עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. צריך המלצה לכרטיס מסך חדש. כרגע יש לי GTX260 מעבד: I7 750 ספק: antec earthwatts 650W מעוניין שיריץ על הגדרות הכי גבוהות battlefield 3 בעיקר חשבתי על ה 560 TI שעולה באיזור ה 1000 אבל עכשיו כשיצא הדור של ה GTX 6XX אני תוהה האם לחכות קצת (שמועות לגבי 650,660) כי כרגע כרטיס כמו ה 670 די יקר וזה חריגה די רצינית מהתקציב אין לי בעיה לחכות חודש חודשיים כי אני משדרג כרטיס גם ככה פעם בכמה שנים אז הכרטיס הנ"ל ילווה אותי לפחות בשנתיים הקרובות. ויצטרך לעמוד בדרישות גבוהות גם בעתיד. מה אתם אומרים לחכות? או לקנות? ד"א אני מעדיף רק נוידיה בגלל שאני עובד הרבה בתוכנות עריכה גרפית ותלת מימד אז כרטיסים מבית AMD לא חלק מהמשוואה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by rani,

יש לי מחשב DELL עם מעבד E7500 2.93GHz 3GB DDR2 ומסך גם של DELL 1366*768 האם ה5750 יתאים למערכת שלי? אני לא מתכוון כול כך לשחק אבל כשאני משחק אני רוצה גרפיקה ריאלסטית.. המשחק שאני משחק כרגע COD MW2 והאם הספק חשוב מאוד במקרה של ה5750 והספק סטנדרטי של DELL יחזיק (300W)? והחיבור הוא PCIe 16X בנוסף אני לא ממהר לקנות כרטיס מסך, אז האם שווה לחכות לכרטיסים של NVIDIA ואז לבחור?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jorylit,

צירפתי את מיפרט המחשב שלי. אני צריך כרטיס מסך שיפעיל את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות. אני משתמש במסך מדגם DELL 2209WAf.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Fungus Funk,

איזה כרטיס מגיע לרמת ביצועים גבוהה יותר בלי ועם OC ? Radeon X1800XT 256MB Sapphire או Sapphire Radeon X1800GTO2 512MB . ומה נותן ה - 512 של ה - GTO2 לעומת ה - 256 של ה - XT ?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אחרי שהציגה לנו את ארכיטקטורת ה-Turing החדשנית במסגרת כרטיסי ה-Quadro - נראה כי אנחנו נמצאים במרחק קצר מאוד מהצגת דגם הגיימינג הראשון שיעשה שימוש בטכנולוגיה לכתבה

6. Started by גולדי,

(מקווה שהכל לפי הכללים) אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לצפות בוידאו בזמן אמת על המסך שלי בלי שיקרטע. כשאני כותב "זמן אמת" אני לא מיתכוון לצפיה פשוטה בסרט מוכן (קובץ אחד) אלא למצב שבו יש לפחות קובץ אחד לוידאו, קובץ נוסף לכותרת, מספר קבצים לאפקטים, וכל שכבת קול היא קובץ ניפרד. כל הקבצים האלה מנוגנים בוזמנית ע"י תוכנת העריכה, דבר הגורם לוידאו לקרטע. קירטוע זה נפתר ע"י שימוש במוניטור חיצוני, דבר שאני רוצה שישתלם לי לחסוך. אני לא מדבר על תוכנת עריכה אלא על כרטיס מסך (למיטב הבנתי וניסיוני זה כל מה שדרוש) ע"מ לצפות בוידאו המנוגן בתוכנת העריכה בזמן אמת.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 1stcowgirl,

[EDIT] שלום אני מבקשת (ממי שמבין), המלצה לכרטיס מסך עד 1000ש"ח (מקסימום 1100) הכרטיס יהיה בשמוש למשחקים רגילים כגון CRYSIS BATTLEFIELD 3 וכו...' חשוב לי מאד :\ אל תמליצו לי על כרטיסים מ TMS!!!! אני רוצה רק KSP או IVORY (או למי שמכיר חנות אחרת בבאר שבע) ועוד דבר מאד חשוב: אני רוצה רק כרטיסים של NVIDIA (לא AMD לא ATI לא HD וכו) אז הנה המפרט שלי: CPU - -Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray MD - -GIGABYTE Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI GPU_ob - -Intel HD Graphics 3000 GPU - -ASUS - nVidia GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E RAM - -DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 HDD - -West…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ReDrugOn,

שלום לכולם! (וחג שמח.) ככה, יש לי כרטיס מסך - Matrox G550 32mb DualHead על הכרטיס: חיבור-1 = עבור מסך סטנדרטי - VGAזכר. חיבור-2 = חיבור מסוג DVIזכר. כמו-כן, יש לי X2 מסכים, שלשניהם יש חיבור סטנדרטי - VGAנקבה. אני זקוק לאדפטור: DVI-נקבה. VGA-זכר. אפשר ליראות תמונה שלו ב LINK הזה: http://www.gefen.com/kvm/product.jsp?prod_id=1309 שאלתי היא: - איפה אני יכול להשיג את זה בארץ? (שמעתי כבר תשובות כמו: "היית אמור לקבל את זה עם הכרטיס...."), אבל בכל זאת, אני ממש זקוק לעזרתכם ידידי. ושוב, חג-שמח, ותודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by bora8,

שלום לכם אני מעונין לחלף את הכרטיס מסך שלי. רציתי לדעת אם כדאי לקנות עכשיו rx 580 או לחקות לכרטיסים החדשים של amd vega ? יש לי מסך FULL HD 144 Hz ספק של.650w sea sonic זיכרון 8GB אני מיעד את הכרטיס לגיימינג (COD )

10. Started by adirnasri,

מה ההבדל בין FX ל NX?? אני לא מבין את זה ותודה רבה לכם על העזרה..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כל אחד ירשום את היבואן ושם החברת מסכים והתנאי להחלפת מסך LCD בפיקסלים שרופים ונקבץ את הכל ביחד לסטיקי לפי דעתי יעזור לנו מאוד. אני אתחיל ב חיון מחשבים -סאמסונג תנאים : 20 פיקסלים שרופים ולא ביחד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, א' אתחיל בכך שזה בעיה מאוד מעניינת למתקדמים וגם ומאתגרת (לפחות אותי) אבל היא קצת ארוכה כי רציתי להיות הכי מפורט שאני יכול. זוהי בעיה שעדיין אין לי עליה תשובה, וגם לא נראה לי שתהיה אבל אני מאמין שהמומחים פה באתר יוכלו לעזור לי. הנושא: בעת הפעלת משחקים על כרטיס המסך 8800GT במחשב שלי (ותכף אסביר למה אני מדגיש שלי) המחשב קופא. המפרט שלי: מעבד 4 ליבות Q6600 של intel ספק Thermaltek 500W לוח אם גיגהבייט P35-Ds3L זיכרונות 4 ג'יגה (4X1) של corsiar 800MHZ דגם CM2X1024-6400C4DHX 8800GT leadtek 3 מאווררים + 1 של המעבד (SCYTE KAMA KROSS). הרגילים: 2 של 8 ואחד של 12. מחוברים אליו HD פנימי של WD 320 GB HD חיצוני של WD 360 GB (notebook ללא חשמל) HD חיצוני 1TER…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן, האם כדאי לקנות את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס בן 3-4 חודשים), אני מתלבט בגלל שהמחיר נראה לי גבוה (חדש עולה 930), וגם המחיר לא רחוק מ5850/6850. חרשתי את האינטרנט ולא הצלחתי להבין איזה מהכרטיסים יותר טוב :s05: עוד דבר, המערכת שלי היא של AMD (מעבד: ATHLON II 640 ולוח ג'יגהבייט 870-UD3, יכול להיות שהכרטיס מסך של AMD יתחבר יותר טוב עם המערכת מאשר הכרטיס של NVIDIA? מה לגבי הPHSYX והCUDA, עד כמה הם חשובים? והאם הם צריכים להוות שיקול בעת קניה של כרטיס מסך? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by roKp,

איפה אני יכול להשיג את הכרטיס מסך הנ"ל במחיר היכ זול בארץ? ומה המחיר הכי זול? לא חשוב לי החברה...

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Selinko,

שלום! רציתי לדעת איך יפעל ה-R9500PRO על המחשב שלי (תסתכלו במפרט שלי בצד) הלוח אם שלי תומך ב-AGPX2 רציתי לקחת R9000PRO או 9100 אבל העדפתי לקחת משהו חזק שישמש אותי במחשב הבא שלי. הרעיון הוא לקנות ביחד איתו הארד דיסק 80GIG של ווסטרן ושאני אקנה מחשב חדש (אולי עוד חצי שנה ) אני יעביר אותם אז מה אתם אומרים? שווה לא? כמה אתם חושבים שהמערכת שלי תצליח לנצל אותו?? ובכלל שווה לקנות אותו ?הביקורות טובות אבל אנשים פה בפורום מתלוננים עליו ואומרים שהוא עושה בעיות. בקיצור שווה קניין או לא? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by roadrunner,

שווה משהו? אני לא מכיר את החברה (בטח זה גם אומר משהו)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by imac,

בגלל שאתמול עשיתי פורמט אז הורדתי את הדריברים האלו האם הם יעשו לי בעיות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yalkobi,

האם כרטיס מסך hd5670 יתאים לרזולוציה מסך 1920 על 1200 רק גלישה וסרטים אני רוצה להחליף את המסך לדל

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מחפש כרטיס מסף בסביבות ה 400 שקל עכשיו יש לי גרטיס מסך GF4 MX440 64 MB כפי שאתם מבינים לא משהו בכלל.... עכשיו אני רוצה לנסוע מחר לסניף בב"ש לחנות KSP ואני ראיתי באתר שלהם כמה כרטיסים שמתאימים לי.... לפני מה שהבתי ללוח אמ שלי מתאים רק AGP אז הכרטיסים המועמדים הם: 1) כרטיסי מסך ?eVGA? - ?5500 256MB TV, DVI, AGP והנה הכתובת לקישור של המפרט התכני : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2839 מחיר : 420 2) והכרטיס השני: כרטיסי מסך ?Powercolor? - ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP והנה הקישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2898 מחיר : 350 בבקשה תגידו לי מה אתם חושבים על שני הכרטיסים.... ומה אתם ממליצים לי.... או שאולי יש איזה כרטיס אחר שאתם יודעים על קיומו... פשוט אני לא מכיר את 2 …

20. Started by hosham,

הזמנתי מחשב חדש וראיתי לפי התגובות שלכם שה 8600GTS אינו כרטיס משתלם. אינני גיימר מושבע, משחק רק פעם בכמה חודשים. המפרט המוזמן הוא: e6550 asus p5k 2giga 800mhz geil p150 seagate 250 gigabyte 8600gts zalman cnps7700 אני חושב לשים LCD בבית ולכן חשבתי שכן משתלם לקחת אותו,אך אם תתנו לי טענות משמעיות למה לא אשמח לשנות כדי לקבל תמורה מלאה לכספי. תודה רבה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by T-Flash,

שלום שלום ATi מכינה לנו כמה כרטיסים חדשים שיחליפו את סדרת X1600 (הגיע הזמן ) הכרטיסים הם סדרת X1700 המבוססים על הליבות הגראפיות RV560 ו RV570. כמות מעבדי השיידרים והTMU ב RV560 כפולה מאשר הכמות שיש ב X1600 (כלומר עכשיו יש 8 ). אם אני לא טועה (תקנו אותי) לכרטיסים יהיו 12 צינורות עיבוד. הליבות ייוצרו בליטוגרפיה של 80 ננומטר הכרטיס המבוסס על ליבת RV560 הוא X1700Pro (שכנראה הזול מביניהם) והכרטיסים שמבוססים על ליבת RV570 הם X1700XT ו X1700XL. בהזדמנות, הנתונים של הכרטיס X1900XL: 16 צינורות עיבוד עם מעבד טקסטורות 1 לכל צינור (16) ,3 מעבדי שיידרים לכל צינור (48). אין מידע מדוייק על המהירות הסופית של הליבה, אבל המהירות חייבת לנוע בין 500 ל 560MHZ. זיכרון GDDR3 עם זמ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חשוב לי שיהיה בו VIVO מזאפ יש מפלונטר את ה1900XTX ב1852, זה עדיף על ה1950XT? מהי החנות הכי זולה (בין החנויות האמינות) שאני יכול לקנות ממנה את הכרטיס. ואם גם מישהו מכיר חנות זולה באזור חיפה הקריות שיש לי את הכרטיס שיגיד בבקשה. תודה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kleppy,

אוקיי אני רוצה לדעת חד משמעית אם יש טעם להשקיע עוד 600 שקל (עכשיו שה- 4850 ירד אל מתחת ל- 900 שקל) בשביל הגרסה המשופרת... לא קריטי פילטרים ודברים כאלה, רק חשוב שבשנה פלוס הקרובות משחקים ירוצו חלק. אם ה- 600 שקל פלוס מינוס האלה עושים הבדל רק ב- AA ורזולוציות מטורפות או משהו אז מבחינתי זה באמת מיותר. מה לקנות? עריכה: אופס שכחתי גודל מסך: 22".

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by prince8900,

יש לי כרטיס מסך gforce 5200 אבל כאשר אני נכנס למאפיינים הגדרות במקום שיופיע לי שם כרטיס המסך מופיע לי דבר אחר Intel ® 82915G Express Chipset Family אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה. בנוסף המשחקים שלי לא עובדים ואני חושב שזה קשור בכרטיס המסך. בנוסף האם יש דבר כזה כרטיס מסך רצרבי, כזה שפועל לאחר שכרטיס המסך נהרס, ואם כן האם זו הבעיה שנהרס לי הכרטיס מסך, המאוור שלו קצת תקוע ויכול להיות שהוא נשרף אבל אז לא הייתי אמור לראות כלום במסך של המחשב לא. תודה גדולה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by karpad,

יש סיכוי לאיזה CRT איכות בכזה מחיר?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים