כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש ורציתי לדעת איזה מסך יותר טוב, ה-Iiyama 452Pro Vison Master או ה-ViewSonic P90F, המסך ישמש למשחקים ואינטרנט {בקיצר להכל}, אני לא ממש יכול לדעת מי יותר טוב בגלל שהמפרט הטכני דיי זהה, ל-ViewSonic קצת יותר גבוהה אבל עדיין לא הפרש גדול, אז תעזרו לי. תודה מראש, מתן.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבוא: טוב. עם כמה שזה הכי ליימרי שיש. אני כתבתי את זה בכותרת.כי זה מה שאני רוצה בסכ"ה. אני מאמין שאם זה יריץ CRYSES חלק. השאר כבר יבוא על הדרך. אנא עזרו לי להתאים כרטיס מסך למערכת הבאה: E8400 - מעבד GA-EP43-DS3L - לוח אם KVR800D2N5/2G Kingston x2 - זכרון פנימי Seagate 500GB Sata II 32MB - דיסק קשיח ASUS DRW-2014L1T DVD-RW DL x20 SATA Light Scribe - צורב דוידי Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI - מסך הכוונות שלי לגבי המחשב: *משחקים ברמה גבוהה *סרטים *אינטרנט *סיכוי טוב שאני אנסה קצת oc ---->> אין לי שום כוונה לערוך וידיאו או להשתמש בתוכנות גרפיקה. כמו כן sli\cl ממש לא בתפריט. אני חושב על משהו בסדר גודל יכולות ומחיר של : ATI Radeon HD4870 או Nvidia GeFoce GTX260 216…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם CCC. אני מעוניין לבצע OC ל-6950 שלי. איך כדאי לעשות את זה - באמצעות CCC או MSI AB? האם יש יתרון בביטול CCC והפעלת MSI AB במקומו? או שאני אמור להריץ את שניהם במקביל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi 2 All Im using Gigabyts 8EIXP mobo with P4 2.2Ghz @ 3Ghz with 756Mb Kingston DDR333 Ram A SoundBlaster LIVE! 5.1 And MSI GeForce 4 TI4400 with 128Mb DDR Ram + VIVO card on WinXP Pro. Lateli im having a problem with the G4 Vcard, once in a wail wan I reboot the system my G4 Vcard is not loaded by the os, it is being recognized by the os but there's an yellow " ! " mark on the card in the device manager and the error code it displaying is : " The device could not start error code 10 ". and nothing I do to fix this like changing the pc profile from: ACPI UniProccesor PC to: Standard PC or Ivan Giving the card an assigned IRQ from the mobo BIOS and also disabling almos…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה עדיף מבין השניים ? Palit nVIDIA GeForce 8600GT SUPER 1GB PCIe GeCube Radeon HD3650 1GB PCIe (מוזר שבאתר היצרנים לא רשום 1G) למה ? שימוש עיקרי חיבור קבוע לשני מסכי DVI אחד 22" ושני 32" שימוש משני COD4 בגרפיקה מלאה, ויסטה, המחשב עצמו חזק ביותר. DualCore Intel Core 2 Duo E6650, 2333 MHz זיכרון 1066MHz OCz 2x1G לוח 1333 MHz אשמח לקבל המלצות על כל אחד מהם. אגב התקציב הוא עד 500 ש"ח (אבל אני קונה דרך דילר ככה שזה לא הגבלה כרגע)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חדש בזה יש לי r9 290 מה ההגדרות הכי טובות לשם? דוגמא:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לי יותר מוזר שהוא טוען שפיזית כתוב על הכרטיס NP. העניין הזה של הNP זאת המצאה ישראלית, ATI (ושום חברה אחרת) לא מוציאה כרטיס עם הצירוף NON PRO 1. בודקים באמת איזה כרטיס יש, כי NP לא יהיה כתוב על הכרטיס. 2. כמו שמישהו הציע, תבדוק עם RAGE3D ודיירקט X.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב שמעו אני לא מבין בכרטיס מסך בכלל ואני צריך להחליף את שלי במשהו יותר חדיש בשביל משחקי מחשב.... אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להעלות משחקים חדשים כמו: combat arms counter strike ועוד אבל שגם משחקים יותר חדשים שיצאו בקרוב יעבדו עליו.... אז יש למישהו הצעה משהו זול ושיעבדו בו המשחקים הכי חדשים...??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך הנ"ל אשמח לדעת כמה הוא שווה היום בשוק יד שניה? תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
קיבלתי את הכרטיס מסך R9800Pro ואני לא יודע של איזה חברה הוא. על הקופסה רשום: *למעלה מצד ימין (ובעוד מקומות) - POWERED BY ATI *מצד שמאל רשום - GEXCUBE מישהו יכול להגיד לי אם החברה שיצרה את הכרטיס היא ATI או GEXCUBE (אם יש חברה כזאת). אני אנסה להעלות תמונה של הקופסה. ד"א הכרטיס עצמו בצבע אדום. ממש תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה למכור את שלי והוא ממש חדש בלי שום oc ממש חדש מהקופסה כמה לדעתכם הוא שווה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי יש את ה9700 פרו של גיגה בייט ורציתי לדעת מה זה בכלל סדרת הALL IN WANDER שך ATI ומה ההבדל בינה ומה יותר טוב ועדיף
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לדעת איזה יצרנית הוציאה את הגירסה הכי טובה asus gigabyte msi או evga תודה רבה אשמח לעזרה שלכם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם - האם מישהו מכיר כרטיס מסך עם TVOUT של RCA קומפוזיט ? שאלה נוספת - האם כרטיס המסך של GIGABYTE 840GS מגיע עם adapter מ-svideo ל-RCA קומפוזיט ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שדרוג כרטיס מסך מ SAP 1950GT ל SAPIER HD 6850 1GB מערכת מחשב לוח אם GA-965P-DQ6 V3.3 CPU Q6700 ספק כח ENERMAX LIB 500W 2G DDR 2זיכרון 3 דיסק קשיח 1 DVD יכול להיות בעיות עם חיבור PCI EXP יכול להיות בעיה ב WIN XP AND DirectX 9/10 מה קורה לגבי משחקים ישנים למשל FAR CRY 2 ומשחקים שתומכים ב DX 9/10
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הכרטיס מסך שלי ... 8500GT DDR3 שעשה עבודה נאמנה... כמו שאני עושה תמיד אני משדרג את הכרטיס מסך פעם בשנה וחצי... עד שהכרטיס ממש כבר עייף בשבילי. הבנתי שלתקציב 450-550 מומלץ ה HD4670 או 9600GT אני אציין שאני לא חולה על רזולוציות מטורפות וגרפיקה הטופ שבטו. המחשב שלי משמש אותי לתוכנות גרפיות 3D (שזה הפרנסה שלי ;D) ... וכמובן משחקים מפרט מצויין בצד... אני צריך לקבל עוד מעט את ה4GB DDR2 800MHZ GAIL אבל זה בעיקר לתוכנות גרפיות אשמח לתגובות והמלצות
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! שואלים למה אני שמח.. טוב.. אז תקראו את האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=45256&st=0 (אני הוא LosNir) למי שאין כח לקרוא את האשכול, אז ככה: לכל מי שיש 7600GT / 7xxx אולי שם לב שיש המון בעיות ריצודים ופליקרים כשתמשים ב Dual Display בדריברים החדשים (1xx), הפתרון הוא להתקין את הדריבר בגירסא הבאה: 93.71 הורדה: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html עכשיו לדבר המפתיע: כנראה שלא רק הדריבר הזה מתקן את אותן הבעיות שיש, אלא הוא מגדיל את הביצועים במשחקים! מסתבר שלאחר כמה בדיקות זה הוא הדריבר הטוב ביותר לגירסאת ה 7xxx של nVidia. בהתחלה, עם הדריבר בגירסא 163.71, Prey ועוד המון משחקים זזו לי מאוד לאט, עכשיו אחרי שהתקנתי את 93.71.. המש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זו ההגדרה הזו? היא אצלי כרגע על 64MB, ולכרטיס המסך שלי יש 128mb של זכרון. יש קשר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב.. היום אני הולך לקחת אותו....... הכרטיס מסך שלו זה ATI HD4870X2 2GB... וקניתי מסך של סמסומג 19 אינץ הדגם T190P .. יכול להיות שזה לי ינצל משו מהכ. מסך??? כמו זיכרון.. או בכלל הוא לא ינצל כרטיס אחד .. יכול להיות תענו דחוף!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שאתמול עשיתי פורמט אז הורדתי את הדריברים האלו האם הם יעשו לי בעיות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי ... בשעה טובה ומוצלחת תקעתי 2 LCDים על השולחן , הכל נראה טוב ויפה , אבל .... אני צריך איזושהי תוכנה שמגדירה לי חלונות נפתחים על מסך אחד , ועושה לי הפרדה בין המסכים , לבד לגרור ממקום למקום זה לא הכי לעניין . השאלה היא אם קיימת תוכנה כלשהי , שיכולה לעשות את זה . אודה על הפנייה , עזרה או כל דבר שיוכל להקל עלי קצת את החיים .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כל הלילה קראתי מבחני השוואה בין השניים וראיתי שמבחינת מספרים נטו יש לTI עדיפות ברורה על ה660 הרגיל. כמו כן, גם המחיר של השניים שונה מהותית (500 שקל) ולכן אני מסיק שיש הבדל מהותי ושעדיף בבירור להיות בעלים של ה660TI האם זה באמת נכון? האם ההבדל כזה מהותי? האם אתם יכולים לזרוק מספר מילים על ההבדל בין השניים (את המספרים והנתונים היבשים אני כבר יודע) תודה רבה, כל תוספת של ידע תעזור לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באתר של רידאון שעכשיו הם מתחילים למכור את הרדיאון הזה, למרות שאף פעם עוד לא שמעתי על כרטיס מסל עם 256mb, אבל מילא... בכל מקרה, כשאני ארצה לקנות מחשב חדש (וזה לא הולך להיות ממש בקרוב, כי אני עדיין משלם על המחשב הישן! וכבר עברה איזו שנה וחצי... והמחשב שלי עכשיו שאז היה מעולה, כבר לא כמו פעם :-[) אז כדאי לי ללכת על הכרטיס הזה? או שיש לכרטיס הזה תגובה מצד הג'י פורס? אה, וכל זה כמובן בהנחה שעד שאני אקנה את המחשב המחיר של הרדיאון הזה ירד ללפחות 1500...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהציגה לנו את ארכיטקטורת ה-Turing החדשנית במסגרת כרטיסי ה-Quadro - נראה כי אנחנו נמצאים במרחק קצר מאוד מהצגת דגם הגיימינג הראשון שיעשה שימוש בטכנולוגיה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני שם לב שהכרטיס שלי לאט לאט הולך ודועך (מבחינת ביקוש וגם קצת מבחינת משחקים) אז לפני שהוא בכלל מאבד ביקוש, אני מתלבט האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך חדש...או לחכות עוד קצת להשקה של NVIDIA (התקציב שלי נע בסביבות ה1000 עם חריגה קטנה) במידה וכן, איזה כרטיס כדאי לי לקנות במסגרת התקציב? המערכת שלי זה: Intel Core 2 Quad Q6600 MSI P45 Neo-F motherboard 2GB DDR2 800Mhz CL4 (Geil) MSI Geforce 9800GT 512mb DDR3 ספק 550 של TT תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-