עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KaPuT,

אני די נעול על ה454 התקציב גבוה בגלל שהייתי עם מסך 15של אלונקס5 שנים וסוף סוף אני מחליף ואני צריך גם המלצה למסך 17 לאבא שלי עד 1200 הוא עובד רק עם פוטושופ

2. חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק ב- KSP , מישהו יודע אם יש עוד חנות חוץ מ-KSP?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by Panta,

שלום הכרטיס הנוכחי שלי מציג ארטיפקטים אפילו בעליה מהביוס, זה הזמן לכרטיס חדש. המשחק העיקרי שאני משחק בו זה Assetto Corsa המשחק יהיה בשני מסכי FHD, והפעלת סופר רזולוציה מהדרייבר (2560x1440 - שזה מה שהמסך תומך ומריץ) האם 1070 יריץ את המשחק על מקסימום הגדרות בשני המסכים, ולא ירד בכלל מ-60FPS? מעבד: i7 920. תודה.

4. Started by lion03,

מה ההבדל ביניהם (ואל תגידו לי סתם R9500 יותר חלש מהR9700) נ.ב. מתי יוצא הR9500

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי את המסך mag996 PF כבר שנתיים, הוא שירת אותי מצויין ואף פעם לא עשה לי בעיות. אך בימים האחרונים אני חש שהוא לא כמו שהוא היה פעם. פתאום קצת קשה יותר לקרוא טקסט וצריך להתעמק יותר בקריאה וגם בעיקר שיש צבעים לבנים או שיש רזולוציוםת עם יחס לא כל כך "שווה" (1280X960) אני שם לב למעין גלים כאלה בקצוות המסך אשר נמשכים עד האמצע. הרחקתי כל מכשיר שמקרין אלקטרומגנטיות למסך עד כמה שאפשר והבעיה עדיין לא נפתרה. מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ברק,

http://www.firingsquad.com/hardware/gigabyte_3d1/ אחרי קריאה מעמיקה של הכתבה אני ממש מאוכזב. האמת אני לא מבין למה אנשים בכלל יקנו את הכרטיס הזה שחובה לקנות אותו אם הלוח המיוחד הספציפי של גיגבייט.... אין ביצועים מדהימים או פיצרים חדשים. חבל ציפיתי למשהוא נחמד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. <--- מפרט החלטתי לא לקנות מחשב חדש בסוף, השקעתי את הכסף במשהו אחר שהייתי צריך קצת יותר, ובמקום החלטתי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד שני סטיקים של 512 כ"א, ככה שיהיה 4 סטיקים בכמות כוללת של 2GB. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את המשחקים מהדור הקודם (DX9, SM3) על הגדרות מקסימליות ברזולוציה של 1024X1280 (המסך שלי זה 721S), ואת המשחקים מהדור החדש (DX10) בהגדרות סבירות. בתור הארדקור גיימר זה חורה לי מאוד, אבל אין מה לעשות. גם ככה אני משתחרר עוד שנה ונוסע לחו"ל. בכל מקרה, האופציות שחשבתי עליהן: כרטיס יד שנייה עד 500-550 ש"ח (למרות שהם לא תומכים דיירקט-אקס10, אז נפעיל את המשחקים ב9, לא נורא X1950GT, 7800GT) כרטיס חדש כמו ה2600XT http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=58960…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  8. האם יש הבדל בין בכרטיס 6600 לכרטיס 6600LE ? כי הזמנתי 6600 ואני רואה שרשום לי במחשב 6600LE, עכשיו מזה אומר? אותו דבר? יותר טוב? פחות טוב? מצפה לתשובה כי אני לא אוהב שדוחפים לי סתם דברים שאני לא מזמין, ואלה של המחשבים(ניסוח לא רע הא? חח) בחנויות מומחים בזה אז העדפתי לשאול כאן בפורום, אנשים שמבינים לא פחות וגם ישרים כי אין להם סיבה לא להיות, לא ככה? מצפה לתשובה, רון

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by dog,

השימושים: משרדיים , נט, סרטי hd, משחקי ילדים (אולי יעלה בהמשך, אבל עד אז נראה) וכדו'. המחשב (שעדיין בבנייה ) תומך בהרבה יותר מכך ויהיה בו pci ex 2.0. סוגי המשחקים, לילדה בת 8. לדוגמה, הכרטיס במחשב הקיים לא תומך באיזה משחק ילדים שרשום בדרישות שלו "כרטיס תלת מימד מינמום 64 מגהבייט.". חשבתי להתחיל בכלל עם כרטיס אונבורד, אך לצערי זה לא קיים בלוח שאני עומד לרכוש. נאמר לי שבדגמים האלו יש עדיפות ל- nvidia סטייל 9xxx, כי נושא הדרייברים שם ידידותי יתר מאלו של ati. האם כרטיס חלש מדי עלול לפגוע באיכות הרצה של סרטים? או בשימוש בו זמנית ברב משימות (לא בהכרח גרפיות כבדות)?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by bbking,

שלום הכרטיס מסך הנ"ל אחרי שאני מריץ Far Cry 4 על הגדרה HIGH הוא עושה לי תקיעות באמצע המשחק ויש לציין שהטמפ' 90-91 מעלות המחשב הוא חדש ככה שאין לו אבק או דברים אחרים שמפריעים מה יכול להיות חוץ מזה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה בזמן האחרון עם המחשב. אני מרגיש כאילו הוא יותר חלש מפעם. נגיד המשחק F.E.A.R COMBAT הייתי משחק על רזולוציה 1024X768 עם מקסימום בהכל והמשחק היה עובד מועלה על 60-100 פריימים ועכשיו הוא לא עובר את 40 ויש מלא תקיעות וממש על גבול ה 20 (ממש אי אפשר לשחק). ניסיתי להוריד את הרזולוציה ל800X600 אז לא היו תקיעות אבל זה היה רק בסביבות 40. בקיצור מה אפשר לעשות ??? אני עדכנתי דרייברים (7.2 של ATI). המחשב : כרטיס מסך 1900GT 256MB SAPPHIRE לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD 3800X2 64BIT ספק ENERMAX LIBERTY 400W זיכרונות TWINMOS 512X2 667MHZ ארדיסק 160GB WD SATA2 בבקשה תנו עצות

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  12. שלום לכולם אני צריך לקנות בשביל מישהו את הכרטיס הנ"ל ההבדל בין שתי גירסאות הזיכרון הוא לא משמעותי (20-30 ש"ח) מה עדיף לקנות? האם הזיכרון 128 מגה יותר מהיר מה 256 או שהמהירות היא זהה ואני מקבל פשוט תוספת ביצועים נטו?

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by tom123,

קיבלתי 31K ותראו את המפרט שלי והזכרונות הם לא מה שכתוב שם הם של סמסונג 1024 מגה בייט רגילים 400 MHZ האם זה סביר? אם אני יחליף זכרונות יהיה לי תוצאה טובה בהרבה?<???

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by Bender Rodriguez,

קיבלתי את המחשב החדש שלי עם ה-4870, אבל מה לעשות, הוא חם מדי, התלבטתי רבות לפני קניית המחשב האם לקנות לו קירור או לא ובסוף החלטתי לא. לצערי, המאוורר, גם כשהוא עובד על 90%, מציג לי ארטיפקטים בקרייסיס בהגדרות הכי גבוהות לאחר 25 דקות פלוס מינוס. שלא לדבר על זה שהוא ממש רועש. אז החלטתי שאני אקנה איזה קירור על בסיס מאווררים, משהו כמו ה-אקסלרו טורבו טווין, כדי להבטיח שהכרטיס יהיה בטמפרטורה מינימלית וברעש סביר פלוס (כלומר, שקט). לגבי זה שחימום שאינו סטוק מוציא את החום אל תוך המארז אני לא דואג, אני מעדיף את זה על קירור סטוק גבולי, יש לי מארז 3D Aurora, ונראה לי שהוא יתמודד עם החום של הקירור המשופר. ד"א, אני קניתי מזיגזג, אז יש לי העדפה גדולה לקירורים שנמצאים אצלם, גם אם לא במלאי.…

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by Rhx,

אוקיי יש לי את הכרטיס 6600GT ולאחר שאני מריץ בדיקה ב 3Dmark05/03 התמונה קופאת כל הזמן והמחשב לא מגיב ואני צריך לעשות ריסט זה פוגע בכרטיס? אתם חושבים שנתנו לי כרטיס פגום ? חשוב לציין שהFPS שלי יותר גדול במשחקים זה לא שהוא זז אבל הבדיקה עם 3DMARK לא עוברת...הסרתי את הדרייברים הישנים אחר כך הסרתי את השאריות עם DRIVER CLEANER והתקנתי דרייברים 77.77 וזה לא עזר. הצעות?הגרסה המדויקת של הכרטיס מסך זה.. leadtek a6600gt tdh 128mb ויש לי שאלה קטנה גרסת ה PX זה לPCI-E ויצרו במיוחד את ה6600GT לAGP ויש לו דגם אחד מבית לידטק שזה מה שקניתי?..

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  16. אני קונה בקרוב מחשב ועדיין יש בי התלבטות לגבי הכרטיס מסך. המחשב ייקנה עם מסך 22 אינץ'- רזולוציה 1680*1050. מהו הכרטיס מסך המומלץ והמשתלם ביותר ביחס של כסף/ביצועים? ברור ש-280GTX יהיה יותר טוב מה-HD4870, השאלה האם זה שווה את תוספת המחיר? אשמח להמלצה בנושא... אני קצת מבולבל מכל כרטיסי המסך האלה... תודה

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by Armageddon26,

היי, אחרי כ-6 שנים הלך לי ה-8800GT. אני רוצה לקנות HD 7730 במקום. במפרט של הכרטיס רשום שהוא PCI Express 3.0 x16 bus interface. הלוח אם שלי הוא Gigabyte P35-DS3 ורשום שיש לו PCI Express x16 slot ולדעתי זאת גרסא 2 ולא 3. האם הכרטיס יעבוד על הלוח אם שלי? תודה רבה לעונים!

18. יש לי כיום: AMD פאנום 720 פתוח לליבה הרביעית ומומהר (3200X4) 4גיגה זכרון DDR2 ספק HEC 550 80PLUS BRONZE וכרטיס PALIT 4870 512MB אני מניח שצוואר הבקבוק שלי זה הכרטיס מסך המיושן יחסית. הרזולוציה 1920X1080 מסך DELL שנקנה לפני כמה ימים. איזה כרטיס מסך יכול להחליף את הכרטיס הישן שלי בתקציב של עד 1000שח בצורה המשתלמת ביותר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם. צריך המלצה לכרטיס מסך שמחירו יהיה עד 1200 עם קירור טוב ושקט..(קר שווה לאמינות לאורך זמן כמובן). יש לי מס' התלבטויות. 1.HIS ATI 1950PRO 2/SAPHIRE ATI 1950 PRO אודה לתגובתכם והמלצותכיכם לגבי הכרטיסים הנ"ל..מה יותר טוב מבחינת קירור טוב ובכללי נתונים ואיזה כרטיס של חברה יותר אמין.. האם לספייר יש את אותה רמת הקירור כמו לHIS או שלא? אודה לתגובתכם.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by MagnuM_47,

הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו ואני צריך חדש צריך המלצה עד 1300 שח PCI-E

• 8 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by eldad7,

בין אלו... SAPPHIRE RADEON 9800SE\128 MB TV OUT DVI SAPPHIRE RADEON 9600XT /256 MB TV OUT DVI GEXCUBE RADEON 9600XT/256 MB DVI TV OUT ???? תודה

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by amit123,

הכרטיס הגיע...יחד עם המעבד amd am2 3800+ לוח אם וג'יגה זיכרון(מ-קיי.אס.פי) :jump: מחר כנראה חבר יבוא להרכיב לי אותם ואז אני אגיד לכם איך הם

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by bennnn,

שלום,כיום יש לי 5850 אותו רכשתי לפני כ 10 חודשים. הכל עובד על ההגדרות הכי גבהות ואין בעייה,אבל, יש לי אפשרות להשיג כרטיס 5970 2 גיגה חדשמחול בלי אחריות ב 2000 שח בערך(אחריות בחול) האם שווה למכור את הכרטיס ולשדרג? לעתיד?או בכלל לחכות ש ה 580 -מחירו יירד? או בכלל לחכות לשדרג ל 6970 בעתיד אני כבר מבולבל..פשוט כי אני חושב על העתיד קרייסיס 2 וו,אני לא מתפשר על שום הגדרה גרפית במשחקים. מעין פטיש בראש,שצריך שהכל יהיה על ההכי גבוה. מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. זיכרון הכרטיס הוא 128 המשחק העיקרי שלי הוא sof2 אני מעוניין לדעת כמה fps בערך אני יוכל להשיג איתו, מחשב: pentium 2.4 presscot,256ddr,asus motherboard. את הכרטיס אני קונה בזול יחסית, מאוד. כרגע יש לי gf2 mx400 64 ויש לי 70 fps למישהו שמבין, תודה, אשמח לקבל כל חוות דעת בנוגע לכרטיס.

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  25. שלום יש לי מחשב אסוס N550JV עם כרטיס מסך NVIDIA GT750M 4GB והמשחק MAFIA2 בבדיקה של המשחק מראה שהכרטיס מסך המובנה של המחשב שהוא אינטל 4600 הוא זה שעובד.. המחשב עובד עם ווינדוס 8.. היו עוד משחקים ששלא זיהו את הכרטיס המסך NVIDIA. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.