עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by טל,

אני מחפש מסך LCD בגודל "17 עם 12MS/8MS עד 2200 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  2. האם ניתן לחבר מחשב...למחשב נייד, כדי שהמחשב הנייד ישמש כמסך לאותו מחשב?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אני לא יודע איפה בודקים את המהירות שעון זה אמור להיות 625 נכון? הבאתי תמונה של הסיכום חומרה מהקטאליסט של ATI... תגידו לי מה עושים ואיך תודה. [attachment deleted by admin]

4. Started by OZ123,

שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי לטלוויזיה והכול בסדר חוץ מזה שהכתב לא ברור מה אני צריך לעשות ותודה רבה מראש לכול העוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yuvalki,

ברצוני לדעת איך הכרטיס GTX 285 חברה ASUS

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by evy,

שלום לכולם...כעת אני עובד בינתיים עם מחשב פנטיום 3 והכרטיס מסל שלי הוא voodoo 3 3000 ואני צריך ממכם עזרה קטנה במציאת דרייברים מעודכנים לכרטיס כי אין לי מושג מאיפה אני יכול להוריד אותם ??? אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי..

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  7. Started by Reppix,

שווה? הוא זול משמעותית משאר ה-6600 וכמעט במחיר של ה-6200 של חברות אחרות. איך ביצועי האוברקלוקינג שלו? לא מצאתי הרבה מידע באינטרנט.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by fakeman,

הלוח אם:http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2268 -נמצא גם במפרט. השאלה היא כזו, אם בהמשך אני אחליט שהביצועים לא מספקים אותי במידה ואני אוסף HD5870 נוסף(יש לי כבר אחד) האם הביצועים יגדלו פי 2? אם לא, מה תהייה תוספת הביצועים?

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by SHAY951,

יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI , השאלה שלי היא אם אני צריך למחוק את הדרייבר הישן לפני שאני מתקין את הדרייבר החדש שהורדתי?

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  10. שאלה כללית בכלל ובפרט לגבי 7900GT האם בכרטיסי מסך האלה יש הבדלים בחומרה , כמו זכרונות מהירים יותר ? בקיצור האם יש סיבה לקנות כרטיס מסך מומהר ולשלם יותר , אם אני יכול לעשות את זה בעצמי ?

• 9 תגובות
    • 555 צפיות
  11. מישהו יודע? ???

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by Y-T-M,

יש ברשותי את הכרטיס הזה עם המערכת: Geforce 8800 GT OC2 BFG intel q6600- GIGABAYTE-P35-DS3L 4X1GB KINGSTON 800 MHZ רציתי לדעת אם call od duty 4 אמור לעבוד לי חלק ברוזולוציה 1920X1200 עם 4XAA ?

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  13. יש לי חבר שעורך ווידאו ורוצה לקנות כרטיס מסך חדש , והוא ביקש ממני לברר לו איזה כרטיס מסך טוב. אמרתי לו שלמיטב ידיעתי לכרטיס מסך אין שום קשר לאיכות הוידאו הסופית, מכיון שתפקיד הכרטיס הוא ליצר תמונה "און ליין" כמו במשחקים, אבל בעריכת וידאו, זה בעצם חישוב, וכמו שלא יהיה הבדל אם תדחסו קובץ מסוים בשתי מחשבים שונים עם אותה תוכנה, שתי הקבצים הדחוסים יהיו זהים לגמרי למרות שפעם דחסתם אותו בפנטיום 2 ופעם במעבד 4 ליבות, מכיון שזה פעולה מתמטית מוגדרת מראש וכל ההבדל הוא הזמן שזה לוקח, אבל לא בתוצאה הסופית. אז במשחקים, שהזמן חשוב משקיעים על כרטיס מסך, אבל בעריכת וידאו, למיטב הבנתי: א. איכות הוידאו לא תצא יותר טובה במחשב עם כרטיס מסך רציני, מכיון שמדובר בחישובים מתמטים מוגדרים. ב. דחיס…

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by dor_b,

אני יכול לבחור מבין 2 הכרטיסים הבאים: PCI-EXPRESS: AIT REDON X300SE 128MB או NVIDIA GEFORCE NX6200TC 256MB איזה כרטיס מסך עדיף? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  15. הR9800PRO שלי כנראה הלך לעולמו ואני מחפש כרטיס מסך זול (השקעה ל8 חודשים עד שנקנה מערכת חדשה) שיחליף אותו ויתן ביצועים דומים או מהירים יותר. מחיר גג - 300 אולי 400 ש"ח למציאה מטורפת.

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by asili,

שלום לכם אני בעל מסך מאג DJ707 ששירת אותי נאמנה מזה כ 6 שנים וברצוני להחליף מסך למסך 19 אינץ איכותי כדי שאוכל להנות מהמחשב היחסית חדש שלי יש לי כ 1800 שקל פלוס מינוס ופה אני צריך את עזרתכם איזה מסך הכי כדאי לקנות? חשוב להדגיש שאני רואה מסך שישירת אותי הרבה שנים ואני משחק הרבה אז חשוב לי איכות המסך מי יודע אולי אני דברים אחרים עם מסך 19 חדש ועם הרידאון 8500 שלי :P

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lilshtig,

שלום לכולם ברצוני לדעת מה הבדל בין שני כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail והשני: BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 DualDVI Retail הOC שלו הוא 2! יש הבדל או שזה סתם לקחת עוד כסף כי המחיר הוא עוד 200 שח על OC2 הזה מה אתם אומרים? ודרך אגב היבואן של BFG ראה ששיש ביקוש לכרטיסי מסך הזה אז הוא העלה תמחירים מ1550 ל1660 והוסיף תOC2 במחיר 1770 ממה שאמרו לי בחנות ה OC2 חזק יותר זה נכון? איזה מבין הכרטיסים יותר כדאי לקנות? כל מידע בנושא יתקבל בברכה תודה רבה!

18. Started by MOFRA,

שלום אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל הספק נמוך. נכון להיום יש לי 7750 HD עם 1GB וחשבתי לשדרג. תקציב. כמה שפחות ולא יותר מ600 שקל.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אוקיי, סוף כל סוף קניתי את הכרטיס: Leadtek GF4Ti 4200 64MB ... מחר/מחרתיים אני אמור לקבל אותו, ואני תמיד אוהב, כמו שאומרים; להקדים תרופה למכה, אז ככה: לפני התקנת הכרטיס: האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקודמים? אם כן איך?: א) הוספה הסרה או ב) הסרת הדרייבר דרך Device Manager ההתקנה: שלבי ההתקנה הם ( תקנו אותי אם אני טועה): א) כיבוי המחשב. ב) פתחית המארז, הוצאת הכרטיס הישן. ג) חיבור הכרטיס השני. ד) סגירת המארז והדלקת המחשב. שכחתי משהו? אחרי ההתקנה: אילו דרייברים כדאי לי להתקין? א) 40.72? ב) הוא להתחיל בכלל עם הדרייברים של leadtek ( שבאים עם הכרטיס... )? יש לי WINXP PRO... אשמח אם תוכלו לענות על מירב השאלות, תודה רבה רבה! :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by jhracham,

יש לי AMD 2700+ 512MB RAM PC2700 333MHZ MSI KT4V מבוסס על KT400 SUME PLATINUM GEFORCE4 TI4200SE 64MB פורטיסימו 3 מותקן לי VIA 4 IN 1 הגירסא האחרונה דריוורים של כרטיס מסך 30.82 גירסא האחרונה של דריוורים של כרטיס קול BIOS הגירסא האחרונה בסופו של דבר קיבלתי 11494 והנה הלינק http://service.futuremark.com/compare?2k1=5307172 התוצאה נראית לי יחסית נמוכה אתם גם חושבים שזה נמוך או שזה בסדר? ואם זה נמוך מה הסיבות לדעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, עברתי עכשיו על הכתבה באתר לכרטיסי ה 8600-8500 וראיתי משהו מוזר - גם לי יש 8600GTS של INNO3D. קבלתי אותו מנעה מחשבים לאחר שה 7900GT הלך לעולמו. (מי שלא זוכר את הסיפור שלי שיעבור אחורה..) מה שמוזר שהקירור שיש לי על ה 8600GTS הוא הקירור שמופיע כאן בכתבה על ה 8600GT וממש לא כולל את כל הגוף קירור הגדול הזה שיושב גם על הזכרונות.. אז מה זה אמור להביע ? דפקו אותי בקירור מאולתר או מה ? *עריכה* עכשיו בדקתי גם באתר של INNO3D - אצלהם מופיע הכרטיס כמו שאני קבלתי ולא כמו שבכתבה שלכם.. מוזר.. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/gf8_index.htm דבר שני - התוצאות שקבלתם איתו ב COMPANY OF HEROES קצת מוזרות לי .. אני מקבל תוצאות טובות יותר עם הגדרות גבוהות יותר על מחשב…

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by asichen,

יש לי כרטיס geforce 4 mx400 128 mb ושאני ניכנס למשחק ואפילו מכוון את הרזולוציה למה שיש לי שטפאית אני רואה תמיד למעלה פס שחור וכול המשחק מופיע בערך ס"מ למעטה יותר.... מה לעשות.... (אל תאמרו לי להחליף כרטיס מסך ....בקשה..... )

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by sinister18,

אשמח להסברים ולמה נועד השימוש בו...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. עבודה יפה של science studio בנושא:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.