עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nivi125,

תכננתי ללכת על 1 גיג'ה, שעולה בערך 700-800 שקל, אבל היום אמרו לי שזה סתם ביזבוז לקנות 1GB כי אין עדיין משחקים שדורשים / משתמשים ב1GB של כרטיס מסך, ואמרו לי ללכת על הגרסא של 512מגה, שעולה 500-600 שקל עכשיו השאלה היא : כדאי לי לקנות את ה512MB ? מה ההבדל מבחינת ביצועים בין שני הכרטיסים? עוד שאלה : איזה מהכרטיסים האלה של ה512 כדאי לי ? מבחינת מחיר ומבחינת חברה [ PALIT, TWINTECH]) TWINTECH http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1310 PALIT http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28650&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לפני כחודש התחדשתי במחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד Core i5 4570s לוח אם Asus H87M-E זכרון G.skill 8GB 1600MHz ספק כוח של Antec VP450P כונן קשיח של סיגייט 2 טרה +SSD למערכת ההפעלה ולמשחקים. עכשיו נוספו לי כ 800 שקלים לקניה של כרטיס מסך חדש לצורך משחקים. המחשב מחובר יש לציין לטלוויזיה בסלון (LCD 42" full HD). המשחקים שאני אשחק בהם בעיקר: Battlefield 4 & COD אם יש הבדל משמעותי וממש כדאי להוסיף טיפה בשביל לקבל ביצועים הרבה יותר טובים, אני מוכן להשקיע מקסימום 1000ש"ח, אבל רצוי לחסוך. המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by erap129,

איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3267 משתלם לקנות אותו ב500 ש"ח? והספק ה350W הג'נרי שלי יספיק בשבילו?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by adi518,

מסתבר שלבחור כרטיס מסך זה לא כל כך פשוט בכל אופן, ראיתי שממש ביום יומיים האחרונים המחיר של ה- ATI 5850 התעדכן ל 700 שקל שנשמע לי כמו מחיר מדהים. אני די הייתי סגור על לקנות 6850 ועכשיו הסיבה היחידה שמחזיקה אותי מלקנות 5850 זה העניין של ה- HDMI...אני יודע שהכרטיסים בסדרה החדשה באים עם HDMI 1.4 שזה אומר תמיכה ב 3D...השאלה אם לוותר על זה ובכל זאת לקחת את ה- 5850 או לא? תודה לעוזרים. נראה לי שזאת הדילמה הסופית שלי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, עדכנתי את הדרייברים של ATI ל-11.7 ומשום מה במהלך ההתקנה [כ.מסך HD4870] התמונה של המסך פשוט זזה שמאלה בכ-10% וכעת היא חתוכה ולא משנה לשחק עם ההגדרות של המסך עצמו כיוון שאין אפשרות להזיז את התמונה מרחק כה רב חזרה... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Xenasis,

אבא שלי עובד בעבודה אם IIYAMA Vision Master Pro 453 והציעו לו להחליף את המסך במסך viewsonic p95f מה דעתכם די לו להחליף או להשאר אם המסך הקיים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.hardwareschotte.de/hardware/preise/proid_8026434/preis_GAINWARD+GeForce+7900GX2+471846200-7708 המחיר הולך בין 900 ל1000 יורו! לא ראיתי כרטיס כזה לא משתלם בחיי..

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.community.tomshardware.com/forum/showflat.m?Cat=&Board=comp_graphics&Number=572551&page=0&view=collapsed&sb=5 375-400 million of transistor on 90-nm process 550-600 MHz core 1600 MHz 256Mb (Support for upto 512Mb) GDDR3 Graphics Core 256-bit Memory Interface 256-bit 32 (24 real) pixels pipelines (on the Ultra model) 32 Vertex Shader Engines 51.2 GB/sec Bandwidth (GDDR 3) Fillrate 12.8 billion texetls /sec. Textures per Pixel 32 (maximum in a single redering pass) Nvidia's LMA - IV DirectX 9.0d UMI-23 וואלה אם זה זה באמת זה יהיה גדול תראו איזה שיפור מאוגוסט 99 שיצא גיפורס 256

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by gmppaz,

היי, אני מנסה להריץ את המשחק הנ"ל על הגדרות בהן ביצועי המעבד הם MEDIUM וביצועים הכרטיס מסך הם LOW וגם כך המשחק רץ עם מלא תקיעות שזה בלתי אפשרי לשחק ככה מה אני יכול לעשות בקשר לכך? יש לכם עצות בקשר להגדרות או משהו אחר? ראו מפרט בצד, ותודה רבה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by djelectric,

מקור : http://www.hardocp.com ATI Catalyst מבית AMD, דרייבר התצוגה, הולך לעבור כמה שינויים גדולים בחודשים הקרובים, בעיקר בתחום ה-CrossFireX הקדמה: אם אתם חושבים ש-AMD סיימה את תפקידה בהצגת פתרונות גרפיים מתקדמים ל-DirectX 11 עם סדרת HD5000 אז כנראה שאינכם חושבים נכון. החומרה שנותנת לנו את הכח במשחקים לא שווה שום דבר בלי התוכנה שמפעילה אותה. מחובתה המוסרית של AMD לפתח את התוכנה בהתאם לצרכים ולדרישות הלקוחות, לרבות תיקוני באגים ושיפורי ביצועים במשחקים. ישנן כמה תכונות ספציפיות אשר נדרשו מ-AMD ואכן לבקשות הגיימרים יתוופסו תכונות חדשות אשר נועדות לשיפור חויית הגיימינג בעיקר למשתמשי קצה. במשך הרבה זמן, נראה כי ישנו חסרון דיי בולט בדרייבר, חסרון אשר לא הוקדש לו תשומת-לב ר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אתם כבר מכירים את זה: כל כרטיס חדש שמראים לנו - הדבר הראשון שזורקים עליו אלו מספר בנצ'ים עם דוגמאות מ- 3dmark או משחק כזה או אחר שיש לו בנץ מובנה, ומספרים לנו את התוצאה ב FPS. וכאן זה נגמר ועל סמך זה אנחנו אמורים להבין מה הכרטיס מסך הזה מסוגל לתת לנו. האמנם ? לא ממש... הבעיה עם הבנצ'ים הללו היא שהם קצרים מדי, בדרך כלל פחות מדקה, לעיתים עד דקה או שתיים גג (אך עם הפסקות באמצע בין סט בדיקה לסט שעוקב אחריו, אשר מקררות את הכרטיס). בפועל כשמשתמשים בכרטיס כדי לשחק ולא כדי למדוד שטויות, אז הכרטיס תוך פרק זמן קצר של מספר דקות מתחמם ומגיע לטמפרטורת עבודה שממנה ומעלה אסור לו לעלות עוד. בשלב הזה הדרייבר מתחיל להוריד את תדר …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shabo,

שלום לכולם, לראת גל המשחקים שיצאו בקרוב אני מעוניין לקנות את הכרטיס ATI 4870HD. השאלה שלי היא, האם עם המערכת הקיימת שלי אני אגיע לביצועים טובים איתו? להלן פרטי המערכת: מעבדE6300 3G זיכרון 667Mh לוח אם asrock 945 בברכה, אורי.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אילו הגדרות גרפיות במשחקים כיום ידועות כצרכניות כבדות של המעבד? זאת מכיוון שיש לי מעבד ישן אך כרטיס מסך חדש, והייתי רוצה לכוון את ההגדרות בצורה אופטמלית כך שהמעבד יתאמץ ובכל זאת לשמור על הגדרות גבוהות בגזרת הכרטיס מסך

14. Started by sh2006,

בעקבות ירידות המחירים לG80- או 8800 בשמו הידוע, אני חושב שהגיע הזמן שיהיה דיון שיעדכן בירידת המחירים... כל אחד מוזמן להעלות קישור ו"לנצח" בקישור חנות זולה יותר לכרטיס , אני מאמין שנגיע למחירים מדהימים סה"כ זה מגיע לנו! אני אפתח בכך: 8800 בפחות מ-1700ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16904

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. זה Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe או זה ASUS ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe אם אתם מעוניינים לדעת אני לא הולך לעשות oc בעתיד פשוט אלה הכרטיסים שהכי נראו לי רק להגיד לי זה או זה בלי זיוני שכל בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מעוניין בכרטיס בצבע שחור עם גוף קירור שחור (ללא מאוורר) ועם Dual Dvi או DVI + HDMI.. מכירים משהו כזה? לא צריך משחקים או דרישות מיוחדות מעבר לזה מבחינת ביצועים. הכי קרוב שאני מכיר זה ה-XFX 4650 אבל הוא עם מאוורר..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. תצורת ה-Micro-STX שמבטיחה מחשבי גיימינג נייחים זעירים באופן מפליא ממשיכה להתפתח לכתבה

18. שלום, את המחשב שלי קניתי לפני כשלוש שנים במטרה שיהיה מהיר וחזק אבל לא ייעדתי אותו למשחקים. היום אני מעוניין לשחק במשחקים חדשים ולכן צריך שדרוג של כרטיס המסך. אני מעוניין להשקיע "סכום סביר" אבל לא גדול מעבר לנדרש ע"מ לשחק במשחקים בהגדרות סבירות שיאפשרו לי להנות מהמשחקים (כרגע הם לא רצים תחת ההגדרות המינימיליות אפילו). אני מאמין שסכום של עד 1000 ש"ח אמור לספק את המטרה אבל אני לא מכיר את שוק כרטיסי המסך והמחירים בו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד - i5-4570 @ 3.20Ghz זכרון - 8GB לוח אם - Gigabyte H87M-D3H כרטיס מסך נוכחי - AMD Radeon R7 200 series [אני מניח שזה לא הדגם המדוייק אבל זוה אינפורמצייה שמוצגת לי]. משחקים לדוגמ…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by orensh69,

יש מלא יצרנים ל geforce 9500gt ואני מתלבט, כמו Gigabyte Sparkle Gainward איזה יצרן הכי עדיף? ואיזה הכי יחסית למחיר?????? מפה מה הכי כדאי? http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-GraphicCard&DB112601=1042203

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Vortex,

חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום. הביאו לי כרטיס מסך GTX 1080 הגירסה הרגילה לא TI, הדגם עם הBLOWER . יש לו חיבור 6 פינים בלבד בתחתית וזהו. חיברתי אותו והרצתי בדיקות ומשחקים והוא עובד. ב3DMARK קיבל תוצאה סבירה - ממוצעת לכרטיס. איך יכול להיות כרטיס כזה עם חיבור 6 פינים. מישהו נתקל בכרטיסי 1080 GTX עם 6 פינים ?

22. Started by AVI.S.T,

מישהו יכול להגיד לי במה הDirectX עוזר או יותר נכון מה התפקיד שלו ועוד משהו מה עם DirectX 10 ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by dbx22,

איזה עדיף? x1800xt 7800gtx

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

האם סמסונג הולכת להיות השחקנית הרביעית בשוק השבבים הגראפיים? בימים אלו מפתחת סמסונג שבב גראפי ראשון מתוצרתה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%92%d7%a8%d7%90%d7%a4%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%9c%d7%94/

25. אבל באיזה מהם התמונה בתכלאס יותר איכותית ועזבו את הFPS הפרו לוקח בזה בהליכה אבל למשל אדם כמוני שמשחק רק ברזולוציה של 800X600 וככה או ככה יקבל מספיק FPS משני הכרטיסים אותי מעניין יותר הצל והאור הגימור של האובייקט הצבעים הטקסטורות מה שעוד רציתי לדעת זה מה ההבדל בין כרטיס שתומך בדיירקטX 8 לX9 והאם יש קשר בין כמות הצינורות שבכרטיס לבין איכות התמונה? אני יודע שבPRO יש 8 ואילו בGF4TI יש רק 4 מה נותן לי כמות כפולה של צינורות ? מה שכן עוד שיקול זה לגבי הVIVO שבGFORCEשל לידטק האם לא עדיף להתפשר במהירות הFPS בכדי להוסיף כבר לוכד וידאו לעיסקה באותו מחיר? כמו כן האם מישהו ראה ויזואלית כרטיס ראדיון PRO 9700 או 9500 ולאחר מכן ראה את הGF4 ויכול לתת חוות דעת לגבי איכות התמונה ב2 ה…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים