עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך כרטיס מסך טוב שאני ישחק במשחק הכי חדש על הרולוציה הכי טובה בקיצור כרטיס מסך שיספיק לי לעוד הרבה משחקים חדשים (אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים הכי חדשים על הגרפיקה הכי טובה ושיעבוד הכי טוב כי יש לי כרטיס מסך פשוט והוא מפעיל את הכל המשחקים אבל לא על הגרפיקה הכי טובה) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by X-BLADE,

ראיתי את הבנצ'ים ובשביל הבדל של2-5 fps אני לא מוכן לשלם יותר מ200 שקל וכמבון שלא לחכות עוד זמן כי אני רוצה שהמחשב שלי יהיה מוכן לכבוד בחנוכה. מפרט: q6600@3.0ghz gskill 2048gb liberty 500. עכשיו כנראה אני אקנה את הgt ולכן יש לי שתי שאלות: 1) האם המחשב הנ"ל יוכל להריץ קרייסיס על ההגדרות הגבוהות ביותר כולל כל הפילטרים והפיזיקה וכו' ברזולוציה של 1280X1024? [זוהי בעצם מטרת המחשב העיקרית.....] 2)אני לא יודע מאיזה חברה הכי שווה לי לקנות את הכרטיס הנ"ל.[אני מתכנן לחבר את המחשב גם לטלוויזיה...ככה שאני צריך מתאמים בבאנדל]. מצאתי את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 הוא נראה לי הכי שווב וגם יש לו OC. אם יש כרטיס יותר זול או שהOC לא מצדיק את הבדל המחרים let…

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by roeiw,

יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לשחק או לראות קבצי וידאו אני צריך לשנות בהגדרות תיקוני צבע של הכרטיס מסך את הבהירות לקצת יותר מהרגיל אחרת הכל ניראה חשוך ולא מובן במסך זה על הבהירות הכי גבוהה יש לכם מושג למה זה קורה?? ויש לי עוד שאלה בהגדרות שבמסך יש Color Control ויש אפשרות של 9300K או 6550K או בחירה עצמית על מה זה צריך להיות??

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by Polonian,

רציתי לדעת איזה כרטיס 7600GS ל-AGP הכי טוב לאוברקלוקינג? האם זה ה-7600GS Sonic של Palit? פשוט ראיתי גם דגם של Gainward שנראה לא רע בכלל... נ.ב. איזה טכנאי אמר לי שAGP לא מסוגל לנצל זכרונות DDR3 בגלל גודל הפס המוגבל. הוא זיבל בשכל נכון? P:

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by MadCat,

מהו כרטיס המסך הטוב ביותר בסכום של עד 500 ש"ח. שימוש עיקרי בגרפיקה הוא למשחקים מעבד AMD 1800+ לוח GA-7VAX זיכרון 256MB LC2 333Mhz

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by azsxazsx,

אני מתלבט בין 2 כרטיסים כרגע שתיהם 8800gt רק איזה גרסא... GeForce™ 8800GT Sonic GeForce™ 8800GT Super+1GB ואם מישהו יודע איזה גרסא של איזה חברה הכרטיס הזה הכי טוב שיגיד תודה .

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by Baz34,

ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש: 1. תקציב: 700-900 ש"ח 2.יעוד: משחקים כבדים אך בעיקר בעיקר שימוש עיקרי FSX. 3. מערכת קיימת: - מעבד: Q6600 עם OC ל-3.5G - זיכרון: 4Gb - כ.מסך קיים: EVGA 8800GTS 320mb - ספק: ENERMAX 400W ברור לי כי עבור חלק מהכרטיסים ידרש גם שידרוג של הספק אשמח לדעת האם נדרש לשדרג גם ספק ובאופן כללי אני מאוד מתלבט בין ATI ל NVIDIA אשמח מאוד להמלצות ועזרה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. למה גימיק? http://www.beyond3d.com/reviews/ati/9800_256/ לפי pc spot זה אומר שבמשחקים מסויימים כמו UT 128 מ"ב לא מספיקים

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by idan007,

שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש שאמור לשמש למשחקים. עכשיו הבנתי שבקרוב יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ואין לי מושג אם כדי לי לקנות כרטיס נורמלי כמו 7900GS או לחכות לכרטיסים החדשים כי המחשב הזה אמור לשמש אותי לכ-5 השנים הקרובות מי שהוא יכול להמליץ לי מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 690 צפיות
  10. שלום! ה1900GT שלי מתחמם בטירוף (בין 70 ל-75 מעלות ב IDLE) ואני עובד עם המאוורר על מקסימום בשביל לשמור על הטמפרטורה הזו - וכמו שברור לכם זה הרבה יותר מדי רועש (מה גם שהטמפ' משפיעה על כל המערכת וגורמת לי לקריסות) - מאז הוצאתי את הכרטיס ואני כרגע עובד עם ה ONBOARD. אני שוקל לקנות כ. מסך חדש שיתאים למערכת הקיימת שלי (E6300 על לוח אם של .ASROCK עם צ'יפסט P945G, ספק כח גנרי של 500W (החזיק בלי בעיה את ה1900GT). השימושים העיקריים שלי הם לעבודה משרדית וסרטים וגם קצת משחקים (בגדול כמעט רק FIFA\PES). מחפש המלצה לכרטיס מסך במסגרת התקציב הזו (עדיפות לא לעבור את ה 300 ש"ח) שיתאים למערכת המתיישנת. תודה ושבוע טוב!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by erlich9,

האם אתם יכולים לתת לי פירוט עליהם, את ההבדלים ומי לוקח מביניהם...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. האם כרטיס R9 290 tri-x יחיד, יוכל להחזיק שלושה מסכי FHD תחת הגדרות high במשחקים? יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני מתלבט אם לעשות מערך של שלושה מסכים כדי להנות יותר במשחקים בדגש על FSX ולפעמים משחקי גוף ראשון למיניהם. הבעיה היא ש FSX אינו תומך במערך SLI/CrossFire, ולכן אני לא רוצה להשקיע בעוד כרטיס שכזה. הבנתי שבשתי מסכים לא ניתן לשחק כראוי, אז לא קיים פיתרון ראוי אחר? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי כרגע את ה- 7300GT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף ספק כוח בשביל ה-8600

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by TheDiesel,

יש לי את המפרט הבא: b560 aorus intel corei5 10400f nvidia GeForce rtx 2060. האם על הלוח הזה אפשר להרכיב RTX 3070?

15. Started by avi2014,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=523

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by liran315,

מה עדיף למסך 24'? יש גם הבדל במחיר משהו כמו 180-170 יותר לטובת הGTX זה שווה את זה? נ.ב. ה260GTX כנראה עם עוד שנה אחריות כי הוא של EVGA והHD4870 הוא של PALIT

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by yar26,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך CRT 17 בסכום של עד 1300 שח, ולאחר סקר שעשיתי ואחרי שלמדתי קצת על מסכים הגעתי לשתי אופציות נבחרות שקשה לי לבחור ביניהם, אבקש ממי שקצת מבין יותר ממני או ממי שכבר יש לו את אחד המסכים המלצות לכאן או לכאן. המסכים הם: LG F700P VIEWSONIC G75F בהמון תודה על העזרה - ירון.

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by Moty_p,

vanta או Nvidia-MX200?[br]פורסם בתאריך: 3.09.2010 בשעה 15:11:24 עוד שאלהאיזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 3650 512MB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2862&CatCode= או ‎Geforce 7600 GT‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9993

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kobim,

מה יותר טוב בהנחה שהקליבר יקר ב-50 ש"ח יותר מי מהם עדיף? (XFX/SPARKLE/BFG) לגרסת GTS אם 640MB....

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  20. חבר שלי הולך לקנות מסך דק. הבחור מעוניין לקנות מסך אחד לעבודה רגילה ומסך שני למשחקים ואנחנו לא מעוניינים בDVI. תקציב: כמה שיותר זול. ולהלן המסכים בהם אנחנו מתעניינים בחנות KSP: 1230 שקל. - Yusmart 178MP. 16 MS. בהירות: 270. קונטרסט: 450:1 BENQ - 1560 . ?TFT 17'' FP71G 12ms? - קונטרסט: 1:500. בהירות: 260. רזולוציה: 1280x1024 DSUB 1660 - BENQ 17'' FP71G 8ms . קונטרסט: 1:500. בהירות: 300. בטח תגידו לי שעדיף את הBENQ. אבל כשאני מסתכל על זה מהצד, יש הבדל במחיר, ובתאכלס 16MS שיחקתי בו משחקים אצל חבר ולא הרגשתי שום דבר רע לא מריחות ולא בתיך. 1:500 מול 1:450 זה לא נראה הבדל גדול, ככה גם הבהירות ה270 מול 300 זה הבדל של 30 סך הכל. אין לי מושג איך נראת האיכות של ה…

• 9 תגובות
    • 779 צפיות
  21. המחשב שלי הגיע היום , ממש עכשיו מהחנות (קניתי בנוגה) במקור הזמנתי X800XL של powercolor עם VIVO בקיצור את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2974&catcode=449 שעולה 2090 ש"ח עכשיו, הם התקשרו לפני כמה ימים ואמרו לי שמחליפים לי אותו באותו כרטיס, אבל של ASUS הם אמרו שהם מכסים בשבילי את ההפרש במחיר (כלומר אני לא משלם את ההפרש, למרות שהאסוס יקר יותר) אני הנחתי שהם מדברים על הכרטיס הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3828&catcode=484 והסכמתי להחלפה. אבל עכשיו כשפתחתי את הקבלה - אני רואה שרשום שם שקיבלתי 7800GTX של אסוס ואני לא רואה דגם כזה באתר שלהם אני רואה שיש כזה אבל EXTREME, ואני לא יודע אם זה מה ששמו לי !! http://www.n…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך: nvidiae GeForce GTX 660 מעבד i5 3470 זכרון 8G לוח Gigabyte דגם GA-H77-DS3H צ'יפסט Z77 יש לי את התוכנה easytune6 שעודכנה יחד עם הדרייבר של הכרטיס מסך. כשאני משחק יש לי בעיה שכאילו הכרטיס מסך מפסיק לעבוד לכמה שניות(2-4 בערך) וחוזר ואז יש לי מסך לבן. בדקתי בתוכנה ואני רואה שהגדרות HMZ של הכרטיס מסך הם: 549HMZ Core: Memory: HMZ 3004 לא נראה לי שהגדרות אלה מתאימות^^ האם בהגדרות אלה אני מנצל את היכולת של הכרטיס מסך?והאם זו הבעיה שהוא מתכבה... אשמח אם מישהו יכול להתאים לי את ההגדרות תודה רבה

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  23. התקציב שלי למחשב חדש הוא 6000, בלי כרטיס מסך המחשב יעלה בערך 3600-3700 שקל, ובשאר אני מקווה לקנות רדאון 9700. השאלה שלי היא אם התקציב הנשאר (מקסימום פלוס 200-500 שקל יותק) יספיק לרדאון 9700?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את המשחק crysis על ההגדרות הכי גבוהות שההגדרות יהיו עד הסוף ועם כל האפקטים?

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  25. זה המפרט, כאשר המחשב מיועד להיות מחשב לפיתוח תוכנה וגם לאחסן את גם המדיה בבית, עקרונית הוא לא מיועד למשחקים כלל, אם אם ארצה לשחק במשחקים לא תובעניים במיוחד, לדוגמא פיפא החדש או NBA החדש או Shooter כלשהו לא תובעני במיוחד, האם אוכל או שצריך כרטיס מסך ייעודי? ואם צריך, איזה מומלץ לצרכים הללו? עריכה: להלן המפרט: http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.