עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הוידאו שאני צריך להקליט ולערוך הוא ( לצערי) כרגע מימצלמת וידאו מהדור הקודם(אנלוגי?) ולא DVI החדשות האם VIVO אומר שאני יכול להעלות למחשב וידאו ולערוך? ושאלה נוספת : ראיתי תמונה של כרטיס 1900GT - וראיתי שהקונקטורים שמחוברים למסך הם שונים מהקונקטורים הקונבנציונאלים. לי יש מסך בן שנה....האם זה אומר שאצטרך להחליף גם מסך? או שיש פלאג/מימיר קונקטור לתצורה הישנה ? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by zorgi,

שלום לכולם . אני קונה מחשב חדש למשחקים כבדים amd 3500 s939 1 גיגה זיכרון. תוכלו להגיד לי הזה כרטיס מסך עדיף ולמה. G-FORCE 6800 GT?256 או X800 PRO XP 256 שניהם ב AGP שניהם עולים בסביבות 2300-2500 שח'. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

אם יש לי שני כרטיסי מסך אחד תומך DX10 והשני תומך DX9 ואני מפעיל משחק/תוכנה שעובדת על DX10 ואז מותח את החלון שלה (בהנחה שזה אפשרי) כך שהיא גולשת גם למסך המחובר לכרטיס התומך רק ב DX9, מה יקרה ?! המחשב יתפוצץ ?

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by babu,

איזה כרטיסים של SLI יש באזור המחיר של ה 900 שקל נגיד? חשבתי לקנות 88GT ולעשות SLI שאני יצטרך אני פשוט ישים עוד 88GT איזה ספק יחזיק לי 88GT X2 ? והבנתי שיש לי SLI אני לא מקבל מכל כרטיס 100% אני מקבל תפוקה נגיד מקסימלית של 130% משו כזה זה נכון?

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by VGFreak,

זו שאלה שחוקה כבר, אני מניח. אבל עוד לא הצלחתי להחליט למרות המון סרטונים של ערוצי מחשבים ביוטיוב והרבה סקירות והשוואות. נראה שה GTX970 יותר יציב, צורך פחות חשמל ויותר אמין. אבל הוא כבר קצת ישן. ה R9 390 קצת יותר חזק (קצת...), ויש לו פי 2 יותר VRAM, אז הוא יותר future proof. אבל הוא זללן חשמל ועושה רושם שפחות משחקים עברו אופטימיזציה בשבילו. אני הולך לקנות בבלאק פריידיי/ סייבר מאנדיי והולכים להביא לי אותו מארה"ב במחצית דצמבר. אז חשבתי לשאול - מה דעתכם?

6. חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 + AC 7 PRO 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT ANTEC 300 נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 5,400 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 5,400 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. עשיתי עכשיו גם ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by noamc,

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי בעיה שאני מקבל התראות רבות של מחוון מתח של כרטיס msi 7600gs 256e עכשיו הבעיה היא שהתקנתי אותו הכל טוב ויפה אבל שה win xp עולה הוא רושם לי מחוון מתח: מדווח כי כרטיס הגרפיקה המופעל nvidia זקיף המערכת של אינו מקבל כמות עוצמה מספקת nvidia ידי. (ככה זה רשום) ואז רשום: כדי להגן על החומרה שלך מפני נזק אפשרי או מצב שעשוי לגרום לנעילת המערכת, מעבד הגרפיקה הנמיך את ביצועיו לרמה שתאפשר המשך פעולה בטוחה. איך אפשר לתקן את זה או להפסיק לקבל את ההודעה הזאת.

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by Ashand,

8800GTX/ 575MHz/GDDR3(DDR3)/ 1800MHz/768MB/384-bit/PCI-Express x16/ של GIGABYTE אני נוסע לקוריאה השבוע ושם הוא עולה 650 דולר שזה 2600 שקל....שווה להביא במחיר כזה?

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by Tzion,

אני מתכוון שגם יצאו הגרסא של ה4200 שתומכת בAGP*8 אבל לא התמיכה הזאת משנה, מה שיותר קריטי זה השימוש בזכרונות יותר איכותיים, ומהירויות שעון גבוהות יותר... האם זה באמת משנה בעיקר הקטע של הזכרונות והחברה שמיצרת את הזכרונות??? ??? וכמה זמן יקח לכרטיסי הAGP*8 להגיע לארץ ומה יהיה ההפרש במחיר? והאם בכלל כדאי לקנות TI4200, או לחכות עוד חודש+ לרידון 9500??? הוא יותר טוב?? ומה המחיר שלו פחות או יותר? והאם יש לו עוד יתרונות טכניים על הTI4200 מלבד התמיכה שלו בDX9??? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by davidpo,

איזה יש בין הסידרה 5700 ל-5800?? אני מתלבט בין 5850 ל5770 וניראה לפי הנתונים הטכנים שה"5770" עולה על ה"5850" בהכול.. איך זה יכול להיות??

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by rony1880,

היי קניתי מסך דל U2410 ואני רואה שהכרטיס שלי 6850 לא מספיק להפעיל משחקים ברזולוציה מקסימום, האם אני יכול לשדרג ל7870 עם המעבד שלי כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by goldeye,

אוקי היה לי ויכוח עם חבר שלי בקשר לזכרונות של כרטיסי מסך לי יש כרטיס ראדון 8500LE ועשיתי לו OC למהירות של 265 לליבה ו250 לזכרנות עכשיו את הזכרנות אפשר להציג גם כ250 וגם כ500 נכון? והסביבה לכך היא הDDR? עכשיו בלי קשר קיבלתי ב3dmark2001se ציון של 6828 זה טוב? יש לי P4 1.6GHZ לוח אם של אסוס P4333-M והכרטיס הנ"ל והדרברים בגרסא 4.2 התוצאה היא סבירה?

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by Turkey,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב שלא יעלה הרבה (אני מקווה) בשביל המשחק " darksiders" ומשחקים בעלי גרפיקה דומה. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך טוב למשחק שלא יעלה הרבה כל כך??

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני צריך מסך טוב לעבודה בעיקר עם תמונות בשביל לקוח שלי. יש לי חבר שעוסק בצילום, הראתי לו את המסך שלי (LG 1780U) בתקווה שלמוע משהו טוב, אבל הוא אמר שהתמונות נראות בו גרוע. כמו כן הוא לא ממליץ על LG F700B אז מה להמליץ??? תודה

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  15. 1אני מדבר על כרטיסים של AGP אם ה7600GT עולה יותר כסף כ100-200 שח יותר מי הX850XT שווה להוסיף ולקנות או לא?

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by aviv00,

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8619&Itemid=1 As you're probably guessing, DirectX 11 graphics hardware comes around the same time, late Q3 or Q4 2009.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by idoleff,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה 5500 שלי... איזה מהכרטיסים הבאים הוא המומלץ ביותר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2894 http://shop.spc.co.il/product_info.php?cPath=1_4_25_78&products_id=431 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6521

• 11 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by Sparkle,

יש לי כרטיס מסך HD3850 256MB והמערכת בחתימה. לפני חודש צצה בעיה: כאשר הכרטיס מסך מחובר למחשב בצורה מלאה המסך לא מעלה את המחשב, אך כאשר אני שם את הכבל בכרטיס מסך מובנה המסך מעלה את המחשב (גם כשהכרטיס מסך HD3850 מחובר למחשב בו זמנית). כאשר אני מחבר את הכבל לHD3850 המסך מתכבה לנורית כתומה ולא רשום כלום על המסך, לעומת זה שאם הכבל לא מחובר כלל, הנורית עדיין ירוקה ובמסך רק רשום "CHECK CABLE CONNECTION". בנוסף שלחתי את הכרטיס לבדיקה ונמצא שהוא תקין.. ניסיתי להחליף כונן קשיח והבעיה נשארת.. וגם ניסיתי לאפס ביוס דרך הסוללה וגם דרך הביוס עצמו. עזרה בבקשה!

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  19. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את ה - 6870 ATI ואני לא בטוח שהספק הזה יחזיק... שאר המפרט הוא: אינטל E6750 4G זכרון DDR2 3 כוננים קשיחים 4 מאוורים במארז. תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. הכרטיס Intel GMA X3000 תומך ברזלוציה 1680X1050? ומה לגבי Intel® Graphic Media Accelerator 950?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת וידיאו אינטנסיביט על אדובי פרימייר ועבודה על אפטר אפקס. אני מעוניין גם במשהו טוב לגיימינג, אבל זה פחות קריטי לי. אני לא כזה זקוק ל-4K, כי אני לא עובד עם קבצים באיכות הזאת, אבל אני כן רוצה עבודה חלקה (אני על הדרך מתכוון לקנות SSD Samsung M.2 של 1 טרה). השאלה שלי היא כזאת, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. אם לומר את האמת, RTX 2080 נראה לי יקר מדי, ואני לא רואה הבדל עצום בין 2080 ל-2070. הקטע הוא שאני קצת מבולבל לגבי ה-2070 רגיל וה-Super. אני רואה הבדל במחיר, אבל לא כזה ברור לי מה ההבדל תכלס, ואיזה מהם עדיף לשימוש שלי. בנוסף, על איזה סוג כדאי ללכת, מבחינת EVGA, G…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. היי שאני מעביר את התצוגה לטלוויזה מהמחשב מופיע פס אופקי די רחב (4\1 מהמסך) שכל מה שבתוכו הרבה יותר בהיר והפס עולה למעלה לאט ושמגיע למעלה מתחיל שוב מלמטה ... מישהו יודע מה גורם לזה ? יש איזה שהיא אפשרות שצריך לשנות כדי למנוע זאת ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gooz,

אהלן כולם אני בקניה של מחשב חדש, ואני לא יכול להעביר את את9800PRO כיוון שהוא בכניסת AGP והלוח אם יהיה PCIE. בכל מקרה אני מחפש אלטרנטיבה די זולה כי אני לא משקיע עכשיו בכרטיס מסך בגלל תקציב וציפיה DX10. האם 7600GS כרטיס סביר לעומת 9800 פרו? אני נטשתי את אינבידיה מזמן בגלל טראומות קשות ממנה בתקופה של GFORCE4 אז איך 7600GS באפיק PCIE לעומת הכרטיס הנוכחי שלי (שהוא גם כבר זקן אבל איכשהו נושם). תודה.

24. להשקיע בכרטיס מסך חדש זמן קצר לפני השקה של דור חדש הוא סיכון לא קטן - אך מי שמוכנים לקחת אותו ימצאו תגי מחיר מפתיעים בהחלט לכתבה

25. http://www.tomshardware.com/2007/04/04/does_chipset_to_gpu_matching_matter/ מעניין בהחלט

• 11 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.