כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
האם חייבים חיבור 8 פין לכרטיס הזה ? אין לי חיבור כזה בספק כח האם בגלל זה אני לא יכול להשתמש בכרטיס ? עם הכרטיס מגיע מתאם ל-6 פין אבל אין לי צורך בו , יש לי בספק 2 יציאות 6 פין הספק הוא ליברטי 500W בקיצור מה עושים ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , קניתי היום כרטיס מסך GIGABYETE6850OC ועשיתי בדיקות מאמץ והטמפרטורות היו גבוהות סביבות ה 90 מעלות( עשיתי עם OCCT) יש לציין שעשיתי את זה עם דלת מארז פתוחה והחדר שלי היה די קריר. מה עליי לעשות כדי להוריד את הטמפ ?? תודה לעוזרים .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למחשב AMD SEMPRON 1.4GHZ 512MB למשחקים!
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זאת התוכנה ati catalyst ?? זה דרייבר או משהו דומה?? מהי עושה?? מה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל את השאלה הזאת כי אני רוצה להשוות לעומת התוצאה שאני הגעתי אליה עם הרידאון 9000 של tyan שעבר O/C ל 318/306 מ 275/275
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב פנטיום4 1400 מגה הרץ. 384 זכרון. וחשבתי על לקנות כרטיס מסך שיספיק למחשב להריץ קצת משחקים נורמליים כי המחשב הזה עומד לעבור לאחים שלי ואני קונה מחשב חדש. אני מוכן להשקיע עד 400 שקל וגם זה בלחץ על המחשב הזה, אז מה אתם ממליצים?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה מחשב שרת לקולנוע ביתי אשר יפעל על מסך פלסמה. אני מחפש כרטיס מסך שיוציא לי עם הרזולוציה הטובה ביותר. הכרטיס צריך להיות שקט ועם יציאת DVI כדי שאוכל לחבר אותו לפלסמה. מה מומלץ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות ירידות המחירים לG80- או 8800 בשמו הידוע, אני חושב שהגיע הזמן שיהיה דיון שיעדכן בירידת המחירים... כל אחד מוזמן להעלות קישור ו"לנצח" בקישור חנות זולה יותר לכרטיס , אני מאמין שנגיע למחירים מדהימים סה"כ זה מגיע לנו! אני אפתח בכך: 8800 בפחות מ-1700ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16904
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד DUAL CORE DUO וכרטיס מסך ATI1950XT. אני ממש לא מבין בזה הרבה, אבל אני שוקל לקנות מסך "27. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים. איך תהיה התצוגה, המפרט מספיק למסך כזה, או שיש צורך בשידרוג כלשהו? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכאורה כרטיסים עם ביצועים דומים. הדרגה הבאה בQuadro ה-Fx1400 משפר פה ושם ביצועים עד שליש - אבל עולה פי 2. http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3 מה ההבדל הדק בין ה-560 (שלא מופיע כאן) ל-540? האם יש כרטיס תלת אחר ששוה לשקול גם אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים לקנות 9800PRO או לחכות לכרטיסי הדור החדש החלשים ויתר (X800SE או משהו). אני לא יודע אם זה יהיה שווה לקנות היום 9800P כי הוא יתישן מהר. אם אני יחכה כמה זמן בערך זה יכך? הבעיה הגדולה היא שיש לי GF4 MX ואני לא חושב שהוא יחזיק יותר מחודשיים נוספים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס הזה שווה 640 שקל?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להשתמש במחשב יחיד ולהפוך אותו לשתי עמדות עבודה - שני מסכים ושני עכברים, מקלדת על אחת העמדות - כך שהכל יוכל לעבוד במקביל. למישהו יש מושג איך אני יכולה לעשות את זה? האם יש חומרה יעודית לעניין זה? אני יודעת שאפשר להרחיב את שולחן העבודה עם כרטיס מסך נוסף ולחבר שני עכברים (USB+PS2) אבל אני מחפשת פתרון 'נקי' יותר או מישהו שהתנסה בפתרון הזה ויכול לשתף מניסיונו. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש קרן
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה לציין שחשבתי כמה דקות באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת והחלטתי לשים אותה פה אם הפורום הזה לא מתאים אז תעבירו את ההודעה. אז ככה אני רוצה שתסבירו לי משהו מאוד מוזר (לפחות בשבילי) שראיתי לאחרונה קניתי מחשב חדש לא מזמן (את המפרט אפשר לראות בצד) ובדקתי את ה- FPS שלי במשחק שנקרא UNREAL TOURNAMENT והוא עמד בממצוע על 80 -90. שבוע שעבר הייתי ב- LSP ב- LAN SHOP בהרצליה עם מחשבים שהכרטיס מסך שלהם זה GEFORCE 2 MX ומעבדים שהם AMD DURON 1200 ומשום מה ה- FPS שם היה בממצוע 130-150. וכן בדקתי אצלהם ואצלי ושמתי את זה על אותה רזולוציה ועל אותה טקסוטרה ודיטיילס... למישהו יש מושג למה ה- FPS שלהם הרבה יותר גבוה משלי? ומה אפשר לעשות כדי לתת עוד קצת שיפו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
BFG או Leadtek ??? מה כדיי לקנות שתיהם עולים בחו''ל אותו מחיר אל מה ללכת רק מזכיר שקראתי פה בפורופ שיש לBFG עובר קלוק כבר אבל גם אבנתי שיש קרור מצוין לLeadtek אז מה עדיף ואני לא אחד שעושה עובר קלוקינג זה ממש משמעותי העובר קלוק של הBFG או שזה לא קריטי ??? נערך: Leadtec תוקן ל-Leadtek
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לקנות LCD רק כי אין לי מקום האם הוא מאבד ביצועים אם אני אחבר אותו דרך חיבור הCRT ולא דרך חיבור הDVI?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט המחשב: מארז: NZXT Lexa ספק: Enermax Liberty 500W זכרונות: OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL4 x2 לוח-אם: אני מתלבט בין Asus P5KC לבין Asus P5K-E הארד-דיסק: Western Digital WD3200KS 7200RPM 320GB, 16MB Buffer מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 1066Mhz 8MB 2.4Ghz
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להחליף לכרטיס מסך HD4670 מהכרטיס הנוכחי שיש לי עכשיו שזה 9400 GT .. למרות שהוא מריץ לי את כל המשחקים [ חוץ מ Crysis ] שיש בו הרבה תקיעות אבל אני עדיין רוצה להחליף דרך אגב יש משהו יותר טוב לתקציב 450 ש''ח ? מהחנות KSP
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הכ.מסך 6970 ושמתי לב שכשאני משחק במשחק , אחרי שאני יוצא ממנו אני רואה שהטמפרטורה של הכרטיס היא 70 מעלות ומתחילה ישר ליפול לאזור ה-40-50 מעלות , אז רציתי לשאול האם זה בסדר לכרטיס כזה , המעלות האלו , או שאולי משהו לא טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום באופן רשמי משיקה NVIDIA דור ביניים חדש של כרטיסי מסך - סדרת ה-RTX 40 SUPER. לקחנו את הראשון שבחבורה לסיבוב ביצועים. צפו בשיפור הביצועים של RTX 4070 SUPER לעומת קודמולכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי יש לי מחשב עם מעבד I5-6500 מבוסס ערכת שבבים B150. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Radeon 7900 כאשר אני משתמש במחשב לגיימינג לעיתים רחוקות. האם יש כרטיס מסך שאני יכול לקנות בארה"ב ב-200-250 דולר שיהווה שידרוג משמעותי? הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1650*1080 ובעתיד אולי 1920*1080.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט מה לקחת איזה גירסה 640MB של הכרטיס או 320MB של הכרטיס.. מי שאמור למה שיגיד לי למה?עם הסבר ! בבקשה! תודה.. ויש לי עוד כמה שאלות אני עושה עבודה על כרטיס מסך ויש לי כמה שאלות אליכם שאני לא בטוח בהם... 1 . מה הטמפ' הממולצות של כרטיס מסך? 2 . מה השימושים שלו? ובמה הוא עוזר? תודה למי שעוזר!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך, בתקציב 700לא יכול לחרוג מהמחיר (אולי בקצת אבל לא בהרבה). המחשב שלי יחסית ישן, יש לי: Windows 7 Ultimate 64-bit Gigabyte P35-DS3L Intel Core 2 Duo CPU E6750 Memory 2G ram והיה לי כרטיס Geforce 7800GTX אני מקווה שהכרטיס שלי יוכל להריץ Battlefield 3 והרעיון בו הוא בעצם למשחקים בלבד.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש התחדשתי במחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד Core i5 4570s לוח אם Asus H87M-E זכרון G.skill 8GB 1600MHz ספק כוח של Antec VP450P כונן קשיח של סיגייט 2 טרה +SSD למערכת ההפעלה ולמשחקים. עכשיו נוספו לי כ 800 שקלים לקניה של כרטיס מסך חדש לצורך משחקים. המחשב מחובר יש לציין לטלוויזיה בסלון (LCD 42" full HD). המשחקים שאני אשחק בהם בעיקר: Battlefield 4 & COD אם יש הבדל משמעותי וממש כדאי להוסיף טיפה בשביל לקבל ביצועים הרבה יותר טובים, אני מוכן להשקיע מקסימום 1000ש"ח, אבל רצוי לחסוך. המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה לקנות אני חושב על 6800 רגיל אבל לא יודע של איזה חברה בבקשה תמליצו לי על החברה הכי אמינה והכי טובה תודה המיפרט שלי הוא amd 2800+ 786ram ddr 400 mxtor 80 8 bufer main bord k7n2 delta ilsr nforce 2 ultra 400 fx5900xt albtron יהיה לי צוואר בקבוק אם הכרטיס החדש? :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-