כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
המפרט הוא P4 שני הרדיסקים של 80 גיגה ספק כוח ג'נרי של 230 W שיוחלף ראיתי את האשכול הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204927.0 זה נשמע לי קצת לא הגיוני כיוון ש7300GT עולה 334 ש"ח. http://skypc.co.il/pl_product~27378~8~0.htm ואילו 7600GT עולה מעל 600 ש"ח. עדיפות לאזור המרכז, תל-אביב, בתיים, ראשון לציון.
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, הכרטיס הוא 128MB/128bit והוא דיי חזק. הבעיה היא שאף משחק לא מזהה את הכרטיס הזה... ב BF2 למשל כתוב device unknown .. ב CRYSIS כתוב UNSUPPORTED ניסיתי כלמיני דרייברים ישנים וחדשים וכלום.. מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?? תודה.
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מדובר על 7800GT מומהר מהמפעל, אם אפשר להגיד גם כמה ה 8800GTS יותר חזק ממנו? והאם הוא יסחוב חלק קריסיס?
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך ATI 4850HD ואני לא מצליח להגדיר במשחקים יותר מ-8 AA בהגדרה של anti aliasing לעומת זאת חברים שלי עם כרטיסים חלשים יותר מצליחים להגדיר עד 16 AA :s05: הורדתי את הדרייבר הכי עדכני מאתר (ATI (CATALYST , עברתי על ההגדרות של ATI , שיניתי למקסימום ב-anti aliasing אבל עדיין המקסימום תקוע על 8AA . מה יכולה להיות הבעיה ? ההגדרות אצלי במשחק ההגדרות אצל אחרים תודה
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
למשחקים קלים, גלישה באינטרנט ואולי קצת סרטים, איזה כרטיס יהיה עדיף? Leadtek 7600GS 256MB או GigaByte 7300GT 256MB תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
Hercules 3D Prophet 9800SE All-In-Wonder 128MB Retail Video/TV card + Remote אנשים שעשו לזה SOFTMOD קיבלו ביצועים יותר טובים מאשר ה 9800 , בערך 6000 ב 3DMARK3 אני יודע זה תלוי במחשב וכו', אבל בקרוב אני אקנה חדש, אבל יש לכרטיס את הפונציאל\ הוא עולה 1,529
-
אהלן , בימים אלה אני בונה את המחשב החדש שלי ומתלבט, כאדריכל, איזה מסך עדיף "CRT22 או "LCD 19. מבחינת גודל הבנתי כבר שאין הבדל ממשי, אבל מבחינת איכות תמונה - לא יודע מה עדיף. יצוין שאני מתכוון לעבוד עם AutoCAD אבל גם עם תוכנות עיבוד תמונה (Photoshop) והדמיות תלת-מימד (MAX, VIZ וכו'). ספציפית, בגלל מגבלות תקציב, אני מתלבט בין LG 1910B (מסך LCD) http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL19&globalCode=L1910BL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING לבין, למשל, IBM C220P (מסך CRT) http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שלא ראיתי שמישה עושה משהו בנידון, שלחתי בעצמי אימייל לחברת כלנית (מי שלא יודע, היא היבואנית של HERCULES בארץ) וקיבלתי תגובה שהם בכלל לא יודעים אם הם מביאים את הכרטיס הנ"ל לארץ!! ואם הכרטיס הזה לא מגיע, וBBA יגיע במחיר מופרז מכיוון שאין יבואן רשמי, גורל הHIGH END הישראלי אבוד :'(
-
אהלן יש ברשותי מחשב e6600 3.1 ghz asus p5g41t-m lx ספק כוח של fsp 500 וואט בעל 2 מסילות 12 וולט 4 gb ddr3 1333mhz וכמו כן כרטיס מסך hd4870 כרטיס מסך די חזק אך כבר עבר זמנו. הייתי רוצה לשדרג אותו. במחיר סביר. זאת אומרת עד 600 שקלים. שיריץ משחקים על איכות סבירה גבוהה גם אפשרות. הכרטיס שיש לי כרגע מריץ את כול החדשים ועל איכות יחסית סבירה אך הוא עשה את שלו כבר. אשמח לתשובות ויעוץ אין בעייה גם של אוברקלוקינג אם אפשר לכרטיס או כול מיני שיפצורים. אין לי בעייה להתנסות אם זה. תודה
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מתנצל על האנגלית, פשוט לוקח לי שעות למצוא את האותיות בעברית: I am so so pleased that I bought the VP171 screen that I felt compelled to write and share this review. Initially, I wanted to buy the conventional CRT monitor being a hardcore gamer this seemed to be the only right option. I read loads of reviews and articles, and decided to buy the Iiyama PRO 454 (19). Luckily for me, the one I bought was faulty: the screen kept shifting every time I turned the screen on. I couldnt quite straighten the boarder lines as hard as I tried. And most important: the picture wasnt as clear or uniform as I expected it to be. Would you believe it, but my Mom told me: Why buy this…
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שעולה לא יותר מ500 (לא בדיוק) ושתומך בטוח 100 אחוז בDIRECTX9 אם אתם מציינים כרטיס תוכלו בבקשה לציין אם הוא טוב בהשוואה ל.. וגרוע בהשוואה ל... חשבתי על 9100 אבל הוא תומך ב9?
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מתכנן עוד מעט לקנות מחשב חדש ואני לא בדיוק סגור על מה עדיף לקנות.. 2 כרטיסים לא כלכך חזקים ולהקים מערך SLI או אחד ממש חזק לבד. מה עדיף? ועוד שאלה, מה עדיף? קרוס פייר או SLI?
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של gainword mx 440 ויש לו 2 יציאות, יציאה אחת למסך ויציאה שניה לs.video. אני רוצה לחבר לכרטיס מסכך בבת אחת גם את הטלויזיה וגם את המסך אבל כאשר אני מחבר את שניהם רק באחד מהם יש תצוגה. מה אני יכול לעשות בכדי שבשניהם תהיה תצוגה או שלפחות אני אוכל לבחור ע"י איזה שהיא לחיצה על כפתור או משהו בסיגנון במי מהם תהיה התצוגה. תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לוח ASUS P6T D X58 I7 920 מעבד זכרון 6GB DDR3 1600 MHZ צריך כרטיס חזק למסך שיתן ביצועים מעולים בטווח מחירים עד 1200 ש"ח והאם כדאי לחכות בעבר היה לי GTX280 של NVIDIA שנדפק לי חבל מאוד היה כרטיס טוב רוצה משהו שלא ירד מהביצועים שהכרתי. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הבנתי השGF8500 ו8400 הם כרטיסי וידאו ממש טובים, אבל אז אמרו לי שה ATI 2600 יותר טובים ושיש בהם גם כרטיס אודיו משולב.. מה עדיף? אולי גם ישמש למשחקים לא כבדים, אבל הכי חשוב שינגן עד1080P חלק לגמרי.
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע ניסינו אני ובן דודי לחבר באמצעות מתאם בין כרטיס המסך לטלויזיה (שצד אחד 21 פינים מתחבר לטלויזייה והצד השני כניסת SVIDEO מתחבר לכרטיס) הבעייה היא שבמסך הטלויזיה רואים פסים לבנים רצים לאורך המסך, ריצוד נוראי, איכות ירודה והתמונה נמצאת במרכז המסך ומשאירה שוליים שחורים בקצות המסך. האם מישהו יכול לייעץ כיצד לסדר את התצוגה על גבי מסך הטלויזיה והאם הבעייה יכולה להיות בגלל כבל או מתאם לא טוב ? כרטיס המסך הוא LEADTEK G-FORCE 4 4400 והטלויזייה היא של חברת Sansui 21" לא שטוחה והתצוגה מתבצעת ע"י NVIEW האם מישהו התנסה בתצוגה על מסך טלויזייה ? אם כן כיצד לשפר את הריצוד והאיכות לקבלת תמונה חלקה ואיכותית ? והאם להשתמש בתצוגה מסוג PAL או NTSC ? תודה, אסף :smoke:
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בגלל אילוצים שנובעים מכסף אח שלי צריך כרטיס מסך יותר זול. חשבתי שכדאי לו ללכת על HD6870 שעולה בKSP בחיפה 980 שקל. האם זה כרטיס מסך טוב שיספיק לרזולוציה של 1680X1050 להגדרות הכי גבוהות? בכמה הHD6850 חלש יותר מהHD6870? איזה כרטיסי מסך של NVIDIA מתחרים בHD6870 וHD6850 והם באותו מחיר? הספק הוא seasonic ss-500et והמעבד יהיה I5 2400. אם צריך אפשר לחרוג לHD6870 שעולה 980 של חברת Sapphire.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הינה המפרט: מעבד: E8400@ 3.60 זיכרונות : G SKILL 800MHZ 4GB כרטיס מסך: HD4870 1GB club3D ספק כוח : ENERMAX 525W לוח אם: DFI LANParty DK P45-T2RS ו קירור מים של sliver knight cpu water cooler משתלם לעשות בכלל ?? אחי גר עכשיו בחול והוא יקנה לי מישם.. את הכרטיס.. עכשיו השאלות הם: שווה לעשות בכלל CF? הלוח הזה טוב ל CF? האם הספק יחזיק? אין צוואר בקבוק ?
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מישהו השתמש במסך / ראה אותו בפעולה? אשמח לשמוע דעות עליו, האם הוא אמור להיות המחליף של ה-E700? לפי מה שהבנתי הם באותו מחיר וה-E700 יצא מיצור. תודה.
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
בישביל שהוא ירוץ חלק אני צריך לשים את הגודל של המסך ל- 512 * 400 ובגודל הזה הוא רץ חלק אבל הגרפיקה ממש גרועה איזה כרטיס מסך צריך ??? יש לי geforce fx 5200
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9930 כרטיס הזול הבא במקום 6600GT מה אתם אומרים? זה X800 רגיל PCI-E אם 256 ביט אפיק זיכרון ו-12 צינורות עיבוד ומחיר דומה ל-6600GT
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הכרטיס טלויזיה שלי של MSI החדש שקניתי לא עובד לי. WINDOWS XP PIII 800MHZ GEFORCE 2 MX לוח אם PC PARTNER ניסיתי פשוט הכל: התקנתי את כל ההתקנות האפשריות מהדיסק, ולקחתי קבצי INF מהדיסק, הורדתי דרייורים חדשים של WDM מהאתר של NVIDIA(שמי שלא יודע אילו הדרייורים לכרטיס הטלויזיה החדשים) בקיצור אני נואש! עזרו לי! בבקשה, זה דחוף!
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב !!! התקציב שלי בערך עד 1000 ש"ח ואני מעדיף שהכרטיס יתמוך בדירקטיס X9 בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים ...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה לפי מה שהבנתם אני צריך כרטיס מסך והתנאים כדי שיריץ טוב ת'מחשב שלי הם ככה: מחיר :500-600 שקל מעבד:Intel ® Pentium ® D CPU 3.00GHZ מסך: אני שוקל לקנות מסך שיהיה בגודל 22-26 אינטש ספק: כרגע יש לי ספק של 400W אבל אני שוקל גם לקנות ספק חזק יותר של סביבות ה500W אם צריך עוד פרטים מסויימים תגידו ואני אוסיף! תודה כל העוזרים והמנסים לעזור!
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-