עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Epic,

אני רוצה לקנות כרטיס 3650 של ATI. גיליתי שינו סוג עם GDDR2 וסווג נוסף שעולה יותר עם GDDR3. יש הפרש משמעותי בביצועים או שכדאי לקנות את הזול עם הGDDR2? תודה עריכה: 2600xt חזק יותר מה3650? מחשב שכולו גנרי פנטיום 4 3GHZ עם ספק לא ידוע יוכל לסחוב אותו לדעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BMWE,

שבת שלום, אני לא גיימר, אבל יש משחק אחד שיצא לאחרונה שכן הייתי רוצה שירוץ אצלי על המחשב. מבחינת תנאי מינימום המחשב עומד בהכל (מחשב בן כמה שנים) למעט כרטיס מסך - מה שיש לי זה המובנה של הלוח אם. המינימום של המשחק היא Nvidia GTX 770 / AMD Radeon RX 570. המומלץ הוא Nvidia GTX 970 / AMD Radeon RX 590. אין ברצוני להשקיעה הרבה. אשמח להמלצה מה כן האפשרויות שלי (מבין שסדרת 900 לסוגיה כבר לא בנמצא כמעט). אין לי בעיה לקנות גם יד שנייה / עודפים וכו'.

3. Started by marlboro,

תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום! מישהו יודע אולי כמה וואט בדיוק צורך כרטיס מסך eVGA 8800GT SuperClocked? בדקתי באתר של eVGA, וכתוב שם שמומלץ ספק כוח של מינימום 400 וואט, ו-450 וואט עבור SLI. אבל, לא כתוב שם כמה וואט צורך כרטיס מסך אחד. האם מהעובדה שכרטיס מסך אחד צריך ספק כוח של 400 וואט, ושני כרטיסי מסך בתצורת SLI צריכים ספק כוח של 450 וואט, אני יכול להסיק כי כרטיס מסך אחד צורך 50 וואט? במידה והכרטיס מסך צורך 50 וואט, אז הוא צורך כל הזמן 50 וואט או רק תחת עומס, ובזמן שלא משחקים הוא צורך פחות חשמל? שאלה נוספת: יש לי ספק כוח Thermaltake TR2 500Watt. בעיקרון, הוא אמור להיות מספיק טוב בשביל הכרטיס מסך הזה. אבל, יש לי 5 דיסקים קשיחים, צורב DVD, שני מאווררי לדים 120mm, שני כרטיסי PCI ומעבד AMD כפול ליבה …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ........

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by ziv13,

היי. קיבלתי עכשיו רדיון 9600 פרו במקום הג'י- פורס 3 טי 200 שהיה לי. עכשיו שאני מריץ 3D-MARK אני מקבל ציון בסביבות ה 8970 האם ציון כזה נורמלי למערכת של 1333 ATHLON 512 מגה של DDR 266 רדיון 9600 פרו. תודה רבה! גירסאת התוכנה היא 2001 SE והציון שקיבלתי עם הג'י- פורס היה 6200.

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  7. אני רוצה לנסות לבנות מערך של 3 מסכים למשחקים. ככל הנראה אלו יהיו מסכים ברזולוציה 1680X1050. כלומר הרזולוציה של המשחק צריכה להיות 5040X1050. בגלל שלוח אם שלי לא תומך בCL\SLI חשבתי אולי יש איזה אפשרות של כ.מסך יחיד שיריץ את זה? לפחות על הגדרות בינוניות. המערכת הנוכחית שלי היא: CPU: E8400 CPU COOLER: SCYTHE MUGEN II GPU: ASUS GTX 260 896MB VGA COOLER: ARCTIC COOLING ACCELERO XTREME GTX 280 MEM: 2x2GB DDR II 800 OCZ HD: WD 500GB 8MB 7200RPM MB: GA EP43-DS3L PSU: ToughPower W0103 600W PFC case: CM590 Microsoft multimedia kBORD & מכרסם קטן בשם G5. T220 22' והאם משהו מכיר איפה אפשר לראות רשימה של משחקים התומכים בריבוי (3) מסכים. תודה מראש לעוזרים. נ.ב אפילו הכוונה …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by kingpin,

יש לי כרטיס 5900 ויש לי פנטיום 3 1000 אם לוח אם של asus כמו שהבנתי יש לי agp 2x בעזרת תוכנה אז יש לי כמה שאלות 1.איך אני בודק בדיוק איזה agp יש לי בלי התוכנה 2.אם זה באמת 2x זה אמור להשפיע לי על הביצועים של הכרטיס בסך הכול הכרטיס עובד מצוין בלי בעיות ומעלה הכול בגרפיקה גבוהה אבל רק לצורך שקט נפשי אני רוצה לדעת

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by sheff2k2,

יש לי ספק כזה: http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=c_00001655 האם זה יכול להריץ בבטחה r9 380? באתר של sapphire רשום שיש צורך ב500 וואט, אך זה סותר את מה שכותבים באתרים כאלו ואחרים. מה אתם אומרים? יש לי i5 3470, בלי OC, עם מספר דיסקים קשיחים.

10. משהו שיריץ את NFS-HP על MAX. מפרט המחשב שלי לוח : GIGABYTE 965PDS3. מעבד: E6750. אין צורך בתמיכה בDX11. תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי, אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח. יעבוד על לינוקס וווינדוס. עבור: אינטרנט, משחקים כמו dragon age 2 ו civilization 5 וקצת סרטים. אם אני לא טועה אז כנראה עדיף כרטיס של nVidia ןלא של ATI בגלל שהם נתמכים טוב יותר ע"י לינוקס. לא יודע אם זה משנה אבל יש לי לוח אם של גיגהבייט עם מעבד של AMD קווד. אודה לכם על העזרה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gggilad13,

אני בונה מפרט למחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך עד 800 ש"ח. (רצוי פחות, אבל אם חייבים לחרוג מעט אז אפשר) המטרה היא כרטיס מסך חזק יחסית למשחקים חדשים ואחד שיחזיק מעמד שנתיים - שלוש וימשיך להריץ משחקים (אולי לא ברמה גבוהה אבל לפחות משהו). ההתלבטות העיקרית היא האם כדאי ללכת על כרטיס מסך עם תמיכה שDX10 (שאולי תהיה הכרחית בעתיד?) או לקחת כרטיס DX9 יותר חזק באותו מחיר (שעלול לא לתמוך המשחקים עתידיים). מהו השיקול שעל פיו אתם ממליצים לקנות? אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Oriz,

השאלה אמורה להיות די ברורה מהכותרת... אח שלי נמצא עכשיו בארה"ב ועוד היום הוא אמור להתקשר ולתת לי כתובת שאני יוכל לשלוח אליו דברים מnewegg... בגלל שאני ממש מפחד על הקטע של האחריות החלטתי שאני יקנה משם רק כרטיס מסך (6800GT של leadtek) וזכרונות (סתם זכרונות value של קורסאייר) אז השאלה, כמו בכותרת - האם ה6800GT של leadtek הוא טוב, מבחינת קירור, איכות ייצור וכו'? והאם שווה להביא אותו מארה"ב (309$ = בערך 1500 שקל)? דרך אגב, הודעה ראשונה שלי פה ;D ;D עריכה - שכחתי לשאול עוד משהו, איזה ספק אני צריך בשביל להחזיק כרטיס כזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Rhx,

שלום לכולם,אבא שלי משום מה נמאס לו מה C RT שלי כשהוא יושב עליו לפעמים אז הוא החליט לקנות לי מסך דק מ1000 עד 2000 שקלים 19 או 17 תחליטו אתם עכשיו אני מתלבט בין L C D ל C RT למה אני בעיקר מתעסק הרבה בתחום הגיימינג ואמרו ש CRT יותר טוב מצד שני אני רוצה יותר מקום ראיה יותר טובה ואמרו שזה גם לא מזיק לעיניים לעומת ה C RT..את ה C RT שיש לי אני יתן לאחי עכשיו אני צריך קניה בטוחה מסך אמין וטוב...אגב המסך שיש לי כרגע הוא JT C K-700 ואני רואה בו מצוין הוא עובד על 1024*768 85HZ ורואים בו טוב הבעיה שראיתי במסכים L C D אצל חברים שלי ויותר נוח לראות וגם הוא יותר נוח וקל..אבא שלי רוצה לקנות L C D אך אני אולי אנצל את זה ואקנה C R T איכותי או ש L C D..אגב לא חייב בכלל לקנות הוא אמר ל…

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  15. איך אני יודע מהי הרזולוציה הטבעית של המסך(LCD).קראתי את הסטיקים ואני לא ראיתי תשובה/הסבר מה זה. האם לאחר הגדרת והבנת הרזולוציה הטבעית יש הבדל לטקסט,גרפיקה,ומשחק? ומה הקשר של התשובה בבקשה לכרטיס מסך? תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by roma,

שלום רב! היום קיבלתי את הכרטיס טלוויזיה שהזמנתי:leadtek winfast tv2000xp deluxe edition כאשר קראתי ביקורות עליו ראיתי שהחיבור שלו הוא בדיוק אותו חיבור שיש למודם הכבלים שלי אבל להפתעתי כאשר באתי הביתה ראיתי שהחיבור שלו לכבלים מעט שונה (בלי ההברגה הרגילה). עכשיו השאלה שלי איך לכל הרוחות אני אמור לחבר את הכבל של הכבלים לכרטיס? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  17. הי חברה, אני אוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי, כרגע יש לי 7600GTX של GIGABYTE אבל הוא כבר ישן, מתחיל לקרטע. ולא ממש מריץ את המשחקים הכבדים בקלות כמו פעם, אני מחפש כרטיס בשביל משחקים בטווח של 1500 ש"ח (100-200 ש"ח חריגה זה הגיוני אני חושב) המחשב שלי הוא: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G זכרון: 2GB Crucial Ballistix 6400 800mhz DDR2 ספק: 450W לא מותג. מה הכרטיס הטוב ביותר שאני יכול לקנות שיעבוד טוב עם המפרט שלי? ומה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות, עם אני משדרג את הספק שלי לספק טוב יותר (או אולי רכיב אחר שיכול לפגוע בביצועים של הכרטיס)? ------ עריכה: שכחתי להוסיף שבאמצע יולי אני טס לארה"ב, האם כדאי לחכות לכרטיסים שיצאו עד …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אז ככה, היה לי ATI R9100 והיה בו S VIDEO מובהק וברור כמו היציאה הרגילה. עכשיו יש לי 6600GT ואני לא מצליח להבין מה זה ה TV OUT הזה... ב ATI היה לי ממיר מ SVIDEO ל RCA ועכשיו היציאה מוזרה כזאת... אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה שלי - אני חייב איכשהו ממיר ל RCA.... תודה מראש. (הדיגיטלית שלי בבסיס אז זה תמונה מהפלאפון אז תתחשבו...) [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אמנם היתה הדלפה ראשונית מאתר chiphell לפני כשבוע בנושא זה, אך מאז עברו קצת מים. ההדלפה הראשונית היתה מעט מבולגנת, אולי בכוונה אפילו, ונראתה לא בהכרח אמינה. אך עתה יש קצת יותר סדר וגם שכל, כך שיתכן ומדובר בהחלט בהדלפה רצינית. עושה רושם שיצור מסחרי המוני ובמחיר משתלם ב- 20 ננומטר, עודנו רחוק מאיתנו, אולי קצת יותר ממה שחשבנו תחילה. בנוסף לחץ מצד נוידיאה בהשקת סדרה 700 עושה אף הוא את שלו, כך ש- AMD לא תשאר חייבת ותוציא ממש בזמן הקרוב (בלית ברירה עדיין ב- 28 ננומטר) את סדרה 8000 ל- desktop. וזו הסכמה הכי עדכנית שמצאתי: HD 8970 - 2304 sp, 3 geometry engines, 8 ACE 2.0, 48 ROP, 6 GB GDDR5, 384 bit memory (1100 / 7000) for USD 600. HD 8950 - 2048 sp, 3 geometry engines, 8 ACE 2…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום חברים אני מעונין לקנות מחשב למשחקים ברמה בינונית ומעלה. כרגע אני מעונין באחד משני הכרטיסים הבאים אך עדיין מתלבט: ZOTAC GTX 260 או GIGABYTE GTS 250 האמת שלפי מה שידוע לי ההבדלים לא בשמיים, אבל מישהו בכלל מכיר את החברה הזאת ZOTAC? איך היא? אני מפחד שהכרטיס לא יישרף אחרי חודשיים בכללי, איזה קירור יש לכרטיס? ואיזה מביניהם אתם הייתם לוקחים ולמה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by BoobsToch,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתמוך בDirectX 11 ובמשחקים החדשים שיוצאים עכשיו לשוק וישמש אותי לפחות לשנה שנתיים. בקיצור, מה כרטיס המסך הכי חזק שאפשר לקנות במקסימום 600ש"ח? תודה רבה=] עדכון: המפרט שלי - * 6GB RAM DDR2 800MHZ * מעבד Q6600 2.4 GHZ * לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L * כרטיס מסך 1950X PRO 512MB אגב, מערכת הפעלה WIN7.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by HeX0R,

איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף לרכוש? GIGABYTE: GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E - ב 400 ש"ח GT240 512MB GDDR5 DVI HDMI PCI-E - ב 580 ש"ח ZOTAC: 9600GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E - ב 480 ש"ח אלו הכרטיסים שאני מתלבט בניהם, מה עדיף? אולי בכלל עדיף להוסיף את ה200 ש"ח בעבור הכרטיס, כד כמה הז שווה את זה? GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ד"א מה המשמעות של 2XDVI? האם הכוונה לזה שיש שתי יציאות של DVI? כי גם באחרים שציינתי למעלה יש שתי יציאות... או שאולי יש למישהו המלצה אחרת בתווך מחירים זה??? אשמח לעזרתכם. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by HAIM511,

מחפש כרטיס שיתמוך לי במשחקים החדשים שיוצאים יהיה לי את המסך של סמסונג הt240 כך שצריך שיהיה תואם לו אני בעיקרון משחק בפארקרי וכרייסיס nfs נ.ב : אם אני מביא לוח אם sli ואני קונה נגיד 9800 gt מחברה מסויימת אני אוכל אח"כ לשים עוד אחד מחברה שונה ? תודה בכל אופן

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by redmen,

אהלן חברה, אז ככה אני רוצה לרכוש כרטיס מסך משהו למשחקים אבל לא צריך להשתגע בעיקרון עד 1K המערכת שלי הינה - G620 ASRock h61 u3s3 ddr3 8gb 1333 אשמח בעיקרון גם בפוסט זה להמלצה על "ספק כוח" איכותי שיעמוד עם הכרטיס שתציעו לי. לגבי הכרטיס אני לא מתכנן להריץ ברמה גבוהה כי זה מחשב זמני אז אם יש כרגע כרטיסים לא מחייב מהחדשים שעובדים ברמה טובה אשמח להצעות!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by raul53,

הכרטיס הנ"ל עושה רעש של שואב אבק במאמץ, ככה זה אמור להיות? ואם אפשר לסדר את זה? (זה מחשב חדש) קניתי את הכרטיס מפה http://www.tms.co.il/product/11419 הכרטיס מסך שהורכב לי לא דומה למה שתמונה ^ אין את המכסה האדום שחור הזה, רק מאורר כזה ורשום עליו MSI ככה זה אמור להיות?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.