כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מה... תמליצו לי בבקשה על כרטיס מסך נחמד וטוב בתקציב של בערך 1000 שקל ככה אפשר קצת יותר אני משחק במחשב אז הכרטיס צריך להיות בעיקר למשחקים ו... יש לי עכשיו ריידון 9100 אז אני רוצה לקנות כרטיס טוב ולהרגיש בהדל ובכל זה אפשר המלצה בבקשה תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG 796FD עם שפורפרת Trinitron של SONY. המסך בן 5 וחצי שנים ועד כה עבד מצויין..., לפני שבוע לערך התחיל המסך להציג אקראית תמונה סגולה לגמרי... מזה אומר?, פעם בכמה זמן שמתחשק למסך הוא הופך כולו לגוונים של סגול ואני בטוח שהבעיה במסך מכיוון שיש לי כאן לאפטופ וגם בו הבעיה ישנה...(שאני מחבר את המסך לVGA) זה קורה לרוב בשעות הערב-לילה עכשיו, הרחקתי את כל השנאים והמגנטים מהמסך... על מנת לצאת מהמצב הסגול אני מכבה אותו למשך דקה עד 5 דקות ואז פותח והכל חוזר לעצמו(לפעמים הוא חוזר לעצמו ואז עוד פעם עושה את הבעיה ואז אני עוד פעם ועוד פעם מתקן....) השאלה היא, מה גורם לזה?, ואיך אפשר לתקן... תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אחותי נוסעת לאמריקה חודש הבא, אני מתלבט איזה כרטיס לקנות שם (התחשבו באיכות, מחיר (של חודש הבא... ), ביצועים, אמינות, דרייברים, ושתהייה חברה טובה שתמיד תייצר דרייברים טובים ולא תפשוט רגל מהר כמו3DFX. ;D 8) ??? : :-[ :-X :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. התקנתי לחבר שלי Windows 7 (Ultimate, 32 Bit) על המחשב והכל הלך חלק, אבל יש בעיה (קראתי באינטרנט שיש את אותה להרבה אנשים) עם הכרטיס מסך .. כשהוא נכנס ל - Youtube ופותח כמה Tabים המסך נהיה שחור לכמה שניות, חוזר לעצמו והמחשב מוציא את ההודעה הבאה nvidia windows kernel mode driver בלה בלה בלה ואז הסרטונים ביוטיוב נהיו ירוקים .. ז'תומרת שהוא מריץ את הסרטון כאילו מהתחלה הוא כולו תמונה ירוקה .. קראתי שיש פתרון לבטל את ה - Hardware Acceleration אבל זה בלתי אפשרי במחשב שלו כי זה נעול משום מה (חיפשתי איך לבטל את הנעילה ולא מצאתי) .. ניסיתי גם להתקין דרייברים שונים (מחקתי קודם כל את הדרייברים הקודמים לפני כל גרסא שהתקנתי) וזה לא עוזר .. יש לו GeForce 8500GT .. מה נ…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הופיעו על המסך שלי שני כתמים בצידו הימני. המסך לא היה דלוק זמן רב, ובדר"כ הרמקולים הם לא לידו, אולי למעט הזזות קטנות עקב שינוי מקום המחשב, אך כרגע אין לידו שום דבר מגנטי. אני מצרף תמונה שתראה מה הבעיה, תיתעלמו מהבדלי הבהירויות של החלק העליון של המסך לבין התחתון, הדבר נובע עקב השוני שבין תדירויות צילום המצלמה לבין קצב ריענון המסך. התייחסו לשני הכתמים בצידו הימני של המסך. בבקשה , אם אתם יודעים כיצד לתקן את הבעיה , תגידו לי. http://www.geocities.com/roma4k/myscreen2.JPG תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד QUAD6600 עם 4 ג'יגה זכרון DDR3. עכשיו ברצוני לרכוש את הכרטיס מסך הבא- http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTS250-1GD3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm כרגע יש לי 8800GT 512 מה אתם אומרים? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב (במחשב של אחי יותר נכון). כתבתי על כך בעבר. אני מדליק את המחשב ואין תמונה. המסך תקין. בדקתי אותו עם מחשבים אחרים. ביצעתי בדיקות שונות והמסקנה היא שאו שכרטיס המסך נשרף. או שהסלוט שלו בלוח האם נשרף. בכל אופן בלי לברבר הרבה השאלה שלי היא כזו - האם יש כאן מישהו שמוכר כרטיס מסך עם 256 או 512 מגה זכרון שמוכן להגיע אלי, וביחד נתקין את הכרטיס. ובמידה והוא פועל (מה שאומר שהכרטיס נשרף) אשלם לו. (במידה והוא לא יפעל, מה שאומר שיש בעיות בלוח האם ... לא נבצע את הרכישה). האם יש פה מישהו כזה? (הדגש הוא לא על כך שיתקינו לי...כי אין לי בעיה להתקין . הדגש הוא על להגיע לכאן כי אני לא הולך להסחב עם המחשב. וזה עניין אחר להגיע עם כרטיס מסך קטן). מי שמעונין בפרטים מוזמ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בינו לבין ה F900P ואם כן מהו.... ? והאם הוא ילך יד ביד עם הכ.מסך שלי ולא יגביל אותי מבחינה כלשהי... (6800NU BFG) ? אני חייב לדעת דחוף כי אני משיג אותו בזול יחסית... 262$... תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את ה-Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB ב- 369$ (מארה"ב)?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, הוא ישן וכבר הגיע הזמן. המפרט שלי - מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1125 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪712 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪220 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪346 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪191 התקציב לכרטיס מסך - 800 ש"ח. איזה כרטיס יעבוד הכי טוב לסי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על ספק גנרי של 450 W.. מי עדיף? איפה הגרפיקה יותר טובה? 4850 יעבוד עם ספק כזה?
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני קונה מחשב וההתלבטות שלי היא בין ATI 4850 512mb HD לבין הGeforce 9800GT 1GB מה עדיף? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF4 TI 4800SE את השאר ה מחשב אפשר לראות הפירוט מחשב. הבעיה אצלי זה שבמשחקים הצללים הם בעלי פסים מוזרים ומהבהבים כל הזמן בקיצור מאוד מוזר, אני משתמש ב דרייבר 43.00 ואותה הבעיה גם הייתה ב דרייבר 42.68(נראה לי שזו הגירסא) זה כבר בשניי משחקים הראשון היה SPLINTER CELL ו עכשיו אני רואה שזה אותו דבר גם ב BLACK HAWK DOWN. תעזרו בבקשה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחליפה מחשב בימים אלה ורציתי המלצה חמה לגבי כרטיס מסך. תקציב לכרטיס עד 1700 שח ומטרתו להריץ משחקים כבדים (crysis, call of duty) בצורה חלקה. המחשב יהיה עם לוח P35, מעבד Q9300, זיכרונות 4GB 800, ספק שיתאים לכל החומרה. יש ברשותי מסך 22' 2ms. אנא ציינו דרישות מינימליות מהספק בהתאם לכרטיס המסך. בנוסף, אם התצורה הכללית בעייתית אשמח להארות ולשיפורים. ממתינה לתשובה אנשים. תודה[br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 11:20:46 נו אנשים עזרה בבקשה.רוצה להזמין השבוע את המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי 320MB והוא נהרס... כנראה התחמם מידי. EVEREST מראה לי שהכרטיס החדש הוא 72 מעלות ללא מאמץ, ב windows. השאלה איך אני יכול לבדוק כמה הוא בזמן שאני משחק? מה הטמפרטורה שהיא בגדר "בסדר" ? לא בא לי שהוא ישרף לי שוב :\ גם נראה כי יש לכרטיס את אותו מאוורר כמו לקודם, למרות שזה יותר חזק.
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ובכן, קניתי כרטיס מסך... שאני די משוכנע שהוא לא שיא הטכנולוגיה (6200LE). בכוונתי לקנות עוד כמה חודשים כרטיס קצה בחו"ל, אולי איזה X1950 כשמחירו יהיה יותר סביר. בכל מקרה רציתי לדעת אולי אני כן אצליח בינתיים להנות ממשחקים. האם משחקים כמו HALF LIFE 2 יצליחו לפעול בתחום הסביר? יש לי מעבד E6400 דנדש עם אוברקלוק רציני, ככה שגם רציתי לשאול כמה מהנטל נופל עליו אם כרטיס המסך מקרטע. הבנתי שברזולוציה נמוכה התפקיד שלו גדול יותר. פחות אכפת לי הרזולוציה ויותר הANTIALIASING. אז אשמח לדעת יותר מה ניתן להוציא מהכרטיס הזה ומהמערכת בכלל.
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הרכבתי מחשב חדש... amd 3200 venice, dfi lp nf4u-d, 512*2 geil 400mhz cl2.5, wd 80gb ata וכמובן 6600GT... מחברת לידטק (זה שמגיע עם OC והוא עומד כרגע על 550\1125) הכרטיס ב50 במנוחה ומשהו כמו 60 במאמץ. הבעיה היא בעיקר במנוע סורס אבל ראיתי גם ארטיפקטים ב3DMARK05 ... ממש קצת יש לציין שהארטיפקטים מופיעים על פני שטח בלבד ועל טקסטורותת לא סתם באוויר, כלומר בסורס על חול (לא על בטון.. מוזר) ובHL2 על דמויות או קירות וכד', ב3DMARK05 ראיתי רק על ההר בבדיקה השלישית הנה תמונה שממחישה את הבעיה (הארטיפקטים קופצים כל הזמן ולא נשארים במקום אחד) http://s54.yousendit.com/d.php?id=QVWG2B246O0W3EIWTB3SRH4W8 תודה לעוזרים אני כבר שוקל החלפה =\
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות ה 5870 יעלה לי 937 ש"ח ו 6870 בסכום של 1038 ש"ח . 2 כרטיסים בגירסאות הרגילות שלהם ל Vapor-X וכו' . ה 5870 בה אם DIRT 2 ה 6870 מגיע אם HDMI 1.4a high speed 1.8 meter cable וכמובן תמיכה ב HDMI 1.4a מה שאין ב 5870 ראיתי שבביצועים ה 5870 עדיף אז השאלה שלי כזאת מה ההבדל בין 2 הכרטיסים ולמה עדיף את האחד על האחר. ה 5870 במבצע בגלל זה המחיר שרשמתי המחיר שרשום באתר הוא 1147 תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כבר מלפני חודש התעניינתי בקניית מחשב חדש ועכשיו זה כבר ניהיה אקטואלי. הקנייה הזאת תיהיה שונה מאשר קניות קודמות שביצעתי בגלל ששני מרכיבים חשובים מאוד יקנו בבוסטון ארה"ב ע"י אימי היקרה בשבוע הקרוב. הזכרונות וכרטיס המסך. המערכת מיועדת לאוברקלוקינג, אבל לא משהו אקסטרים. אשמח להמלצות לכרטיס מסך. מה שנחמד שאפשר לתת הצעות לדברים שעוד לא הגיעו לארץ ולדברים שבארץ מאוד יקרים וסביר שבארה"ב המחירים יהיו יותר נורמליים. תודה 8)
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לפעמים שאני מפעיל סרט באינטרנט אני לא רואה אותו בצבעים תואמים.. אני רואה הרבה סגול וירוק וזה נראה כאילו חסר לו משהו כדי שזה יפעל כראוי.. מה צריך להתקין? AMD3200 גיגה זיכרון 120GB X800XL
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ראיתי כי כרטיס המסך 8800GTS לא תומך בתקן 10.1. האם זה משנה לי? יש משחקים שמשתמשים בזה ולא אוכל לשחק בהם? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם כן או לא? אז לאיזה כרטיס הוא בערך משתווה?
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
במנוחה 53C במאמץ 82-84C...נורמלי לכרטיס הזה?
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך המצלמה על מסך LCD בגודל 19 אינצ' שיהיה בעל נתונים טובים בשביל הרצת משחקים, וסרטים שמעתי ש NEC Multisync 1970GX הוא אחלה דגם וניתן להשיג אותו בסביבות ה2300 יש לך המלצות מסויימות?< או ביקורות לגבי המסך הספצפי שהפנו אותי אליו? בנוסף לכך ראיתי היום את ה913N של סמסונג שדווקא גם נראה לא רע אני זקוק לעזרה!!
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-