כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי , יש לי לוח מסוג MSI 2A78H , אני צריך לדעת איזה סוג SLOT יש לי לכרטיס מסך. והמלצה לכרטיס מסך עד 400 ש"ח. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלחו לי אימל מחנות מחשבים עם הכרטיס הזה מחיר : 550 ש"ח שווה לקנות ? איך הביצועים שלו ולאיזה כרטיס גרפי של NVIDIA הוא מקביל ?
-
- 10 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות על Vista 64 של ריצודים במסך. נניח יש לי חלון, נניח הדרייברים של Razer שהם בחלון כזה, אם אני גורר אותם יש ריצודים לבנים. כשאני בפוטושופ שאני מסמן משהוא עם כלי הסימון יש ריצודים... מישהוא יודע מה הבעיה ? Samsung 206bw המסך כרטיס מסך בצד.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות מסך 17" LCD (כרגע יש לי 17" CRT) האפשרויות בתקציב הם MAG LT765 או BENQ FP767 (יש גם MAG 18" ב-400 ש"ח יותר) האם למישהו יש נסיון (טוב או רע) עם המסכים הנ"ל? איזה עדיף? השימוש במחשב הוא לסרטים אבל לא למשחקים האם יש הרבה בעיות של DEAD PIXELS במסכי LCD? האם 17" LCD מספיק בשביל רזולוציה של 1280X1024? או שזה קטן מדי? האם זה שאין להם DVI זה חסרון רציני? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה לעשות על מנת לשמור על קצב רענון סביר ? לדוגמא : המסך שלי יכול לעשות 1200X1600 @ 75 HZ במשחקים הוא מוריד לי ל 60HZ מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מסך 17 אינטש של סמסונג מדגם 730B: המסך נהדר מהמון בחינות, אבל מאחר שאני רגיש לאור, הוא בהיר לי מדי (גובה התאורה שלו הוא 300cd/m), ואני מתקשה לקרוא ממנו ברזולוציה הטבעית שלו (1280x1024). אני מעוניין להחליף אותו בדגם פחות בהיר. דיברתי עם אחד מהכותבים של Tom's Hardware, והוא המליץ לי על L1980Q של LG. המסך הזה נמכר בארץ, אבל לא הצלחתי למצוא אותו בתצוגה. אשמח אם מי שמכיר את המסך יוכל לענות לי על השאלות הבאות: 1. האם הרזולוציה הטבעית שלו (גם כן 1280x1024) נוחה יותר מרזולוציה דומה במסכי 17 אינטש? 2. האם הוא מתפקד טוב ברזולוציות נמוכות יותר? אני מתכוון בעיקר ל-1024x768. 3. איך איכות התמונה שלו ביחס למסכים אחרים? 4. איך הבהירות שלו? האם היא באמת נמוכה מדג…
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
טוב חברים, היום גיליתי שאני חתיכת חמור מטומטם! (D:) ידעתי שאפשר לשנות את מהירות המאווררים, ל35 וכאלה... וזה סבבה! יש לי קרוספייר ושיניתי! ועדין נשארתי על טמפרטורות של 80 מעלות.. וראיתי שהכרטיס השני על 50 משהו כזה, חשבתי שזה בגלל שלכרטיס הראשון מחובר המסך והכרטיס השני עושה פחות עבודה, כבר התחלתי לדאוג אבל לא משנה! ואז קראתי פה דיון שמישהו כתב שהוא שינה את המהירות המאווררים, לשניהם, והדגיש שניהם... והתחיל כזה לעלות לי את הנורה מעל הראש שיש בסרטים.. מכירים? רגע!!! אני חשבתי שהפרופיל שיש שם, משנה את המאווררים! לאאאאאאאאא!! הוא משנה את המאוורר!!! אז שימו לב שיש לכם את זה פעמיים!! למי שיש קרוסספייר, צריך לשנות פעמיים את זה בפרופייל.. ואני עד עכשיו לא הבנתי.. מה שמצחיק, ישר הפעל…
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש את זה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1328 או http://www.skypc.co.il/pl_product~28640~8~0.htm יש הבדל בכלל בין השניים ?
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הכרטיס צריך ספק יותר חזק מ400W? איזה ספק צריך בשביל SLI של שני כרטיסים? הוא צריך מערכת קירור?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט על OverClock לכרטיס מסך 7800GT של Gigabyte עם קירור של Zalman אבל לא מצאתי שום דבר... מישהו יודע איך הכרטיס מחזיק ב OC?
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם! סוף סוף, ואחרי הרבה שיכנועים, ההורים שלי קונים עוד שבוע מחשב חדש... הרכבתי לי מפרט, והתייעצתי לגביו בפורום מפרטים, אבל אני עדיין לא בטוח לגבי הכרטיס מסך... אני רוצה לקחת את הכרטיס הבא: Radeon X1950PRO של Gecube. אני ממש רוצה אותו, והוא נכנס לי בתקציב, אבל הבנתי שהוא לא תומך בDirectX10. אי חושב שקראתי כאן שיש לו גרסא שכן תומכת בזה, אבל אני לא מוצא אותה באינטרנט. בתיאור שלו בסקאי פי.סי כתוב שהוא תומך בויסטה ובממשק אירו שלה, ובשביל זה צריך DX10 לא? בבקשה תעזרו לי... אני רוצה כבר להזמין את המחשב בימים הקרובים.. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לקנות 5770 ותוהה איזה מבין אלה הוא המומלץ: 5770@newegg האם יש הבדלים בצריכת החשמל + פליטת חום בין הכרטיסים? האם ההבדלים בCore Clock יובילו להבדלים מורגשים (או כלשהם) בביצועים? לא מתוכנן OC אני לא אקנה אחד שמציע רק "VGA Replacement Only Return Policy" תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת כרטיס מסך HD4670 מה הכרטיס המקביל שלו ב NVIDA במבחינת סידרה כלומר איזה GeforceXXX תודה
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
האם כדי לחסוך כסף כדיי להפשר על כרטיס 128
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
sapphire hd2600xt ddr3 עולה בסביבות 550 ש"ח leadtek 8600gt עולה 600 ש"ח sapphire x1950gt ddr3 עולה 650 ש"ח למאה שקל הפרש בין שלושת הכרטיסים אין חשיבות מבחינתי העניין הוא שאני כבר לא יודע מה מהם הכי טוב, כל פעם אני נתקל בבנצ'ים אחרים שגורמים לי לשנות את דעתי...ובכלל שמתי לב שברוב הבנצ'ים שהX1950PRO למשל לוקח , הFPS הוא גבוה בשאר הכרטיסים ככה שזה כבר חסר משמעות. לDX10 אין שום חשיבות...אני לא מתכוון להפעיל משחקים על DX10 בכלל מה הכי טוב?לא רק מבחינת ביצועים גם OC וטמפרטורה.
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אחים מה לדעתכם יותר שווה לי לקנות ?!?! ואיזה חברה של כל גרטיס מסך כי אין לי מושג בחברות...
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לו P3 500 עם 256 זיכרון פנימי... כרטיס מסך GeForce 4 440 MX... והוא קיבל רק 1400 נקודות ! אמרתי לו להתקין את הדרייברים הכי חדשים של נבידיה... וזה לא עזר... למה זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מנהלי ההתקן, שבאים בדיוק בזמן לחגים ולפתיחת השנה החדשה, מציגים תמיכה חדשה ברזולוציית 5K, תמיכה בעד 24 מסכים במקביל, הטמעת טכנולוגיית ה-Virtual Super Resolution, בנוסף לשיפור בביצועים הגרפים במשחקים ותיקון באגים לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%91%d7%a8-%d7%94-catalyst-omega/
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני לא משחק הרבה אבל המשחק היחיד שאני משחק הוא FLIGHT SIMULATOR. איזה כרטיס מסך כדאי לקנות כדי להנות מהמשחק? הכרטיס הזה טוב? Powercolor Radeon 9100 64MB DDR 128bit DVI TV-Out Video Card
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC עם כרטיס 8800GTS 640M ומעבד Q6600 ו4G זכרון. אני משחק פרו 2009 על מסך 42 FULL HD במע' הפעלה ויסטה. בהגדרות של המשחק סימון ה-V על wait for sync הוא באפור וקראתי שצריך במצב כזה להכריח את הכרטיס בדריבר לסנכרן. ובאמת תקופה ארוכה המשחק היה רץ חלק. לאחרונה אני שם לב לבעיות שחזרו למרות שלא שיניתי הגדרות. הדברים היחידים הם שעדכנתי את המשחק ל1.3 רק שזה לא התחיל ממש מאז. האם יש לעוד אנשים בעייה דומה ? בדקתי כשזה קורה ואין שום עומס על המחשב ובהרגשה ( לא מדיד ) במחשב מרגיש קר ( מארז של זלמן ). יש לכם רעיון ? מנו
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, רעיון מסויים עלה במוחי.. נגיד ואני מביא מסך LCD שמתאים למחשב, יש אפשרות לחבר אליו את ההמיר של YES? זאת אומרת שאני יוכל לראות בו גם טלוויזיה(באותו מסך)? כמו כן גם DVD? אולי עם כרטיס טלוויזיה? או אולי יש דרך אחרת? בבקשה ממכם זאת שאלה רצינית, לכן רק מי שיודע באמת שיענה לי ולא אנשים שיגידו לי שזה דימיוני.., בגלל זה אני שואל תודה קובי. עריכה: מצאתי את זה http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tvusb2_deluxe_1.html זה מתאים לא?
-
- 10 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אחרי 3 ומשהו שנים שהשתמש ב MAG 796FD הגיע הזמן להחליף אותו כי התחילו להופיע כתמים נוראים על כל המסך. עכשיו נשאר להחליט איזה מסך, אני רוצה לרכוש מסך חדש שיהיה 19 אינץ אבל עדיין מתבלט על הדגם ה MAG996PF נראה בעל קבצי רעון טובים (אני חייב 1280*1024 ב 85 הרץ לפחות) וחברה טוענת שהוא שטוח לחלוטין מה אתם אומרים? אך האיכות תמונה שלו והאם הוא באמת שטוח?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מישהו יכול המליץ לי על כרטיס מסך חזק ל Full HD שיספיק למשחקים כמו : GTA Assassin's creed Syndicate Tomb Raider טווח מחירים 1200-1500 תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לא מזמן קיבלתי כרטיס מסך דגם GIGABYTE GTX 1080 Ti Gaming OC 11G אבל אין לי מחשב הרכבתי אותו במחשב של חבר בכדי לבדוק אותו. הכרטיס מרעיש מאוד וזה מבלי OC והכרטיס מגיע ל84 מעלות בזמן משחק. מישהו יודע האם זה נורמלי או יש בעיה בכרטיס... תודה על העזרה ?
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קצת נדפקתי עם המצב שלי עכשיו....קניתי מחשב חדש עם לוח אם Asrock 945i775GZ נראה לי ומעבד intel 2.66 805 dual core ו512 זכרון...עכשיו השגתי אותו במחיר טוב והשקעתי עוד איזה 300 שקל בלוח אם ASROCK DUAL VSTA שבו אני יוכל לחבר את הכרטיס מסך שלי ATI 9600XT 256MB שעלה לי 1100 שקל בזמנו............ אבל הלוח אם נדפק בחיבור...לא שמתי לב ובטעות חיברתי אדמה למקום שלא צריך...וגם אבא שלי הכניס DDR 2 למקום של DDR 1 והפעלנו את המחשב....בלאגן אז החזרתי את הלוח האחר חיברתי והכל פועל (איזה מזל שהזכרון לא הלך) אז נתקתי עם לוח עם סלוט AGI (זה PCI EXPRESS x4 לא?) וקצת כסף...300 שקל לכרטיס מסך...לא שווה לי להשקיע יותר כי עוד כמה חודשים אני מתגייס אני יודע שבתקציב הזה אפשר לקנות רק איזה 6200 …
-
- 10 תגובות
- 577 צפיות
-