כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
רכשתי כרטיס של ATI בסוף קיבלתי כרטיס של PALIT הגעתי לחברה והם אמרו שיש להם או PALIT או Power magic What manufacturer is better the Power Magic or Palit איזה יצרנית אתם הייתם בוחרים? (מדובר כאן בכרטיס Radeon 8500 le)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה אני רוצה להחליף את המסך הישן שלי מאג DJ707 17 אינץ שכנראה הגיע זמנו ללכת מהעולם למסך 19 אינץ איכותי ככל הניתן עד 2000 שקל אני מתעניין במסך סמסונג 19 אינץ 959NF ורציתי לשמוע מאנשים שיש להם אותי מה הם חושבים עליו? באיזו רזולוציה הם עובדים? איך קצב הרענון? ואיך הוא במשחקים?
-
ואם יש למישהו לינקים הקשורים לנושא ישירות
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. Radeon 9600 pro 2. Radeon 9600 Ultimate 3. Geforce FX 5600 Ultra 4. Geforce 4 TI4600 אנא לא לתת עוד אופציות .! רק להגיד 1,2,3,4 תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על 7900 של Point of View ו 7950 של Leadtek.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי כרטיס ג'יפורס 4 TI4200 128 של חברת "Daytona". מישהו מכיר את החברה הזאת? היא טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיך לי לקנות : יש לי תקציב של בערך 700 ש''ח מפרט: Gigabyte p43 e5300 יכל להיות שאני יעשה לו oc ספק כוח 480watt mustiff מסך Samsung Syncmaster p2350 1920.1080 ועכשיו העיקר: Radeon HD 6770 או Ge Force GT 450 Gigabyte OC ובהפרש של כמה האחד יותר טוב מהשני והאם הוא יפעל טוב על ספק כח Seasonic סדרת Bronze הספק 430W
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ממש זול למחשב של אבא שלי יש לו P3 1000MHz ו512MB SDRAM יש לו עכשיו איזה TNT2 ישן אני מחפש משהו ממש זול (+-200 שקל) שיוכל להריץ את משחקי הרשת הפופלריים (CS, קוויק3, UNREAL וכד') הGF2MX נראה לי חלש מידי והGF4MX יקר מידי יש איזה משהו באמצע?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא צריך את ה-top וגם ברור לי שבסכומים כאלה אי אפשר להשיג אותם, מספיק לי שמשחקים מהדור החדש ירוצו על רזולוציה גבוהה בלי שום פילטרים - כמו Crysis Bioshock וחשוב גם ש Age of Conan ירוץ. יש לי ספק כוח HEC 300.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס 1950pro, איזה דגם ושל איזה חברה מומלץ? האם שווה את ההפרש מה- 7600gt?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הצלחתי לחבר את הטלויזיה 46 אינץ שלי למחשב. יש תצוגה הכל תקין..אבל רואים בה ממש על הפנים ברמה שקשה לקרוא מסמכים..לקרוא הוראות ומשימות במשחקים קרעה לי את העיניים...אני עובד עצות..אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=929777 היי, אני מחפש כרטיס 1070, בלינק למעלה יש כרטיס שמוצע במחיר של כ 1500 שח, כ - 500 שח פחות מהמתחרים (אני לא מהחברה שמוכרת את הכרטיס, אני מעוניין לקנות כרטיס) אבל לדעתי זה מחשיד, איך ייתכן ויש כזה פער במחירים? אולי אלו כרטיסים עם כשל כלשהו? מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. אני ממש מבולבל אני כבר הזמנתי תמחשב שבוע שעבר יחד עם 6800GT של לידטק.. אני קראתי עוד בפורומים ואנשים ממליצים מלא על X800 ועל 6800GT בבקשה תעזרו לי.. אוקי מישהו יכול להגיע לי בתכ'לס מה יותר טוב?? X800 (ספיר או פוואר קולור) או 6800GT של לידטק אני רוצה את המחשב למשחקים כבדים והסדר עדיפויות שלי למשחקים הם: 1. Hl2 (וכל המודים שלו) 2. gta San andreas 3. doom3 4. Far cry 5. Cod בבקשה תהיו אובייקטיבים ולכמה שניות תקחו את כל השנאה שלכם לחברה מסויימת ותשימו אותה בצד תודה רבה מראש.. מנהלים אני יודע שאני יכול ללכת ולהריץ חיפוש וראיתי באתר הזה כל כך הרבה השוואות אבל פשוט הכל מבולבל לי פתאום.. ואני חייב תשובות חד משמעיות.. תודה רבה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע למה לדור החדש של כרטיסי המסך,pci-e 2 אין לוחות שתומכים בsli ורק בcrossfire? וכמו כן אילו לוחות מתאימים יש? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://megagames.com/news/html/hardware/geforce9600gtbenchmarked.shtml ממש מאכזב איפה הדור הבא איפה נוידיה שהייתה מוציאה סוס עבודה כול שנה וחצי איפה AMD איפה התחרות... :'( :'( נגמרו הימים הטובים שבהם היו שתי חברות לכול מוצר שהיו מתחרות על כול דולר\שקל\יורו של הצרכן העתיד נראה עגום ואיטי ומשעמם מתמיד לפחות תמיד יהיה לנו את SONY MICROSOFT ו NINTENDO שעדיין צריכים באמת להשקיע מאמצים כדי להשאר שווים משהו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך GIGABYTE GTX560 TI OC GIGABYTE GTX570 חוות דעת והמלצות יתקבלו בברכה עוד משהו קטן ראיתי באיזה אתר HWCOMPARE משהו שעושים השוואת בין הכרטיסים ו570 לקח ת560TI ברוב הדברים חוץ מדבר אחד קטן TEXEL RATE אפשר לדעת מזה? תודה מראש לעוזרים חג שמח וכשר
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך זה הגיוני? ראיתי שיש כאלה שקרובים לכרטיס מסך שלי וקיבלו הרבה מאוד מעלי INTEL P4 3.0 Ghz ATI RAEDON X600 PRO 512MB MEMOREY בלי שום OC
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות את ה9500GT ויש לי ספק כח מעפן שהגיע עם המחשב מאייבורי. עד כמה שידוע לי הוא 200W. האם הכרטיס הזה יכול לעבוד איתו? יש לי בנוסף שתי הארד דיסקים כונן CD ושתי כרטיסי זיכרון של ג'יגה כל אחד.. תודה רבה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD3850 . לצערי המוכר לא ציין בפני שהכרטיס דורק חיבור של 6 פין. להפתעתי גם המארז שהוא יחסית מאוד מהודר ומכיל מתאמים שונים לא הכיל חיבור זה החיבור שאני כנראה צריך הוא ATI PCI Express 6 Pin Molex Power Adapter Cable PCI-E http://cgi.ebay.com/ATI-PCI-Express-6-Pin-Molex-Power-Adapter-Cable-PCI-E_W0QQitemZ350072451853QQcmdZViewItem?IMSfp=TL0806211615r26020#ShippingPayment האם למישהו יש מושג היכן אני מוצא כזה מתאם? תודה חנן[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 16:58:01 בנוסף אם למשיהו יש מתאם כזה אשמח לרכוש אותותודה חנן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשת מנבאים לנו השקה של צמד דגמי ביניים חדשים מבית NVIDIA במהלך החודש הקרוב לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, קניתי לפני כשבועיים את הכרטיס הנ"ל למחשב ה-HTPC שלי, על מנת לקבל כרטיס מסך שתומך באודיו דרך HDMI בפורמטים החדשים. הכרטיס עובד בלי בעיות למשך זמן מה, אבל פעם בכמה זמן הוא מאבד את היכולת להשמיע סאונד דרך ה-HDMI בכל פורמט שאינו סטריאו. כשמסתכלים ב-Properties של ה-Playback Device, תחת סעיף ה-Supported Formats מופיע No format supported או משהו דומה. לאחר אתחול מחדש של המחשב המצב מסתדר (עד שהוא קורה שנית מעצמו לאחר זמן מה). רק כדי להמחיש, המחשב תפקד בסדר גמור, עזבתי אותו פתוח למשך הלילה (כפי שהוא תמיד נשאר), וכשחזרתי בבוקר וניסיתי לראות משהו, הוא לא השמיע סאונד וראיתי את התופעה ב-Properties שתיארתי למעלה. ורק אחרי האתחול מחדש הפורמטים מופיעים במסך ה-Properties והסרט משמיע …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שאחרי זמן קצר שאני משחק במשחקים אני מקבל ארטיפקטים אדומים וירוקים ואז כל המחשב ניתקע ואני זקוק לעשות Reset זה קרה לי כבר כמה פעמיים בCrysis וCOD4 אחרי כמה דקות משחק. (אלה המשחקים היחידים ששיחקתי) אז בבקשה תעזרו לי למצוא פתרון לבעיה המחשב חדש לגמרי מפרט בצד.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, הכרטיס מסך על המחשב של אחי הקטן כבר דיי מיצה את עצמו(Riva tnt 2) ובהעדר תמיכה ב-T&L הוא כבר לא יכול להריץ משחקים מסויימים. אז השאלה שלי היא כך: מה יתאים יותר, בהתחשב ביחס של עלות/ביצועים, ל-P3 733?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אצלי יש את האדום ואצלו ליבת r360 חוץ מזה קניתי אותו כאשר פה בפורום הפנו אותו לחנות אשר מוכרת אותםעם הליבות האלו,לאחרונה אחד אמר לי שדווקא לכרטיסים עם ה-pcb הירוקים של ליבת r360 איזה מבינהם הנכון?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-