטיס מסך נוכחי:7600GT RAM: 3GB אני מודע לכך שהמפרט שלי מאוד מאוד ישן אבל להחליף מחשב כרגע לא יתאפשר, מה שכן אני רוצה לשחק במשחקים ולפחות לעמוד בסטנדרטים (בשאיפה גם יותר מזה). מה הכרטיס מסך הכי טוב שאוכל לרכוש שיוכל למקסם את המפרט שלי אך יחד עם זאת שהמפרט שלי לא יצור צוואר בקבוק ולמעשה לא הרווחתי יותר מדי. שורה תחתונה מחפש כרטיס מסך שיתן לי את התוצאה הטובה ביותר שאפשר להוציא מהמערכת שלי במחיר הכי זול. עד כמה שידוע לי הלוח אמ שלי מחזיק בPCI-E (משהו כזה, אניכבר לא זוכר). התקציב הוא עד 300 שקל, נראה לי ריאלי,…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. החלטתי שלקנות את כרטיס המסך הנ"ל עם chipset של invidia. אך אני לא יודע איז יצרן לבחור בחנויות המקוונות אני רואה יצרנים שמיצרים את אותו דגם במחירים שיכולים לנוע מ-350 ש"ח עד 700 ש"ח. אני כבר נפלתי על יצרן שפשת את החברה שלו אחרי חודש ולא נענה וכשהיה לי בעיה לא היה אפשר להשיג תמיכה התחום שאני מוכן להשקיע בו הוא בין 500-600 ש"ח. האם תוכלו להמליץ על יצרן? בתודה מראש, shab.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by moshehason,

שלום, יש לי כרטיס מסך navidia geforce mx 440 ( אני יודע, קצת ישן). אשמח לדעת מאיפה אני יכול להוריד דרייבר (שיבוא יחד עם open GL). תודה לקוראים moshe

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  19. אני מתכוון למין קווים לבנים חלשים כאלה שיורדים מתחילת המסך ועד לסוף כשיש מסך שחור כזה אבל זה לא תמיד קורה אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון האם זה בגלל הכרטיס מסך או בגלל המסך עצמו?

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by eSLC,

אני רוצה לערוך תמונות בפוטושופ נגיד אני צריך תמונה של BIOHAZARD את יודעים הסמל של הוירוס קיצקוצ אני צריך אתר אם מאגר תמונות לפוטו שופ אם זה כללי מידי תשאלו שאלות...

• 8 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by eladbu,

:קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש! :

22. Started by reviZor,

שלום אנשים אני כהרגלי כל שנתיים מחליף כרטיס מסך כרגע יש לי GTX 260 216SP של GAINWARD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש השאלה הנשאלת היא האם לקנות GTX 570 או כרטיס מסך של AMD דבר נוסף שאני כנראה יצתרך לקנות זה ספק כוח חדש אז אם תוכלו לייעץ לי על כרטיס מסך וספק כוח אני יודה לכם מאוד. נ.ב יש ברשותי שני מסכים DELL 2311U ככה שמדובר ברזולוציה HD. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by coolmeen,

קניתי מ pandas את ה 9600 xt של חברת club 3d ,חשבתי שאני אקבל תלושים ומשחקים ורק קיבלתי את הדרייבר ותוכנת dvd האם מישהו פנה לפנדה בקשר לזה? האם החזירו לו ,תודה רבה

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  24. מפתחת השבבים האדומה מאשרת באופן רשמי כי נראה את דגמי ה-Radeon Vega המדוברים בתערוכת Computex הקרובה - אבל זה עדיין לא אומר שהם יהיו זמינים לרכישה בחנויות מיד לאחר מכן לכתבה

25. connect3d או gcube או AUSS או SAPHIRE? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1387&products_id=15493 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975 אין לי לינק לGECUBE כרגע. את הCONNECT3D אין כרגע ככה שאני אצטרך להמתין כשבועיים לפחות. את הGECUBE יהיה כנראה מחר. SHAPIRE יש עכשיו ואת הASUS צריך לחכות כמה ימים. אני מחכה כבר יותר משבוע למחשב וזה הרכיב היחיד שחסר לי לכן אני צריך את התשובה כמה שיותר דחוף בבקשה! הכי חשוב לי זה ההשוואה של הSAPHIRE/GECUBE! תודה רבה!! את המחשב הזמנתי מנועה אבל אין לי בעיה לקנות במקום אחר (קרוב באיזור חיפה) ולהביא להם את הרכיב....

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.