עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dragon772,

שאני עושה הפעלה מחדש למחשב או מדליק אותו אז הרזולוציה נהיית אחרת מאשר בשלוחן עבודה והכל מעוות ויוצא מהמסך מה לעשות?? ועוד שאלה: איך יודעים איזה רזולוציה מתאימה לשולחן עבודה? כי בחלק מהאתרים אני רוצה את מה שכתוב בכתב קטן שאי אפשר לראות אז בטח זה קשור לרזולוציה אבל שאני מגדיל את הרזולוציה זה עושה לי שולים שחורים במסך ככה זה אמור להיות? אותו דבר בקשר למשחקים ורזולוציה בהם תודה לעזורים.

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by shay-biker,

טוב האפשרויות שיש לחנות שלי הן: אפשרות ראשונה במידה וההורים יאשרו תתקציב: 6800 הרגיל של gigabyte (זה בלי המאווררים יענו קירור פסיבי) 6800 הרגיל של leadtek אפשרות שניה במידה ואין תקציב: r9800pro של ספיר/אסוס או 6800LE לא יודע של איזה חברה... איזה מהם עדיף?? האם אפשר לסמוך על הגיגהבייט ללא מאוורר ???

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by -yooy-,

איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ?? לפי DDR אם כן תגידו איך למצוא אותו!! ואם לא רשום את ה DDR בפנים המארז ואיאפשר להכנס למחשב (לא נדלק) איך אפשר לאתר את ה DDR שיטות!! איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך מתאים ??

• 10 תגובות
    • 10.9k צפיות
  4. http://ngo.afraid.org/cs16.html WTF !? איך אני עושה את זה! לgf2mx400 שלי... איך אני יכול לעשות את זה , הסברים בבקשה.! PLEASE אני חייב את זה , זה פשוט מעולה לשחקני CS

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם. יש לוח D915GEV עם כרטיס מסך OB הוספתי כרטיס מסך ATI READON X1300 ומערכת ההפעלה מזהה לי רק את כרטיס ATI כנראה שברמת ה-BIOS מזוהה רק אחד (ה-ATI). כאשר אני מנתק את הכרטיס החדש אז הכרטיס OB עובד מצויין. אני מעוניין לעבוד עם שני הכרטיסים כדי לחבר שני מסכים. בדקתי את ה-BIOS ואין לי מושג היכן לבחור את הכרטיסים שקיימים (שדרגתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה שנמצאת האתר של אינטל) תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by X7-007,

גירסה שאפשר לשנות את הוולטז לגירסה רגילה ! תירשמו ותורידו http://www.overclock.net/t/1265543/the-amd-how-to-thread# http://www.overclock.net/attachments/8046 התראד או אני לא לוקחים אחריות על נזק שיגרם תשתמשו בחוכמה ותקראו מדריכים !

7. לשימוש עם יס + מדיה סנטר

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by LooseCannon,

שלום, אני מחפש כרטיס זול אבל שיחזיק מעמד לתקופה ארוכה ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו HL2... אני עוד מעט מתגייס ככה שאין לי טעם להשקיע בכרטיס יקר, אז איזה כרטיס אתם ממליצים? ה9200 נראה טוב למחיר אבל השאלה אם הוא לא יתיישן מהר? ראיתי גם אנשים פה שאמרו שאפשר להפוך כרטיסים ל8 פייפליינס, זה אפשרי גם איתו? ויש אולי מצב שאני אמצא 9500 ב700 שקל? דרך אגב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי...

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by tfo,

האם יש הבדל בין כרטיסי ה9800 השונים, אני מתכוון ספיר gigxcube power color וכו.... בבקשה תגידו לי מה ההבדל בביצועים ולא במחיר? ???

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Gmes ₪668 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 או Gainward nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe ₪658 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTS450PCX1024 תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אנשים!! אני ממש מתלבט... אחת ולתמיד - על איזה כרטיס אתם הכי ממליצים בסכום של 700-900ש"ח הבנתי שגם לATI יש כרטיסים מעולה... בבקשה תגובות...

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by ct-32,

שלום לכולם.... אני מחפש המלצה על כרטיס מסך של ATI (בלבד) בשווי עד 1000 שקל ... יש לי מחשב חזק (P4 2GHZ , 256 MB) שיתמוך בכל כרטיס מסך חדיש.. כרגע יש לי כרטיס מסך של GEFORCE 2MX 64MB ואני מעוניין להחליף ל-ATI ... אשמח לקבל הצעות מניסיון !! תודה רבה וחג שמח !

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  13. שלום. אני מתשמש כרגע בכרטיס מסך חדש, Geforce 210. א-ב-ל - הוא כל כך רועש! המאוורר הקטנצ'יק והאיום שלו עושה יותר רעש מכל המערכת כולה - וזה ממש מציק. האם יש דרך להשקיט אותו? האם ה"בעיה" מוכרת ונפוצה? אני יודע שיש תוכנות - כמו AfterBurner - שיכולות לשנות את הסל"ד של המאוורר, אבל לא רציתי להתעסק איתן לפני שאני שואל כאן. כמו כן, אני משתמש בגרסת ה BETA של הדרייברים של NVIDIA -= 270.51 [כי שמעתי שמומלץ] - ולכן חשוב לציין את זה (אולי זה מקור הבעיה?) תודה! עדכון: הנה תמונה של HWMonitor, ומשום מה המאוורר של כרטיס המסך מופיע על "0" (או שאולי זה אמור להיות כך?)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yanir1,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה 6800gs או x800gto מה עדיף?? אני לא הולך לעשות עליהם אובר קלוק או פתיחת צינורות רק מה יותר טוב ואם יש כרטיס מסך יותר טוב עד 1400 ש"ח אז תנו הצעות. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by pakomako,

נגיד קניתי עכשיו כרטיס מסך 7800GT אבל של BFG אני יוכל בעתיד לשדרג ללוח SLI ולהוסיף עוד אחד ? עכשיו אני חייב לקנות עוד אחד של BFG ? או שאני יוכל נגיד של ליד טק ?

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  16. יש לי לוח עם כרטיס מסך און בורד איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה יש איזה מתאם מVGAלTV מה עושים

• 10 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/12/11/amd-exec-says-physx-will-die/1 אני לא אתרגם את כל המאמר, אבל אחרי קריאה שלו אני נוטה להסכים. הוא אמר כמה דברים די נכונים (כמו שהעובדה שניתן לספור את המשחקים שתומכים ב PhysX על אצבעות כף יד אחת או כמו העובדה ש AGEIA ניסתה לחלק חינם את המנוע ונכשלה וכמובן העובדה ש HAVOK כרגע שולים בשוק ביד רמה). נווידיה יצטרכו להוכיח בצורה חד משמעית שיש משהו ב PhysX מעבר להייפ בשביל שהטכנולוגיה הזו תתפוס בצורה רצינית.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כלומר אני מחפש כרטיס מסך מעדיף רדאון עם TVIN ו-TVOUT שאני יוכל לצרוב דברים שאני מעביר מהוידיאו ומהטלויזיה. משהו לא ממש יקר ואני קונה מסין לא בארץ כמה צריך לעלות אחד כזה תודה לעוזרים

19. Started by motogt,

האם יהיה הבדלים בין הכרטיסים?(חשמל, ביצועים וכו') ומה לגבי המחיר, ה8800 החדשים(ליבה 9G) אמורים להיות יקרים יותר מהישנים(8G), או באותו המחיר ויופסק שיווק 8800 הישנים?

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by interfan7,

שלום, לרגל טיסתה של קרובת משפחה לארה"ב, אני שוקל בחיוב לרכוש כרטיס מסך 9800GT שם. זה אמור לחסוך לי למעלה מ-200 ש"ח(בערך מ-710 ל-480 בשקלים). בחברת EVGA במייל כתבו לי שבמימוש אחריות, איאלץ לשלוח את המוצר אליהם ולשלם על המשלוח ל-2 הכיוונים. בעיית האחריות ידועה ברכישות כאלו מחו"ל. מה דעתכם על כך והאם יש אנשים שיכולים לספר מניסיונם? בניגוד למצלמה שקניתי שם, אף אחד לא יכול לבדוק לי את הכרטיס מסך מבין קרובי המשפחה, אז אם אני רוכש אותו, אני אקבל אותו בארץ "על עיוור". תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  21. שלום לפורום ! ראשית, אני קורא את הפורום מזה כחודשיים (רק עכשיו הצטרפתי), פשוט תענוג שנית, אני עומד לקנות PX7600GT Extreme של Leadtek (הרבה בזכות ההמלצות החמות עליו בפורום), בעיקר משום שיש לי Radeon X550 שהגיע עם המחשב. אלא שעם המארז הגיע ספק-כוח גנרי 300W ואני לא משוכנע כלל שהוא יחזיק את הכרטיס. האם כדאי ללכת גם על: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 ?? ובכלל האם ה- 7600GT Extreme שווה את ש +1000 ש"ח ? מה דעתכם ? תודה

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  22. הגיע הזמן להחליף את הכרטיס המיושן שלי 8800GT לכרטיס חדיש יותר. אני עובד על טלויזיה של סמסונג דגם LA32A550 ברזולוציה: 1980x1080 והכרטיס כבר לא סוחב לי בהגדרות גבוהות. המפרט שלי- מעבד Q6600 על oc 3200 ספק של Corsair VX 450 מבקש המלצה לכרטיס מסך שלא יעבור את ה1500 ש"ח ויתאים למפרט שלי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by JOKER-666,

זה כרטיס חזק למשחקים ??? ??? ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בכרטיסי מסך 58** אני חייב לחבר את הכבלים מהספק כוח לכרטיס או שלא חייב ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by idanpc,

איזה כרטיס מסך כולל את השם XP בתוכו למשל ga-7vrXP athlon-XP

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.