עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ואם כן אז באיזה גודל?

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  2. יש לי שאלה אליכים- שאלתי בפורום מפרטים והם הפנו אתי לפה: אז הנה: פעם ביקשתי מפרט טוב, חזק בעיקר למשחקים. הכרטיס מסך בשווי של כ 2000 שח + מסך במשהו כמו 1400 שח. סהכ= 3400 חשבתי במקום להשקיע בכרטיס מסך חזק אפשר לקנות משהו פשוט ה 500-600 שח ובשאר הכסף לקנות playstation , ובנוסף לכך לקנות מסך 19 טוב שביחד אני חושב שהשילוב יכול להיות טוב יותר? רק מה אני לא יודע איך זה בדיוק עובד -חיבורים? התאמה בין המחשב ל playstation? מה אתם אומרים על הרעיון? האם הגרפיקה תהיה טובה? מה היתרונות/ חסרונות של הפעולה הזו? שאלה נוספת היא: האם התצוגה של המשחק תהיה טובה כמו שהכרטיס מסך עושה? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  3. אוקיי תראו,עד היום היה לי R9600P של GIGABITE החלפתי ל - R9700NP,עשיתי בנצ'מארקים קיבלתי ב - 3dmark01 : 15k עם החדש שעם הקודם היה לי 12k ובאקווה מארק קיבלתי 35k עם החדש שבקודם קיבלתי 26k. עכשיו מה שמוזר זה שמחקים עובדים לי פתאום לאט יותר...אני משחק הרבה ב - NFS-U ואני יודע בדיוק איך הוא אמור לרוץ. עם ה - 9600 הוא רץ לי חלק על רזולוצייה מקסימלית ועם החדש {9700} הוא רץ לי עם עצירות...כנ"ל לגביי דום 3. אני משתמש עכשיו בדרייברים של אומגה,אבל ניסיתי גם את הקאטליסט 4.7,4.8 לא עזר...הכרטיס לא סתום בדקתי את זה. מה זה עוד יכול להיות? תודה רבה לעוזרים ולאלו שמנסים לפחות...אני מזה מבואס השקעתי הרבה כסף על הכרטיס הזה =\\

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by jackass,

באתר שלהם יש 2 אפשרויות: 1. DOWNLOAD DRIVERS שזה גרסה 30.משהו 2. DOWNLOAD DODNATOR DRIVERS שזה גרסא 40.משהו השאלות: 1.מה ההבדל ביניהם? 2.מה הכי טוב בשביל INNO3D TORNADO GEFORCE 3 TI200 64MB DDR ?? 3.האם יש הבדל בדרייברים שכדאי לי אם הכרטיס עובד ב AGPx2 ? 4.לא כדאי את הדרייברים המקוריים של INNO3D , נכון?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by fp581,

אז זה המצב, יש לי רדאון חדש ואני הולך ללמוד אנימציה (כן בעייתי, הייתי צריך לחשוב על זה לפני), השאלה היא האם אני יכל להריץ אותם במקביל ואז cuda יעבוד. ראיתי כמה סירטונים שאומרים שזה לא בעיה כל עוד הרדאון הוא הכרטיס הראשי בחיבור הראשון בלוח אם וכל המסכים מחוברים אליו. השאלה היא האם זה שווה את הסיכון?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ehh,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס שבוע הבא ויש לי כמה שאלות.איזה קירור הכי מומלץ (שקט)?יהיה צוואר בקבוק מורגש ב-1080p עם מעבד i5 3470?ספק כוח של seasonic 500w יספיק? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם, שוב... אני מחפש לחבר שלי כרטיס מסך עם היציאות הנ"ל - לא משנה ישן/חדש רק שלא יעלה מעל ה- 300 ש"ח (גם יד שניה תופס) מחפש את שמות הדגמים... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. נשרף לי הלוח אם ואני צריך להחליף אותו. כשעברתי על אפשרויות להחלפתו של לוח האם, נתקלתי בלוחות שיש בהם מאיץ גרפי (בד"כ GeForce 4 MX) מובנה. יש לי מאיץ גרפי לא צעיר בכלל 3 VOODOO עם 16 MB זיכרון. אין לי כסף לקנות מאיץ גרפי חדש יותר, אבל ההפרש בין לוח אם עם מאיץ גרפי ללוח אם נטול מאיץ הוא לא עד כדי כך גדול, 50-100 שח, הרבה פחות מכרטיס גרפי (גם הכי פשוט שיש). אני לא משחק יותר מידי משחקים, אבל הייתי מעדיף לפעמים שאני כן משחק כרטיס גרפי טוב יותר (מדובר במחשב ישן, אז אין צורך במשהו מפואר מידי). האם כדאי לי לקנות לוח אם עם מאיץ, או שאין מה לטרוח. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קנו לי את המחשב הזה עם 1G DDR2 ... אני מתלבט הרבה לגבי קניית כרטיס מסך חזק שיעבוד טוב עם משחקים חדשים.. כמו קוויק 4 וכאלה roller coaster tycoon 3 בלי שהוא יגמגם... השאלה אם המעבד טוב למשחקים כאלה ויותר מיזה לקנות NVIDIA או ATI .. בלוח יש PCI-E... תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם היום היסתכלתי באתר "נעה מחשבים" וראיתי שם את הכרטיס 2870X2 של ספיר שם וכתוב שם DDR4 מה שלא היה כתוב בכרטיים האחרים היה כתוב בהם GDDR3 והכרטיס עולה בדיוק כמו הכרטיס של ה GDDR3 האים מה שכתוב שם נכון ואם כן האם הוא מישתלם (עם דרייברים מתאימים כמובן ) תודה לכול העוזרים http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2237 זה האתר

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  11. Started by Iv0ry,

הי, מה כרטיס המסך הטוב ביותר שאני יכול לשים במערכת שלי בלי שהספק יקרוס, ובלי שיווצר צוואר בקבוק? E8400 ספק וואט 460 coolermaster gig ram mushkin 4 p35 motherboard gigabyte המטרה זה משחקים כמה שיותר כבדים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני יודע שהכרטיס שאני הזמנתי זה ראידון 9700 פרו ספייר אך אני יודע שזה רטריל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Dpod,

כרטיס המסך שלי החליט להפסיק לעבוד ואני צריך תחליף זול שיהיה מסוגל להריץ משחקים מדי פעם אבל בעיקר שיהיה אמין. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35 ds3l, והרטיס הקודם היה geforce 8800gts טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה300 אודה מאוד לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eagle701,

יש לי כרטיס מסך רדאון 9600 XT לאחרונה המשחקים החדשים לא עובדים לי במחשב מופיע מסך שחור ויש משחקים שפשוט לא רואים את הדמויות זה קורה רק במשחקים החדשים יש לי את הדריבר האחרון של ATI הכרטיס מסך עייף וצריך להחליף אותו? או שיש פיתרון אחר?

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by Sma1,

שלום, אני מודע לכך שהשאלה כבר לעוסה לחלוטין, אבל בשבוע האחרון אני כבר ממש מבולבל. אני לא גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק מדי פעם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך מכובד בסכום של עד 800 שח. קיבלתי המלצות רבות על ti4200 ו-radeon 9100. כמו כן קראתי גם ביקורות טובות על FX5600 ולמרות שביצועיו נחותים מה TI4200 הוא תומך ב- directx9. השאלה שלי היא, האם כדאי להשקיע בכרטיס שתומך בDX9 וב AGP X8 כהשקעה לטווח הארוך יותר (למרות שביצועיו נחותים), או שאולי כדאי ללכת על הביצועים ולוותר על הנ"ל? כמו כן מעוניין לקבל המלצות על כרטיסים ספציפיים בתודה מראש...

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  16. אז ככה. קניתי מחשב חדש לפני כמעט חודש. 2400+ עם 512 זיכרון pc2700. הזמנתי אותו מפנדה יחד עם 9700פרו של הרקולס. לא היה להם את הכרטיס מסך והם לא רצו להתחייב על זמן. לקחתי את המחשב כמו שהוא וחיפשתי את הכרטיס במקום אחר. הרבה חנויות אמרו לי שהיבואן הפסיק להביא לארץ. עבר כמעט חודש בנתיים אני עובד עם הכרטיס הישן שלי. (geforce2 gts) להפתעתי הוא מריץ הכל חלק על 1024 עם 16 ביט צבע... בכל מקרה! אני צריך כרטיס מסך חדש.. התלבטתי מאוד עם לקנות 9800 פרו או 5900 לא אולטרה... אבל שוב אחרי הרבה חשיבה נראה לי מוגזם לקנות כרטיס מסך ב2400 שקל... נראה לי עדיף לקנות 9700פרו ב1900 ולשמור את הכסף לעוד איזה חצי שנה - שנה ולהחליף שוב כרטיס... ההתלבטות שלי זה בין 9700 פרו של הרקולס (אם א…

• 10 תגובות
    • 901 צפיות
  17. יש לי p-3 800 mhz אני רוצה לקנות רכיס מסוים אשר ישפר את יכולת המחשב בביצועיו במשחקים, מה יתן מהירות וביצעוים טובים יותר? החלפת מעבד ל- CELERON 1.8 Ghz או החלפת כרטיס תלת מימד מ-gforce 2mx ל- ATI RADEON 8500LE 128mb ??? נ.ב יש לי 256 ram

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. בס"ד מערכת הקירור של כרטיס המסך שברשותי Radeon HD 4850 לא עובדת וברצוני לקנות כרטיס חדש שישמש אותי למשחקים וצפייה בסרטי HD בעיקר התקציב נע בסביבות ה 300 שח . להלן מפרט המחשב שלי : Computer Brand Name: GIGABYTE EP43-DS3 Operating System: Microsoft Windows 7 Ultimate Build 7601 Service Pack: Service Pack 1 Processor: Intel Pentium Dual Core E6300 (2800.0 MHz) Motherboard: GIGABYTE EP43-DS3 (Intel P43 (Eaglelake-P) + ICH10 Consumer) Memory: 4 GBytes (Dual-Channel) Hard Drive: Seagate ST3000VX000-9YW166 (2,861,587 MBytes (3000 GB)) WDC WD5000AAKS-00D2B0 (476,938 MBytes (500 GB)) Optical Drive: TSSTcorp CDDVDW SH-S223B (DVD+R DL) Display Adapter: MEDION Radeon HD 4850 Au…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by APPC,

שלום וברכות לכולם. כפי שאתם מבינים אני חדש בפורום (הודעה ראשונה). ז"א - אני צפוי לעשות טעויות של מתחילים בכללי הכתיבה בפורום... אנא סבלנותכם תתקבל בברכה (וגם קבלת פנים חמה - 70c?!) שאלתי: האם יש בסידרת כרטיסי המסך של ATI HD5X תצורה ע"י יצרן כלשהוא שבה יש חיבור לטלוויזיה CRT? האם אפשר ע"י מחבר כלשהוא או פיתרון אחר לחבר את המחשב ל-TV שיש לה חיבורי קומפוננט, קומפוזיט ו- S-Video באמצעות אחד מכרטיסי HD5X? יש לי TV של טושיבה 34" עבה (70 ק"ג...) וחשבתי על כרטיס מסך HD5670. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. כשאני משחק במשחקים (לא משנה איזה) ה-FPS שלי פשוט עומד על 60FPS. היום ראיתי אשכול בפורום כרטיסי מסך ומישהו אמר למישהו שכשה-V-Sync "מופעל" ב-LCD ה-FPS עוד על 60FPS. איך מכבים את זה? (פירסמתי את זה פה בגלל שהבנתי שזה קשור למסכי ה-LCD)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dadzik,

בד"כ אני מנסה לא לנבור יותר מדי בעבר.. וגם זה די נדיר מבחינתי לחשוב על "מה אם".. כי זה די חסר טעם בכל דבר בחיים. אבל במקרה הזה ולאור התקופה האחרונה בעולם כרטיסי המסך.. אני נזכר ב-3dfx. למי שלא מכיר היא הייתה אחת המתחרות הראשיות בשוק כרטיסי המסך עד נפילתה ב-1999 עד 2002, ולדעתי היא הייתה הטובה ביותר בזמנה, במיוחד מבחינת חידושים (שלדעתי גזרו את דינה בסופו של דבר.. אבל לעומת Nvidia ו-ATI [כיום AMD] היא לפחות העיזה). הניסיון שיש לי עם החברה זה הכרטיס Voodoo 3 כשהייתי ילדון, ולא ממש הבנתי מה אומר כרטיס מסך אז.. ולמען האמת אני גם היום לא יודע מה זה לפרטי פרטים. העובדה שמירב המהנדסים שעבדו ב-3dfx, עובדים כיום ב-Nvidia.. ורכישת החברה והטכנולוגיות שלה ע"י Nvidia, רומזת לנו מ…

22. באתרי ביקורות החומרה משתמשים בדרך כלל במעבדי i7 מטורפים עם OC. האם זה אומר שעלי לצפות לפריימים נמוכים יותר, עם אותו כרטיס?(780) אם כן, איך זה מתבטא? האם ישנה נפילת פריימים משמעותית בסיטואציות מסיומות, כאשר המעבד מגיע לשיא יכולתו, או שמדובר בנפילה פעוטה של פריים או שניים? לא יודע אם זה משנה למעבד או לא, אבל אני מתכוון לשחק ב1080P- לא יותר מזה

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by carbon1,

התקנתי דרייבר לכרטיס מסך הורדתי מהאתר של nvidia את הכי חדש ומעודכן העם זה טוב? אני לא התקנתי מהדיסק זה משנה או לא? ומה יותר טוב?

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by o0ORO0o,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ומעבד חדש בכדי להריץ משחקים איכותיים. התקציב הוא עד 1300 לשתיהם יחד. תודה מראש. DDR 2 2G ראם ספק:ATX 500W MAX (400W TRUE)24pin

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Nitrous90,

חיברתי את הלפ-טופ שלי לטלוויזיה עם איזשהו כבל, ורואים תמונה בסדר חוץ ממתי שאני מעלה סרטים, שאז אני רואה במקום הסרט ריבוע ריק, איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.