כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... פתחתי את המחשב לניקוי אבק שגרתי... וראיתי שאחד הכבלים בכרטיס מסך לא מחובר... מישהו יודע אולי מה זה הכבל הזה? לאן הוא מתחבר? הינה תצמונות שצילמתי.. את הכבל ואת הג'מפברים הקונים שאולי זה אמור להתחבר אילהם.. ואם כן לאיזה מהם?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 הורדתי gpu z וראיתי שיש לי fx 5200 האם הכרטיס טוב? ואם לא אז למה לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
מחר אני רוצה לינסוע ולקנות כרטיס זה השאלה היא איזו חנות אני יכול ליקנות אותו (שיהיה במלאי) באיזור ראשל"צ והתקציב הוא 1400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אז ככה אני יכול לארשות לעצמי לקנות כרטיס בצ'ייקים ואני ממממש רוצה את ה5850 עכשיו חנות שמוכרת את הכרטיס לא רחוקמהבית שלי זאת אייבורי אבל במחיר לא שפוי של 1640 מה אתם מציעים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כיום בצאת וינדוס 7 קיימת משמעות לרכישת כרטיס תומך D11 בביצועי הכרטיס כלומר אני אחווה ביצועים משופרים ? אבקש דעה בהתבסס על ידע מקצועי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת רכישת מחשב אני קונה כרטיס מסך GTX275. איך נחשב הכרטיס של TWIN TECH לעומת החברות האחרות? תודה
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר מתאים לכרטיס HD4570 על מעבד של אינטל במחשב נייד של דל מסוג סטודיו 1555 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך חדש ישן 8800 gts tdh 640 mb - אני לא יודע כיצד לבדוק האם הוא עובד כמו שצריך והדרייברים עובדים כמו שצריך בהתקנות כל מה שכתובעליו 3d vision אומר לי שהכרטיס לא נתמך ואני לא יודע אי לבדוק אם הכרטיס תקין ועובד איך אני יכול לבדוק?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כרגע אני משחק על 20 אינץ', רזולוציה של 1680 על 1050. אני רוצה לשדרג את המסך ל24 אינץ' ולעבור ל1900 על 1200. המפרט הקיים: Vista 32bit 2GB ram E6750 8800GTS (הישן, מהראשונים) אני רוצה להוציא כמה שפחות על הכרטיס מסך. הבנתי שאם אני יעבור לרזולוציה גבוהה יותר אצטרך גם לשדרג את הכרטיס מסך כדי לישמור על איזון של הFPS. איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בסביבות ה400-600 (מקסימום 600!) כדי לשמור על בערך אותו מאזן של FPS? או יותר טוב אפילו לשפר אותו? שכן כבר התחילו להיות לי קצת בעיות FPS בכמה משחקים (THE WITCHER למשל רץ די טוב רוב הזמן אבל אפשר להרגיש רגעים לא חלקים בקטעים גדולים בעיקר מה שכן אם אני יעבור ל1900 על 1200 אני אשחק בלי AA במקום 2AA כך שאולי זה יתאזן?). תודה מראש. עריכה: חש…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
ועדיין יש בעיות מלאי קשות בארץ מה שגורם גם למחירים גבוהים.. מה יהיה? מתי כבר בכל חנות יהיה מלאי של הכרטיסים האלה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש ברשותי 9600GT ויש איתו איזה בעיה יציאה אחת של DVI לא עובדת טוב כשאני מחבר מסך ב קבל DVI אז המסך לא נדלק וכשאני מחבר את המסך ב VGA TO DVI אז המסך נידלק אבל המערכת לא מזהה אותו ולא נותנת לי לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך עכשיו מחובר ביציאה אחת DELL 2209WA ועובד בלי שום בעיה ביציאה השניה מחובר CHIMEI 222H דרך VGA TO DVI המסך עובד אבל הוא לא מזוהה ובגלל זה יש בעיה אם הרזולוציה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה עם הכרטיס מסך, לפחות ככה אני חושב.. השארתי את המחשב דולק עם משחק, בבוקר ראיתי שהמסך נכבה ולא היה ניתן לעשות דבר כדי להדליק אותו ונאלצתי לעשות restart. מאותו יום כל פעם שאני משחק כשעה - שעה וחצי המסך נכבה ככל הנראה שהכרטיס מסך התקלקל :-\ מדובר ב8800 GTS ויש לי אותו כ3-4 שנים ורציתי לדעת אם צריך לקנות חדש תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי 9800GT. יש לי בעיה שכאשר אני משנה בלוח בקרה של ניוידיה למערך SLI כל המשחקים מקבלים צבע אדום מרוח כזה, גם בסרטים שאני מפעיל. אני התקנתי את הדרייברים אין ספור פעמים ושום דבר לא עוזר .חשבתי שזה תקלה באחד הכרטיסים לקחתי לבדיקה והם נמצאו תקינים ,זה קרה לי בעבר והתקנתי את הדרייבר החדש וזה הסתדר עכשיו שום דבר לא הולך אני לא יודע מה לעשות מקווה שתתנו לי כיוון.תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו בנעה מחשבים את הכרטיס מסך הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=6122 זה HD4870 של Force3D עם 1GB והוא עולה רק 720 הוא בסדר? יש משהו לא בסדר עם החברה הזאת? למה הוא כל כך זול?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מנסה לראשונה בחיי להשתמש בדרייבר הזה, עם הכרטיס הנוכחי שלי. כרגע אני מנסה את RISEN, אבל אני לא מצליח לקנפג אותו כמו שצריך ככה שאני אוכל להשתמש במשקפי האדום-ציאן שלי. עזרה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם שמים לב לזה אבל אנחנו כרגע בתקופה שהחומרה פשוט לא מנוצלת, ולמרות זאת אנשים רצים לקנות כרטיסים במאות שקלים יותר מהקנייה המשתלמת. הנה תגובה שלי מהדיון של הכרטיסים החדשים : ניסיתי לחשוב על זה ולבדוק ואני חושב שהבנתי למה כולם מחפשים כרטיסים כל כך חזקים : קחו לדוג' אחד שרק נכנס לעסק ומחפש כרטיס חדש שיריץ לו את כל המשחקים הכי חמים בשוק, הצרכן החכם ניגש להשוות כרטיסים ומחירים ובעיקר להיסתכל על באנצ'ים - ליראות איזה כרטיס ייתן לו את העלות תועלת הגבוה ביותר, מה שכולם מתעלמים ממנו זה ההגדרות שהבאנצ'ים רצים עליהם ! כבר קרה לי פעם שאחד שקנה כרטיס למסך 22" ראה באנ'צים עם רזו' של 1920 וכמעט קנה כרטיס חזק בהרבה שהוא לא היה צריך. עכשיו הקטע של הרזו' זה באמת על קצה המז…
-
- 134 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
המצב הוא כזה הלך לי הכרטיס מסך וההתלבטות היא האם לקנות כרטיס שווה ויקר שיפעיל משחקים טוב או אחד פשוט פשוט פשוט בשביל ביצועים גראפיים מינימליים עכשיו למה בכלל ההתלבטות אתם שואלים המפרט שלי הוא E6300 2GB 667 MH SAMSUNG T220P 22 השאלה אם אני קונה כרטיס מסך טוב הוא באמת יועיל ויעזוב אפילו למפרט כמו שלי לסחוב משחקים בצורה טובה או שעדיף לי לקנות כרטיס עלוב ב100 200 שקל ולהשקיע את שאר הכסף על משחקים לסוני 3 בשורה התחתונה אני חייב כרטיס מסך תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי למסך 22" רזולוציה טבעית 1050x1680 תקציב עד 1500 ש"ח מוכן להשקיע סכום נכבד אך אין ברצוני גם סתם לבזבז שלא צורך המטרות שלי הם משחקים באיכות טובה מאוד וסרטים ושאר שימושים רגילים תודה חבר'ה
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי כרטיס מסך מסוג: Readon 4850 מסך מחשב מחובר אליו אם כבל VGA-VGA והLCD מחוברת HDMI-DVI הבעיה היא שאני לא מצליח להעביר את השידור לטלוויזה מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל GTX260 או ל GTS250 אבל אני לא יודע אם הספק שלי מספיק חזק בשביל זה.... זה המפרט שלי: הספק הוא 500W מעבד E6300 4GB RAM DDR2 667Mhz 250GB ROM לוח אם ABIT AW9D-MAX
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: P4 3.2Ghz 2G memory motherboard Asrock P4I65G Win xp (sp3) מותקנים המקודדים הבאים: HAALI Media Splitter CORE AVC FFDSHOW AC3 FILTER הנגן שאני משתמש בו הוא BSPLAYER נכון להיום אני לא מצליח להרית סרטי 720p, התמונה מקרטעת, הסאונד קופץ ויש דיליי בין הקול לתמונה. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך שיודע לבצע פענוח חומרה לתכני 1080p ובעתיד אפילו ל- BD RIP ןשיכביד כמה שפחות על המעבד. האם הכרטיס http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 יבצע את העבודה? האם הוא מתאים ללוח שברשותי? תודה !
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כי פרו 2010 לא רץ הכי מושלם אצלי...למרות שעכשיו שניתי פתריים סקייפ(בטלתי אותו וזה רץ טוב יותר..חוץ מהילוכים חוזרים וכאלה שזה זז לאט) http://service.futuremark.com/home.action?cpuModelId=32&chipsetId=518&resultId=12272553&resultType=14
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך של NVIDIA בלבד (אני עובד עם מערכת עריכה שלא תומכת ATI) שלא יעלה על 600 שקל ושיתן לי ביצועים טובים במשחקים למשל אני עובד עם מסך של סמסונג 22 אינץ' על רזולוציה מקסימלית של 1920 על 1200 -מקווה שלא טעיתי ב1200 ,יש משו שאפשר להמליץ עליו זה הספק שלי דרך אגב , , HEC TRT 400 תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי כולם ברשותי מחשב חדש לגמרי, חזק מאוד. קניתי אותו עם ה- GTS 250 של p.o.v, והכל היה נפלא, כאשר אני משחק בעיקר עם פרוטוטייפ.. לאחר קצת רעשים שהיו במאוורר שידרגו לי את הכרטיס ל- msi radeon 4870 אחרי השדרוג, מידיי פעם במשחק אני רואה ריצודים אפורים ואפילו פעמיים המשחק נתקע, מה שממש לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. נוסף לזה, אני רואה שהטמפ' יחסית גבוהות, גם במנוחה- GPU diode אחד על 80 מעלות והשניים האחרים על כמעט 70 מעלות. יש לציין שהמחשב שלי מאוורר היטב! אני לא מבין גדול בדברים האלה, והייתי מאוד שמח אם מישהו היה יכול להגיד לי מה לעשות, ואם זה בכלל תקין או פתיר... תודה מראש!
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-