עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני הולך לקנות את הטלויזיה הזאת http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LK450.jsp 32LK450 של LG והייתי רוצה להחליף את הכרטיס מסך (512MB radeon 4850) בכרטיס יותר שקט ויותר מתקדם המעבד זה E8400

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום קניתי לפני מספר ימים כרטיס מסך GTS 250 ואני צריך מתאם MOLEX מהספק שלי ל6 פינים בשביל לחבר לכרטיס מסך... אז השאלה היא: מה ההבדל בין שני ה מתאים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~HLC-4M2E-15~109~0.htm לבין http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1466 למה הראשון עולה 78 שקל ושני רק 16 שקל..? ואם מספיק לי מולקס אחד או שאני חייב 2 מולקסים בשביל הכרטיס מסך שלי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by JUVEnivTUS,

שלום לכם, קיבלתי מחשב חדש מעבד I7 6 ג'יגה זכרון אם אני לא טועה - זה המחשב: http://www.g-store.co.il/product-p-145/Dell-Vostro-470-i7-6GB-1TB-GT-620-Win7-pro/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D.html אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך היות ואני לא מסופק מהביצועים שלו. אני לא משחק משחקים כבדים, קצת פיפא, PES, מנג'ר. יש לי קירטועים במשחקים האלה על הגדרות גבוהות כרגע (עם כרטיס GT620). אני אוהב גם קצת משחקי פעולה היטמן שיצא לאחרונה וכו', כך שבעתיד שיצאו משחקים מעניינים ובמקרה יהיו עם דרישות גבוהות - אני לא רוצה להתאכזב מהכרטיס. אציין שאני עובד עם מסך 24 אינץ' (החדש של מאג, דגם H2400) כך שהכרטיס צריך לעבוד גם ברזולוציה גבוהה. התקציב - 500 שקלים+-, אפשרי למתוח עד 1000, אך ז…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מפרט המחשב: מארז: NZXT Lexa ספק: Enermax Liberty 500W זכרונות: OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL4 x2 לוח-אם: אני מתלבט בין Asus P5KC לבין Asus P5K-E הארד-דיסק: Western Digital WD3200KS 7200RPM 320GB, 16MB Buffer מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 1066Mhz 8MB 2.4Ghz

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. איזה כרטיס מסך קדאי לי לקנות בין 600-1000 שח ?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by GoldenACE,

האם הספק שלי יכול להחזיק HD6770? מפרט מחשב: כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 Bit (קירור פאסיבי) מעבד : E6300 (עם אוברקלוק של בערך 50% ללא שינוי מתחים) זיכרון : 4GB לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3 מספר הארדיסקים : 3 ספק כוח : 400TRT - ATX 2.0 פרטים מלאים על הספק : HEC-400TR-TF AC INPUT 100-12Vac 200-240Vac 47-64Hz 10/5A DC Output +3.3V | +5V | +12V1 | +12V2 | -12V | +5Vsb | Max.A 30A | 28A | 14A | 15A | 0.3A | 2A | +5V&+3.3V COMBINED 145W TOTAL OUTPUT: 400W ממה שקראתי בפורמים זה אומר : that combined 12v1 and 12v2 provides 348 watts, according to the manufacturer's website, divide that by 12 volts, and you get 29 amperage on the 12 v…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by FatherBoard,

יש לי מסך LCD TFT די חדש, והבעיה היא, שהרזולוציה היחידה שבה נראית תמונה חדה היא 1024*768. כל רזולוציה נמוכה יותר (800*600, 480*640) נראית מטושטשת לאללה. זה מעצבן נורא, כי כל המשחקים פועלים בסטנדרט של 800*600, ואומנם אפשר לשנות, אבל זה משנה את הרזולוציה רק במשחקים עצמם, לא בתפריטים שלהם. חוץ מזה זה מעצבן להתחיל ולשנות לכל משחק את הרזולוציה (ותאמינו לי, יש לי הרבה), ויש לי גם משחקים ישנים, שבהם בכלל אין אפשרות לשינוי הרזולוציה. האם זה נורמלי, הטשטוש הזה? מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שמתי לב שהכרטיסי מסך של AMD לאחרונה עלו משמעותית במחיר בשבועיים האחרונים (מ 305$ לכ 380$+ בשביל ה R9 280X שלא נדבר על מחסורי מלאי בארה"ב). יש שמועות שהדבר בגלל הרצון לכרות BITCOIN (למרות שלא ברור לי הטמטום הזה, כי זה לא משתלם מבחינת חשמל בכל מקרה). הדבר כמובן משפיע גם על המחירים בארץ (על חלק מהחנויות מוקדם יותר מהאחרות). האם יש צפי לירידה ? האם לאור המחירים הנ"ל כדאי היום למחשב חדיש ברזולוציה של 1920 על 1200 שיריץ את המשחקים החדשים האופן טוב ללכת על ה 770GTX עם 2 גיגה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם. הכותרת מתארת את מה שרציתי לשאול, רק אוסיף ואבקש שתציינו לי מהם ההבדלים ולמה לא ללכת על הזול ביותר כמו זה? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=18135 מה הקטע של המחיר ה"זול" הזה ביחס לשאר? והאם יש יותר זול? אני מעדיף לקנות בארץ כי אני מזדכה על המע"מ, אז אמזון לא כל כך רלוונטי עבורי. תודה לעונים סוס, מחכה לתשובות גם ממך @djelectric

10. Started by puyol,

היי חבר'ה, מה הכרטיס שיתן את התמורה הכי טובה ביחס למחיר בהרצת משחקים בFULL HD ? מפרט המחשב: מארז:ANTEC NSK 2480 מעבד I5 750 זכרון 2X2GB GSKILL לוח אם: GA H55 USB3 כרגע יש ברשותי כרטיס HD 4350 שנרכש לאחרונה ע"מ לצפות בסרטים בעיקר- האם אוכל להנות ממנו גם במשחקים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Aqualung,

זה בשביל מחשב ישן יותר... אין דרייברים מתאימים מכיוון שהחברה נמכרה ונסגרה. הדרייברים שמגיעים עם וינדוז אקספי לא תומכים ב OpenGL. המון ארטיפקטים במשחקים (חצי מסך צהוב וכו'). יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג דרייברים של צד שלישי לכרטיס הזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי G4MX440 הבאתי GFX5200 ולא ראיתי שינויים (רק הגראפיקה קצת יותר טובה, המשחק עדיין לא עובד יותר מהר) עכשיו המחיר של הATI RADEON יקר לי מידי (אין עלי אלף שקל מיותרים) שראיתי את ה FX5700 המחיר התחיל לרדת קצת 900-800 שקל שראיתי את הרדאון 9600 של FIC המחיר ירד ל 700 שקל לא מספיק לי חחח אין לי מזומנים להשקיע במחשב כרגע ראיתי רדאון 9200 של גיגהבייט ב400 או 500 שקל (ההבדל ב100 שקל זה חיבור Vivo, למה לאזעזל שאני ישלם על זה 100 שקל..) השאלה בכלל איך האיכות של כרטיס כזה זול.. (זה המחיר של ה FX5200 שלא הראה תוצאות מי-יודע-מה.. )

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by safari,

הכותרת אומרת הכל! מה דעתכם? תודה לעוזרים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Oray Lola,

שלום שוב, לאחרונה רכשתי את הכרטיס הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu ושמתי לב שהוא מרעיש די הרבה, אז ניסיתי לשנות את מהירות המאווררים דרך AMD Catalyst Controll Center , אך שמתי לב שאין הבדל ברעש בין אם זה על 20% ו 100% . אז הורדתי After Burner - ושיניתי שם את מהירות המאווררים מ20 % ל 90% , חיכיתי כ10 דקות , וראיתי שאין הבדל בRPM , כשהמהירות הייתה על 20% הRPM היה על 3400 +-, וכשהיא על 90 % אחוז היא נשארה אותו דבר- האם זה נורמלי? אולי אני לא עושה משהו נכון?, אולי אי אפשר לשנות בכלל את מהירות המאווררים בכרטיס הזה? - בנוסף , כאשר אני מזיז את הכרטיס מסך בצורה קלה, המסך (dell u2312hm) עובר לSave mode , כאילו הוא לא קולט אותו, גם אם אני מנתק א…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 3gh,

רציתי להבין משהו.. במשחקי LCD שנגיד משחקים במשחק על רזולוציה של 1024 על 768 על קצב רענון של 60 ושמים את הVSYNC אז בעצם המקסימום FPS שאני אקבל יהי 60 ואם אני אשחק ברזולוציה מסוימת על CRT בקצב רענון של 85 אז הFPS המקסמילי שאני אקבל יהיה 85? אם כך אז בעצם עם VSYNC לCRT יש ביצועים טובים יותר? והאם בCRT 'הקריעת תמונה' פחות קורת בגלל קצב רענון הגבוהה? נ.ב חלק אומרים לי שאין קצב רענון למסכי LCD אז איך הVSYNC פועל במסכים האלה? אני אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Salwaby,

אוקיי אני רוצה כרטיס שיריץ לי משחקים כבדים על 1024 מקסימום כשכל האפשרויוית גרפיקה על HIGH אני רחוק מלהיות high end אני רוצה משהו פשוט שלא יהיה יותר מדי יקר , אבל שיבצע את הנ"ל בצורה חלקה, בלי תקיעות אפשרי? (זול כמה שאפשר )

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. והייתי בטוח שאזלו לי השאלות... החלטתי לקנות את ה 270X, אבל עכשיו אני רואה שיש אותו מהמון חברות ואם כמויות זכרון שונות. אשמח אם תעזרו לחדד את ההבדלים ולהמליץ על כרטיסים ספציפיים. כמה זכרון הכרטיס הזה צריך? ועוד שאלה, יש לי לוח אם DP67BG של אינטל, אם אני מבין נכון הלוח תומך ב PCIE2 והכרטיס ב-PCIE3, ז"א אני אקבל ביצועים טיפה יותר חלשים נכון? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד שאלה, יש לי 4G של DDR3 בשביל להריץ משחקים עדכניים אני צריך לשדרג או שזה מספיק? (בהנחה שאני לא מריץ כלום ברקע כשאני משחק) - - - תגובה אוחדה: - - - חידוד: לשדרג == להוסיף זכרון

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by 11GnR,

שלום יש לי 5770 של HIS כשהוא היה חדש הגיע לכ70 מעלות במאמץ מלא לאחרונה בדקתי טמפרטורה במאמץ ופתאום הוא עובר את ה100 מעלות עם מאורר על 100%! המאורר מסתובב מצויין בלי שום בעיה, כשהוא על 100% מהירות הוא עושה את אותו רעש שהוא עשה כשהוא היה חדש על 100% הסתכלתי על הכרטיס והכל נראה במקום.... קניתי לפני כשלושה חודשים. המארז הוא CM690 התקנתי מחדש דרייברים וניסיתי בעוד מערכת הפעלה ואותן תוצאות. יש רעיונות כלשהם ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי HTPC עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, Radeon HD 3200. לצערי אני צריך להשתמש (לפחות באופן זמני, בשנה הקרובה) בפונקציית ה-keystone שקיימת רק בדרייברים של nvidia ולא בשום כרטיס של ati/amd. אז חשבתי שאם כבר אני מוסיף כרטיס מסך יעודי (כאמור, של nvidia בלבד), מעניין אותי איך הולכים ביצועי הגיימינג שלו... אם אני מסתכל למשל על כרטיס המסך הכי זול שאני רואה, Geforce GT210, או אולי הגירסה השניה הכי זולה, Geforce GT610/720/730 - איך הם בהשוואה ל-radeon 3200 למשל? או בהשוואה לדוגמה לכרטיס מסך המובנה ב-i7 3770 למשל? (סתם בשביל לקבל פרספקטיבה, לא קשור לאותו מחשב, שמבוסס על AMD). הכרטיסים האלה רלוונטים בכלל למשחקים ברמה סבירה, או שמדובר בכרטיסים "לפרוטוקול בלבד" ובאופן עקרוני הם לא נותנ…

20. אהלן חברים. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לצורך משחקים (לא כבדים ולא רבים), אני מעוניין לשחק רק עם הטלויזיה ולא עם המסך מחשב. המערכת שיש לי כרגע: corsair air 240 intel i5 6600k gigabyte b150m Gigabyte HD 6950 (מהמחשב הקודם) corsair ddr4 8GB x2 Samsung EVO 850 250gb fsp everest 700w (מהמחשב הקודם) אני מתלבט לגבי ה 1070 או 970, אני יודע שההבדלים אמורים להיות גדולים אך במחיר שאני יכול להביא את ה GTX 970 שווה לחשוב לפני (210 פאונד באנגליה) קצת יותר מאלף שקל. השאלה היא האם יש הבדלים לגבי הקרנה למסך גדול יותר 55" שהוא גם 4K, אני לא משחק הרבה וגם יש לי PS4. אשמח לדיון בנושא, …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by GeForce93,

שלום, אני רגע לפני קניית מחשב ועומדת בפניי דילמה: ATI 5750HD של Sapphire גרסאת 1024MB לעומת NVIDIA GTS 450 של GainWard גרסאת 512MB 2 כרטיסים מדהימים לפי דעתי האישית, יותר אהבתי את ה450 של אנוידיה אבל הזכרון זה מה שמפריד ביני לבין ההחלטה הסופית.... עד כמה הוא משמעותי? אשמח למבחני ביצועים, דעה אישית וכולי....לא מעוניין בכרטיסים אחרים במחיר זהה או אחר. אלו האופציות היחידות. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by 666,

החדשה שהיתפרסמה היום על מסך ה SAMSUNG SYNCMASTER 152T "ULTRA THIN אז כמה הוא עולה? ויש אותו בארץ בכלל? יש אפשרות להזמין?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. התקנתי דרייברים שבאו עם הכרטיס מסך בדיסק, והמחשב אץ קצת לאט... יש לי פנטיום 4, ספק 520W ג'נרי, לוח ABIT IG-80 וג'יגה זכרון.. תודה מראש לעוזרים, גיל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by joelittle,

שלום לכולם , ראיתי כבר כמה שבועות את הפרסומת של הכרטיס הנ"ל באתר , אבל אני לא רואה אותו בשום חנות און-ליין בארץ. אני מפספס משהו (?) כי די בא לי על הכרטיס הזה ... . תודה מראש ...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Toaster,

[הודעה ראשומה ] אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בשבועיים הקרוביםת ורציתי להתייעץ. אז מה אתם אומרים. בהנחה שהתקציב שלי הוא לא מגיע לרדאון או ל 4600, אבל יכול להגיע עד ל-1400 ש"ח, קצת פחות. מה כדאי לעשות? איזה כרטיס, איזו חברה ? MSI ו LEADTEK הם סבירים ? :Q אני פשוט לט יודע.. הם מתקרבים ל GAINWARD ? תודה רבה מראש, הניובי של הפרום

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים