עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stropic,

מאחורי כרטיס המסך איפה שכל החיבורים יש שם מתג כזה של TURBO לשים את זה על ON או OFF? לא הבנתי מזה עושה זה ממהיר תכרטיס מסך? זה הורס אותו אם זה ממהיר?

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by itai_1813,

שלום חברים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למטרות גיימינג, התקציב שלי מתחיל ב-800 ש"ח אך אם קיימת אפשרות להביא כרטיס טוב יותר בצורה משמעותית אז אני מוכן לשלם עד 1000 ש"ח. תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gania23,

רציתי לדעת מה זה ואיך בדיוק הוא משפיע על הביצועים.... וגם מה הפירוש של זה באנגלית...

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by ParadiseLost,

השבוע קיבלתי את המחשב החדש, והתקנתי ויסטה 64 ביט עם SP1. היום לאחר מספר דקות מרגע הדלקת המחשב המסך נהיה שחור, והמאוורר של ה 4850 (של גיגהבייט) התחיל להרעיש מאוד - חשבתי שהמחשב עומד להמריא! המקלדת ננעלה ולא היתה לי אפשרות אחרת מלבד כיבוי המחשב. חיכיתי מספר דקות והדלקתי אותו שוב, הפעם פתחתי את ה Catalyst כדי לבדוק את טמפרטורת הכרטיס. היא התחילה ב 70 וטיפסה עד ל 78 (כשהמחשב לא עושה כלום!) ואז שוב חזרה הבעיה - המסך נכבה והמאוורר חשב שהוא מטוס סילון. האם הכרטיס שלי לא תקין? האם יש דרייברים חדשים שיכולים לעזור?? מפרט המחשב: מעבד E8400 קירור למעבד Freezer pro 7 לוח אם DS3L gigabyte P35 זיכרון 4 גי'גה של AData 800 DDR2 ספק כוח Corsair 450VX מארז Antec 300 תודה לכל העוזרים.. זה…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eladbu,

מה אתם אומרים על TV-0UT, 128BIT, AGP X8, DVI, CORE500M R9600PRO 128MB DDR ב-160$ של גיגהבייט והאם באמת שווה להחליף את ה 8500 128 שלי כי שמתי לב שהוא פשוט עושה קצת בעיות עם משחקים כגון הנסיך הפרסי פאר קראי וכולה מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by NuNaTaK,

יש לי בעיה שכשCuda או PureVideo מופעלים הוידאו מקרטע בחלק מסרטי הBD שאני מפעיל, כשאני מבטל את זה הסרטים רצים חלק. זה לא קורה תמיד אלא רק בסרטים ספציפיים, מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את הבעיה? הכרטיס מסך הוא 9800GT תוצרת Inno3D והדרייברים הכי חדשים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MODI,

בערך ב15 לחודש הבא אני קונה מחשב חדש ( :jump: ) ורציתי וכנראה אני קונה את הgeforce 7950gx2 או את הx1950xtx... תלוי בבאנצ'מארקים שלו... המחשב הזה אמור להחזיק אותי ל4 שנים הבאות (אולי שידרוג קטן פה ושם...) רציתי לדעת אם כדאי לחכות לגל הראשון של הכרטיסים של הDX10? האם הם יהיהו שווים משהו?

• 10 תגובות
    • 684 צפיות
  8. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3081&CatCode=531 כרטיס מסך Sapphire Radeon Toxic HD4870 אני לחבר אותו לLCD 32 שלי LG ולשחק איתו על הרזולוציה והפריטים הכי גבוהים באיכות של HD וגם לסרטים הוא יעשה את העבודה מה לדעתכם?!?!

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by yoramns,

במסגרת התקציב שלי למחשב אני מנסה לבחור בין 5 סוגים של כרטיסים המחשב לשימוש כללי שחלק קטן יהיה למשחקים ברזולציה של מסך LCD 19 רגיל בלי פילטרים או משהוא דומה תקציב 600 שקל -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) ל PCI -מעבד אינטל כפול ליבה E4400 -זיכרון 2G -ספק ספק 300 ווט (אבל אם זה הבעיה ניתן לשנות) השמח לדעת אם כדי להוסיף את הבדל בכסף (התקציב לחוץ כבר חרגתי) אבל רק אם יש הבדל משמעותי 1.Sparkle 8600GT 256MB Retail - אחריות 3 שנים ¤582 2. Sparkle 8600GT DDR2 256MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤609 3.Sparkle 8600GT 256MB DDR3 Retail - אחריות 3 שנים ¤635 4.Sparkle 8600GT 512MB Retail - אחריות 3 שנים ¤646 5.Sparkle 8600GT DDR2 512MB HDMI Retail - אחריות 3 שנים ¤688 …

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  10. טוב כעיקרון ברוב המשחקים עם הכ.מסך אני מרוצה עד הגג, אין מה לדבר הוא מריץ חלק והכל רק יש בעיה במשחק FEAR COMBAT. משום מה אצל רוב האנשים רואים יפה אפילו לחבר שלי שיש X800GTO רואה יותר יפה ממני במשחק ובדקתי את זה. הטקסטורה אצלי דיי מכוערת אפשר להגיד ואני עובד על הגרפיקה האוטמתית שהמשחק נותן. אני רואה ת'גרפיקה במשחק בGAMESPOT לדוגמה ואני רואה שאצלי רואים ממש מכוער, המחשב שלי צריך להריץ ת'משחק על HIGH ולראות יפה לא ? אז למה רואים כל כך מגעיל =\ אני יכול לעלות לכם תמונה יותר מאוחר. כעיקרון זה SUX =\ + יש לי בעיה עם הFRPAS במשחק, הוא תמיד מראה לי שיש לי על 1 FPS לא משנה באיזה מצב אפילו שמתי על LOW וזה הראה לי על 1FPS. יש מצב שזה בעיה עם הX64? אני כבר לא יודע מה לעשות =\ עד…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by jj516,

יש לי שאלה, מה זה ה - Detonator ? יש לי כרטיס מסך של ELSA, אני מבין שה - Detonator הוא סוג של דרייבר מסויים שמופץ על ידי NVIDIA אבל מה ההבדל בינו לבין הדרייבר של ELSA?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by aero,

צריך המלצה למסך CRT טוב שייראו בו יפה גם ברזולציות גבוהות שיהיה לו הרצים גבוהים וכפתור להעלאת הבהירות עד 700 שקל בלי לחרוג

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by HunterVee,

אז הכרטיס שלי בצד בתוך המפרט. יש לציין כי זוהי התנסות הATI הראשונה שלי והיא מאכזבת בטירוף. הכרטיסים שהיו לי עד היום (על מערכות שונות) הם G-Force 4mx, 6600, 8600GT וה 9800GT. וה HD5850 הוא הATI הראשון שלי, שלצערי הרב, כל הביקורות המהללות למיניהם אינם כוללים את העובדה שהתמיכה בהם, היא ברמה כה נמוכה ועלובה. שלא נדבר על הDrivers של ATI והפונקציות הלא מתפקדות. אל תבינו אותי לא נכון, וואלה ניסיתי, Driver Sweeper וגרסאות BETA וPREVIEW ומה לא. והאבסורד הכי גדול: BC2, שדרך אגב התחיל לטעון את המפות ב30 שניות OUT OF THE BLUE כשקודם זה היה 10 שניות ושום Driver לא עוזר. נחזור לעניין, אז שBC2 מחליט להיטען על ההגדרות הכי גבוהות + DX11 ומה לא, עובד חלק הכרטיס מפציץ, אבל, כשאני רו…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by netanel018,

איזה כרטיס מסך עדיף מבין השתיים הבאים 1) inno3D 260GTX 896MB 192P FREEZER X2 DHT COOLIN SYSTEM 2) Connect3D HD4870 512MB GDDR5 With 3 HeatPipes Cooling הכרטיס מיועד למשחקי מחשב עם גרפיקה מתקדמת משולב עם מסך 19" תודהר בה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by cold fire,

הכל אבל הכל בגלל microsoft (למה דווקא עכשיו נזכרו לסיים לשדרג/לפתח את dx10) כבר רציתי לקנות x1900xt אבל כמובן משהו חייב להשתבש. לא משנה אני מחפש משהו זול ויעלה משחקים כמו splinter cell ,titan quest, FEAR (האם אלו משחקים כבדים?) יש מספר אפשרויות אולי ללכת על x1600xt או (לפי מה שקראתי בפורמים) 6600GT 256mb או x1300 (הכי זול אבל הכי פחות טוב) או 7600GS שהוא בין המחירים 120-140$ או שעדיף להשקיע עוד 7$ לתקציב ולקנות evga 7600GT 256mb 157$. ועוד דבר יהיה לי במחשב החדש מעבד קונרו(e6300) ו2GB, אולי בגלל הכרטיס המסך "הזול" יתכנו צאורי בקבוק(או איך שקראים לזה) או בקיצור להאטת המערכת?

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  16. שלום ! לפי שבוע יצא עדכון באתר של ATI לגירסא החדשה של הדרייבר ! היום מחקתי את הגרסא הישנה והתקנתי את החדשה .. הבעיה ש.. מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה גם ירדו הביצועים ב3Dmark-06 התוצאה ירדה ב1500 נקודות ... ב 3DMark Vantage התוצאה ירדה ב1200 נקודות ... הגיוני שעדכון גרסא יוריד כל כך הרבה מהביצועים ??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מתעניין באחד מהכרטיסים האלו כרגע יש לי 760GTX WF OC אני רוצה לדעת איזה מהם עדיף ? לפי הבנאצ'ים שראיתי ה 7790 חזק יותר אבל עדיין מעדיף לשמוע דעתכם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום חברים אני צריך שתעזרו לי לבחור כרטיס מסך יש לי תקציב של עד 1,100 ש"ח עם אפשרות למשלוח. עכשיו אני חשבתי על ה-5900xt והנה היום מצאתי מחיר מצויין ל-5900 באתר הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=35011&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=32&aff=zap רציתי לדעת האם הקניה משתלמת והאם החנות אמינה או לא. תודה רבה וענקית לעוזרים :

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  19. אז ככה אני דיי אובד עצות אז אולי אתם תוכלו לעזור... הסיפור הוא כזה... קניתי תכרטיס, קניתי בשבילו גם ספק THERMALTAKE TOUGHPOWER 650W והכל עובד מדהים! אתם לא מאמינים עד כמה הכרטיס הזה חזק ומדהים! בכל מקרה הבעיה שלי מתחילה כשאני מנסה לחבר את הטלוויזיה שלי לכרטיס מסך, יש לי טלוויזיה רגילה לא LCD ולא פלסמה. סתם טלוויזיה רגילה שהייתה פועלת נהדר כשחיברתי אותה לכרטיס הישן שלי 7600GTX והייתי נזרק על המיטה ורואה סדרות וסרטים מהמחשב דרך הטלוויזיה. עם הכרטיס החדש הוא אומנם מזהה שאני מחבר את הטלוויזיה וכשאני מפעיל את האופציה של DUELVIEW\CLONE MODE הטלוויזיה עושה המון המון ריפרשים שבהם אפשר לראות את הדסקטופ שלי אבל כשהוא מפסיק את הריפרשים בעצם לא רואים כלום חוץ מהלוגו של הטלוויזי…

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by Mr.positive,

טוב חברה אני חייב את התשובה מה עדיף: -CF 6850 כל אחד 680 שקל מKSP או 2GB 6950 ב1400 שקל מRSM שיפותח ל6970 ויספיק לעכשיו ובעתיד שירד המחיר יתוסף לו עוד אחד?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD 19 אינץ'... אבל ממה שראיתי המסכים האלה גם קצת יקריםפ וגם זמני התגובה די בעייתים באלה שלא עולים 10 אלף שקל שאלתי היא - איזה מסכים מומלצים בתחום? עד כמה זה באמת יפריע לי זמן תגובה של 25MS במסך? כרגע אני משתמש במסך LCD 15 אינץ' של DYNAMODE המסך כבר בן למעלמה מ 4 שנים ועדיין עובד כמו גדול... אישית אין לי בעיה איתו והוא אחלה גם לסרטים וגם למשחקיםפ אבל הרזולוציה קצת מפריעה לי אז בגלל זה אני רוצה מסך יותר גדול עם רזולוציה יותר גבוהה... אגב אם כבר מדברים על רזולוציה 0 הקיימים מסכי LCD 19 אינץ' בעלי רזולוציה של 1600 על 1200 או שכולם מגיעים רק עד 1280 על 1068 אשמח לשמוע תגובות הצעות או רעיונות... (חשבתי לקנות מסך 20 אינץ' בשביל לעלות ל 1600 על…

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by hai555,

שלום רב רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הנ"ל מספיק לעריכה ב 4K . ? או 5 . כרטיס מסך PNY RTX 3050 8GB GDDR6 VERTO Dual Fan HDMI (ksp.co.il) וכמה מתח ספק צריך בישבילו . ? והאם הוא יכול להתחבר במחשב ישן . ? מעבד I7 4930 K 6 ליבות לוח אם X79 UD 3 זיכרון 32 גיג'ה

23. שלום, לאחר קריאה ב FAQ הבנתי שאני נמנע בין גיימרים ממוצאים עכשיו יש לי שלושה יצרניות של ATI RADEON X800 שהיתי רוצה לדעת את ההמלצות שלכם: ATI Radeon X800GTO/2DTV 256MB Asus Radeon X800XL 256MB Power Color Radeon X800GTO2 256MB Sapphire אני מתמקד על כרטיסים עם לא פחות מ 16 pipelines וקירור אקיטיבי זה יהיה משולב עם לוח PCI-E ,מעבד אינטל של Dual Core וג'יגה של DDR2 5300 אשמח לתגובות.

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  24. הדלפה של שקופיות ממצגת רשמית של החברה חושפת מפרטים טכניים מדוייקים באופן חלקי, אשר מאשרים לנו את הכנותיה השאפתניות בעולם העיבוד הגראפי לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.