כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
GeForce4 MX G4MX460-VT עולה בפלונטר 870 ש"ח. יש לו ביצועים סבירים במשחקים, דומים ל-TI3-200 שזה בסדר מבחינתי, ויש לו כניסת וידאו שזה הכרחי בשבילי. יש עוד כרטיס במחירים האלה שנותן ביצועים ותכונות דומות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ניסיון טוב עם Mag אבל מה אני מבין לא LG בערך 800-+ (אח שלי מביא לי מכות הוא אומר רק מינוס בלי פלוס) טוב למשחקים ואם אפשר תגידו לי מה אני צריך במסך שיהיה טוב עריכה ------------------ אחלה מסך רואים בו מצויין אוכל בלי מלח את ה-LG F700B יש רק בעיה אחת קטנה. יש בו שני קווים למעלה ולמטה יש אותם במסכים רבים שאני מכיר גם ב-mag הקודם שלי זה תקלה או שזה אמור להיות? אבל זה קצת מעצבן
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הביצועים שלו טובים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובדת על תכנת sketchup 2015 עם מנוע רינדור vray 2.0 כשני עבדת באיכות נמוכה זה בסדר אבל כשאני מעלה איכויות הוא לא מצליח וקורס, נתוני המחשב שלי הם כמצורף נראהל י שזה קשור לכרטיס מסך.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כ מסך GTX 950 המאוורר לא עובד האם הוא עובד רק במאמץ? או שמשהו לא תקין תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב יחסית ישן (5 שנים) שעובד עם hd4870 512mb. לאחרונה חשבתי לשדרג את הכרטיס אבל כבר אין לי שמץ של מושג מה קורה בשוק ומה כדאי לקנות (אם בכלל) החיבור שיש לי הוא pci e2 x16. וחשבתי על תקציב באזור המאות שקלים. בעיקרון עלו לי 2 שאלות: 1. האם באמת יש טעם לשדרג או שחבל להשקיע במחשב? (לצורך אומדן נגיד ואני רוצה להריץ את CoD ghosts האם הוא ירוץ ועל איזה הגדרות) אם כן אז איזה כרטיס מסך מומלץ? 2. המפרט שלי הוא כזה: 8gb ram Q8200 cpu 512GB hard disk מה ההספק שאני אצטרך מהספק?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MSI ARMOR GTX 1060. הספק כוח שלי הוא SEASONIC 620W הכניסת חשמל של הכרטיס היא 8 פין (או שתיים של ארבע, אני לא כל כך מבין בזה) הכניסת חשמל של הכרטיס הקודם (HD6870) הוא 2 של 6 פין כל אחד וככה גם הכבל של הספק. איך אני מחבר את הספק כוח לכרטיס החדש? יש איזה מתאם ? או שצריך להחליף כבל? או גרוע מכך, להחליף ספק כוח?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם - האם מישהו מכיר כרטיס מסך עם TVOUT של RCA קומפוזיט ? שאלה נוספת - האם כרטיס המסך של GIGABYTE 840GS מגיע עם adapter מ-svideo ל-RCA קומפוזיט ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכישה של כרטיסי מסך מהחברה הנ"ל השאלה אם הם מוכרים ומה טיבם ? (בקרת איכות וכו') במקביל יש את LEADTEK ו CLUB3D עוד שתי חברות שלא ממש יצא לי לעבוד איתם מי שמכיר חוות דעת אני אשמח , תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני ממש מבולבל אני כבר הזמנתי תמחשב שבוע שעבר יחד עם 6800GT של לידטק.. אני קראתי עוד בפורומים ואנשים ממליצים מלא על X800 ועל 6800GT בבקשה תעזרו לי.. אוקי מישהו יכול להגיע לי בתכ'לס מה יותר טוב?? X800 (ספיר או פוואר קולור) או 6800GT של לידטק אני רוצה את המחשב למשחקים כבדים והסדר עדיפויות שלי למשחקים הם: 1. Hl2 (וכל המודים שלו) 2. gta San andreas 3. doom3 4. Far cry 5. Cod בבקשה תהיו אובייקטיבים ולכמה שניות תקחו את כל השנאה שלכם לחברה מסויימת ותשימו אותה בצד תודה רבה מראש.. מנהלים אני יודע שאני יכול ללכת ולהריץ חיפוש וראיתי באתר הזה כל כך הרבה השוואות אבל פשוט הכל מבולבל לי פתאום.. ואני חייב תשובות חד משמעיות.. תודה רבה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי XBOX בארה"ב המשדר ב- NTSC, והטלויזיה (שאמורה לתמוך ב- NTSC) מראה תמונה לא חדה ולא יפה. מה הפתרון? איפה אני משיג ממיר NTSC ל- PAL?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=30219 כמה ציפים סה"כ הם הביאו לחברות שככה זה נגמר מהר? או שהיה להם הצלחה מסחררת?
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח!!! אחרי שהכ.מסך הקודם שלי שבק חיים לצערי (HD5770), בדקתי ונראה לי שהHD6950 יענה על הצרכים שלי בצורה הטובה ביותר.. מצאתי את שלושת הדגמים הבאים, והשאלה שלי היא בעצם, מה ההבדלים העיקריים יניהם חוץ מהקירור? מה מבחינת DUAL BIOS- במטרה להפוך את הכרטיס ל6970 לפי המדריך יך שפה בפורום... מבחינת הקירור סטוק הפשוט בגירסת רפרנס.. עד כמה הוא טוב? הוא עושה את העבו דה?? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3246 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2877 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6195&CatCode=531 תודה רבה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , קניתי היום כרטיס מסך GIGABYETE6850OC ועשיתי בדיקות מאמץ והטמפרטורות היו גבוהות סביבות ה 90 מעלות( עשיתי עם OCCT) יש לציין שעשיתי את זה עם דלת מארז פתוחה והחדר שלי היה די קריר. מה עליי לעשות כדי להוריד את הטמפ ?? תודה לעוזרים .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המפרט הבא: AMD athlon 64 3000 socket 939 gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-E 128MB - כרטיס מסך כרטיס המסך שלי נדפק ואני צריך להחליפו. מבקש המלצה על כרטיס מתאים, בתקציב של לא יותר מ-800 ש"ח. תחת שני השיקולים הבאים: 1. לא לקנות כרטיס שהוא סתם overkill למפרט הנוכחי שלי 2. לקנות כרטיס שיוכל לשמש אותי גם למחשב חדש, אם אחליף את הנוכחי. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, הכרטיס מסך על המחשב של אחי הקטן כבר דיי מיצה את עצמו(Riva tnt 2) ובהעדר תמיכה ב-T&L הוא כבר לא יכול להריץ משחקים מסויימים. אז השאלה שלי היא כך: מה יתאים יותר, בהתחשב ביחס של עלות/ביצועים, ל-P3 733?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ממש זול למחשב של אבא שלי יש לו P3 1000MHz ו512MB SDRAM יש לו עכשיו איזה TNT2 ישן אני מחפש משהו ממש זול (+-200 שקל) שיוכל להריץ את משחקי הרשת הפופלריים (CS, קוויק3, UNREAL וכד') הGF2MX נראה לי חלש מידי והGF4MX יקר מידי יש איזה משהו באמצע?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי עובד בעבודה אם IIYAMA Vision Master Pro 453 והציעו לו להחליף את המסך במסך viewsonic p95f מה דעתכם די לו להחליף או להשאר אם המסך הקיים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamestop.com/ תגידו אם מישהו מתכוון להזמין.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אילו הגדרות גרפיות במשחקים כיום ידועות כצרכניות כבדות של המעבד? זאת מכיוון שיש לי מעבד ישן אך כרטיס מסך חדש, והייתי רוצה לכוון את ההגדרות בצורה אופטמלית כך שהמעבד יתאמץ ובכל זאת לשמור על הגדרות גבוהות בגזרת הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
פרטים מאושרים בשילוב עם הדלפות מגיעים אל הרשת ומציירים תמונה ברורה יותר לגבי דור כרטיסי המסך החדש של NVIDIA לצרכנים הביתיים השקת Tesla P100 מסמלת את נקודת הפתיחה לדור חדש של כרטיסי מסך מאת NVIDIA. לא מעט זמן שאנו ממתינים לשמוע משהו חדש על כרטיסי מסך המבוססים על תהליך היצור החדש של 16 ננומטרים. רבים כבר מאסו במוצרי 28 ננומטרים, שהחלו את דרכם עוד בשנת 2011. כוכב נוצץ במרחק – פרטים טכניים על ליבת GP100 לאחרונה אושרו פרטים טכניים לגבי ספינת הדגל של NVIDIA בדור הראשון של תהליך 16 ננומטרים. לפניכם דיאגרמה המתארת את מבנה הליבה הגרפית GP100 (ר"ת Geforce Pascal), אשר בה יעשה שימוש רק בכרטיסי המסך החזקים ביותר שתשיק NVIDIA בדור Pascal הראשון. הליבה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, את המחשב שלי קניתי לפני כשלוש שנים במטרה שיהיה מהיר וחזק אבל לא ייעדתי אותו למשחקים. היום אני מעוניין לשחק במשחקים חדשים ולכן צריך שדרוג של כרטיס המסך. אני מעוניין להשקיע "סכום סביר" אבל לא גדול מעבר לנדרש ע"מ לשחק במשחקים בהגדרות סבירות שיאפשרו לי להנות מהמשחקים (כרגע הם לא רצים תחת ההגדרות המינימיליות אפילו). אני מאמין שסכום של עד 1000 ש"ח אמור לספק את המטרה אבל אני לא מכיר את שוק כרטיסי המסך והמחירים בו. המפרט הנוכחי שלי: מעבד - i5-4570 @ 3.20Ghz זכרון - 8GB לוח אם - Gigabyte H87M-D3H כרטיס מסך נוכחי - AMD Radeon R7 200 series [אני מניח שזה לא הדגם המדוייק אבל זוה אינפורמצייה שמוצגת לי]. משחקים לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש חוו"ד כאן בפורום בסגנון של "בסדרה 3000 קירור EAGLE של גיגהבייט לא היה מוצלח". אשמח לדעת איזה יצרן/דגם כדאי לרכוש בסדרה 4000, במיוחד 4070 או 4070ti.
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני נוסע בעוד חודשיים לארה"ב וחשבתי לשדרג את כרטיס המסך באמצעות רכישה דרך אמזון. המפרט שברשותי די עתיק: מעבד:E8400 core 2 duo לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L כרטיס מסך:HD4870 זכרון:4GB DDR2 אני לא גיימר "מטורף" אבל משחק מידיי פעם במשחקים חדשים. על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-800-900 ש"ח? האם רכישה בארה"ב כדאית ביחס לארץ (פער במחיר מול חוסר אחריות למוצר)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על אף ביטולה של תוכנית ה-GPP הידועה לשמצה מבית NVIDIA, נראה כי הפרדת המותגים בשוק כרטיסי המסך היא כבר בלתי נמנעת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-