כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
http://www.vr-zone.com/articles/Graphics_Slugfest%3A_ATI_Radeon_HD_4850_CF%2C_HD_4870%2C_HD_4870_CF_vs._NVIDIA_GeForce_GTX_260%2C_GTX_280/5935-1.html תהנו ATI במערך CF פשוט מעולים, אפילו במשחקים שהם PURE NVIDIA כמו CRYSIS הם מנצחים!
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
האמת שהיו קצת משחקים שההגדרות לא היו עד הסוף וזה עיצבן אותי עשיתי OC וזה נפתר אבל הרעש מהמאוורר היה בלתי נסבל. האם הסדרה החדשה יותר שקטה וקרירה? והאם השינוי יורגש בכלל במעבר בין הכרטיסים? האם יש הבדל בין החברות בגרסאת הריטייל? (זו הגרסא שאפשר לפתוח ל6970 נכון.....?) ועוד שאלה קטנה הכרטיס הקודם שלי של אסוס והיו בו מספר תוכנות מעולות לOC אפשרי להשתמש איתן בכרטיס של חברה אחרת? תודה רבה חברה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, הכרטיס הישן בדרכו להמכר FX5700, אני מחפש עכשיו את הכרטיס הבא שלי למערכת שיש לי כעת... Amd athlon xp 2500 @ xp 3000 1024 MB DDR Ga-7vaxp וכל השאר לא חשוב אני חושב.. בעקרון אני לא גיימר כבד, ואני מסתפק הרבה פעמים גם באיכות לא הכי גבוהה במשחקים..פשוט בכרטיס הזה שיש לי כעת היציאת וידאו לטיוי הלכה קפוט אז אני רוצה לשדרג ובדרך לקחת משהו שיביא לי תועלת טובה ביחס לכסף. באפשרותי לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים: palit radeon x800gto gigabyte geforce 7600gs asus geforce 7600gs leadtek 7600gs palit 6800gs הבדל המחירים בין הכרטיסים מאוד זעיר הפרשים של עד 30 ש"ח.. אני מחפש כרטיס שיתן ביצועים טובים ומתכנן OC, הבנתי שב7600gs, מאוד קל לעשות את מוד העפרון ובכך להרוויח עוד מהירות וב…
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את המסך הנ"ל ב1300 ש"ח חדש כולל אחרית מהעבודה של אבא, אין עוד מסכים בעלי מפרט טוב למשחקים וכו' עכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך? לינק: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} תוסיפו { בסוף הלינק אם הוא לא פועל בכל זאת הנה המפרט: Input Interface D-SuB D-Sub/DVI-D Pixel Pitch 0.264 mm Resolution 1280 x 1024 / SXGA Display Color 16.7 M Brightness 400 cd/m2 Contrast Ratio 500?G1 Viewing Angle Horizontal 160¢X Vertical 140¢X Scan Rate Horizontal 28~82 KHz Vertical 50~76 Hz Display Area 340 x 272 mm Response Time 14 ms מדובר בגרסא בעלת היציאת DVI.
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD כבר כחצי שנה. המסך הוא HYUNDAI IMAGEQUEST L70S והצטבר עליו שכבת אבל ולכלוך... אני יודע שאי אפשר סתם לעבור עם נייר על המסך כי זה משאיר סימנים השאלה שלי זה אם יש דרך לנקות בלי שישארו סימני לוואי? תודה לעוזרים! ;D
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
למערכת E8400+P43 בתכנון היה לקנות את ה4870 אבל נאמר לי שזה לא כדאי עבור מסך 17" (לא בתכנון להחליף בזמן הקרוב) ההבדל ביניהם הוא רק 300 ש"ח (ואני מדבר על גרסת ה1GB עם שני מאווררים) האם באמת אני לא אראה שום הבדל ביניהם ועדיף להשאיר את ה 300 ש"ח האלה בכיס?
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ואיפה אני יכול למצוא לכרטיס הזה דרייברים מעודכנים ?
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 מבית Gigacube וקניתי אותו בינואר, הוא עם 256MB ואין בעיות קריטיות אבל מה שבאמת מטריד אותי זה בעצם חוסר היכולת שלו, לדוגמא במשחק Vietcong Alpha Fist למה ההארד דיסק שלי כל הזמן עובד (ולכן המשחק מקרטע) במקום להשתמש בזכרון של הכרטיס אחרי שהRAM התמלא?! אני רציתי לדעת איך אני יכול לאתר ולבודד את הבעיה, יש תוכנה כזו אולי? או מישהו יכול להדריך אותי על מה להסתכל כשאני רוצה לבדוק ביצועים של המסך? הנה המפרט שלי: AMD 2500+ Barton Epox 8RDA ver 2.1 Samsung 256 MB RAM WD 80GB w/8MB Cache בניתי לבד את המחשב, והעליתי את מהירות הBUS (לאחר התייעצות עם החברה שקניתי ממנה) מ100 ל133 באמת אשמח לכל עזרה שתייעצו לי, במיוחד על תוכנה (נגיד כמו sisoft sandra…
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום [= אני כרגע כם כרטיס מסך 4850 רוצה לשדרג ל gtx550 מחיר נא בין 670 ל800+ מחיר סביר בשבילי לכרטיס מסך! השאלה גם היא עם שווה לי ויש שיפור בין 4850 לgtx550? ועם זו הבחירה הטובה לעשות?תקציב שלי נא גם עד 800 חושב זה מספיק! עוד שאלה:והתלבטות והאם זה חיוני יש תכרטיס 550gtx ti ב670 מחיר די זול החבר'ה אני לא מכיר רציתי קצת חוות דעת עליה.. http://www.1pc.co.il/ninjageforcegtx...i-p-11027.html זה הכרטיס של חבר'ה נינגה.. או שעדיף לי אותו כרטיס של asus ב 800 http://comp4you.yalla.co.il/?view=pr...category=67220 יש הבדל של 130שח משנה?מה מומלץ כי שניהם על אותו עיקרון בטח המחיר פחות בגלל החבר'ה? השאלה גם עם החבר'ה נינגה הזו בעלת נסיון ומומלצת אני אישית לא שמעתי עליה .. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדיף לקחת גיין וורד ULTRA 2200 במחיר של ליקטק GT? במקום הלידטק? אני יעשה בזה OC כבד יותר משל לידטק GT? הכוונה נגיד אני יגיע עם הלידטק לOC מסויים ועם הULTRA ל אותו OC אז עדין לידטק יקח במידת החום הנמוכה שלו? עם איזה כרטיס אני יוכל להכגיע לOC גבוהה יותר בלי תוספת קירור?
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי היום 9000 PRO עכשיו...אני מעוניין לשדרג אותו ל 9500 עקב כל המודעות שאני רואה בזמן האחרון ואני מצתת " RivaTuner + SofR9700 - להורדה תגובות מאת: דור הורביץ - 13.01.03, 19:37:18 - (מקור: Guru3D) מהיום ניתן להוריד מ - Guru3D.net את הגירסה החדשה של תוכנת RivaTuner. מלבד עדכונים מינוריים בהשוואה לגירסה הקודמת, מכילה התוכנה את ה - SofR9700, אותה תוכנה קטנה ומופלאה אשר בעזרתה ניתן להפוך כל כרטיס 128Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9500 Pro וכל כרטיס 256Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9700, ללא צורך בהלחמה מחדש של נגדים. " אז כמובן שאני לא צריך את ה9500 PRO נכון ?...התוכנה הזו תשדרג לי אותו מ9500 ל פרו ? זה עובד!? כי הכרטיס עצמו (לא הפרו) מאוד ייקר ! אבל …
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, יש לי הצעה לכרטיס מסך inno GF6600GT 128MB AGPX8 ב190 דולר.. האם זה נשמע הגיוני? שמעתי שגירסת ה AGP צריכה לצאת בזמן הקרוב ורק רציתי להיות בטוח שלא עובדים עלי.. תודה מראש, גל
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש אך נמצאו נושאים משנים עברו ואני חושב שהטכנולוגיה התעדכנה קצת מאז , בכל מקרה , אני מחפש כרטיס TV שמיועד בעיקר לצפייה במחשב עם LCD 19 אינץ' , אני מחפש כרטיס שמציג יחסית תמונה טובה + , ולא מעמיס יותר מדיי על המחשב עד כמה שאפשר (ואני יודע שלא הכי מתאפשר במחיר) בטווח מחירים של 200-300 עם חריגה מקסימלית ל 350 תודה רבה לעוזרים .
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב אני צריך כרטיס חדש, שיהיה יותר טוב מהנוכחי [ gefoce 6600 gt] אבל גם שאני לא אצטרך לשדרג דברים במערכת בשבילו סהכ הוא צריך להריץ משחקים חדשים סביר לא חייב להיות סופר משוכלל, העיקר שיהיה איכותי ויכול להריץ דברים חלק. אני ממש לא מבין בדברים האלה איך לבחור וזה, אז הנה המערכת שלי- מעבד AMD Athlon +3000 1.8Ghz זיכרון 2x512 mb 400mhz Patriot לוח אם 939 Asus A8N SLI כ. מסך GeForce 6600 GT שיהיה עד 800 שקל וטוב כמה שאפשר תודה
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121199 לא ברור עד כמה הכרטיס רלוונטי בהתחשב בכך שהדור החדש נמצא מעבר לפינה, אבל העובדות היבשות הן שאנוידיה מזערה את ליבה G73 הותיקה ל80 ננומטר תוך הזנקת התדר מ560 ל700 מגהרץ (שם הקוד החדש הוא G73-B). בנוסף, הזכרונות עברו שדרוג מ1.4ns ל1.1ns וכעת התדר עומד על 1800 לעומת 1400 מגהרץ בדגם הקודם
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הדגם הראשון בדור החדש והמלהיב של NVIDIA נחת במעבדה שלנו - ונמצא כעת בעיצומו של שלב הבדיקות בדרך לחשיפת הביקורות הרשמיות בעוד ימים ספוריםלכתבה
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה, פתחתי כבר אשכול על זה והציעו לי להחליף ספק, החלפתי לenermax 370. הכרטיס כאמור עובד ותקין, אך הווינדוס לא עולה, יש הרצה של ביוס, דוס הכל טוב, אבל כשזה מגיע להתחלת ההטענה של חלונות XP, יש לי מסך שחור. כאילו זה התנתק מהכרטיס... משהו נורא מוזר. הרצתי את windows מדיסק יש איזה גירסא מיוחלדת וזה עלה, וראיתי בeverest על אותו דיסק שה7800GS תקין. מה יכולה להיות הבעיה!?!? זה כל כך מוזר! וכשאני מחזיר ל6200, הכל עולה כרגיל!!! לגמרי חלק.
-
- 8 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום. אני ממש צריך עזרה. יש לי בעיה בכרטיס מסך וחברת IVORY לא מוכנה להחליף לי אותו. אני אסביר את הבעיה: יש לי כרטיס מסך 7600gs 256MB של inno3D, עכשיו תמיד, בכל משחק שאני משחק אחרי 10 דקות מופיעים לי ארטיפקטים (המשחקים הם: דום 3, נד פור ספיד MW, הנסיך הפרסי 3/2, GTASA ו-NBA2007. בנוסף המשחק מתחיל לפעול לי מהר מידי- הכוונה היא לא לקצב פריימים גבוה אלא לקפיצות מעצבנות. ובנוסף הכרטיס שלי סוחב משחקים בהגדרות יותר נמוכות מהרגיל משאר הכרטיסים ברמה שלו. עכשיו אני משחק עם קצב רענון של 75MHZ, עם מארז פתוח (כדי שהוא לא יתחמם ושתהיה זרימת אוויר יותר טובה במארז), אני מכוון בדרייבר את הביצועים של הכרטיס ל"ביצועים" ולא ל"איכות", אני ממש שונא אותם. המוחר (שיש לי חשדות שהוא לא ממש מבין)…
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום!!! אנחנו כבר יודעים חלק מהמידע על הנתונים של ה R600... כמו זה שהוא יתמוך ב DX10 וייוצר ב 65NM (או מקסימום 80). אתמול, האתר CoolTechZone פירסם נתונים נוספים... הליבה תכיל 64 מעבדיי שיידרים... זה ב 16 מעבדים יותר מאשר ב R580. יש מצב שהכרטיסים המבוססים ליבץ R600 יהיו עם זיכרון GDDR4... הקלוקים בהתאם... הליבה תוכננה בארכיטקטורה חדישה שכנראה תמעיט את צריכת החשמל ואת פליטת החום בהתאם - ולא רק זה כמובן... כמו כן ליבת R600 תוכל להציג אפקטים פיזיקליים, כמו AGEIA PhysX. לבסוף, ההכרזה של הכרטיסים תיערך בסוף דצמבר השנה... Windows Vista יוצא בינואר... ככה שהכל בדיוק בזמן ;D כל הנתונים שכתובים למעלה הם לא סופיים ולא רשמיים, וכמובן שיכולים להשתנות לא פעם ולא פעמיים... …
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מכיוון שאני מעביר את המחשב הישן להורים ובלוח אם אין כרטיס מסך מובנה מחפש לקנות כרטיס מסך הכי משתלם במחיר 100-200 שימושים כללים ביותר לא משחקים ולא בטיח אינטרנט סרטונים משחק זומה במקרה הגרוע מעבד E8400 לוח P35-DS3L 2G זיכרון תודה עדיפות מפלונטר אבל לא קריטי
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן!, קניתי מסך של dell לפני כחצי שנה והיום באמצע שימוש במסך לפתע נוצר פס לבן והמסך הפך ללבן!, נסיתי לכבות ולהדליק, לנתק ולחבר כלום לא עבד! המסך חדש לגמרי בקושי שומש. מישהו יודע איך ניתן לפתור את התקלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי אני עובד עם תוכנות גרפיות גם 2D וגם 3D עם שיידינג ורינדורים מה עדיף לי לקנות כרטיס יעודי קוואדרו או GTX580 ומה יהיה הפרשי העבודה ביניהם בנוסף יש בניהם הפרש מחירים גדול של 1000 שח ויותר
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני מחפש כרטיס מסך בטווח המחירים הזה 1000 ש"ח. מעט גמיש כלפי מעלה. בעיקר חשוב לי עבודת עריכה בפוטושופ ועריכת וידאו, אבל גם גיימינג (בעיקר דברים ישנים יותר, לא הכי חדשים הרבה פחות חשוב מתחום העריכה). אני עובד על מסך 1440p ומשתמש בDisplayPort אם זה נתון רלוונטי. אני לא נעול ספציפית על nvidia או AMD אשמח לקבל את חוות דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-